Gizli Üye(30-35)1 yılYazdıgın çoğu yorumu okudum senin için ağlaması kesin olarak seninle ciddi olduğu anlamına gelmez ve o kadını takip etmesi de illa onunla ilişki beklentisi olduğu anlamına gelmiyor hepsini geçtim aklında soru işareti çok var sana tavsiyem sevgilin ile açık açık konuş verdiği cevaplar içini rahatlatmaz ise ayrıl kendine dert etme moralini her gün bozana kadar 1 defa boz daha iyi
018 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle her sözün doğru. Şu an başıma sardığı bir sorun var onu düzeltsin konuşacağım. İçim rahat etmezse yol vermeyi düşünüyorum.
Cevap sahibi1 yılZaten olması gerekenler de bunlar bir ilişki illaki cinsel odaklı olmamalı
Soran1 yılBeni sekse hiç zorlamadi. Ya ne bileyim hiç şüphe etmedim biliyor musun. Uzakta olunca şüphe etmeye başladım. Aynı şehirde iken bir seks yapmasak bile hiç şüphe etmedim ondan.
Cevap sahibi1 yılBak heyecanlı güzel bir şey seks ama illaki her zaman aklı orada olacak diye bir şey yok zaten durumunu da biliyor zorlamaması normal bir durum uzakta olduğu için aklında şüpheler oluşuyor onu da anlıyorum ama bazen oluyor ki işe hayatına filan kafayı takarsın da başka bir şey düşünmezsin bunların en doğru şekilde sonuç bulması için konuşmak şart dediğin gibi işlerini hallet ve konuş o zaman a kadar içini ferah tutmaya bak kafanda acabalar kalırsa yanlış kararlar verebilirsin
Soran1 yılYa kafam neden karışıyor biliyor musun
Çok davranışları oldu içimi ısıtan
Bir defasında haberim yok
Bana ekran fotoları gönderdi
Ayrılmak istiyorum demiştim
Ama şüphe ettiğim için değil
Ben çok yoruldum demiştim
Bana fotolar attı bir yıl önce 6 ay önce tarihli notlar
Beni ne kadar sevdiğini anlatan notlar
Bir de iş kurayım meslek edineyim diye bana malzeme alan insan
Nefes alamıyorum diye beni başka şehre özele götüren insan
Ben şu şehire ise geldim ama isim olmadı dediğimde
Gelip sorgusuz Bana kırmadan beni alan seks yapmadan yine benim şehrime bırakan insan
Ya bilmiyorum ben mi kafamda çok büyütüyorum
Ailemin yanına geldim
Bana sürekli para gönderiyor
Faturalarımı ödüyor
Neler oluyor anlamıyorum kafayı yicem
Cevap sahibi1 yılÖncelikle sakin ol seni etkileyen başka birşeyler olabilir izlediğin bir film belki birinin aldatılma hikayesini duymak belki hastalıktan dolayı o yüzden herşeyden önce sağlığına odaklan gerisi hallolur sıkma canını bak senin gibi biri zor bulunur kolay kolay kimse kaybetmek istemez azıcık aklı varsa zaten onun seni şüpheye düşürecek hiçbir şey yapmaz
Soran1 yılBenim ne özelliğim var ki
Bak milf kadınlar bana tercih ediliyor
Cevap sahibi1 yılBak bu konu hakkında uzun uzun konuşulur işte aynı senin düşüncene benzer birkaç kişi ile de konuştum kendinde hata aramak veya kendini suçlamak gündelik bir hale gelmiş bunu yapmayın kendinize değmez illa birinin sizi sevmesi için çok güzel olmanız önemli değil veya çok zeki veya başka başka böyle örnekler
Soran1 yılÖyle diyorsun da kavga ettiğimizde salya sümük ağlayan birinden bahsediyorum
Ayaklarıma kapanan birinden bahsediyorum
O değil de sadece bu sevgilim için değil
Ben benimle seks yapan birinin başka birine baktığını bakacağını hiç düşünmedim biliyor musun
Bak hadi aşkı geçtim
Benimle seks yapan ara versek bile benimle seks yapma ihtimali olan birinin başkasına bakabilecegini hiç düşünmedim zoruma gitti
Ayrılacağım
Cevap sahibi1 yılKesin ve net kararlar vermen çok etkileyici biliyormusun güçlü bir kadın olduğunu gösteriyor ayrıldığına öyle bir üzülecek ki senin gibisini bir daha bulamaz ona hem acıdım hemde kıskandım
Soran1 yılDur bu kararı uygulama kısmı var. Önce kendimi hazırlayacağım. Şu an acı çekerek yorum yazıyorum emin ol. Kafamı dağıtmam lazım. İse başlayacağım. Belki işe başlayınca avrupada olan adayıma tekrar gel görüşelim derim.
