Eskiden öyleydi ama gördüğüm kadarı ile site pembelileri bu konuda doyum noktasına ulaşmış ve yeni kullanıcılar hariç yemiyorlar bunları 😂
Yoksa zaten penis boyunu yazmak da; zengin olduğunu, doktor mühendis vs. olduğunu yazmakla ya da profile eril enerji veren maço erkek (özellikle yarı çıplak) görselleri koymakla aynı şey 🤣
Site maalesef soru cevap değil de partner bulma sitesi olarak zannedildiği için de bunlae normal jdjdkd
"Bak bende bu var haberin olsun haaa" tarzında cevaplar normal o yüzden 😂
Kaldırılıyor mu bilmiyorum ama kurallarda çok, aşırı eksiklikler var. Artık bıktım, usandım sitenin eksikliklerini görmekten.
Aptalca yorumlar yapıyorlar, saçma sapan içerikler çıkarıyorlar. Topluma, insanlığa zarar verici açıklamalardan, davranışlardan geri kalmıyorlar. Şikayet ediyorsun, "hassasiyetini anlıyoruz ama kural dışı durum değil" diyorlar. O zaman kuralları değiştir! Kural ekle!
Yahu ben anlamıyorum! Yönetim iyisin hoşsun ama neden böyle yapıyorsun? Bana hak vermekle kalma artık. İcraat yap, icraat! 😤
Bu arada 30 santimlilere bir şey diyeceğim... Söylentiye göre Roma'da küçük penisliler soylu olarak kabul edilir, büyük penisliler avam olarak kabul edilirmiş. Bravo! Hepiniz avam olduğunuzu tescil ettiniz.
Soran
1 yıl
Ahahsjsjs zaten çoğu heykellerde bamya penisli, tanrılar falan 😂
Penis boyu aslında gurur duyulacak birsey değildir... genellikle penisim su kadar şu cm diyenler eksiklikleri olan erkektir... dünyada birinin penisi büyük ya da küçük diye kimseye madalya takıldığını veya tebrik edildigini duymadım😀 hergesin penisi kendini bağlar büyük veya kücük pek kimsenin umrunda olmaz ki ahhh bir farkına varsalar keşke...
Jdkdkdkd detay kısmına haykırdım özellikle damdan düşme ben niye denk gelmiyorum ya bunlara offf üzüldüm şimdi. Soruya gelecek olursak o erkeklerinkini kesip ağzına sokacaksin ovuneceklerse benimki 30 cm ağzıma zor girdi desinler
Sorma yhaa. Boyunuz kaç dedim. Çoğu 15 cm, 20 cm vs yazdı. Dedim insan boyunuz kaç? Haaa o şu kadar, bu kadar yazdılar. Sanki senin çavuşun boyuna kaldık biz😂
Dün birisi soru sormuştu arkadaşım sevgilisi ile ilişkiye girmeme izin vermiyo diye orada bi kız g*vat yazmış altına *mın dar mı demiş ksjfgjkfsjk burdaki erkekler alakasız her yere cinsellik sorusu soruyorlar fena eğlenceli fksgjkfs
Bak naptin ettin konuyu kendininkonin boyuna getirdin sen de az değilsin. Bu arada sanki bi inanmama sezdim dicem ama millet en asagi 25 lik makinayla dolasigor 20 ye inanmamak diye bisey olmaz diye umuyorum
Ömrünü burada geçiren birinden çok da faydalı ve kalitli cevaplar bekleme zaten 😂 baştan iyilerin gönlünü almam nazik bir davranış ama yarası olan gocunur zaten boş ver 😂
Yaa dalga geçme ama😅 Benimki seninkinden daha büyük bir kere🤪
Soran
1 yıl
Benimkinin sünnetli hali bu cjskshks yoksa 50 cm di
Cevap sahibi
1 yıl
Hahaha, şakası bir yana bu arada yanlış anlamadığın ve şakama şakayla karşılık verdiğin için tebrik ederim🌺🙏 Yerinde başka kim olsa yorumu ciddiye alıp orasından burasından ters anlamıştı😅