Master slave ilişki yaşadınız mı?
yaşamak istediniz mi?
düşünceleriniz?
yaşamak istediniz mi?
düşünceleriniz?
ben bir mazoşist karakterli biri olarak gayet güzel bir ilişki ama kişiye içerikleri yapılmalı sadece türkiyede sen benim kölemsin ne dersem o olur deyip karsısındakine zevk aldıramayan gerizekalılar var ben benim içeriklerimi bana yapacak hem kendi mutlu olacak hemde kendide bazı eklemeler yapıp kendini mutlu edecek anlasabileceğim bir sahibe arıyorum
en iyi görüş sec bari
eşimle bazen yaparız.
herzaman olmadığı sürece arada değişik fantezi amaçlı yapıldığında ilişkiye renk katıyor. tabiki dozunu kaçırmadığınız sürece.
teşekkür
Hiççççç düşünmedim ama partnerım (eşim!) illa isterse yadırgamam fanTezi sonucta uzatırım ayaklarımı be yaparsa yapsın😀😄😄
Fantazi sonucta olabilir
denemedim bilmiyorum hangisine daha yatkınım
Cevap
11Cevap
Ben duygulu seksi tercih ettiğim için böyle şeylere anlam veremiyorum ama zevk meselesi tabi
yaşamadım hem psikolojik olarak hem de bakire olduğum için pek cesaret edemiyorum diyebilirim, en büyük fantezim köle olmak, belki ilerde bir şekilde eşimle falan denerim
Evet yasadım ben masterım slave ve sup larla ilişkilerim oldu ve olacaktır. İtaat ve acı huzur verıyor. Bagladıgımda caresiz kalması zevk veriyor.
Hiç bir zaman yaşamayacağım bir şey bu.
Ne hükmederim ne köle olurum. Umarım karşımdaki böyle sapıkça fantezileri istemez...
Bence gayet hoş. Bir gün kesinlikle yaşayacağım.
bir kez de olsa yaşamak isterdim
Romantik ve duygulu olması tercih sebebi. :)
ben sahip olmayı tercih ederim..
Evet onu da yaşadım iyi biliyorum 😅
I'm master.
Gel köle gel :P Buyur sahibem :d Azat ettim seni :p Midem kaldırmıyor açıkcası, eksik kalsın
İki beyinsiz insan ilişkisi
Bence çok itici ve kafayı kullanamamaktır.
ilk defa duyuyorum
Bana göre değil
Sağlıklı bir ruh hali değil onu isteyeninki..
saçmalık yaşamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar