nasil meme hosunuza gider
Meme uclarim ve ben?
nasil meme hosunuza gider
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Meme yalamak guzeldir emmek dilinle uclarina masaj yapmak hafiften isirmak mesela hosuna gitmeyen bayan yoktur bence. sevgiline nelermi yapabilirsin skini eline alip oksayabilirsin hatta azcik daha asaya inip dşşaklarinida oksa sonra onlari agzina al em bir yandanda sıvazla seninde hosuna gidecektir oda seninkiyle oynar bu arada parmağini falan sokar
Benım sıkca yaptıgım sey evet yalamak ememk guzel bir duygu ama. kucuk olması dahda zevkli.
o zaman veririm bir dal 😄
ozaman alırım bir dal :)
alır alır merak etme deli oluyorlar memeye :D
ama emdirirken sende penisi okşucaksın :D
sevgilim agizima almami istiyo ama ben almali miyim sence
sağolun beyler :))
soru içinden soru çıkıyor memeden penise geçtik :D oral için sevğilin temiz olmalı br kere. ve oral aynı anda yani 69 olmalı pozisyon. bana tek tararflı oral yapmak aşırı bencillik gibi geliyor. iki tarafında zevk alması aynı anda orala bağlı. ama temizlik en önemlisi her iki taraf içinde. ağzına aldığında sidik tadı gelmemeli.
tesekkurler
biraz dolgn olsun ele gelsin de oh uçları önemli mi ya
Cevap
24Cevap
Sevgilin veya eşin için bir şey fark etmez de bebeklerin emmesin de baya zorluk yaratıyor.. O yüzden yeğenim bebeklerini emziremedi enjöktör ile besledi.. En çok hoşuna gidecek şey ıslak dudakların ile öpüşmen olacaktır..
benimkilerde öyleydi ama internntn duydugum seyi denedim ise yaradi, eme biliyosan em yoksada parmaklarinla uclarini elinde ovala msaj falan yap ise yariyo
Ben meme çok severim sen yazdın diye soylelmiyorum küçük uclu daha güzel büyük uclu inek memesi gibi ne öyle
Meme uclarnın küçük olması pek birşey değiştirmez önemli olan ebat tabiki sevgilinde biraz tecrübe olck yoksa zevk alamassn süslü fantezilere gelince jartiyer veya vücut corablar favorimdir ve pozisyonda doggy
Merak etme sen önünde olduğun sürece hoşuna gidecektir.
sorun olmaz takma kafana böyle şeyleri hem meme uçlarının küçük olması her yönden avantaj
Nadiren küçük, tercihen orta boyutta şekli düzgün her türlü memeyi adeta yerim. Fantezi diyorsan memelerine, seks sırasında çikolata veya kremşanti dök. Karşındaki hayvan kudurucaktır adeta. :-)
daha ne istiyorsun ki? neden büyük olup kötü görünsün?
Dik 80 gögüs uçları pembe ve sert uçları nohut gibi olacak
ben sabaha kadar yalardım şahsen böyle ne çok büyük ne çok kücuk olacak 90 iyidir bak sonra ucunu eme eme bitirirdim yaa bak yine hareketlenme başladıı sulandı sanırım :))
meme yalamaya bayılırım meme uçları yalandıkça emildikçe dikleşir her dikbaşlı memeler hoşuma gidiyor
Hemde nasıl zevk alır. Meraketme emdikce de büyütür uclarını. Sen bile şaşar kalırsın.
ben bunu herzaman derim mem uclarına günlük okşa hatta eme biliyorsan em hatta bunun icin mem ucu vakumları var
evet var öyle bir fantazim sizin sevgilinizde beğenir sergilemeyi bilin ama
Meme bulmuş iri uçlusunu mu arayacak?
14 yasinda cocuk sorusu bu
senin alacağın kadar değil
Bu karılar harbi manyak
sen büyü gizlicim onlarda büyür.
sever beğenir hoşuna gider
meme yalamak istiyorum
seninki gibilere bayılırım
ne alaksı var uçlarıyla zevk alacak olan sensin
Büyük meme isterim.
big tits :D