Sizce bu orkid reklamında sübliminal mesaj olduğu doğrumudur?

https://www.youtube.com/watch?v=LL2ZeSBPaEs
Bu reklamı biliyorsunuzdur.

Örnek:0:40 - 0:45 arası
Söylenilen sözün tamamı:Geçemez derler engelleri uçarsın kanatları açarsan.

"Geçemez derler engelleri" sözünü inceleyelim.
AÇIKLAMA ////////// Engel:Kızlık zarı ////////// Geçemez derler:Cinsel ilişki yapılamayacağı.
"Geçemez derler engelleri"
Toparlayalım:Kızlık zarı bozulmadan cinsel ilişkinin yaşanılamayacağı.

"Uçarsın kanatları açarsan" sözünü inceleyelim.
AÇIKLAMA ////////// Uçarsın:Zevk almak /////////// Kanatlar :Bildiğiniz gibi poponun 2 yüzü olur :) Kanatlar diyerek popo kastedilmiş //////////// Açarsan:Poponu ayırırsan anlamında
Toparlayalım:2 bacağını ayırırsan bundan zevk alacağın.

Orijinal klipte söylenilen söz:"Geçemez derler engelleri uçarsın kanatları açarsan."
Verilmek istenilen subliminal mesaj "Kızlık zarı bozulmadan olmaz ama zevk alırsın iki bacağını ayırırsan. Seninde hoşuna gider," anlamında bir mesaj ortaya çıkıyor.

Şimdi kamera, vurgu, görüntü gibi ifadelerle subliminal mesajın size nasıl empoze edildiğini göstereyim.

1-0:43 Uçarsın dediği anı vurgulayarak ve yukarıda açıkladığımız şekilde sanki zevk alıyormuş gibi yüz ifadesiyle belli etmesi
2-0:44 Kanatları açarsan dediği anda 2 bayanın kıvırtarak yürümesi ve kameranın bu 2 bayanı arka plandan takip ederek çekmesi
3-Allah aşkına dikkatli bakın 0:45'te o kızlar ayaklarına vurarak mı ritim tutuyor? Tabikide hayır nereye vurduklarını daha doğrusu vuruyormuş gibi yaptıklarını ben size söylemeyeyim artık o kadarına terbiyem el vermiyor.
Tabi 3. madde'de söylediğim şey 0:45 - 0:47 gibi bir zaman içerisinde oluyor.2 saniyelik bir süreçte bu süreçten sonra yine ayaklarına vurarak ritim tutuyormuş gibi gösteriliyor. Neden? Çünkü kamera artık tam çekim yapıyor o kadar salak değiller heralde onuda düşünmüşler
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada detaydaki bir arkadaşın youtubede yaptığı yorum.
Sizce bu orkid reklamında sübliminal mesaj olduğu doğrumudur?