Cevap sahibi1 yılBir an önce umarım kendini toplarsın senin gibi birinin acı çekmesini istemem hem harbi hem barbisin kendine iyi bak
Soran1 yılTeşekkür ederim sen de 🌸
Soran1 yılBen dayanamadım kavga ettim jitti dedim. Şu an işteyim akşam hepsini siliyorum dedi. Umarım yapar dediğini. Bana dedi ben seni asla aldatmadım. Hesap sormak yerine açıklamamı isteyebilirdin dedi. Şahsi sayfam değil iş sayfası olduğu için etkileşim olsun diye her istek atanı takip ediyorum dedi.
Cevap sahibi1 yılHesap sormak açıklama yapmak aynı şey ama aldatmadım demesi garip geldi akşam olan konuşmalar a göre tekrar düşünürüz
Soran1 yılBen bitirdim. Yorumlar hepsi aldatıyor diyor. Ben de bitirdim. Ayrıca neden garip geldi aldatmadım demesi.
Cevap sahibi1 yılOlayı kestirip atmış kısa yoldan kaçmaya uğraşıyor
Soran1 yılYa bak savunma derdinde değilim bitirdim ben
Ama yani senin cevapların da garip. Ne alaka aldatmadım diyor. Bunun nesi garip. Nasıl kaçmaya uğraşıyor.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılHer şeyi yaşa veya güzelliğe bağlamayın bence.
Belirli bir yaştan sonra biliyorsunuz ki, kimi zaman o olgunluğun verdiği kişi ile sohbet edebilmek, sevişme sonrası karşılıklı birer kahve sigara çoğu şeyden keyiflidir.
011 Yorumla
Soran1 yılEvlenme ve çocuk hayali kurduğun biri ile satranç okey her şeyi yapıyorsun
Sohbet mı yapamayacaksin?
Sadece şu sorun var. Ben onunla anlastigimizi sanırken o bana hep sen beni s. lk görüyorsun diye tepki veriyor. Sen benden üstün musun diyor. Ben çok kitap okuyan biriyim. Üni mezunuyum. O ilkokul mezunu. Kitap okumayı sevdiği için ona şans verdim. Ama benim karşımda sanki kendisini ezik hissediyor. Popüler sohbetler bana basit geliyor. Zaten en çok anlaştığım insanlar dinsizler. O ise musluman.
Cevap sahibi1 yılevet anlattıklarınıza bakılırsa sizi üst seviyede görüyor.
Soran1 yılAldatmalari da genelde ozguveni düşük insanlar yapar diye biliyorum. Benim karşımda ezilen biriyle ben evlenemem ki.
Cevap sahibi1 yılSizin güven duvarınızı o kişi aşmış. Anlattığınıza bakılırsa eril bir karakteri yok gibi
Soran1 yılNeden öyle dediniz?
Cevap sahibi1 yılYorumlarınızı gördüm. Hiç eril bir erkekle deneyimlediniz mi?
Soran1 yılAma neden eril değil dediğinizi anlamadım
Tamam yorumlardan çıkardınız ama yorumlarda tam olarak ne gördünüz.
Cevap sahibi1 yılağlaması, yalvarması, ayaklara kapanması vs.
siz eril erkek tanımını nasıl yaparsınız mesela?
Soran1 yılBunun eril olmak ile ilgisi nedir? Dışarıda bana yan gözle bakmaya çalışan olursa tepki verebilen bakışları ile korkutabilen biriydi. seven insan aglayabilir yalvarabilir. Ben zaten höt höt erkek sevmem, maço sevmem. Sadece dürüst isterim. O kadar.
Cevap sahibi1 yılsize kolay gelsin
Soran1 yılTeşekkür ederim
1 yılkimse bana olgun seviyormuş demesin
00 Yorumla
Bilmiyorum ama ben etmem
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorYaş takıntısı bazen önyargıdan ibaret olur, bunu bir kenara bırakmak lazım bence! Bazı erkekler için olgun kadınlar daha tecrübeli, özgüvenli ve çekici geliyor olabilir, hatta bazıları cool sohbetlerden ve net tavırlardan çok hoşlanıyor. Tam tersi, belki de radyasyon yaymayan, drama yapmayan, dert anlatmayan insanlar onlara cazip geliyor. Yani, herkesin kalbini ısıtan tip veya yaş farklıdır! Sen de yakından gözlemle, belki de enerjisine bayılıyordur kadınların, belli mi olur? 💫🧿🦄
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
1 yılBiraz iğrenç bir yorum olucak ama yorum sadece ona göre kolay et ya da ucuz mu demeliydim.
13 Yorumla
Soran1 yılBen dayanamadım kavga ettim bitti dedim. Şu an işteyim akşam hepsini siliyorum dedi. Umarım yapar dediğini. Bana dedi ben seni asla aldatmadım. Hesap sormak yerine açıklamamı isteyebilirdin dedi. Şahsi sayfam değil iş sayfası olduğu için etkileşim olsun diye her istek atanı takip ediyorum dedi.
- 1 yıl
Umarım iyi olursunuz
Soran1 yılHayırlısı diyorum ben teşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 582 cevap paylaştı. iş hesabında bunları takip etmesi ilginç bunun nedeni iş için olabilir mi (network muhabbeti)
024 Yorumla
Soran1 yılNe olduğunu bilmiyorum
Şahsi hesabında sadece ben varım
İş hesabı herkese açık benim göreceğimi tahmin etmesi gerekmez mi
Soran1 yılYok ben iş hesabını hiç sormadım
Daha yeni farkettim
Çünkü bakmak aklıma gelmedi
Şimdi bir isim var halletsin ayrılacağım
Soran1 yılBen hiç sormadım. O da hiç söylemedi.
Soran1 yılBilerek ya da bilmeyerek diyemiyorum şu an. Çünkü görünen o ki bana ihanet ediyor.
Soran1 yılBen dayanamadım kavga ettim bitti dedim. Şu an işteyim akşam hepsini siliyorum dedi. Umarım yapar dediğini. Bana dedi ben seni asla aldatmadım. Hesap sormak yerine açıklamamı isteyebilirdin dedi. Şahsi sayfam değil iş sayfası olduğu için etkileşim olsun diye her istek atanı takip ediyorum dedi.
Soran1 yılE ama sen ilginç dersen ben yine şüphe ederim. Hatayı düzeltme diyosun da hata nasıl bir hata
Sadece takipte mı yoksa ilerisi mı var
Yorumları okuyunca herkesin yaşlı kadın yani milf sevdiğini düşünmeye başladım
Aldattığını düşünmeye başladım- 1 yıl
ya iş için takip ediyordur relaxxxx
- 1 yıl
@SelinÇoruh bir şey demedim de nasıl bir işmiş dedim zaten
- 1 yıl
ay ben size cevap vermemistim pardon:/
Soran1 yılYa soruyu sorduğuna pişman oldum. Ayrıldık bitirdim ilişkiyi. Ben seni aldatmadım aldatmak diyor. Aklımdan bile geçirmedim diyor. Pek ilişki deneyimim yok. Ne yapacağımı şaşırdım. Doğru mu söylüyor yalan mı bilmiyorum. Nerdeyse 4 senelik ilişkimi bu paylaşımdan sonra bitirdim.
Soran1 yılDünden beri acı çekiyorum, hem aldatılma acısı ki hala yapmadım diyor. Üstüne sevdiğim kişiden ayrıldım bunun acısını yaşıyorum.
Soran1 yılBilmiyorum dünden beri kavga ediyoruz yapmadım diyor
Soran1 yılÖnemsiyorsa aldatmicak
Önemsiyorsa şüphe ettiğim kadınları silecek
Bana iş hesabından engel attı ben de onun kendi hesabını engelledim
Ben bir ilişkide kolay kolay gitmem
Ama bir gidersem dönüşüm olmuyor ben de böyleyim
Her şeyi affederim sadece aldatilmaya tahammül edemiyorum
Herkesin karakteri farklı.
Bana kendisini ispat etmek zorunda affetmemi istiyorsa.
Soran1 yılKesinlikle
Gizli Üye(36-45)1 yılSapık amac sadece yatak o kadar çünkü cinsellige ulaşamıyor istediği kızlarda sıradan sapık erkek türü
31 Yorumla
Soran1 yılSevgilisi olan ben herkesin istediği biriyim.
- Cinsel Yaşam konusunda 839 cevap paylaştı.
1 yılOlgunların verdiği zevk başka biliyorsun ki bu işte tecrübe kazandıkça daha iyileri oluyor da ayıp etmiş senin gibi hatuna sağlık problemlerin sıkıntı olmuş
00 Yorumla çünkü bir kadının en güzel çağlarıdır. mevsim artık sonbahara geçişdir. ne cok sıcak nede soğukdur.
013 Yorumla
Soran1 yılAma bas bas bağırıyorsunuz genç kadın diye demek hepsi yalan
Soran1 yılAnladım
Soran1 yılYa ben maço erkek gibiyim
İçime şüphe düşerse dayanamıyorum
Silip atmak istiyorum şu an
Gözüm görmesin
O derece sinirim şu an
Soran1 yıl4 sene olcak ilişkimiz 2 sene beraber yasadik 2 sene ayrı hazmedemiyorum bu düşünceleri
Soran1 yılAma tarihimizi sildi ya çok koydu bana unutamıyorum
Soran1 yılHayır sevgiliyiz
Soran1 yılYoo başka bir şey yok olan bu hiç şüphe etmedim şimdiye kadar
- Cinsel Yaşam konusunda 679 cevap paylaştı.
1 yılama her ekrğin bir olgun durumu omuştur ilgi çeker olgunlar ben 17 yaşındayen ilk 33 yaşında komşumuzla olmuştum
00 Yorumla Olgun seviyordur ya da onlar daha cabuk donuyorlardir ona o yuzden de olabilir
01 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 395 cevap paylaştı.
1 yılYa hoşuna gidiyordur kesin başka bir alternatif yok bence
028 Yorumla- 1 yıl
Sen mi 50 Li yaşlardasın
Soran1 yılHayır ya ben 30 yaşındayım. Sevgilim 34 şirket hesabında birkaç kadın takip ettiğini gördüm
Erkekler de var kadın da birkaç tane var- 1 yıl
Yaa paylasımları hoşuna gitmiştir ya da kadınlar 50 felan göstermiyordur artık orasını sorabilirsin erkek arkadaşına
Soran1 yılYoo kadınlar büyük gösteriyor. Genç bir kız da vardı. Kız tam benim profilime benziyor ama yaşı küçük. Bir de saçlarımı açık renk kullanıyordum. Siyah sacliyim. Siyah saça döndüm. Delirdi bana neden foto atmiyorsun diye. Takip ettiği kız Siyah saçlı beyaz tenli benim gibi. Bana normal gelmiyor. Şüphe ediyorum.
- 1 yıl
O zaman ya senden sıkıldı ya da başka birileri ile görüşüyor
Soran1 yılBen ayrılık lafı etsem kendinden geçiyor. Bana yazmadığı gün olmaz. Ağlayarak video atıyor. Elinde olan son parasını bana gönderen biri.
- 1 yıl
Değişik bi tip o zaman sende açık açık konuş bu durumdan rahatsız olduğunu dile getir
Soran1 yılYok yok. Bu durum normal değil. Ben erkekler genç sever sanıyordum. Bekleyeceğim. Bir isim var halletsin. Sonra konuşacağım. Yok öyle ben onu severken arkamdan iş çevirmek. Ben ihaneti kabul etmem. Niye bu yaşa kadar evlenmedim ben? Boşanmak kolay mı? İhaneti kaldırmak kolay mı? En iyi ihtimal direkt ayrılırım. Ama eğer bu yorumlar doğruysa ben onu aldatmadan bitirmem ilişkiyi. Bu acıyı ona da yaşatırım.
- 1 yıl
Artık senin bileceğin iş ne diyim ki
- 1 yıl
O zaman sen de her istek atana takip edeni takip et iyiymiş 😀😀
Soran1 yılYok yok tarihimizi 2 sene sonunda sildi
Ben daha bunu hazmedemedim bir buçuk yıl oldu onun karın ağrısını çekiyorum
Ben intikam almadan duramam
Canını yakacağım biliyorum
- 1 yıl
Sen bilirsin tabii ki de sana kalmış
Soran1 yılAyrıldık
- 1 yıl
Hayırlısı olsun ne diyelim
Soran1 yılBen de hayırlısı diyorum ama acı çekiyorum şu an
Büyük kavga ettik. Seni aldatmak aklımın ucundan bile geçmedi diyor. Ben seni aldatmadım diyor. Birkaç takip yüzünden bunu diyemezsin diyor.- 1 yıl
İşte kimin ne yapıp yaptığını bilemeyiz o yüzden herkes kendi kararlarını doğru ve sağlam vermesi gerekiyor
Soran1 yılBen de bilmiyorum. Ama bütün erkekler yorumlarda milf sevilir iyi mikilir demiş. Ya ben sevgilisiyim. Evet uzun zamandır seks yapmıyoruz uzaktayız ama bu bahane olamaz aldatmak için. O zaman her evli erkek ya da kadın aldatıyor mu.
- 1 yıl
Hayır tabiki de ama araya uzaklık soğukluk girdiği zaman emin ol ilk başlar gibi olmaz
Soran1 yılBu arada ben de bir ara neden bilmiyorum sinirlenmistim
Kendi hesabımdan gencim güzelim evleneceğim diye paylaşım yapmıştım
Şimdi onu koydu önüme
Benim takiplestigim birine de o benim karım konuşma demişti- 1 yıl
Bilemiyorum ya
Soran1 yılAraya soğukluk girdi tabiki
Sağlık sorunu nedeniyle bana dokunmasına izin vermiyordum korku panik atak olmuştu
Mikrop olacak sanıyordum
- 1 yıl
Sogukluk girdiyse bitti daha da düzen tutmaz
Soran1 yılSoğukluk dediğin nedir
Aslında birbirimizi görünce ağlayarak sarılıyoruz
Bu sayılır mı
Soran1 yılTelefonda genelde kavgaları ben çıkarıyorum
Onun dışında uzakta olsak sürekli yazar bana
Soran1 yılHer gün her sabah mesajı ihmal etmez kavga etsek bile
- 1 yıl
Demek ki yaşanmış bir şeyler eskisi gibi olmaz yani hiç uzatmayin bence ikinizde
Soran1 yılİnadına olumsuz yorum yaptığını farkettim. Şunu anladım. Demek ki yorumlar iyi niyetli değil. Zaten hala seviyorum diyor. Yol ben bırakmıcam. Zaten sildi herkesi daha ne. Ailesine de beni söyledi. Ben evham yapıyorum. Sorun yok.
Yani ya sapık ya da piskolojik problemleri olduğunu düşünüyorum
10 YorumlaOoo bu çok derin konu. Mesleğe başladığımda biri gelip demir işçisi birinin ( yaşı 22-23 ) 60 yaş kadınlarla beraber olduğunu söyledi. Çağırdım ve şefim zaafım bu dedi. Şantiye hayatıma o gün son verdim. İnsan çok farklı hakikaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu biraz degisik birmolay :) acikca yazamiyorum ama gercekten farkli bir his
08 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani ciddi misin?
Cevap sahibi1 yılCiddiyim evet ve durustumde yalan soylemiyorum
Soran1 yılYani 30 35 yaşlarında erkekler 50 yaşında kadınlar ile seks yapmayı seviyor öyle mi?
Cevap sahibi1 yılKonu sadece seks yapmak degil ki ince detaylar yasanilanlar tecrube ve daha hirsuru sey
Soran1 yılÇok afedersin. Yaşlı kadının erkeği yalayıp yutması gibi mi?
Cevap sahibi1 yılYok hayir ☺️ sorunu begeniyorum yazabilirsin sonu 7 nikimin
Soran1 yılHayır özelden konuşmam
Cevap sahibi1 yılSorun yok ben fikirlerimi soyledim dahada ilerisini burdan anlatamam
1 yılBu ozguven, aktivitene de yansiyor mu. Boş dolu sıkıyor musun Şu an ?
03 Yorumla
Soran1 yılSağlık sorunundan sonra bile yine ondan iyiydim. Sağlık sorunu öncesi farklı zamanlarda farklı 2 sevgilim p*rno yıldızı deyip evlenme bile teklif etmişlerdi. Ben aşık olunca güven duygusu bulana kadar kendimi göstermem. Bu dediğim kişiler ile evlilik düşünmediğim için rahat takıldım ve aşık oldular.
- 1 yıl
Bravo bircok kadin boyle soyler ama reelde is farkli boyutlarda olur ama samimisiniz yazi dilinizden anlasiliyor. Bana >>> atabilir misin?
Soran1 yılYok ben istek atmam konuşmam kimseyle. Ben aşk acısı çekmeye hazırlanıyorum şu an. Büyük ihtimal ayrılacağım.
1 yılbu yaş takıntısı sadece bizim ülkemizde var. hiç bir avrupa ülkesinde yaşa takılmazlar, insanlar biribirine yaşlarını sormaz bile
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Belki milf Seviyorum seviyor
049 Yorumla
Soran1 yılSenin genç güzel sevgilin olsa gider misin o aclara?
Soran1 yılNormalde sekste çok iyi ama uzaklar 1 yıldır ve öncesinde dw sağlık nedeniyle birkaç ay ara verdiler nerdeyse 1 buçuk yıldır seks yok
Soran1 yılEvet kadın rahatsız
Aslında güven sorunu hiç yoktu
Bir ara artık bana seks lafı etmiyorsun dedim
Ben senden yakınlık bekliyorum ama hastasın diye üstüne gelmek istemiyorum dedi
Seni her an istiyorum ama sen benden uzaksın dedi benimle seks konuşmuyorsun bile dedi
Soran1 yılYa ben utanmıyorum yaz ne var bunda
Soran1 yılOlsun ben görürüm hemen
Soran1 yılÖzelden kimseyle konuşmuyorum
Soran1 yılÖzelden konuşmuyorum dedim aktif misin ne demek
Soran1 yılboş ver hastalık işte seks yasak
Soran1 yılNe diyon
Soran1 yılEvet ama ben sağlık sorunu yüzünden psikolojik sorun yaşadım
Tamamen kendimden uzaklaştırdım
Az biraz öpücük o kadar
Soran1 yılYa zaten seks yaptığımızda da bana yetmiyor
Bakma sağlık sorunu diyorum ben yatakta iddialı biriyim
Soran1 yılSüre yetmiyor
En sinir olduğum şey. Zaten ina da söyledim yetmiyorsun diye. Tedavi olacağını söyledi.
Soran1 yılBen yorumlara bakıyorum. Herkes olumsuz konuşuyor. Yorumlara bakınca ne kadar saf olduğumu gördüm. Biliyor musun hiç hesabına bakmazdım. Yanında iken telefonu şifreleri hep bende oldu. Uzaktayız 1 buçuk yıl sonra hesabına baktım. Aklıma bile gelmedi. Ben seks olmadan duruyorsam o da duracak. Erkeğin benden üstünlüğü yok. Ayrılık görünüyor.
Soran1 yılÜstüne gelirdim derken?
Soran1 yılBirlikte yaşıyorduk. Maddi sorunlar sağlık sorunum derken mantıklı olsak ailemin yanına geldim. İse ara verdim. Ayrı kaldık. Param yok diyor. Ev tutcam gel diyor. Ya da sen tek kal beni eve almasan da olur senden ayrı olamıyorum diyor. Ya da lojmanı olan iş bul seninle yan yana olmasam da olur seni göreyim diyor. Farklı sehirlerdeyiz.
Soran1 yılTaktın sen de anala
Seninle seks yapmicam
Soran1 yılEmre ben farklı ligdeyim. Bak insan olsun dedik. Bir alt lige baktım. Galiba aldatiliyorum. Yorumlar o yönde. Bir daha aşağı bakmam.
Soran1 yılAldım telefonunu mesajlara girdim. Hiçbir şey yok. Dokunmadım geri verdim ne yapcak diye. Tek tek tek hepsini sildi. Bir de birkaç tanıdığı nerden tanıdığını ortak esnafları emlakcilari filan hepsini de gösterdi. Onları da sildi. Barıştık. Zaten ben daha önce bir yanlışını görmedim. Hesabına hiç bakmazdım. Gördüm burada soru sordum pişman oldum. Süper soru seçildi silemiyorum. Artık soru sormucam zaten. Yanlış yönlendiriliyorum. Üstelik sorumu pişman olunca silemiyorum.
Ben ikna oldum beni aldatmadigina. Atladım gittim yanına pat diye. Ben cevapsız kaldım diye sinir olurken yazık çalıştığı iş yerinin lojmanindan gözleri uykulu şiş çıktı. O kadar utandım ki şüphe ettim diye. Kaç gündür sabah 6 akşam 10 çalışıyor. Hatta şu an tekrar betona gitti. Bak saat gece 1 adam betona gitti. Ben haksızlık ettim.
Soran1 yılBağı koparcam. Artık çok soru sormamaya dikkat etcem.
Soran1 yılYok kardeşim yapmam
Soran1 yılEmre ismin aklımda bundan sonra senin olduğun hiçbir soruya yoruma cevap vermicem. Hatta seni engellicem ki görme.
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olgun kadın her zaman iyidir bence
028 Yorumla
Soran1 yıl50 yaşında kadınlardan bahsediyorum?
Soran1 yılBirden fazla kadın değişik değişik. Sevgilisi ise genç ve güzel. Ama uzakta. Olabilir mi?
Soran1 yılEvet
Soran1 yılYani bilmiyorum
Kendi hesabında bir tek ben varım
Şirket hesabında kadınlar var birkaç tane
Soran1 yılNe fark eder?
Soran1 yılBilmiyorum soruyorum
Soran1 yılYa yok sektör ile ilgili değil. Eminim. Daha önce sinir olduğum biri vardı gerçi. Kocasını da gösterip sildi kadını. Bilemiyorum.
Soran1 yılNeye devam ediyor. Kocası olan kadınla birlikte mi?
Soran1 yılYa ben nerden bileyim
Sadece kadın kocasıyla foto çekiyor ama açık giyinen biriydi ondan rahatsız oldum
Kocasıyla iş görüşmeleri vardı biliyordum
Soran1 yılHayatin içinden dediğin şeyler
Sadık bir insana ağır gelir
Ben bu güven sorunu nedeniyle hala evlenmedim. 32 yaşındayım.
Soran1 yılNeden öyle dedin
Soran1 yılSpesifik olabilir misin?
Soran1 yılTamam ama ben ve geçmişim diyorsun
Bundan ne anlamaliyim?
Soran1 yılSöyle burdan
Öyle uygun gördüğü için
10 Yorumla
1 yılZevk meselesi kız bizi ne ilgilendirir
10 YorumlaTakip edince ne oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılOlgun Kadınlardan hoşlanıyor. Normal bir şey yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYzdıklarınızı okudum anlamadığım sizin aklınızda bu kadar niye yer ettiği
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Belliki mature fantezisi var arkadaşın.
00 Yorumla
1 yılHiv mi bulaştırdı sana?
00 YorumlaAnne sevkati yasamak istiyor galiba
00 Yorumla
1 yılMature sevgisinden dolayı
01 Yorumla- 1 yıl
Belkide istediği fantezileri uygulayamıyor sana
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılSinan Aydoğan sapığı vakası
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı.
1 yılOlgun kadınlar hoşuna gidiyordur
00 Yorumla
1 yılAbazalar için yasin önemi yoktur
00 Yorumla
1 yılMoney, 💸💸💸
20 Yorumla
1 yılMuhtemelen fantezi olgun seviyor olabilir
012 Yorumla
Soran1 yılBu paylaşım ve yorumlardan sonra bitirdim ilişkiyi. Yanlış mı yaptım doğru mu bilmiyorum.
- 1 yıl
Bence yorumlara göre davranman bana göre olmamış, yani kişilerin izlediği film ya da yaptıkları iş kişiliklerini yansıtmaz diye düşünüyorum
Soran1 yılTamam da sen bile olgun kaşın fantezisi diye yazdın. Benim de zenci fantezim var. O zaman ben de ilişkim varken zenci biriyle olayım. Beyaz ve uzunum hiçbir zenci beni geri çevirmez. Ben de gidip fantezi yapayım o zaman. Bana da herkes fantezi ya olabilir desin. Normal karşılasın.
- 1 yıl
Sorunda olgunları takip ediyor demiştin, ilişki yaşıyor demedin
- 1 yıl
Eğer öyleyse zaten yapacak bir şey yok
Soran1 yılYa öyle olul olmadığını nerden bileyim. Bütün yorumlar takip ediyorsa demek ki zikiyor diye söylüyor.
- 1 yıl
Bukdar kafanı takma ben san söyleyin, zaten sağlık sorunu diyorsun geç artık bu sorunu , ne yaptığını bilmiyoruz yargılamak istemem ama ayrılmak bir çözümse ayrıl, ama intikam alacaksın zenci vs vs ne olacak sonuçta , sedevice ilişkiyi ve kendini yıpratacaksın
Soran1 yılYoo araya aldatma girerse bende şeref namus ahlak kavramları olmaz. Benim şerefim karşıdakinin bana sadakati olduğu sürece olur. Ayrıca fantezi gerçekleştirince ben mutlu olurum yıpranmam. Hayır dediğim gibi erkeklerin bizim seçeneklerimizi gerçekten bildiği kavradigini düşünmüyorum. Adam avrupada parayla karı mikip bana hava atıyor. Ben değil Avrupa'daki adamları kızları bile kendi ayağıma getiririm. Erkekler gerçekten rahat büyüdükleri için hepsi haddini aşıyor. Sadakat bana olmuyor. Eski hızlı zamanlarima doncem. İlişkide daha da hasta oldum. Yok artık sadakat filan.
- 1 yıl
Çok sinirlisin, cocuğunu ihmal etme olur mu. Sakin kalmaya çalış
Soran1 yılNe çocuğu ben evli değilim
Zaten bu güven konusu yüzünden evlenmekten korkuyorum
Sevgilim kaç zamandır evlenelim diyor
Bir miras konusu var halledeyim diyor
Şimdi bana diyor ki sana dokunmadım etmedim saygı duydum
Ben seni aldatmadım diyor
Vala öyle erkekliğini rencide eden şeyler söyledim ki
Ben seni aldatmadım napiyosan yap dedi
Ama yazmadan da duramıyor
Diyor ben senden başkasına yan gözle bakmadım bile
Ama şirket hesabından engel attı bana. Ben de onu şahsi hesaptan engelledim. Sabah hesap soruyor. Beni engelledin diye. Dedim sen de beni iş hesabından engelledin. Bitti ilişkimiz Dedim.- 1 yıl
Okdar sinirlenmişsinki ne desek boş, kfanı takm biraz başka şeylerle oylan
Soran1 yılBana her erkek yetemez. Ayrılmadan önce lafımı soktum yetersiz diye. Zoruna gitti gitsin. Beni aldatan beni yetersiz görmüştür. Herkese haddini bildirmek lazım. Sağlık sorunu olmadan önce onu nirvanaya çıkaran biriyim. Haddini bilip ona göre davranacakti. Binlerce kadın da mikse benim yerimi tutamaz hiçbiri. Oturup haline ağlasın.
- Cinsel Yaşam konusunda 356 cevap paylaştı.
1 yılTamamen duygusal...
022 Yorumla
- 1 yıl
Sen ınandın mı
Soran1 yılHayır. Peki sence inanmalı mıyım?
- 1 yıl
Ben şahsen inanmadım
İnanılacak biriside değil
Soran1 yılYapmadığım şeyler yüzünden beni suclamana artık dayanamıyorum diyor
Soran1 yılÇıktı takipten hepsini silmiş
- 1 yıl
Korku iyidir
Soran1 yılAyrıldık
- 1 yıl
Üzülsem mi sevinsem mi senin adına bilemedim şu an.
Soran1 yılBen şu an acı çektiğimi biliyorum ama
- 1 yıl
İnsan evladı çok hassas... Her şeyden acı çeke biliyor...
Soran1 yılİhanet çok acı. Hele sevdiğimizden gelirse...
- 1 yıl
Mutlak öyle allah sabır versin.
Soran1 yılAmin teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim.
KAfanı dağıtacak şeyler yap..
Sana tavsiyem sosyalleş.
Soran1 yılŞehir dışına çıkıyorum şu an. Anne baba yanında aşk acısı çekilmiyor.
- 1 yıl
Bazen öylesi daha iyidir.. Yapmak istediğini yapamazsınn ve durulursun..
Değişiklik iyidir. sen etrafı izle.
Soran1 yılHayır bir de evliliğe uzak olan biriydim. Tam kendimi hazır hissediyordum tam anne olmaya hazır hissettim kendimi. Başıma gelene bak. Neyse evlendikten sonra aldatılmak daha acı olurdu. iyi ki erken bitti. Hayırlısı.
- 1 yıl
Merak etme bu duygulara büründüysen, Ok yaydan çıkkmış demektir.
Daha iyi daha hayırlı birisi çıkar evlenirsin.
Soran1 yılUmarim teşekkür ederim 🌸
- 1 yıl
Rica ederim, İyi yolculuklar diliyorum kendine iyi bak.
Soran1 yılTekrar teşekkür ederim sen de 🌸
para olursa köle olur
00 YorumlaBende ediyorum çünkü olgunlari seviyorum..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılVurmak için
00 Yorumla
1 yılPara Para Para
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olgun kadın candır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı. Para avcısıdir 😀😀
00 Yorumlaolgun seviyordur.
00 YorumlaFetişi vardır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 758 cevap paylaştı.
1 yılHoşlanıyordur
00 Yorumla Milf seviyorum
00 YorumlaTecrübelerinden faydalanmak istiyor olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılMilfhunter dır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılkafası rahat eder
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBenim yorumumu siler misin
Sağdaki üç noktaya tıkla bunu görmek istemiyorum tıkla yeterli
Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Seviyordur
00 Yorumla
1 yılSapiktir uzak durun
00 Yorumla* için
01 Yorumla