Boşalıp Boşalamadığımı Anlıyamıyorum?

Ben 18 yaşındayım mastürbasyon yapıyorum p*rno izleyerek, çekerken biraz zevk alıyorum ama çok alamıyorum neden? Bide boşalırken titriyorum ama beyaz bir sıvı gelmiyo erkeklerdeki gibi şeffaf oluyo internetten araştırdım kadınlarda zaten boşalma sıvısı olmazmış öyle beyaz ama bazı erkekler beyaz gelmesi gerek diyo ben emin olamıyorum kızlar siz nasıl boşalıyosunuz bahseder misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Bakire değilim daha öncede ilişkiye girdim o zaman yoğun su geliyo zaten sonra aslında ondada tam ne zaman boşaldığımı anlamıyodum. G noktasını biliyorum ama zor oluyo parmaklarken okşamak daha güzel oluyo.
Güncellemeler
+1 yıl
p*rno sadece erkeklere ait değildir neden böyle düşünüyosunuz benden başka kız p*rno izlemiyomu ya? Kızlar ya da erkekler kız arkadaşınıza yaptıysanız nasıl orgazm oluyorsunuz parmaklarken bir sıvı kullanıyomusunuz kayganlaşması için. Bide boşalmak için yaptığınız bişey var mı başka sizde söyleyin? Mesela sokarken ne sokuyorsunuz. Evet biriyle ilişkiye girebilirim ama istemiyorum uzun süreli ilişkim vardı ve partnerim çok sertti günde de 3-4 kez istiyodu o yüzden soğudum biraz sevişmekten
Boşalıp Boşalamadığımı Anlıyamıyorum?