Ofiste seks yapılmalı mı, yapılmamalı mı?
(Olmamı bea dediğinizi duyar gibiyim : ) )
(Olmamı bea dediğinizi duyar gibiyim : ) )
Denemek lazim :)
Ben calisma saatleri disinda, saat aksam 9 gibi kimse yokken toplanti odasinda yapmistim seneler once. Tabii yine de biri gelirse diye heyecanli oluyor.
Ama ertesi gun ayni yerde bir toplanti vardi, biyik altindan gulmustum, neler yapiyordum 12 saat once ayni yerde diye :)
her yerde olur...farklı yerlerde ayrı bir heyecan katar...ama yakalanırsanız sonuda bir o kadar can acıtıcı...
Cevap
18Cevap
Senin gibiler yüzünden eşimizin dostumuzun çalışmasını istemiyoruz işte!.. Sonrada erkekler eşlerinin çalışmasını neden istemiyor diye sorarlar..
Yok düşmedi benimki kartlı = ))
Soruyu soruyorum die benimde aynı düşüncede olduğum düşünülemez sanırım.Ama sen düşünmüşsün saol.
Benimde sevgilim ve kız kardeşlerim çalışıyor onlara taciz tarzında yaklaşılması hoşuma gitmez.Ama atıyorum sevgilim benimle ofisinde veya benim ofisimde bir fantazi yaşamak isterse bunu o an ki ruh halim karar verir.Hem bu seninde bir gün başına gelebilir.Kapito.
Memurluktan kolay kolay çıkarmıyolar ama bu tür harekette yakalanırsan işte kalman bile zor. Başka işte bulamazsın. :)
Mudurken yapabilirsin. Aksam mesaim uzadı, biraz çalısmam lazım diye
Hatun patronum olsada mesaiye kalsaydık her gece :)
hem daha eğlenceli, hemde daha çok zevk verici olacağı düşüncesindeyim.
İşsahibi bensem ve sekreterimde seksi ise mesai bitiminde belki. :P
taş gibi bir masa. etraftaki kalemlerin düşme birinin içeri girme sesini duyma stresi hesap makinasını yere düşürmeme gayretini hesaplamaya uğraşıcağıma giderim yumuşacık yatağıma bakarım keyfime
etrafta kamera varsa kendını bi forumdan ındırırsın :)))
teşekkur+rep
Herşeyin yeri ve zamanı vardır ofis buna uygun yer değil işte işine konsantre olman lazım
İşe sex ile konsantre oluyorsan hiç olma zaten =)
valla en ilginç fantaezilerimden biri...inşallah bir gün yapacağım...
sex heryerde olur ofiste en güzel pozisyon oral olur
yapılır ama ortam ne kadar uygunsa vede kim olduğuna bakar...:))))
abicim senle hiçbi yerde seks falan olmaz ya hahaha
bana sen trakyalısın gibi geldi .. valla seks heryerde olur zevk verdikten sonra..hatta ofiste daha heyecanlı olabilir...
Olmamı bea... Suan ofisteyim, iştahımı kabarttın...
Public sex; hastasıyız dedee :D
süper olur... şahane olur...
yatırıcan masanın üzerine offff offf :)
Güzel oluyor ;) denemen lazım.
yaptın mı peki?
Evet aynı yerde çalışan bir bayan arkadaşla, :) çok deneyimim olmuştur.
o arkadaşla hala aynı işyerinde misin?
çapkın seniiiiii
tabikide olabilir =)
:/ her yerde olması gerekmez.
Daha yazmadan beni duymuş zaten arkadaş
Yapılmalı net :)
artı bi heyecan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?