+1 yılArkadaşlar bir sürü güzel seyler yazmislar sen yapamam edenem diyosun yardim etneye calismislar ama sen hep zit gitmissin i senin kocan yanlis anlar diye bursey dusunme bence eger boyle dusunuyorsan hala bence evlenmeseydin ben yatiyorum deyince surati dusuyosa sende yatma veya onuda cagir butun guzel fikirlere yardimlara zit tepkiler vermismis ablacim bu kadar karamsar olma arkadaslarin dedikleri gibi az zaman gecmis zaten insallah hersey duzelir
01 Yorumla
Soran+1 yılInsallah cok istiyorum düzelmesini
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCanım kusura bakma ama yorumlarını okudum, sende bir kasvetlik var sanki? Yani çok utangaçsı, ve birazda mıymıntı, daha yeni evlisiniz ve eşin yemek terken sen gidip yatıyorsun... Eeşinde bu tavrından ötürü onu istemediğini düşünür ve hisseder ve duyarlı bir adam muhtemelen, zira diğer türlü olsaydı senin bu davranışlarını hiç umursamadan... yapardı.
17 Yorumla
Soran+1 yılYemek yerken degil yediktem sonra oturuyoruz biraz geciyo sonra yapacak biai kalmıyo yatıyım diyorum ne yapim sizce
Cevap sahibi+1 yılTamam utangaçsın ama bişeyler yapabilirsin... Biraz dişiliğini kullan, mesela üzerine oturan kıyafetler giyin, biraz dekoltesi olsun, arada frikik verbilirsin, duş aldıktan sonra saçların ıslak eşine yakalanabilirsin, giyinirkeni soyunurken yine eşine yakalanabilirsin, biraz güler yüzlü davran, yani bir şekilde dikkat çekmeye çalış, aslında bu söyledkilerim basit ve bir çok erkeği etkiler, açıkcası ilk gecenizi çok merak ettim, yani nasıl gelişti, sen soğuk mu davrandın, ya da korktun mu, ya da sende, eşinde başkasına mı aşıksınız, zorla mı evlendirildiniz? Normalde sizin ievliliğinizden çok sevimli fantaziler çıkar :) Birbirinizi tanımıyorsunuz, bu daha heyecan katmalı size? Eşini tanımaya ve keşfetmeye çalış,...
Soran+1 yılAramız iyi oldu d7n her sey cok güzeldi kendisidw cok mutlu oldu :)
Cevap sahibi+1 yılBunu duyduğuma sevindim, mutluluğunuz daim olsun...
Soran+1 yılTesekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
Eşin senden uzak duruyor sen yakınlaşmak istiyor ve utanıyorsan utanacK bişi yok. tecrubeyi de yavas yavas kazanirsin. Eger sen esinden uzak duruyor ve o yakinlasmak istiyosa önce biraz arastir cesitli sitelerden. googledan yazsan çıkar. daha yeni.. anladığım o ki sen yakınlaşmak istiyorsun. öpüşmeyi dene. uzun uzun. ateşle kocanı.. ve dokunmasına izin ver. kusura bakma. fazla açık oldu..
06 Yorumla
Soran+1 yılYoo sorun degil de nasıl dokunmasına izin vereyim normalde utangac biri degilimdir
Soran+1 yılAramız iyi gibi biraz yakınız yakınlastık yani :)
Soran+1 yılAmiinnn
+1 yılAlışıcaksın sonuçta artık kocan. Kem küm etme biraz sıcak davran adamcağıza.
Ya herro ya merro86 Yorumla
Soran+1 yılSarılarak uyuyamak istiyorum ama olmuyo yapamıyorum
- +1 yıl
Kaba mı davranıyor ne zararı var?
görücü usulü evlenirken sonuçta zorla evlendirmiyorlar biliyorum
Soran+1 yılBen mantık evliligi derler ya o sekil düsündüm zamanla severim dedim sıcak kanlı kendisi ama cok fazlada yakın degil
- +1 yıl
E bunu biraz onlada konuşman lazım değil mi.
Ne hissediyorsan söyle içinde kalmasın. Birbirinizin arasında böyle saklanırsa olaylar ilişki biter komple benden söylemesi.
Soran+1 yılSeverek evlenmek cok güzel birsey
- +1 yıl
Bencede.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
+1 yılAblacım kendi hatan burada görücü usulüne laf döşemeye çalışıyosan öyle bişey sezmedim ama yinede söyleyeyim istedim görücü usulüde olsa ilk gerdekte görmedin ya adamın yüzünü boyunu posunu beğenmediysen evlenmeseydin keşke ama iş işten geçmiş değil konuşarak çözebilirsin belli ki oda senden pek memnun değil bir defa ilişki yaşadığınıza göre
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlatamadım galiba uzagız utanıyorum uabancı gibi sanki mantık evliligi derler ya zamanla severim sandım
- +1 yıl
İşte bende onu diyorum kardeşm demek ki adamda sana bir ilgi duymuyo sevemiyosanız yazık etmeyin kendinize size hem dini hemde resmi olarak boşanma hakkı verilmiş konuş eşinle bu kadar ilgisizse oda boşanmayı kabul edecektir zaten
Soran+1 yılYani soruyo konusuyoruz ihyiyacın var mı falan diyo sıcak yumusak ama severrk evlenmek farklı
+1 yılAnladığım kadarıyla adamda senden çekiniyor. Biraz iltifat et, sıcak davran oda zamanla sana yanaşıcaktır. İlk adımı ikinizde karşı taraftan beklerseniz hiç bir zaman olmaz. Sende diğer çiftler gibi mutlu olmak istiyorsan iş sana düşüyor, utanmana gerek yok, kocan o senin.
11 Yorumla
Soran+1 yılBu aralar elimden geleni yapıyorum
Utanılacak, çekinilecek ve kınanacak bir durum değil bu, seni en iyi ben anlayabilirim sanırım. Buna ister kader diyelim ister yanlış tercihlerin neticesi, sonuçta bize zindan olan bir yaşantı var ve yabancı biriyle boşa geçip giden koskoca bir ömür... Elden bir şey gelir mi! işte bak orası meçhul...
01 Yorumla
Soran+1 yılSizinde mi bizim gibi?
+1 yılOnce sen sonra cift olarak psikologa gidin. birde yorumlarin birinde gordum yemekten sonra yapacak bisi olmuyor yatiyorum demissin. konus kicanla erkekler siz kadinlar gibi kinuskan degildir. en cenemiz dusugu sizin yaninizda solda sifir kalir. konu ac. sen konusmayinca sormayincaadamda pasif kaliyordur...
04 Yorumla
Soran+1 yılGercekten yemekten sonra biraz oturduktan sonra konusacak bisi kalmıyo isterim ki o bana desin film izloyelim ondan bekliyorum ilk adımı
- +1 yıl
ondan beklemeyeceksin. baktın ondan gelmiyor sen teklif ediceksin. sen hiç çaba sarfetmeden armut piş ağzıma düş istiyorsun. sen bir dene bakalım şansını. olmuyorsa kocanı karşına alıp diyeceksin bak ben seni tanımak için çaba sarfettim ama sen hiç yardımcı olmadın bu böyle olmaz falan diye. ondna sonra düşüneceksin bunları...
Soran+1 yılBugün yakınlasacam az önce aradım erken gel dedim yemek hazırlıycam süslenicem :)
- +1 yıl
e yani iyi olur
Görücü üsülü demişsin ama burada erkek ile kadın arasında saklanması gereken şeyi buraya yazıyorsun. Bunun haram olduğunu bilmiyor musun? Ayrıca senin çevren yok mu? Buraya ne diye yazıyorsun yav? Kekleme bizi. Doğruysa bile yuh çekiyorum sana.
05 Yorumla
Soran+1 yılGizliyim bu 1 fazla detaya gitmedim 2 dısardan mutlu görünüyorum 3 dısardan tanıdık birine asla özelimi anlatmam 4
Soran+1 yılCok konusmadık nadir
Soran+1 yılKaldık ama uzun degil biraz konustuk
+1 yılFark etmiyor görücü usulü veya değil ben görücü usulü evlenmemiştim anlaşamadım ayrıldık evliliklerde fazla uzatmamak gerekiyor böyle durumlarda sonra çocuk falan derken olmuyor mutsuz oluyor insanlar sen daha iyi bilirsin ölç biç gerekiyorsa ayrıl.
03 Yorumla
Soran+1 yılCinsel iliskimiz yok ki cocuk olsun
- +1 yıl
Ne zaman evlendin fazla olmadı sanırım olmıycak diye bir kural yok farzetki ilişki kurdunuz hamile kaldın.
Soran+1 yılKurmuyoruz ki 3 4 ay olacak
+1 yılSen adama soğuk revani gibi davranırsan napsın?
Sohbet etmeyi dene sarıl bu konuyu ona da anlat bence sorun çözülür.23 Yorumla
Soran+1 yılDün her sey güzeldi aramız iyi oldi eskisine göre :)
- +1 yıl
Gerćekten mii? Çok sevindim umarım daim olur :)
Soran+1 yılTesekkür ederim :)
Bizden yardım alacağına onu tanımaya yönelsen, keşfetsen onu iyice sevsen. Yatak sonra gelir.
Önce sevgili olsan?35 Yorumla
Soran+1 yılSabahtan aksama kadar iste aksam yemek falan derken cumartesi pazar hemen hemen ailesinin evine gidiyoruz gelincede yatıyoruz zamanla severim sandım
Soran+1 yılYakınlassam istekli azgın falan derse icinden
Soran+1 yılYapmays calısacam tesekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılMutlulugu onu aldatmakta falan arama ikinizde istemyosaniz bir yolda bulmysaniz ayrln ama sakin ihanet etme cok insanla karslstim boyle sorunlar ysyip mutlulugu baskalrnda arayilari krsisndaki isi bitince yda skilinca zamnla tehdit santaj yoluyla pra ya da degerli seyler kopryor ve sonuc mahvolmus hayatlar aman bacim aman diyim
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten asla öyle birsey yapmam
+1 yılhadi sen durabiliyorsun belki dokunmadan ama esin olacak adam nasıl duruyor? hata çoğunluk eşinde o sevdirebilir kendini sana.. ne kadar zamandır evlisin?
010 Yorumla
Soran+1 yıl3 bucuk 4 ay olacak
- +1 yıl
o kaç yaşında? evli ve eşine nasıl dokunmadan durabilirki?
sen cokmu tepkili davranıyorsun yaklaşınca?
Soran+1 yıl28 yasinda cok yakım degilim sert yapıya sahibom
- +1 yıl
iki tarafada zülüm oluyorsun yani?
Soran+1 yılDüzelttik eskisinden iyiyiz :)
- +1 yıl
sen eskisindenmi bahsediyorsun sorundan şimdidenmi?
Soran+1 yılSorun vardı ya dün yakınlık gösterdim benden bekliyomus cok sevindi şu an hep yanımda ve mutlu sürwkki gülüyo
- +1 yıl
:) dedimya iki tarafada işkence oluyorsun die..
Soran+1 yılAma simdi iyiyiz :)
- +1 yıl
Ama sen bu saatte esinle ilgilenmek yerine neden burdasin?
+1 yılzorla hayatini istemedin sevemedigin biriyle gecirmen nekadar dogru olur bence ayril daha fazla vakit kaybetmeden yarin bir gün cocuk olursa ayrilamaz ve mutsuz bir hayat sürdürmen gerekir
07 Yorumla
Soran+1 yılCinsel bir iliskimiz yok en son evlendigimiz gece bebaber olduk
- +1 yıl
belli uyusmazlik var daha fazla neden diretiorsn hic isik göremiorsan fazla zamanini harcama derim
Soran+1 yılBosanma olmaz böyle diyim imkansız bosanmamız
- +1 yıl
neden olmaz böyle de hayatini mutsuz mu geciricen sanada yazik degilmi
Soran+1 yılUzaktan akraba bosanma zor olur
- +1 yıl
ozaman mecburen yakinlasicaksiniz öyle soguk olurmu ayni evin icinde
Soran+1 yılCok kötü bir sey demem az kalır yasaması cok zor her seyi icime atıyodum
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnce sadece bak ve birden sarıl bir kaç saniye (o ne kadar izin verirse) konuyla alakasız evle alakalı kahvaltı hazır gibi adam bütün gün mutlu gezer valla aklı sende kalır ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılBugün yakın davranıcam aradım erken gel dedim yemek hazırlıycam süslenicem :)
Cevap sahibi+1 yılAferim:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk zamanlar olur öyle sonuçta ilkez onunla aynı ortamda yaşıyorsun daha önce hiç bir şey paylaşmamışsın zamanla beraber bir şeyler yaparak birbirinize alışırsınız sen içini rahat tut
09 Yorumla
Soran+1 yılGeceleri ben uyuyorum diyorum odaya cekiliyorum yemek yerken dahi utanıyorum cok mutsuzum onuda üzüyorum sanki
Cevap sahibi+1 yılböyle yaparsan olmaz ama sonuçta o senin eşin artık bir birinize bir şekilde alışmanız lazım böyle uzak kalırsan sende üzülürsün oda... dediğim gibi alışma meselesi birlikte hiç vakit geçirmediğin için şu an öylesin ama zamanla bir birinize alıştıkça düzelir herşey bence yavaştan onunla vakit geçirmeye çalış yoksa böyle mutsuzluğun devam eder
Soran+1 yılMesela ne yapim
Cevap sahibi+1 yılen azından uzakdurma ilgilen onunla illaki sevdiğin bir huyu vardır beraber bir şeyler yapın çıkın gezin dolaşın sevmek alışmak için bence biraz çaba göstermen gerek böyle uzağım dedikçe hepten uzaklaşırsın sonuçta evlenmişsiniz karı koca ilişkisi olması gerek bir şekilde bir yerden başlamalısın artık bir birinizin hayat arkadaşı olmuşsunuz çünkü
Soran+1 yılÖpüsmek icin bir ara yakınlastık ama cekildim :(
Cevap sahibi+1 yılbir çekinirsin iki çekinirsin sonra alışırsın olur öyle, diyorumya daha önce hiç vakit geçirmemişiniz birbirinize ısınmamışınız tanımamışınız ondan böyle oluyor ama bunları yaptıkça çekingenliğinde gidicektir
Soran+1 yılAnladım cok tesekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim kardeş çekinden adımlarını at sonuçta nikahlı kocan yanlış anlaşılcak bir şey olmaz yavaşca usulünce yapmak istediklerini yap sen zaten yaptıkça oda yapıcakdır
Soran+1 yılYapmaya mutlu etmeye calısıcam
Öncelikle görücü usulü evlilik lerdenuuışmak zaman alır o yüzden biraz sabır. Ve zaman.. bir nitimizi yeni yanıyorsunuz huylarımız duylarımız... Acele etmeyin derim..
05 Yorumla
Soran+1 yıl3 bucuk 4 ay az degil
Soran+1 yılInsallah yakın olmak cok istiyorum
Soran+1 yılMutlu etmek icin ne yapim sizce
+1 yılİnan hepsi senin elinde.
erkekler daha sığ düşünüyor bilmiyorsa dişiliğini kullan öğret yani01 Yorumla
Soran+1 yılAranız şu an eskisine göre daha iyi oldu :)
gorücü usulu boşanın o zaman :D ya da eşine söyle 3 defa
boşol
boşol
boşol
desin :D
hülleci ben olurum bişi olursa D:D05 Yorumla
Soran+1 yılDaha neler :)
Soran+1 yılAramız simdilik iyi oldu :)
Soran+1 yılTeseķürler :)
Artık kocanı tanıma vaktin gelmiş, belkide güzel bir tatile çıkabilirsiniz? Belki romantik bir yemek? Belkide bunlar eksiktir hayatınızda...
06 Yorumla
Soran+1 yılBunlar yok normal aksam yemegi o kadar
Soran+1 yılAcaba güzel gecelikler giysem Seksi yanlıs anlar mı
Soran+1 yılKötü düsünmez yani
+1 yılKeşke zamanla severim diye kendini kandirmasaydin. Ilk görüşte ve zamanla birşeyler hissettiysen evet demeliydin. Sevmeye çalış daha yeni evlisin...
06 Yorumla
Soran+1 yılDedigim gibi mesafeliyiz ve fazlasıyla nasıl bir ortama girdiginizde bir hata yaparım yemek yerken dikkat ediyorum yabancıyız sanki
- +1 yıl
Onda da mi sana karşı hiçbirşey yok... Seninle ilgilen miyor mu hiç...
Soran+1 yılOnda da yok ama sıcak kanlı soruyo sohbet ediyo anlatıyo ihtiyacın var mı falan diyo
- +1 yıl
Valla çok zor böyle ya. Nereye kadar gidecek böyle bilemem.
- +1 yıl
Karşılıklı oturup bu konu hakkında konuşmak iyi gelir gibi sanki...
Soran+1 yılOnun demezi daha iyi
Ne yapak şimdi orayamı gelek peçetemi Tutak utanma gızzz al ağzına mı diyek sevişmenin utanmasımı olur güzel olur gız yat yatağa sen
03 Yorumla
Soran+1 yılUtanıyorum yemek yerken bile dikkat ediyorum cinsel iliskiyi gectim uyuyorum diyip yatağa gidiyorum yatıyorum
Soran+1 yılSevdigim biriyle evlenseydim sarılıp uyurduk ne güzel :(
+1 yıldaha yenisin alışacaksın muhakkak canım benim üzülme yeterki dünya üzülmeye degmez önünüze bak yani bir kere yemişsin o boku benim gibi geri dönüşü yok yani :((((((((((
07 Yorumla
Soran+1 yılSizde mi evlisiniz?
