Cinsel Yaşam Erkekler en basit fotoğraflara bile yükselir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Hatlarımın belli olduğu ama baştan sona giyinik olduğum bir fotoğraf bir erkeği yükseltir mi(Konu cinsellik olmalı kategori olarak) Erkekler en basit fotoğraflara bile yükselir mi? Cevapla Erkek Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Maskiba41 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 824 cevap paylaştı. Bu genelleyebilecegin bir sey değil. Karşındaki kisiye sevdigi şeylere vucut tipine güzelliğine giydiğine vs vs bir suru etkene göre değişir 1 0 Yorumla
Trachovski Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Bu ülkede damacana boşaldılar vitrin Mankeni ne tecavüz ettilersoruyu yeniden düşün 5 0 Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. Ustune yapisan kiyafetler tabiki yukseltir neden ki seviyormusun tahrik etmeyii 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl O zaten daha etkileyici, komple açsan o kadar etkilenmem ama böyle dar kotla göreyim seni kazık gibi olur 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İlgi çeker ama illa yükseltir diyemem. Bir de erkekten erkeğe değişir. Çünkü zevkler bile farklı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İlgi çekici gelebilir şurası burası güzelmiş denir bakarlar geçerler abaza ise onu bilemiyorum kafam hiç o yönde çalışmaz onları anlayamam 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ben de çözemiyorum erkekleri Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ne giydiğin önemli knkamSana yükselmesini istediğin biri mı var 0 13 Yorumla Soran 1 yıl Konuştuğum kişinin yükselip yükselmediğini anlamaya çalışıyorum Cevap sahibi 1 yıl Ne giydin yanında Soran 1 yıl Fotoğraf attım Cevap sahibi 1 yıl Nasıl bi fotoğrafı peki Soran 1 yıl Kıvrımlarımın belli olduğu bir fotoğraf Cevap sahibi 1 yıl Üzerinde ne vardı işteElbisemi tayt mı şort mu pantolan mu Soran 1 yıl Elbise vardı yapışan elbise Cevap sahibi 1 yıl Ne verdi görünce Soran 1 yıl 5-10 dakika kayboldu fotoğrafı gördükten sonra sonrada beğendiğini söyledi Cevap sahibi 1 yıl Eminim ki bişeyler yapmıştırÇocugun sana ilgisi var mı Soran 1 yıl Var gibi Cevap sahibi 1 yıl Senin nasıll Cevap sahibi 1 yıl Ilgın var mı
barbar26 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 4 ay yükselebilir erkek seni düşünürken bile yükselebilir :D 0 0 Yorumla
Anlatdinliyorumcanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. Dar giyimden bahsediyorsun sanırım? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet üste yapışan elbise Yorumla Anlatdinliyorumcanım 1 yıl Erkeğe bağlı olmakla beraber yükseltebilir Yorumla
haddadi69 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 479 cevap paylaştı. Evet erkekler yükselir 0 0 Yorumla
Ankaraninbeyazi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Evet örnek vereyim mi 0 0 Yorumla
atmc123 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Her erkeğe göre değişir.. 0 0 Yorumla
singerdikismakinesi Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl yükseltir hatta daha çok ilgi çeker 0 0 Yorumla
52Dibekgötlü52 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Mesela hangi foto. Görebilir miyim 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yükseleceği varsa fotoya bile gerek yok 0 0 Yorumla
iyi_insan_severim Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Evet hatlar belli oluyorsa yükselir 0 0 Yorumla
Heliosphere Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Hayır, çok şükür o kadar abazan değilim. 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Basit erkekse olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Fazlasıyla evet ve vücudun dolgunsa 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Dolgunluktan kastın ne Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 85 civarı meme hafif ayva göbek güzel geniş kalçalar Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bazen evet olur 0 0 Yorumla
Yunusemre1143 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı. Abazaysa evet 0 0 Yorumla
Romantiq_deli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bazen evet 0 0 Yorumla
çokbilmişman Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 373 cevap paylaştı. amacımız yükselmekse evet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kapalı mısın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Vücudun dolgunsa, bu çekici gelebilir Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl hayır knkaa 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hoşlandığın kız atsa bile yükselmezsin yani hiçbir türlü Yorumla Cevap sahibi 1 yıl normal resme değil kanka Yorumla
kimsesiz95 Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Nasıl belli 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kıvrımlar belli işte kalça bel vs Yorumla kimsesiz95 1 yıl Ön bölge prki Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yükselmem 0 0 Yorumla
Parçalayaanpumaa Takip Et Bilge Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı. Söylesem mi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Bu genelleyebilecegin bir sey değil. Karşındaki kisiye sevdigi şeylere vucut tipine güzelliğine giydiğine vs vs bir suru etkene göre değişir
Bu ülkede damacana boşaldılar vitrin Mankeni ne tecavüz ettiler
soruyu yeniden düşün
Ustune yapisan kiyafetler tabiki yukseltir neden ki seviyormusun tahrik etmeyii
O zaten daha etkileyici, komple açsan o kadar etkilenmem ama böyle dar kotla göreyim seni kazık gibi olur
İlgi çeker ama illa yükseltir diyemem. Bir de erkekten erkeğe değişir. Çünkü zevkler bile farklı
İlgi çekici gelebilir şurası burası güzelmiş denir bakarlar geçerler abaza ise onu bilemiyorum kafam hiç o yönde çalışmaz onları anlayamam
Ben de çözemiyorum erkekleri
Ne giydiğin önemli knkam
Sana yükselmesini istediğin biri mı var
Konuştuğum kişinin yükselip yükselmediğini anlamaya çalışıyorum
Ne giydin yanında
Fotoğraf attım
Nasıl bi fotoğrafı peki
Kıvrımlarımın belli olduğu bir fotoğraf
Üzerinde ne vardı işte
Elbisemi tayt mı şort mu pantolan mu
Elbise vardı yapışan elbise
Ne verdi görünce
5-10 dakika kayboldu fotoğrafı gördükten sonra sonrada beğendiğini söyledi
Eminim ki bişeyler yapmıştır
Çocugun sana ilgisi var mı
Var gibi
Senin nasıll
Ilgın var mı
yükselebilir erkek seni düşünürken bile yükselebilir :D
Dar giyimden bahsediyorsun sanırım?
Evet üste yapışan elbise
Erkeğe bağlı olmakla beraber yükseltebilir
Evet erkekler yükselir
Ne şekilde baktığına bağlı
Evet örnek vereyim mi
Her erkeğe göre değişir..
yükseltir hatta daha çok ilgi çeker
Mesela hangi foto. Görebilir miyim
Yükseleceği varsa fotoya bile gerek yok
Evet hatlar belli oluyorsa yükselir
Belli olmaz bakmak lazım
Beğendiğim biri ve seviyorsam etkiler
Yükseltir erkegin abazanlıgona göre
Hayır, çok şükür o kadar abazan değilim.
Basit erkekse olabilir
Fazlasıyla evet ve vücudun dolgunsa
Dolgunluktan kastın ne
85 civarı meme hafif ayva göbek güzel geniş kalçalar
Denemek lazım
Hayır
Bazen evet olur
Abazaysa evet
Bazen evet
Evet
O kadarda değiliz
amacımız yükselmekse evet