Çok kıza sordum hiç olumlu bir cevap alamadım :)
Şu konuya açıklık getrelim nolur :D
Şu konuya açıklık getrelim nolur :D
kızların görüşlerini görünce maşallah ne marifetli kızlarımız varmış boşalmadıkları delik yok hahaha :D
Demin burun deliğini okudum :D
Olm gerçekten salak mısın?
yorumları iyice oku da salaklığını gör serdar :)
he he...
İdrar deliginden klitoral orgasm oluruz vajina deligindende vajinal orgasm oluruz
Klitoral orgazım idrar deliğinin üstünde kıllanmanın başlaığı yerdeki kıvrımlı yerde bulunan klitorisin sertleşmesi sonucu olmuyor muydu?
Ben anüsten boşalıyorum
Ciddiyet azcık noluur :)
Vajina tabii
peki idrar deliğinin ucundaki bezlerde salgı üretiyor. aşırı kasılmaya bağlı idrar deliğinden de sıvı geliyormu?
Hayır şöyle düşün nasıl siz boşalırken idrar kısmınız kapanıyorsa bizim de öyle
Peki o fışkıran sıvı nerde üretilip birikiyor?
Onun gerçek olduğunu sanmıyorum ya bilmem ki
nasıl yani. O sıvı gercek değil mi :)
O kadarını üretemeyiz ki üretsek de fışkırmaz herhalde
Dakikada 1 litre kadar üretebiliyor vajinanın içinde bulunan salgı bezleri. Bazen de saatlerce sürebiliyor. idrar yolu ile vajina arasında bulunan salgı bezleri de ürettiği için nadir de olsa anatomik yapıdan dolayı idrar deliğinden de sıvı gelebiliyor. cevabın güzeldi teşekkür ederim :)
O şekilde fışkırıyor muymuş? Nasıl oluyomuş?
Kesinlikle. işte içerde bir sürü salgı bezi mevcut. libido dediğimiz olay pik yaptığında klitoris sertleştiğinde salgı başlıyor. ilk başta az salgılanıyor ve vajina ıslanmaya başlıyor. ıslandım denilen olay. sonrasını her kız yapamıyor. o hazza ulaşamıyolar yani. klitoris sertleşip meme ucu da sertleştikten sonra hormon seviyesi ne kadar çok yükselirse o kadar çok boşalma oluyor :)
Mastla olmuyo dimi o
Mastla olur genelde ama alınan hazza bağlı. gelgitin çok hızlı olması lazım. bazen bu karşılıklı birleşmede penisle de oluyor ama kızlar genelde kendi parmaklarını kullanarak orgazm olurlar.
Tüh ya o zaman ben bayağı doymuşum yıllardır yapıyorum bir kere çıkmadı
Doymakla alakalı değil tam tersine yeterli doygunluğa ulaşamadığın için. :)
Ama hepsinden zevk aldım
İşte orgasm çok farklı bişey. Çoğu aile orgazm olamıyoruz diye bize başvuran gelen kadınların sayısı baya bir fazla :)
Yav kardeş sen anlamadın beni neyse uzatmicam...
bencede uzatmayalım artık..
Ben çok orgazm oldum hem de ergenlikten önce başladım yanş bayağı küçüktüm olmaması imkansız ama ya doydum gerçi artık
Peki o zaman :)
Cevap
2Cevap
işte bu tipler gerdek gecesinde göbek deliğine zorluyor :(
Ben cevabı biliyorum. hemşirelik mezunuyum ben :)
TAKİP ET YORUMLARI :)
bende merak ettim şimdi :)
Bacaktaki gözeneklerden.
götümden :D :d
Sesli güldüm leydi..:)
geçen kulağımı deldirdim herhalde ordan. s
hahahha salak mısın ya
İkisindende
anüsten
terbiyesiz
sen terbiyesizlik yaptn ama :(
Burun deligi