- +1 yıl
evet maalesefff
Soran+1 yılNeden malesef peki?
- +1 yıl
Senin dertlerinin hepsi bende de var emin ol
Soran+1 yılInsallah her sey güzel olur
- +1 yıl
Olmaz herhalde ya
- +1 yıl
ordamısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvleneli ne kadar oldu ki?
Hem madem uzak olduğunuzu düşünüyorsun, yakınlaşmak kaynaşmak için çaba göster sen de madem.018 Yorumla
Soran+1 yıl3 bucuk 4 ay var yani erkek sonucta istekleri vardır dile getirmiyo ama onuda üzüyorum en son evlendigimiz gece beraber olduk o kadar
Cevap sahibi+1 yılPeki normal zamandaki iletişiminiz ve birbirinize olan tavırlarınız nasıl?
Bu arada, onu neden üzdüğünü düşünüyorsun acaba?
Soran+1 yılDüsünsrnize esiniz uzak sarılma yakın davranma yok sevismiuosunuz yenievliler cogu her gün beraberler fantazi falan bizde yok öyle seyler
Cevap sahibi+1 yılFantaziler falan da olur ama anladığım kadarıyla siz henüz sağlıklı bir iletişim kuramamışsınız. Yani flört eder gibi (onun seni, senin de onu tanıman ve yakınlaşman için) sohbet edin. İlla her gün sohbet olacak diye bir kaidede yok. Mesela tv izlerken yanına otur ve sarıl. O şekilde izleyin. Hatta o seni öpecek diye bekleme, sen onu öp okşa. Evlenince bu tür şeylere gerek yok gibi düşünülebilir belki ama hele ki görücü usülü evliliklerde gereklidir bence. Her ilişki başında flört, birbirini tanıma ve kaynaşma aşaması olur. Yani kimse birbirini görür görmez hemen samimi olmaz-olamaz zaten.
Onu tanımıyorum ama belki çekingen bir insandır. Belli etmese de belki de utandığı için yaklaşamıyordur. Bu çekingenlik cinsel anlamda olabileceği gibi, sohbet veya iletişim anlamında da olabilir.
Konuyu cinsel yaşam bölümünde açmışsın. Bu konuda fikir ve öneride bulunurum ama yani dediğim gibi, bence ondan önce siz bol bol sohbet edip birlikte vakit geçirmeye çalışmalısınız.
Cevap sahibi+1 yılYani önce aranızdaki o yabancılığı aşmalısınız. Birlikte, tv izleyin; sohbet edin; dışarı çıkıp dolaşın... vs. Yani yeni sevgililer neler yapıyorsa o tür şeyler yapın. Birşeyler paylaştıkça, samimiyetiniz, sevginiz ve bağlılığınız artar diye düşünüyorum.
Burada paylaşamadığın başka sorunlarınız varsa da özelden yazarak sorabilirsin.
Soran+1 yılYa konuyi burada acmadm diger de actım site kabul etmedi ondan. Bende utanıyorum ama bunları yapmaya calısıcam
Cevap sahibi+1 yılSonradan aklıma geldi:
İlk geceniz nasıl geçti peki? Yani acaba o gece olumsuz birşeyler mi oldu da ne sen, ne de o tekrar ilişkiye girmediniz?
Cevap sahibi+1 yılKonunun yeri burası zaten. Onda sorun yok.
Ben o sözü tuhafıma gittiği için söylemedim. Sen; "cinsel anlamda nasıl ateşli ve renkli bir yaşantımız olur veya neden cinsellik yaşayamıyoruz" diyerek, yardım istemişsin. Ben de demek istedim ki; "sen onu sormuşsun ve o konuda da fikirler verebilirim ama bence sizin öncelikle halletmeniz gereken iletişim ve paylaşım eksikliği."
Demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım. :)
Soran+1 yılZor oldu ama normaldi kanadıktan sonra devam etmedik zaten
Cevap sahibi+1 yılPeki canın isteyince n'apıyorsun; masturbasyon mu yapıyorsun?
Soran+1 yılIstekli biri degilim hic yapmadım dediginiz seyi duydum ama tam anlamıyla nasıl yapılıyo bilmiyorum desem
Cevap sahibi+1 yılYapmamış olman tuhaf ama inanırım.
Mast; yani insanın kendi kendini tatmin etmesidir. Bilmiyorsan söyleyeyim: kadınlar bunu, klitorislerini okşayarak, vajinasına parmağını veya vibratör, salatalık.. vs. sokarak ya da yastığa falan sürtünerek yapıyorlar genellikle. Yani bu sitede yazanlar, öyle yaptıklarını söylüyorlar.
Hem zaten illa birisi bunu öğretmese bile; insan istek duyduğu zaman içgüdüsel olarak cinsel organını okşar diye düşünüyorum.
Şayet gerçekten canın istemiyorsa, o zaman eşine yakınlaşmaman veya ona cilvelenmemen de normal yani. Çünkü, cinsel birleşme; ihtiyaçtan-istekten doğan birşey.
Soran+1 yılSalatalık falan tuafmıs dedigim gibi istekli degikim olmasada olur ama esim benom gibi düsünmüyldur bence demesede istiyodur
Cevap sahibi+1 yılSağlıklı bir erkekse istiyordur tabi. Ama yani isteyip de insan eşine neden yakınlaşmaz veya bunu istediğini söylemez bunu anlamak güç doğrusu.
Şu dünyanın işine bak: Ya ben; "evli olsam yanımda hatunum olsa da onu her gün sabahtan akşama kadar miksem" diye düşünürken, canım öyle çok isterken; kimisinin de karısı var ama dokunmuyor. :)
Cevap sahibi+1 yılİstersen, sana fantazilerimi anlatabilirim. Hem sana da evliliğinde ışık tutar (fikir verir) belki. :)
Dinlemek ister misin?
Soran+1 yılBugün yakın davranmaya calısıp konusucam :)
Cevap sahibi+1 yılİyi hadi bakalım. Her zaman yakın-sıcak davran.
Soran+1 yılÖyle yapacam :)
bir ara zamanın olursa konusalim ayni senin gibi kız arkadaşım var :(
09 Yorumla
Soran+1 yılTabi olursa mesaj atarım size
Soran+1 yılAramız iyi oldu tesekkür ederim
Soran+1 yılDemek ki gercekten sevmiyo sevse ne olursa olsun bırakmazdı baglarınızın kuvvetlenmesini saglardı
- +1 yıl
Ya onlar başta konuşuyor lar mis sadece kız bir gün eve geç gitmiş ailesi de buna kaçtı falan sanmis sonra alıp bunları evlendirmisler sadece gerdek tr beraber olmuş lar sonra hep ayrı odada yatmis lar pek bisi paylaşmamislar kafa yapilari farkliymis 2 sene hiç bisi yapmamış lar oyle daha bana şey var
Soran+1 yılÜzüldüm gercekten 2 sene cok fazla :((
+1 yılZor tabi sevmeden katlanmak ama iyi yönlerini gormeye calis iletisim kur elbet seversin
01 Yorumla
Soran+1 yılDün aramız eakisine göre daha iyi oldu :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi çagdayiz ya bu ne biçim bisey çok üzüldüm senin adina :(
Boyle evlilik mi olur01 Yorumla
Soran+1 yılAnlatılmaz yasanı derler ya öyle eskisevdigim geliyo bazen o olsa cok farkl8 olurdu diyorum üstüme titrerdi resmen :(
Bence özgüven eksikliği var mesela bugün çok yakisiklisin desen bu adam. cözülür bunu bir dene
01 Yorumla
Soran+1 yılO bana demiyo bende demem
Gerdek gecesinden sonra ilişki yaşamadınız mı ne kadar dır evlisin?
09 Yorumla
Soran+1 yılHayır yasamadık 3 bucuk 4 ay olacak
Soran+1 yılBen konismadım bir ara göz göze geldik öpüsmek icin ama vaxgectim cay getirim dedim
Soran+1 yılHayır demiyo ama yatıcam diyince üzülüyo
Soran+1 yılDısarda hic utangac degilim cok konuskanımdır
Soran+1 yılTabiki hayır el ele tutusma sarılma oldu o kadar esimden önce 1 sevgikim trk oldu zaten
+1 yılbirbirinizi görür görmez evlendinizmi hiçmi sohbet muhabbet edip yakından tanımadınız birbirinizi.
01 Yorumla
Soran+1 yılNisanlıyken cok nadir konusurduk baska ildeydi kendisi uzaktan akraba dügünletde görmüstük isteme degilde az bir sohbet ettik sonra söz taktık
- Cinsellik konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yıldüzeltmeye çalış evliligin yıkmaz kolay kurmak zor konuş onunla o nereli sen nerelisin o kaç yaşında sen kaç yaşındasın?
01 Yorumla
Soran+1 yılDüzelttim gibi :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal severek olsa da aynı.
Ssevmek için çabala. sevemiyorum diye bahanelerin arkasına sıgınma07 Yorumla
Soran+1 yılYakınlık göstermeyw calısıcam mutlu etmeye calısıam
Cevap sahibi+1 yılöyle yap canım daha yeni evlisiniz bir alışsan var ya görücü ıusulu daha harika bir evlilik anlıcaksın. geçmişini de unutmayı dene. herşey güzel olucak bol bol dua da et.
Soran+1 yılHep ediyorum insallah onu mutlu etmek icin me yapsam mesel
Cevap sahibi+1 yılbirbirinize iltifat etmekten başlayın egonuzu okşayın yani. zamanla içinizden gelir zaten. Onu sahiplen eşim bitanem erkeğim de ilgisi artıcak onun da. Süprizler yap. Yatagına kahvaltı gtir. Öpücükler kondur yanagına burnuna boynuna.
Ellerini tut gözlerine sürekli bak o konuşurken.
Onun işini sor. Ona destek çık. Sık sık sevdiğinii söyle böylece gerçekten seveceksin.
Zamanla bak ne mutlu olcaksınız. Yataktada asla çekinme. asla eşin yanlış şeyler düüşünmez. İçindeki o dürtüyü kocam ne düşnür diye örtme. olabildiğince dışarı ckar fanteziler yap ona Seksi çamaşırlar al :) vs :)
Soran+1 yılBugün iygulayacam denilenleri yakın davramacam :)
Cevap sahibi+1 yılİşte bu kendine gel kendini ona ada mutlu olacaksın :))
Soran+1 yılDün yakın davrandım sevindi de :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin ne düşünüyor? Birbirinize henüz ısınmamış olabilir misiniz
031 Yorumla
Soran+1 yılHic bisi demiyo ya baska bir kız varsa ama isten eve evden ise gidiyo
Cevap sahibi+1 yılBaşka kız neden olsun daha yeni evlenmişsiniz hem. Evlenmeden önce görüşmelerinizde bir sorun veya soğukluk var mıydı?
Soran+1 yılTelefonda nadir konusurduk arada sırada ama erkek sonucta cinsellik istiyodur elbet
Cevap sahibi+1 yılAllah kalplerinizi ısındırsın kardeşim ne diyim. Normalde düzenli cinsellik de yaşamanız lazım. Ilk aylarda çekinme olur ama yabancı gibi de olunmaz yani. O sana nasıl davranıyor peki?
Soran+1 yılSıcak yumusak sohbet ediyo ihtiyacın var mı calan diyo kötü soguk degil
Cevap sahibi+1 yılO zaman sen yanaşmıyorsun belki de. Konuşun sohbet edin gözlerinizin içine bakın gülümseyin.. Yemek yiyip tv izleyip yatarsanız hayat tatsız geçer kardeş. Yakınlık göster
Soran+1 yılSeksi gecelikler giysem ne düsünür
Cevap sahibi+1 yılHoşuna gider heralde, eşin o senin. Giymesen de yatakta yaklaşmalıydı bence, o da garipmiş insan eşiyle ilgilenmesi lazım hiç istemiyor mu? Her gece dönüp uyumak istiyor olamaz
Soran+1 yılBen uyuyunca oda mecbur uyuyo ama uyuyorum derken suratı düsüyo
Cevap sahibi+1 yılAdamda iyi sabır varmış. Pişman olursun sonra sen bilirsin..
Soran+1 yılNe yapsam mutlu etsem
Cevap sahibi+1 yılseviyorsan seviş. adamı sevmiyorum istemiyorum diyorsan kesinlikle ayrıl.
yoksa o seni boşayacak veya başka tatsızlıklar yaşarsınız. sevmediğin adamla ömür geçmez
Cevap sahibi+1 yılyani kendi mutluluğunu düşün. sen mutlu olmazsan ona da mutluluk veremezsin zaten
Soran+1 yılSevicem alısıcam baska carem yok
Cevap sahibi+1 yılo zaman cinsellik yaşayın. en azından denedik ama olmadı dersiniz, ki olur, sende yok mu cinsel istek? yaşayınca farkeder ısınırsınız yani
çarem yok deme, eğer denediniz de olmuyorsa sevemiyorsan o ilişki yürümez. birbirinizi sevmiyorsanız yani..
Soran+1 yılCinsellik olmasada olur istekli degilimdir ama denemedik
Cevap sahibi+1 yılo istekli olabilir ama. ben olsam öyle hatunu napardım bilmiyorum sekse ikna ederdim bir şekilde heralde. ama isteksiz davranırsan o da keyifli olmaz. mutlu olmayı deneyin, yoksa çocuk filan yapmayın öyle evlilik çekilmez böyle gidecekse direk boşanın ikinize de yazık.
neden evlendin ki? evde kalırsın mı dediler. istekli değilsen bekar da yaşardın sonuçta
Soran+1 yılYa okul bitti bende mantık evliligi düsündüm meslegi cok iyi kendiside öyle
Cevap sahibi+1 yılŞimdi neden mantıksız davranıyorsun adama peki? Haksızlık olmuyor mu
Soran+1 yılAramız iyi oldu eakisime göre :)
Cevap sahibi+1 yılAllah daha iyi etsin kardeş. Bir değişiklik mi yaptın hayırdır :)
Soran+1 yılEve erken gel dedim yemek hazırladım süslendim film izledik sohbet ettik kendiside cok sevindi :)
Cevap sahibi+1 yılBu bir başlangıç olur inş :)
Soran+1 yılAma baya yakın şu an kendisi yanımda sürekli :)
Cevap sahibi+1 yılNe güzel işte :) cinsellik yaşarsanız çok daha keyifli olabilir evliliğiniz
Soran+1 yılBiraz zaman gecsin bebek istedigimi dersen anlar herhalde :)
Cevap sahibi+1 yılÇekinme, yatakta biraz temas kursan tahrik etsen gerisi gelir :) bebeği ayrıca düşünürsünüz
Soran+1 yılYanlıs düsünsün istemem öpüsmek icin yaklassam
Cevap sahibi+1 yılHenüz tam ısınamamışsın çok rahat değilsin anlıyorum. Ama yanlış anlayacak bişey yok, eğer yaklaşmazsan yanlış anlar. Evli adama bekar hayatı yaşatıp eziyet etme. Sen istekli olmayabilirsin ama yatıyorum diyip uyuman bence hoş değil. İster öp ister dokun ister tahrik et, o senin eşin artık söz nişan dönemi bitti :)
Soran+1 yılYani istedigini yap erkek sonucta diyosun :)
Cevap sahibi+1 yılhem erkek hem kocan sonuçta :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdamda senin bu davranışını gördükçe sokulamıyordur yanına :/
11 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden öyleydi simdi biraz iyi oldu :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlarda ayrılmam imkansız demişsin peki bunun nedeni nedir?
04 Yorumla
Soran+1 yılUzaktan akrabayız ve istesek dahi olma cok zor gene bir araya getirirler bizi dısardan mutlu görünüyoruz
Cevap sahibi+1 yılO zaman eşinde konuşmalısın
Soran+1 yılBug7n yakınlasacam
Cevap sahibi+1 yılDenemekten kaçma👏
+1 yılMesaj atarsan konuşur dertlesiriz yardımcı olabilirim sanırım
00 Yorumlane kadar oldu evleneli
01 Yorumla
Soran+1 yıl3 bucuk 4 ay olacak
+1 yılEvlenmeseydin, bize ne..
01 Yorumla
Soran+1 yılYorum yapma o zaman
+1 yılona küçük sürprizler yap
01 Yorumla
Soran+1 yılDüzeldi aramız iyiyiz :)
psikologa gitmen daha sağlıklı bence ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılSimdilik iyi oldu aramız :)
Siz evrede görücü usulusunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım?
+1 yıltabi arada sevgi olmadan bazı şeyleri aşmak zor
01 Yorumla
Soran+1 yılInsallah asarız
+1 yılne kadar oldu evleneli ve çocuk var mı.
020 Yorumla
Soran+1 yıl3 bucuk 4 ay olacak iste az kaldı bir kere beraber olduk oda evlendigimiz gece onada yazık ama her kobuda yabancı bana cok uzagız
- +1 yıl
çok zor senin işin eşininde tabii. peki eşinde seni arzulamıyormu istemiyormu. 4 ayda bir kere çokkkk az
Soran+1 yılBilmoyorum uzak dutuyorum yatıyorum iyi geceler diyip yataga gidiyorum bakımlıyımda hic bisi demedi farkında utandıgımın
- +1 yıl
birbirinize daha fazla eziyet etmeden ayrılacağını söyle bence
Soran+1 yılTamam dese yıkılırım
- +1 yıl
neden
- +1 yıl
eğer özel sebepler varsa özelden anlatabilirsin bana.
Soran+1 yılCok kırılgan duygusalım ama bellk etmem hep icime atarım
- +1 yıl
ama sevmediğini söylüyorsun, sevmediğin birinden ayrıldığında kırılmazsınki.
Soran+1 yılKırılırım :(
- +1 yıl
çok ilginç birisin, ne yapmayı düşünüyorsun.
Soran+1 yılEsimi mutlu olmasını istiyorum yaknlık göstericem
- +1 yıl
bencede doğru karar
Soran+1 yılInsallah yapabilirim
- +1 yıl
neden eşinden utanıyorsun
Soran+1 yılYeni sayılır ondan olsa gerek
- +1 yıl
yok ondan olmaz giyim tarzındanmı oturuş kalkışındanmı, kendine bakmamasındanmı.
Soran+1 yılYoo gayet düzgün efendi
- +1 yıl
afedersin ama sende bir sorun var o halde.
Soran+1 yılUtangacım ona karsı
+1 yılalışırsın zamanla. şimdiden böyle sıkıntı yapma
03 Yorumla
Soran+1 yıl3 bucuk 4 ay olucak bir kere iliski yasadık oda evlendigimiz gün aynı yataktayız ama sarılıp uyumadık bile
- +1 yıl
biraz fazla uzatmışsınız. adamda bir sıkıntı olmasın.
Soran+1 yılNe gibi sıkıntı
+1 yılNasıl bir yardım ortak yönünü. Yok mı
01 Yorumla
Soran+1 yılEskisime göre iyi olduk :)
zordur bilirim allah yardımcın olsun
05 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyosunuz?
Soran+1 yılCanım acıyo
+1 yılNe kadar oldu evleneli?
09 Yorumla
Soran+1 yıl3 bucuk 4 ay
- +1 yıl
Ablacım daha destur. Sen kendini böyle yabancı hissediyorsan adamında henüz bu yabancılığı atamama ihtimali yokmu? Daha birbirinizin huyunu suyunu bilmiyorsunuz. evlisiniz tamam ama evlenir evlenemez kocanın sana 10 yıldır tanışıyomuşsunuz gibi davranması anormal gelmezmi? Biriniz bir adım atacaksın öbürü koşacak madem sarılarak uyumak istiyorsun sarıl ve uyuyun sence bunu yapsan eşin seni yadırgayacak mı hayır aksine sana karşı biraz daha yelkenleri indirecek ve sevecen davranacak. şahsen bende görücü evliliği düşünüyorum ama belli bir süre geçmeden eşime ısınamam ve genelde bu süredir bu tip evliliğin uzun sürmesini sağlayan ;)
Soran+1 yılSeverek evlen gercekten cok miysuz olursuz pisman olursun eski sevdigim bazen geliyo o olsa nasıl olurdu diye yapma benim gibi kardesim
- +1 yıl
Severek evlenen çok kişi gördüm ablacım adamlar sevgililer gününü evlilik yıldönümünü unuttu diye boşanıyolar böyle bir evliliktense görücü evlenip karımla 3 5 ay yabancı gibi olmaya razıyım ben ki çok romantik birisiyimdir ne türlü evlenirsem evleneyim eşimi mutlu edecek bir insan olduğumu düşünüyorum ama yinede kararın görücüden yana ;)
Soran+1 yılEsin cok sanlı olucak cok mutlu ol ;)
- +1 yıl
İnşallah teşekkürler ;) sende bu kadar mutsuzluğa mahkum gibi hissetme kendini elbet eriyecek aradaki o buzlar ;)
Soran+1 yılInsallah ya cok istiyorum :(
- +1 yıl
Olur ablacım merak etme senin yapman gereken sonuçta o senin eşin bir yabancı olarak düşünmeden gururu ortadan kaldırıp bir adım atabilmek ;)
Soran+1 yılYapmaya calısacam tesekkür ederim :)
+1 yılbaşka birini mi seviyorsun
017 Yorumla
Soran+1 yılEn son lisedeyken 4 yıl süren bir sevgilim vardı aradan 5 yıl gecti evlendim
- +1 yıl
şu an kalbin boş mu yani. ne kocana ne başkasına bir şey hissetmyiorsın
Soran+1 yılKocama hissetmek istiyorum ama şu an ki dururum onuda aklıma geyitiyo o olsa cok farklı olurdum bunları düsünmüyo degilim :(
- +1 yıl
ama eski sevgilin için artık şu an çok geç
Soran+1 yılBir sen cevapladın böyle oda evli ve eminim esini cok mutlu ediyordur zamanında üst7me titrerdi kıskanırdı deli gibi benim icin babasıyla bile kavga ederdi peki kocam bunların birini bile görmüyorum onda :'(
- +1 yıl
sana değer vermiyor mu, sevdiğini hissettirmiyor mu
Soran+1 yılDeger veriyoda onun gibi degil seviyo mu bilmiyorum
- +1 yıl
üzerinden 5 yıl geçmiş hala unutamamışsın. hemde hayatında kocan varken. bu evlilik tabiki mutlu olmaz
Soran+1 yılYani aklıma geliyo ama kocamla mutlu olmak cok istiyorum
- +1 yıl
ilk önce eski sevgilini unutmalısın. tamamen hayatından çıkarmalısın onu
Soran+1 yılKıyaslayınca üzülüyorum
- +1 yıl
üzülmelisin tabiki ya o senin bildiğin kocan yani. diğeri ise eskide kalmış birisi
Soran+1 yılMutlu edicem kocamı
- +1 yıl
daha çok bağlanmaya çalış. onun seninle ilgilenmesini sağla.
