Tamirci erkek çekiciliği diye bir şey var mıdır🤔Erkekler tamir yaptıklarında kadınların gözüne daha çekici geldiklerini biliyorlar mı? Ne hissediyorlar bu durumda?
Erkeklerin tamir yaparken daha çekici durduğu doğru mu?
Birlikte birşeyler yapmak bana daha çekici geliyor... Zaten tamir bende edebiliyorum ama birlikte yapabilirsek daha zevkli bence... Bazı erkekler tamir etmeyi bırak makasla bir şey kesmeyi bile beceremiyor... Anca yan gelip yatmayı biliyorlar... Onlara bu durumu anlatsan anlamıyorlar... Yani ampul değişmeye bile erinen erkekler var...
Bir erkekle tamamen uyum ve denge içinde olmalıyım bana göre çekici gelmesi için... Birlikte tamir de yapabilelim, temizlikte, yemekte... Tabi sohbet uyumu da önemli her konuda konuşabilmeliyiz... Mesela teknoloji ve oyunlar konuşurken, sanat ve yemek hakkında da konuşabilmeliyiz...
Tamir, tadilat yaparken birlikte eğlenerek yemek ve temizlikte yapılabilir... Tabi maalesef her konuda kendini geliştirmiş veya geliştirmeye açık erkekler çok sınırlı sayıda...
Biliyoruz ya da en azından bazılarımız biliyor. Çünkü bunu ifade ettiğimizde gelen tepkilerden anlaşılıyor.
Bunun da altyapısında kadınların kendi yapamadıkları veya yapamayacakları hadi belki yapmak istemeyecekleri şeylerin yapılmasına tahrik olması yatıyor 😂
Bunun farklı pek çok varyasyonu var. Mesela üniforma ilgisinin sebebi de korunma içgüdüsünü uyarması. Zaten üniforması olan kadınlarda bu yok çünkü ihtiyacı yok 😀