Cinsel Yaşam Erkeklerin de zarı olsaydı onu muhafaza ederler miydi? s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et Guru Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Erkeklik zarı diyelim buna da😀Kaç tanesinde zar hala mevcudiyetini korurdu acaba jxjsksBana kalırsa öyle bir hızla bozdururlardı ki, evrimsel süreci bükerek erkeklik zarının hızla erimesine sebep olurlardı 😂🤣 Erkeklerin de zarı olsaydı onu muhafaza ederler miydi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
OrganIQ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Yani mutlaka koruyanlar olacaktır. Normal Dağılım her zaman her yerde var 😀Fakat ortalama olarak bunu koruma ve muhafaza etme sayısı ortalama olarak kadınlardan daha az olur her zaman o doğru 😂Tabi erkekleri de kısıtlayıcı daha başka toplum baskısı olsaydı o zaman çarşı karışırdı.Ya da tam tersi olsa kadınlar üzerinde baskı olmasa özellikle kızışma libidolarını da hesaba eklersek bence kadınlar geçerdi 🤣 3 8 Yorumla s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ 1 yıl Kızışma libidosu xjsksksk Yorumla OrganIQ 1 yıl Yaklaşamayız onun seviyesine, ne yapsak olmaz 🤣 Yorumla s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ 1 yıl Sana bi soru o haldeErkeklerde kızışabilir mi? Yorumla OrganIQ 1 yıl Yok olmaz 😂Onun için boşa gitme ihtimali olan vücudun özenle hazırladığı yumurtamız olması lazım ama yok.Binlerce sperm olunca ve her gün üretilince o kadar da önemli olmuyor jdjdks Yorumla s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ 1 yıl Sonra da efendim kızlar neden çok karmaşık neden ruh halleri sürekli değişiyor neden reglken sinirliler🤣🤣Kek yapmak istiyosun ama yumurta yok😀 hay ben böyle işin demez misin xjsjs Yorumla OrganIQ 1 yıl Ahahaha 😂🤣 Yorumla s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ 1 yıl youtube.com/shorts/t2RxTdAz2Ig?si=cZ6lDNhGwXNoI4JhHer ay yumurta döllenmeyince sistemin bize yaşattıkları🤣🤣 Yorumla OrganIQ 1 yıl Ahahaha kahkaha attım 🤣Cidden işiniz zor jdjdkd Yorumla
Garip_arzulu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 568 cevap paylaştı. Erkeklerin de Zarı var zaten kadınlarda iki tane var erkeklerde bir tane var erkeklerin Zarı kulaklarında aynı kadınlarda da var benim zararım yok ama ben muhafaza ediyorum bu konuda sıkıntım yok 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Tam tersi yarışa çevirirlerdiBen senden önce bozdum diye akranlarına hava atarlardı 2 2 Yorumla s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ 1 yıl BXKAGSOWHSJS ahahahag🤣😂😂 Yorumla gizlikalsınolurmuuu 1 yıl Doğru valla Yorumla
Çiğdem33 Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 85% 1 yıl Ohom erkeğin de oyuspusu var ama 😁 (anlayan anladı) 2 0 Yorumla
Subuone19 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 91% 1 yıl Hayır hatta zarı bozduğumuzda şenlik yapıp topluca kutlardık arkadaşlarla 😃 2 0 Yorumla
u UykucuHilal Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ne muhafaza etmesi. Zarı fark ettikleri an bozarlardı 😂 2 0 Yorumla
Yarendiebiri10 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Erkeklerde kadınlar gibi yargılanırsa muhafaza ederlerdi 1 0 Yorumla
Benimolsadecebenim Takip Et Master Yaş: 36 , eic 63% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı. Muhafaza eden var ona da namus diyoruz biz merak etme 1 0 Yorumla
Aurora343534 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 101% 1 yıl Bu kadın gibi bir partneri olsa muhafaza etmesi zor olurdu :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yokkk ya onlar hiçbir şeyi muhafaza etmezler ama kadınlara gelince hoooyuurr yapaaamazlar derler 😤 3 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bi kalitemiz olurdu mercedese bincem diye iki eğlencem clupde bir şişe viski içicez diye bozdurmazdık emin ol 1 2 Yorumla ecoocoeco 1 yıl Aynen bi de yorumlara bak kanki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @ecoocoeco beş parmağın beşi de bir değil benim yorumum da herkese değil aynı şekilde Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Evrimsel süreçle ilgili kısmı okurken güldüm. 3 2 Yorumla Psigareşh 1 yıl Korurdu bir kısmı bence. çoğunluk nasıl hareket ederdi bilemiyorum. Dediğin gibi erime durumuda olabilir : ) Yorumla s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ 1 yıl Haahahah😂😂 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kesinlikle hayır dhddhd 1 0 Yorumla
Queenn2000 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. 😂😂😂 2 0 Yorumla
TheManInGYM Takip Et Xper 7 Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. hiç sanmıyorum 1 0 Yorumla