Soran+1 yılÖyle yapıcam
- +1 yıl
umarım her şey gönlünce olur
Soran+1 yılInsallah :)
+1 yılİstanbuldan isen bana ulaş.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Nedeni basit. Yalnızım ben de. Zaman da olsa Yalnızlığa ortak olmak için. ;-)
+1 yılne deyim umarım rabbim kalbine o sevgiyi verir
03 Yorumla
Soran+1 yılAminnn
- +1 yıl
hayırlısı be tatlım
- +1 yıl
amin
Ehh bence ayrıl derim ozaman madem mutlu değilsin
04 Yorumla
Soran+1 yılMutlu olmam icin ne yapabilirim mutlu rtmek icin
Soran+1 yılAnladım tesekkür ederim
+1 yılBiraz sokul yanına Alışırsın
07 Yorumla
Soran+1 yılNasıl sokulayim
- +1 yıl
Sevisin birlesin sarılın
Soran+1 yılUtangaclık var bende ona karsı
- +1 yıl
Geçer geçer
Soran+1 yılGecti biraz :)
- +1 yıl
doğal olarak tabi yani :) 2-3 haftaya hiç kalmazz
Soran+1 yılInsallah :)
Nasıl bir yardım istiyorsun? Özel yaz istersen..
024 Yorumla
Soran+1 yılBana yakın olması cok sevmesi baglanmasını istiyorum
Soran+1 yılSevmek istiyorum ama bu onunda elinde kıskanmıyo ya da kıskanıyo doyemiyo mu
Soran+1 yılBen yatıyorum iyi geceler diyince suratı düsüyo
Soran+1 yılBende ondan bekliyorum :)
Soran+1 yılSeksi gecelikler giysem mutlu olur mu
Soran+1 yılVarda görmüs gelinligin altına giymistim
Soran+1 yılDans edemem ama deniycem bugün :)
Soran+1 yılMesela :)
Soran+1 yılDün yemek yedik vakit gecirdik güzeldk yakın davrandım sevindide :)
Soran+1 yılHenüz olmadı sarıldık :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılzorla mı evlendirdiler
013 Yorumla
Soran+1 yılHayır zamanla severim sandım
Cevap sahibi+1 yıleşin de öyle düşünmüş sanırım
Soran+1 yılBilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılcinsel çekim hiç mi yok aranızda
Soran+1 yılEvlendigimiz gece birde bir ara öpüsecektik cekildim
Cevap sahibi+1 yıleşinin yaklaşımı nasıl sanki senden bişe görmeyince uzak duruyor gibi
Soran+1 yılBugün yakınlasacam :)
Cevap sahibi+1 yılbence de sen onu istediğini belli edersen o da sana kayıtsız kalmaz
Soran+1 yılAramız iyi oldu eskisine göre :)
Cevap sahibi+1 yıliyi sevindim naptın bakalım:))
Soran+1 yılÖglen aradım erken gel dedim isten yemek hazırladım süslendim film izledik konustum durumu söyledim yakın davranmama cok sevjnsi mutlu oldu benden cekiniyomua :)
Cevap sahibi+1 yıldedim sana ilgi herşeyi halleder diye ilişki oldumu peki:)
Soran+1 yılHenüz olmadı daha bu yaklasımıda o gösterse daha iyi sanki :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılne kadarlık evlisiniz?
05 Yorumla
Soran+1 yıl3 bucuk 4 ay olucak
Cevap sahibi+1 yıl1 kere mi ilişki yaşadınız?
Soran+1 yılEvlendigimiz gece gerdek gecesinde oda bisi yapmadık sayılır
Cevap sahibi+1 yıleşin ne diyor peki istemiyor mu?
Soran+1 yılHayır demiyo demesini isterim baglansın bana het seyi ben olayım istiyorum
Utanacak bisey yok kocan senin
01 Yorumla
Soran+1 yılIster istemez oluyo ama simdi aramız gayetiyi oldu :)
+1 yılSorun kocanda boyle olmaz biraz iliman olcak.
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Cinsellikle bslyin askaaa döner
07 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yakınlassam ki
Soran+1 yılYapamam ne düsünür sonra bir ara öpecektim dudagından vazgectim
Soran+1 yılAyrılamsm diyorum ayrıl demeyom daha cok canım acıyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç görüşmediniz mi pat diye evlendiniz mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılBaska illerdeydik uzaktan akraba zaten bir kerw görüstük sonra o gün sözlendik sonra nisanlıyken nadir konusurduk
Cevap sahibi+1 yılO fenaymış ya :s eski usül resmen
Soran+1 yılYani sayılır
O seni seviyor mu?
13 Yorumla
Soran+1 yılMantık evliligi derler ya o sekil düsünüp evlendim bilmiyorum uzagız cok dedigim gibi iki yabancı gibi sanki
Soran+1 yılHayır oda bisi demiyo canım cok yanıyo baskalarına bakınca hak etmedim buni ben
+1 yılUzatmadan boşan.
04 Yorumla
Soran+1 yılYapamam
- +1 yıl
Sebep?
Soran+1 yılUzaktan akraba ve istesek dahi bir araya getirirler
- +1 yıl
Geçmiş olsun o halde sana.
+1 yılacele etme alısırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılHep böyle devam edicez gibi
- +1 yıl
konusmayı dene. olmadı ayrıl gitsin
+1 yılAyrıl?
06 Yorumla
Soran+1 yılAyrılamam
- +1 yıl
O zaman aradaki sorunları oturup konuşun, çözün.
Başka çözüm yok.
Soran+1 yılYa yanlıs anlarsa
- +1 yıl
Anlatış tarzına bağlı, ben olsam öyle yapardım lakin yine karar ve sorumluluk senin.
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim.
- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım