En yakın arkadaşımla evlendim yardım?

23 yaşındayım oda 32 4 yıllık kanka dediğim bir insandı. Çok iyi anlastığım hiç tartismadigim biriydi evde sıkıntıları çok vardı duramuycak kaçacak duruma geldim oda uni hayatı gibi yaşarız evim var gel kal benle evlenelim resmi olarakta ailen sıkıntı yaparsa dedi o durumda kabul ettim Pismanda değilim 2 aydır evliyim oodalarmiz ayrı çok güzel geciniyoruz onun cinsel yönde bir talebi yok ama söyle bir sıkıntı var ailesi bizi köye çağırıyor kalmamiz için orda aynı yatakta yatmak zorunda kalacağız oda farkında bunun napcam bilmiyorum hep böylesi devam edecek yoksa gerçekten karı kocami olmalıyız bilemiyorum siz napardiniz
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar bana yardım olsun evden kaçıp kötü bişey yapmıyim diye evlendi ev arkadaşı gibi yaşayıp gidiyoruz mutluyuz da ama cinsel bişey olmuyor odalarımiz ayrı onunda öyle bir talebi olmadı benimde ama daha ne kadar böyle sürecek ilişkimiz bilemiyorum bana bu iyiliği yaptığı için ona çok minnettarim ve hiç kaybetmek ayrılmak istemiyorum napcam sasirdim
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar dediginiz yaptım ve dün gece yaklaştim niyetimi anladı ve eminmisin dedi bende biraz korkuyorum ama eminim dedim ve kendimi yatakta buldum süper bir geceydi artık gerçekten kocam Teşekkürler
En yakın arkadaşımla evlendim yardım?