Kız arkadaşınız bir hafta sonu dışarı çıktığınızda striptiz bar a gitmek istese ne yapardınız?
Kızlar siz erkek arkadaşınızla striptiz bara gitmek ister miydiniz?
Kızlar siz erkek arkadaşınızla striptiz bara gitmek ister miydiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer (iki tarafın da kabulünün olduğu durumlar haricinde) Böyle bir teklifle sevgilisine gelen bir adet "osmanlı tokadı" kazanmalı bence.
benimki bir bara girdiğimizde striptiz bar olduğunu gördük sorun değil girelim dedi sadece bayanlar striptiz yapıyodu ve içerdeki müşteri bayan ağırlıklıydı
Giderim de istanbulda nerede var yaw? Ben göremedim:) Pavyon tarzı yere de sevgilimi götürmem biraz klas bi yer olması lazım.
class bir yer içkiler pahalı ama güzel bi yer
ben gitmistim birinde ama yanimda normal erkek arkadaslar vardi, sevgilim yoktu... guzeldi eglenceliydi:)
evet isterdim. ve siyah bir maske takıp bende striptiz yapmak isterdim ;)
bilmem ama orda birçok kişinin içinde daha eğlenceli olurdu diye düşünüyorum. ama maskeyle tabi o ben değilim filan :D
Cevap
15Cevap
o konuda kendini geliştirmek istiyorsa gidebilir. üzerindekileri soyunur gibi çıkarmak var sanat şeklinde çıkarmak var erkeği kendine çekmenin başka bir yolu bence erkekle değilde kız kıza gitmek isterim
cesursun...ama biraz lezboluk kokusu geldi ekran üzerinden :-))
Türkiyede o tip barlar yasak oldugu için yok, bir problem yok. avrupa içinse zaten senden izin almaz. gitmek isterse gider.
sen Türkiye de yaşamıyosun sanırım çık istiklal de bi turla bakıyım 10 bardan 3 ü striptiz bar
1960lrada yaşıyorsan var..istıklal caddesını cok ıyı bılırım turkıye cumhuriyetınde 1960 ların sonunda beri strıptız barlar yok.cunku yasak . senın oldugunu sandıgın barlarda striptiz bar degıl dans edılen yerler yanı amerıkadakı gıbı kucak dansının yapıldıgı yer yok varsa adresını bıldır gıdelım . suan bırak istiklal caddesini laleli ve aksarayda bıle her yer kapatıldı yada ciddi baskı altında . en saglam yer seranda dır ortamı bılenler bılır suan kapalı.
Eve gidelim sen bana striptiz yap demek daha iyi :) Bir keresinde gercekten de demistim, kizin ne isi var ciplak kizlara bakacak ayip :)
Ben ilişkilerin bokunu çıkarmama taraftarı olmuşumdur hep. Bu gün birlikte striptiz bara beraber gitmek isteyen yarın daha absürk bişey isteyebilir diye düşünüyorum.
hayır erkek arkadaşımın ağzından salyalar akıtarak direkteki kıza bakmasını istemem
çıkmam da size de güven olmuyor ama:D mülayim görünüp kadın görünce ağzından salya akıtan çok adam var ama:D
direkteki kız, ha:D nedense çok güldüm bu lafa.
striptiz barlarda olan bi obje değil mi :D
Nema problema. Amsterdam'da beraber gitmiştik zaten.
O kız arkadaş biseksüel aktivitelere açık olabilir. Ya da çok anlayışlı. Bense yalnız gitmesini tercih ederim. Ayrı ayrı takılalım.
reklam gibi olacak ama adam&eve antalya oteline götür biraz pahalı ama çok zevkli bir ortam böylece stipriz bara gitmen gerekmez :)
Giderim. Bence estetik ve izlemesi keyifli bir şey. Yurt dışında gördüğüm kadarıyla çift olarak giden bayaa bir kişi de var.
p*rno seyretmek ile fazla bir farkı yok,elbette sonuçta birlikte olunduğunda erkeğinin azmış olarak ilişki kurmayı istiyorsa kadın teklif eder...:))))
Tabiki de evet dostum zaten Türkiyede'ki striptiz barların sayısı kebapçılardan daha fazla
Hangi lahmacun sevdalısı eksiledi
ben eksilemedim inanki
5 ayrı hesap açıp eksiledim.
ikiniz de genişseniz sorun yok desem de var çünkü iki tarafta da şüphe tohumları filizlenir ki bu da ilişkinizin zamanla yıpranmasına neden olur ...
hiç gitmedim ama sevgilime striptiz yaptım yapıyorum hala.. çok hoşuma gidiyor onu azdırmak
Benim ki gitti, Kız arkadşının bekarlığa veda partisinden taksimde bir bar var. Erkekler soyunuyor :D
hadi öyle yerler de mi var?
Kesınıkle hayır hele orda kız arkadaşıma bakan gözlerden ınanılmaz nefret ederım
O beni götürmek istesede ben onu götürmek istemem :))
hiç aklıma gelmemişti,ama merak ettim şimdi eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdün
git zevkli oluyo ama adamı rahat bırak orda istediği gibi seyretsin
Çıkıp stipriz yapmayacağına söz verirse neden olmasın...
:))
giderdim neticede kıza bakacak ama bu dedğin imkansız bişey :( :) böyle bişeyy yaptığım aklına gelse anında ölüyüm
olabilir neden olmasın?
tabikide hayır
neden ne olucakki ?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar