Bir erkeğin en azgin oldugu yas hangisidir?
15-17
18-26
27-30
31-35
36-39
40-45
45 ve üstü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
En istekli olunan zaman ergenlik çağlarıdır. 14 - 18 arası diyebiliriz. Bu biraz da cinsel ilgi ve meraktan da kaynaklanır.
Sonraki zamanlarda da isteklidir. Hatta 50-60 yaşında da istek olur erkek. Ama vücut (penis), tekrar ilişkiye girmek için daha fazla süre dinlenmesi gerekir. Daha da yaşlanınca, ereksiyon kalitesi de düşer.
Yani azalan; istekten çok, sağlık-dinçliktir aslında.
Peki kadınların en istekli oldukları yaş aralığı kaçtır sence?
İlk okulda bir kış mevsiminde öğretmenin beni ismimle çağırıp karı gördün mü diyip içimden sen varsın ya demem. Sanki çıkartsak işleyecek o an gerizekalı herif. Zehir küçükken girmiş kana. Yaşı sen hesap et.
ergenlik dönemleri.. yetersiz hissettip oan buna bakıp her boku yeme yaşlarıda ise 45 ve üstü. annem hep derdi ufakken her sakallkıyı deden sanma, sakın güvenme. büyünce insan anlıyor sebebini sokaktaki iğrençler bakışlardan.
Katiliyorum
Cevap
22Cevap
ayni azginliga sen cevap verebilecek kadar azgin misin?
45 yas ustu sapitanlar çok var. Ama 20 gibi daada artar alismis kudurmustan beterdir hesabi oyle devam eder. Kadinlar 30 dan sonra tabikide
Ortaokuldan başlar mezarda biter
Ben 16 yaşında başladım halen devam ediyor normalde bir erkek 16-17 yaşında başlar 31-35 şıkkı çok geç.
ilk ergenlik dönemi çok azgın rüzgar esse bile halleniyon mk
30 yaş.. kendimden bilirim. kesinlikle 30 lu yaşlar.
18-26 yasında çok azgın oluyorlar.. Peki ya siz kızlar kaç yaşlarında çok azgın oluyorsunuz
Erkeklerin 20-30 kadınların 30-40
hangi yaşta askere gittiyse odur
Herkes kendi yaşını söyler bu soruya :)
Liseli diye bir tabir var bilmem farkında mısın =)
En çok 50 60 da kuduruyorlar herhalde.
Ben doğarken ebeme yavşamışım gerisini sen düşün
14 te baslar ölene kadar bitmez.
18.26 coştuğu an. . s
Verilen cevaplara göremi partner arayacan?
15 17 elden kıvılcım cıkan yaslar :D
Hic bir yasta normal standart
hepsi
ergenlik
Benim yaşım :)
18-19 ergenlikte
Gençlik.
20-30
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar