Bakireliğimi kaybettim çok pişmanim acı çekiyorum hayattan tamamen koptum okulu herşeyi biraktim 3aydir odamdan cikmiyorum psikiyatrik ilaçlar kullanıyorum. duzelemiyorum ölmek istiyorum fena kandirildim allahim napicam ben :/
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılSon pişmanlık fayda etmez deyip seni daha çok sinir etmek istemiyorum fakat zaten bunu yaparken tabuları yıkmışsın şimdi üzülüyor olman saçma.
Evet burada o kadar konu görüyorsunuz herkes pişman oluyor, ilişkiden zevk alacağını sanıyor bir şeylerin değişeceğini sanıyor ama sana bunu yapan piç gibi çok karaktersiz var ve hayatlarını o pis dilleriyle kandırıp kandırıp kullanıp bire kondom gibi çöpe atıyorlar, (hiç kusura bakma bu tabir için)
Bu şahsiyetsizleri İranda olduğunu alacaksın erkekliğini bak o zaman yapabiliyorlar mı.
Aklınızı başınıza alın, Burada "seks özgürlüktür falan fişmekan" deyip te sonra zerre haz almadan öküzün birini tatmin edip burada sızlanmanın bir mantığı yok.
Ailenizden ya da çevrenizde dışlanılacağınızı bilipte yapmak vardır birde bu konuda geniş aile ve çevreye sahip olanların yapması vardır
bunları karıştırmayın birbirine. Onlar zaten namus diye bir kavrama değer vermiyortlar. Bu yüzden bir seçim yapmalı insna
Namusa önem veriyormusunuz vermiyormusunuz?21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYapmanız gereken şey tövbe edip bir daha yapmamak ve ilerde evleneceğiniz adama itiraf etmek. Şu an yapmanız gereken tek şey bu...
En İyi Cevaplar
Zamansız ve evlilik dışı kaybedilen bekaret, çok basit bir şey değil. O bekaret insanın ruhundan da çok şey alıp götürüyor. Baksana psikolojini bozmuş. Normaldir. Bu saatten sonra onu geri getiremezsin. Kendini toparlamaya çalış. Bu konuda çok üzülmüş olman bile, sende hala bazı bakir duyguların olduğunu gösteriyor. Bu da çok iyi bir işaret sayılır.
34 Yorumla
Soran+1 yılNesi iyi onu anlamadim acarmisiniz rica etsem
- +1 yıl
Şöyle ki; bazıları bekaretini kaybettikten sonra, pek de umursamıyor. Bunu, geç de olsa önemseyip, üzülüp ve pişman olman bile iyi olacağına işaret. Biraz zor; ama olacak. Yeter ki yanlışı, yanlışla kapatmaya çalışma. İstismara açık olduğunu bil yeter. Seni bu durumundan faydalanmak isteyebilirler. Hiç olmazsa bundan sonra uyanık ol!
Soran+1 yılUyanik olmam için ne yapmam lazim
+1 yılİki güzel söze yeşilleniyorsunuz sonra vah ben ne ettim.. Öncelikle olan oldu yapılacak bir şey yok.. İleride de bekaret mevzusuna takılmayan bir erkekle evlen gidip diktirip bir ömür yanında olacağın insanı kandırma derim.. En önemlisi de inancın varsa eğer tevbe et
213 Yorumla- +1 yıl
Yorum budur tesekkurler
- +1 yıl
Benim en iyi cevabım sensin
- +1 yıl
Sağolun
+1 yılKendinizi bu kadar metalaştırmayın ya. Kaybettiysen ne olacak yani? Kendin önem veriyor olsaydın zaten dikkatli olurdun ama pişman olduğuna göre toplum baskısından çekiniyorsun. Kendinizi birey olarak görmeye başlayın artık.
184 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar da iyi kalplisin çok tesekkur ederim allah beni bundan sonra hep iyilerle karsilastirsin inş :)
Soran+1 yılSana mesaj atmak istiyorum ama olmadi :/
- +1 yıl
eğer bir yazıda birine iyi diyebilecek kapasitede biri iseniz zaten safsınızdır yani kandırması kolay olmuş çocuğun
- +1 yıl
Konuşmak istersen şimdi mesaj atabilirsin, açtım
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
98Cevap
- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılMadem senin için önemi bu dereceydi, niye evlenmeden bir güler yüz, tatlı dile değiştin. Hayatının normale dönmesi için okuluna gidip bitir ve hayata atıl. Kaçarak sorun çözemezsin.
132 Yorumla
Soran+1 yılBende inanamiyorum bir dönemlik hatam çok pismanim çok inanmistim
- Cinsellik konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden olmaz demeliydin :( geçmiş olsun. ..
Ölmek değil de yaşamak lazım aslında... :(
Tövbe et bir daha da yapma ve evlen...
Pişman olmuş kız kadar masum garip kız var mı yaa... ;-)
Sıkıntı yapma ama tövbe et ve bundan sonra evlilik dışında ilişki kesinlikle yapma. .. :@ ;-)24 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim
- +1 yıl
Kesinlikle yapmayacağım tövbe mi yoksa artık öyle veya böyle kaybettim sen ne karışıyorsun mu? :O :(
Soran+1 yılKesinlikle yaşamayacağim
- +1 yıl
Hadi bakalım Allah razı olsun ve iyi kişi ile karşılaştırsın ;-) :-)
+1 yılOlan olmuş artık tek yapacağın hayatını yeniden kurabilmek. Okuluna geri dön, arkadaşlarını iyi seç, ailenle olan bağlantını koparma. Emin ol bekarete fazla önem vermeyen insanlar var. Anlayışlı birini inşallah bulursun. Dünyanın sonu değil ya.
60 Yorumla- Cinsellik konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılDünyadan kopmana depresyona girecek bir durum yok kendine gel dünyanın sonu değil bu... Önemli olan şu ki artık olan oldu ben ona da buna da vereyim deme sakın kendine hakim ol ve hayata bağlan.. Ülkedeki kızların %80i zaten bakire değil o yüzden sen zihnini temiz tut gerisini kafana takma..
10 Yorumla Salak mısın? Olmuş ve bitmiş. Sence bekaret sadece bacak arasında mı? Beyni, bedeni bakire olmayıp sadece zar olan çok insan var. Kendine bu yaptıklarının kimseye yararı yok, aksine zararı var! Silkelen ve kendine gel. Bir o* evladı yüzünden seni sevenlere ve kendini üzmeye hakkın yok. Daha çok insan tanıyacaksın kadın, erkek ve içlerinde soysuza da denk geleceksin adamada.
60 Yorumlaişin günahını mı düşünüyorsun yoksa ilerde kocana nasıl hesap vereceğinimi? ilkinden korkuyorsan tövbe edersin, ikincisinden korkuyorsan ona göre birini bulursun... sen şimdilik kendini iyileştir sonrası kolay üzülme
210 Yorumla
Soran+1 yılBeni kimsenin almayacagini sevmeyecegini basit göreceğini düşünüyorum
- +1 yıl
bir kısım öyle düşünecek, bir kısım kuğul görünen önemsemeyen adam ayağına yatacak kullanmayı düşünecek, bir kısım temiz niyete yaklaşacak ama sonra kaldıramayacak, bir kısım ise sevip değer verecek.. işte diğerlerine kulak asmayıp kendini ezdirmeyip sonuncusunu bulman için güçlü olman gerek anlatabildim mi?
Soran+1 yılÇok iyi anlattiniz kimseyle evlenmeden bişey yaşamadan bu doğru kişiyi bulacağim kendini ezdirmemek semişsin o ne demek yani doğru mu anlamişim ben
Soran+1 yılİyi tarafi karşıma çıkan gerçekten vicdanlı iyi olanı bulacağım galiba :)
Soran+1 yılZor olan nedir ne olacak sizce?
Soran+1 yılBakire olmadagim için sansimi kayip mi ediyorum iyice
+1 yılSize nasıl bir yardımım dokunabilir?
Geçmişe takılıp kalma. Dünyanın sonu değil. Önemli olan sensin. Sen değerlisin. Ne demek ölmek istiyorum. Ağzına acı biber sürerim senin. Kendine kıymak zayıf, aciz ve Allah korkusu olmayan insanların işidir. Karşına seni anlayan, dinleyen, seni seven, olduğun gibi kabul eden birisi çıkacaktır. Hayat devam ediyor. Geleceğe bak.20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende bakire değilim gerçi ben hala sevgilimle beraberim seni anlayamam ama dünyanın sonu değil bu kadar pişmansan diktirirsin olur biter çok takma kafana
72 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl5 dakikalik zevkiniz icin bizim hayatimizla oynarken sorun yok biz diktirince sizi kandirmis mi oluyoruz?
Bir hata yaptın ve bundan ders çıkar, artık her erkeğe güvenme, okuluna da devam et geleceğin senin ellerinde bekaretinin değil canım. Her insan hata yapar.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer insan hata yapar niye okulu bırakıyosun bu bakire olmaman durumu mu senin geleceğini belirleyecek? Azcık aklın varsa kendine gel de toparlanmaya çalış geçmişin geleceğe faydası yok. Evlenmeden önce cinsel ilişkiye karşıyım ve bakireyim de çok şükür ama acilen kendine gelmelisin, sonradan şu anki olduğundan daha pişman olursun. Bundan sonra da hayatına alacağın insanlara biraz daha dikkat et.
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBirde anlamadığım madem ilerideki evliliğini düşünüyorsun neden yaşadın bu cinsel ilişkiyi? Tamam insan hata yapabilir ama bu zihniyette biriysen neden yaparsın bunu? Yapabiliceksen diktir ve tövbe et bence. İleride de bir ömür geçireceğin adama yalan söyleme. Allah yardımcın olsun.
+1 yılTövbe et Dünya'nın sonu değil. Herkes bir hata yapar bu hayatta ama en azından Pişmanlık duyarsa, o Hatay'ı hata OLDUĞUNU bilirsede kâfi.
Evlilik içinse orasını Allah bilir.70 Yorumlaisteyerek yapmışsın belliki ama sadece bir zar için ölmeye değermi kumar oynamıyorsun hayat devam ediyor bazen insanlar yaşayarak bişeyleri öğrenmek istiyor nasihat yetmiyor 1000 nasihat 1 musibetten iyidir diye boşuna dememişler ama dinleyen böylede seni seven kabul eden olur allah daha büyük acıları göstermesin
22 YorumlaBir zar? Daha önemli bir şeyler yok mu hayatında?
İyi düşün...70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet olmaması gereken bir şey ama benim sıra arkadaşım hamile kaldı gitti 18 yaşında evlendi. Senden daha kötü durumda olanlar var. Bence yanlışın üstüne yanlış yapıyorsun.
50 Yorumla
+1 yılbu kadar abartma be :) artık bu duruma üzülen kız görünce şaşırıyorum :)
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
buradaki kızları biraz takip et bekaretlerini verdiklerini anlatıp duruyorlar biri onlara tepki gösterince hıııh sen de bekaretini kaybetmişsindir diye sinir etmeye çalışıyorlar. sürekli görüyorum namus iki bacak arasında değldir diyenleri
Hatalar insanlara mahsus. Yapabilecegin birsey yok.. Uzulmek care olsa dunya yasanmaz olurdu. Kendini hasta ederek cezalandiriyorsun belkide ama cozumu var mi?
10 YorumlaYapacak birşey yok , Yaşamaya devam kaybettin diye nefes almıyorsun değil ya? Nefes aldığın sürece hayattasın , Bari hayatını nefesini boşuna ziyan etme mantıklı birşeyler için kullan.
10 YorumlaEğer yaptığınnı hata olarak kabul ediyorsan unutma herkes hata yapar ama hiçbir hata ki bu senin yaptığın en başta olmak üzere kendini yipratmaya değmez.. saçmalama ve hayata geri dön
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoru şöyle oluyor
Arkadaşlar sevgilime bakkireliğimi verecem sizce nasıl davranmalıyım
Not : ahlak bekçileri yazmasın
Diyosun ve al sana ahlak bekçileri oluyor 3 ay sonra pişmanım11 Yorumla
Soran+1 yılKomik olmuş :D
+1 yılHayirlisi olsun canini sikma tovbe edip Allaha siginirsan yeni bir yasam bekliyor olacak seni. Sakin aci cekme senin suclu oldugun kadar olmadigin ve onun bir ton suclu oldugu yanlar var
20 Yorumla
+1 yılne ölmesi yahu.
saçmalama !
o kadar da abartma her insan hata yapar...20 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAllaha havale et, sende cik artik evden
Dunyanin sonu degil20 Yorumla Cinsellik konusunda 467 cevap paylaştı. yaptıgın bir hata başka hataları getiriyor sirkelen ve kendine gel olan olmuş dünyanın sonu degil bu zamanda senin durumumda çok genç kız var okuluna devam et kariyer sahibi ol bak etrafında iki damla kana önem vermeyen bir sürü erkek olacaktır
10 Yorumlabakireliğimi kaybettim diye ölmeyi düşünüyorsan yaşama zaten
20 Yorumlatoplumda önemli olabilir ama büyütülecek bir durum değil bu. senin hayatın, kimsenin bir söz söylemeye hakkı yok.
30 YorumlaYaşım gereği biliyorum çevremde evlenmemiş kız ay pardon kadın kalmadı. Anladın sen.
Ahlakını, akıl sağlığını bozma sevilirsen bir önemi yok.10 YorumlaCinsellik konusunda 551 cevap paylaştı. biz burada bunu biblo ile anlattık, araba ile anlattık ama dinlemediniz. Kandırırlar öyle şu an 1 km kullanıldığı içim değeri yarı yarıya düşen araba gibi oldun, ibret olsun diğer arkadaşlarada , değmeyecek bir şey olduğunu anlasınlar
00 Yorumlaölmene gerek yok ;) hata yaptığını anlaman büyük bir erdemlik sadece..
bir daha yapma olsun bitsin ;) ölmek daha bir rezil eder insanı... o yüzden dua et ve bir dahada yapma ;)10 Yorumlaölmeyi istemek kadar önemli olmamalı bu pişman olabilirsin ama ölmeyi istemek çok abartı olur. bundan sonra yapman gereken hayatına giren insanlara karşı dürüst olman...
10 YorumlaKimsenin lafına bakma gördüm ki kızlar yardımcı olmak yerine eleştiri yapıyor salla dünyanın sonu değil dimi bir şey öğrenmiş oldun kimseye inanmam ak gibi kardeşim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuyutme bu kadar be senin gibi herkes ölse Tûrkiyede kiz kalmazdi. Herkez hayatini yasiyor. Erkekler evlenmezse bana gel benimle yasarsin:)) Üzuldugu seye bak
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSon pişmanlık fayda etmez ölmekte bu sorunu çözmez tövbe et bundan sonra daha temkinli davran başka bir çözümü yok bunun
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılbu kadar önem veriyorsan niye birlikte oldun ki?
herşeyin sonu değil üzülme bu kadar:20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlttaki yorumlara baktım da diktir diyenler olmuş. Siz erkek olsanız esinizin bunu yapmasina hos bakabilir miydiniz hanımlar? Hata yapmak baska karaktersiz olmak baska.
10 Yorumlaolan olmuş gelecege bakıcaksın artık , üzülme bu kadar normal bişey senin gibi sürüsü ile kız var
10 Yorumla:) canım sen bır zar kadarmsın hayatın bır zara mı baglı yapmayın boyle seyler
30 YorumlaBekaret takıntım yok ama senin gibilere üzülüyorum madem bekaret kaybetmeyi normal görmüyordun neden yaptın ayrıldımı senden hala beraber isiniz?
10 Yorumla
+1 yılInan bana dunyanin sonu degil ve inan onurunu kaybetmek bekaretini kaybetmekten daha kotuudur. Kendini toparla egitimine mutlaka devam et.
10 YorumlaYaa sonucu düşünme yaparken zevkini al sonra pişmanım umarım evlenicegin kişi bakire olmadıgını ögrenip bırakır başın bunyüzden hep derde girer yapmasaydın valla geçmiş olsun geçti artık
00 YorumlaHayat bir zardan ibareye yaşama zaten.. Olan la ölmüşe çare yoktur.. Önemli olan bundan sonrasıdır..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldünyanın sonu degil kapılms olabilirsin cocuga hayatına bunları onemsemeyen biriyle devam etmelisin hepsi bu
10 Yorumla
+1 yılİnsanlığını kaybetme yeter. Hayatın merkezi değil o zar.
20 Yorumla
+1 yılNeden böyle düşünüyorsun
Evet çok kötü ama herşeyin sonu değil
Ve de o ilaçları hemen bırak20 YorumlaEe yapan adamı mahkemeye var yatsın içerde
zaten dava bitene kadar içerde yatıyorlar ya da onu öldür sen niye ölüyon11 Yorumla
Soran+1 yılOnu bulamam artik ahhh ahhh elime firsat geçse biran durmam her yerine sokarim bicagi
+1 yılBiz boşuna konuşmuyoruz ! Şimdi gebersen ne fayda !
10 YorumlaBuyutmenin anlami yok onu dikebilirsin bir hata olmus tovbe et
20 Yorumla
+1 yılbir çok genç kızın başına geliyor bu durum abartma bu kadar
11 Yorumla- +1 yıl
ilk kaybeden sen değilsin son bulanda sen olmaycaksın
+1 yıltatlım yapmısın bir hata boşver önüne bak ve tekrarlama bu ilişkiyi
10 Yorumla
+1 yılDiktir o zaman sende rahat et ne yani bu kadar buyutuyorsun ya bir sürü kişi diktiriyor
20 Yorumla
+1 yıldünyanın sonu değil ya koy ver gitsin bundan sonra iyi yaşamaya bak
10 YorumlaOlan olmuş geri gelme şansı yok zamanıda geri alamıyoruz tövbe et Allah bağışlayıcıdır affeder karşına seni kabullenecek biri çıkar belki
10 YorumlaCinsellik konusunda 519 cevap paylaştı. fena kandırıldım diyosun da nesini kandırılcan ateşle barut yanyana durmaz bunu düşünemiyecek akıl seviyesinde değil misin
30 Yorumlacanım cok safsınız ama bekaret o kadar önemli degil takma kafana
10 Yorumlakaybetmeden burada bir sorsaydın. vereyimmi diye
60 Yorumla5 dakikalık zevk için bıraktın kendini kullanıldın atıldın çöpe yazık sana acımıyom sizin gibilere ne haliniz varsa görün
22 Yorumla- +1 yıl
Ne demek kullanıp atıldın? Sizin gibi kadını mal yerine koyan biriyle evlenmezse sorun olmaz.
Ahh kafaniza zicim ya sizin nasil m. Lsiniz siz ya ölmusle s.. misin cenesi calinmazmis gecmis olsun deewam et hayatina iki gun sonra zefk almak icin kulanirsin merak ettme..
10 Yorumla
+1 yılNeden sonunu iyi goremedigin bir iliskiye birine inandin. Pisman olacaksan buna dogru karar verip yapmaliydin. Ama is isten gecti.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldert etme benım cok arkadasım var oyle astık beraber hersey gecer hayat guzel
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılElbet seni sevecek gevşek biri çıkar ama çoğu kullanmak ister o ayrı bir şey yapmıcaktın hakkında hayırlısı
30 Yorumla - Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılolan olmus bundan sonrasına bak tüm erkekler bakire kızla evlenecek değil senide bu halinle kabullenecek erkekler vardır
00 Yorumla - Devamını Gör (56)
Devamını Gör(101)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem