Sevgilim penisini öve öve bitiremedi, "çok kalın , çok uzun" , "Off sıkıldım çok uzun bir penise sahip olmaktan" gibi laflar ediyordu. Ben üstüne varmadım pekte umrumda değil aslında ama uzun zaman sonra meraktan duramayıp resmini istedim. Canlı görmek istemedim yani. Ilk basda yok olmaz felan etti kabul ben israr ettim ve yolladı. Ve gördüğümde güldüm "bu muydu" dedim içimden belli etmedim. Konuyu kapattim bidahada konuşmadık. Sevgilim penisi toplam en fazla 18 cm sokabilcegi alan 12cm kalınlığı normal derecede. Büyüklük takıntım yok evlenmeden yatmayıda düşünmüyorum zaten 8 cmden fazlada girmiycek oda kesin gibi. Ama sevgilim neden böyle yapiyo ki "cok buyuk cok uzun cok kalin" gibi seyler soyluyor. Normal olculer bunlar egosunu mu tatmin ediyor komplexleri mi var nasil davranmam lazim evlenince? Kendinede cok guveniyo bide ya dedigi kadar yoksa?
Cevabın nedir?
a) sevgilin penisini ve vicudunu beğenen biri olabilir
b) çevresinde kendisinden büyük uzunlukta bir penis görmemiş olabilir
c) bunları seni kışkırtmak için söylüyor olabilir
d) kendisine güven yapmak için sürekli bundan bahsediyor olabilir
bunlar olabilir ama netice olarak şu da var ki ;her şeyi ile iyi tercih (prazentabl) bir erkek, partnerini rahatsız edecek kadar onun anlam veremediği davranışlar sergilemez.. ne yapman gerektiğini değerlendirmek sana kalsın..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılerkek öyledir işte sen diyecektin sevgilim of çok büyük ve kalınmış ben nasıl alacam falan demen lazım aslında od böbürlenir seninle ilişkiye girdiginde bagırttıra bagırttıra yaptıgını sanarak büyük zevk alacak olay bu
010 Yorumla
Soran+1 yılDedim zaten cok buyukmus askim hepsini alamam diye hadi ya alamaz misin dedi :D yalan degil ama alabilcegim en fazla 10 cm
- +1 yıl
yok canım nerden bilecen 10 cm alacagını bilemezsinki kökler zaten o zevk anında anlamazsın ne kadar hoşuna gitmiştir heyecandan ölmüştür kesin seni korkuttugunu sanmıştır kompleks işte öyle düşün seninde var mı öyle kompleksin darmı etlimi falan gibi
Soran+1 yılHayir yok zaten olmadigi icin boyle yapiyor bence , benim vicudumu komple gördü sonra penisim cok buyuk gibi laflara basladi
- +1 yıl
oral anal yaptınımı yapmadıysanız istemedimi
Soran+1 yılYok kiyamam diyo
- +1 yıl
sen istiyormusun merk ediyormusun peki anal bıraksın yalanı kıyamazmış yesinler boy kilon kaç nerdensin
Soran+1 yılBende istemiyorum aslinda. Boyum 175 kilom 78
- +1 yıl
nedensin
Soran+1 yılKayseri
- +1 yıl
hmm ögrencimisin çalışan falanmı
Gizli Üye(30-35)+1 yılYavrum senin ki aşırı kompleksli :) evlenince de ona aşkımm çok kalın çok feciydi gibi cümleler söylemelisin ki güveni yerine gelsin ama 12cm de 😂😂😂 olmaz be güzelim
12 Yorumla
Soran+1 yıl18 toplamda giren bolum 12 :D
Cevap sahibi+1 yılAğzına alınca zevk verecek kadarsa sıkıntı yok ;)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
34Cevap
+1 yılTürkiyedeki insanların yüzde 90 ı aynı şekilde sevişiyor. Kadınların yüzde 80 i orgazmı yasayamıyor hersey penıs uzunluguyla olsaydı keske:)) kadınını orgazm edemezse alsın totosuna soksun öve öve bitiremediği penisini:)
10 YorumlaSeks bilmez sevişme bilmezler yok büyük yok kalın konuşup duruyorlar 25 cm olsa abazalık tan çevirip kendine sokarlar Vallahi...
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle deme askima :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılElinde olmayanın dilinde olurmuş. Milletin kini nerden biliyor muş ki yorum yapıyor ve övünüyor. Zannımca aşağılık kompleksine kapılmış. Insanın şeyiyle övünmesi " seninle gurur duyuyorum oğlum " vs demesi pek akıl kârı değil ama.
00 Yorumla
+1 yılya seni tahrik etmek istiyor :D ya da aşa da bişi olmayınca ceneye vurmuştur
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha bencede
el yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış o hesap seninkininki de
02 Yorumla
Soran+1 yılValla ya
Kendini penisiyle guxlu hissediyodur buyukbir penis olan gucludur saniyodur. Hasar isde kendini kandiriyor. 17.18le. 23.24 leri gormemis heralde. Ahhj. Yazik ne diyim.:D
00 Yorumla18 normalin 3 cm üstü ölçü ama sevgilin çok abartmış be :D üstüne varma çok belli ki takıntısı var
05 Yorumla
Soran+1 yılTürk erkegin en uzun 20 cm oluyo simdi o öyle konusunca bende acaba 20den uzun mu istisna mi felan sandim cok abartmis:D
Soran+1 yılBeklemiyorum zaten 10cm yeter
Soran+1 yılOzguven bir yana benim icin yeterli
el zkini görmeyen kendisininkini kazma sapı sanarmış... sevgiline bunu söyle :D
12 Yorumla
Soran+1 yılYok ya busefer bana kizar :D cok kiskanc
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Genelde boyle diyenler bamya çıkıyor
Ayrica türk bu asdfg max 10cm zaten asdf21 Yorumla
Soran+1 yıl12 cm :D
O değil 18 i birden sokmamazsa inat edip çok zorlar.. Bir yerini yırtmasın..
010 Yorumla
Soran+1 yılAyyy yapar mi yapar hayvan
Soran+1 yılYok zorlada yapmazda askim aciyo desem kapa ceneni der bilerek diyom sanar
Soran+1 yılBende ah la kalmaz ciglik atar kufur ederim :D
Soran+1 yılO ne l*n öyle :D pic cikar sunu bidaha * mam yoksa * git derim diner kicimi yatarim :D
Soran+1 yılHahaha onunda hosuna gidiyo 😂😂😂
18 de neymiş birazdan bak ne rekorlar yağacak buraya birazdan :D:D:D
13 Yorumla
Soran+1 yılHaha turk erkegi en fazla 20 oluyo okadarini biliyozda ben sevgilim cok uzun deyince istisna heralde felan sandim
Soran+1 yılOnuda dedim aglatacam diyo he diyip kapattim konuyu :D
beyni yerine çüküyle düşünen birinden ne hayır gelir acaba?
11 Yorumla
Soran+1 yılSanirim bana karsi boyle cunku benim ondan daha guzel oldugmu dusunuyor ve hissetiriyorda sen beni terk edersin diyo surekli
Yok yok yalan onların hepsi zenci olsa inanırız da sjhskshshshs
13 Yorumla- +1 yıl
zencileride abartmayın ya özel secim hepsi yok onlardada o kadar bize kurban olun siz:)
- +1 yıl
Ben de Türküm ama penisim tıpkı zencilerinki gibi? Epey kalın? Herkesin mi ki bamya sanki
+1 yılEvlenince? Evlenecek misin sanki? :) ayrıca saçma biriyle berabersin. Ben epey kalın ve büyük penisim var diyorum ve her türlü de ispatlıyorum.
00 YorumlaBizden istediğin ne peki?
Sen görmüşsün bamya
biz patlıcanlarımı serelim buraya03 Yorumla
Soran+1 yılSonuna kadar okusaydın anlardın ne istedigmi, patlican bey
Soran+1 yılNe dersi?
Sevgilin. Saclamalamista sende sacmaliyon en fazla 8 cm gircek nedir yahu:)
04 Yorumla
Soran+1 yıl12cm dedigim benim rahim yoku degil :D sevgilimin penisinden bosta bulunan alan. 18cm. Komple uzunlugu 6 cmside tenine bagli olan bolum yani sokulmuyo orasi
Soran+1 yılTakmiyorum pek bunu ben seks icin evlenmiyorum :)
bende ovunurum penisimle ama sozumun arkasındayım herzaman.
02 Yorumla
Soran+1 yılOkk
+1 yılArkadas burdaki herkeste penis değil hortum vallah nedir bu 18 19 20 diye gidiyor allah daha cok versin ne diyim D:
ve abartıyosa bişey çıkmaz ondan03 Yorumla
Soran+1 yılCok mu
- +1 yıl
Yav 18 canım yoktur zaten al cetvelı bak bakım 18 canım ne kadar edıyor atmış iyice
Soran+1 yılBen olctum
+1 yılbir laf vardır genelde problemliler ağzından düşürmez diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGormemisin seyi olmus bir p*k sanmis gayet normal bir penis
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılAzdirmaya calisiyor aklinca.. karga yawrusunu Şahin sanarmis..
Ayrica el seyini gormeyen kendikini keser sapi zannedermis :)05 Yorumla
Soran+1 yılAynenn
Cevap sahibi+1 yılSeninki cok mu dar?
Soran+1 yılHayir aksine
Cevap sahibi+1 yılCok mu etli?
Soran+1 yılEvet etli ve pembe
Önemli olab büyüklük deilki işlevdir boşuna sorun etmiş😄
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl18 cm neyine yetmiyor. At yallagi mi bekliyorsun sende.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir ama oyle konusunca anormal bisey bekledim yoksa 8 cm felan olsa bike bisey demem
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir b*k anlayan varmı? Toplam 18 mus 12 girecekmis 6 dedi. Biseyler dedi durdu kari yaa
00 Yorumla
+1 yılSevgilim bana penisini ovecek vururum onuu
32 Yorumla
Soran+1 yılNiyee
- +1 yıl
Konusacak baska konu mu bulamamisix
+1 yılböylelerine amsalak denir.
26 Yorumla
Soran+1 yılHaha deme öyle askima salak oldugu dogruda okadar degil
- +1 yıl
ahah adam şeyini pusula yapmış resmen bidaha büyük derse ona benımkının fotosunu atayım ona :)
Soran+1 yılYa olsun ben onu sey olmasada severim kalbi buyuk askimin :)
- +1 yıl
hahah kalbi kaç cm miş :)
Soran+1 yılOlcmedim :D
- +1 yıl
ölçülcek bisey degıl zaten sen onu öyle kabul etmıssn ne diyelım :)
Egoooo maşallah egoya bak.
Böyle erkek çok.04 Yorumla
Soran+1 yılValla ha cok gulmustum
Soran+1 yılCok bozulurdu birdaha cinsellik hakkinda bisey demezdi opmek dahil :D op desem penisim kisaymisya uzun olans git derdi ahhaha
Öyle adamdan hayır gelmeez
12 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki
bas tekmeyi gitsin daha çocuk o :)
02 Yorumla
Soran+1 yılCocuk degil adam :(
Güldüm sonra bastım eksiyi! , koşarak uzaklaş
06 Yorumla
Soran+1 yılNiyee :D
Soran+1 yılYok ya bir zaman sonra birakir herhalde tatmin ettigini fark edince felan :(
Soran+1 yılKendimi mi onu mu :D
'ILIK''lık başlangıcı olabilir.
13 Yorumla
Soran+1 yılOne
Soran+1 yılAbartma yaa
+1 yılNasil bir bayal dunyaniz var sizin yaa..
00 Yorumla
+1 yılbe nası bi' fantezi yavrum?
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim?
Gizli Üye(30-35)+1 yılO değil de 18 cm ise neden 12'si girsin?
16 Yorumla
Soran+1 yılTasaga bagli olan bölümde varya yani boşta bulunan penis alani 18cm degil
Cevap sahibi+1 yılHaydaa ordan ölçme zaten üstten ölç ama küçükmüş harbi :D boyu kaç sevgilinin
Soran+1 yılUzun gozukuyo iste degil ama :D 180
Cevap sahibi+1 yılKıyamam yazık kendi kendine ego çsunu tatmin ediyo dokunma :D
Soran+1 yılBen seviyom zaten ya 5 cmde olsa severim onu :😮 gercekten sey mi ereksiyon halinde 5-7cm olan sevgilimde olmustu terk etmistim cunku sevmedim simdiki sevgilimde hic olmasada severim :D
Cevap sahibi+1 yılİlişkiye girdiğinde anlarsın :D
Haha adam takintili :)) bosver hayrini gor :))
011 Yorumla
Soran+1 yılNe takintisi var :D
Soran+1 yılDedim zaten ama yalan soylemedej :D
Soran+1 yılAynen zaten gerdekte suprizmis gibi ve kücük bisey bekliyomus gibi yapicam ;D mutlu olsun yazik. bence benim vicudum yuzunden oyle dedi cunku beni tam tamina gördükten sonra biyle laflar etti :D
Soran+1 yılNikah kiymadan dokunmam ama sana dayanmak cok zor bilesin bir tamam diyisin bile cilveli cildiriyor insan demisti :D cok cilveliyim hakli ama ona bilerek yapiyom :D
Soran+1 yılHahaha aklimda :D
Soran+1 yılHayir asla :D
Cinsel Yaşam konusunda 618 cevap paylaştı. Sevgilin şekilci. ))
00 Yorumlaozaman çevirip gotune soksun. * . pisi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkalın bir egoya sahipmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılAynenn hahahaha
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?