Evli erkekler nasıl azar onu nelerle ilişkinin içine çekmeliyim
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılderin göğüs dekoltesi giy ama bayağı seksi giyin sonra mezdeke aç oyna karsısında :D oynarken o ayakta olsun ona doğru kıvırt göğüslerini onun gözüne gözüne sok oynarken bir yandan da kalçanı onun alete değdir filan :D:DD: düşün işte yaa mezdeke oynarken zaten adam o cazibenle azar :D o da ayaktayken böyle cilveli oynarken öpüşmey başlayın gerisi gelir ;););)
45 Yorumla- +1 yıl
Allah ıyılıgını versin :)
Soran+1 yılPeki adami ayaga dikip mezdekeyi acinca adam nasi karsilicak :D
Cevap sahibi+1 yılahahahha :D sevdiğimle evlenirsek ben öyle yapıcam da paylaşıyım dedim :D nasıl karşılıcağını boşwer bu nerden çıktı diyip gülerse aşkım izle de ve gülerek oyna :D bence işe yarar aletini kaldırmaya çalış onu azdır ve biri yukarıda demşti ya elletmemeye çalış diye o sana dokunmak isticek ya o sırada işte kovalamaca oynamaya başlayın çok zevklii olur D::D::D:D
- +1 yıl
:D yardımcı mı oluyor, makaraya mı doluyor belirsiz:) ahahaha
Cevap sahibi+1 yılben yardımcı oluyorum ve ciddiyim evlenince böyle yapmak istiyorum ve çok heycanlıyım :):):)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHenuz hicbur erkekle cinsellik yasamadim. ama fantazilerim var ilerde evlenince helalimle yasamak istedigim :))
Ablacim meselaa esinizin penisine en sevdiginiz meyvemin recelini dokup oral yapabilirsinizz :)89 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSonraa gece birden once kendini soy sonra onu.
ama dikkat et uyandirma.
yavasca ayak uclarindan baslayip penisine de dgerek yuzune kdr goguslerini gezdir vucudunda. uyanmazsa dudaklarini isir uyandir. Esiniz argo seviyomus. "ovv kocaciimm ben senin kaplanim olayim sen bemim aslanim ol. Hadi goster kendini parcala beni diyin "
Soran+1 yılgece soyma fikri güzelmiş o reçeli evlenmeden önce bende düşünüyodum ama sanıldığı gibi olmuyo aksine tiskiniyosun :)
Cevap sahibi+1 yılSende baska bir yerine surup yala o zmn :)
Soran+1 yılSade yalamalisinki tadini alasin :)
Cevap sahibi+1 yılO zaman burada etkileyici konusmak devreye giriyor.
sesin karnimi gdiklayip kalbimi oksuyo seksi sevgilim de.
sonra biliyomusun kokun vucudumun heryerinde tum kilcal damarlarimda dolasiyo kalbim sen diye atiyo bedenim seni istiyor de.
agzindan akan bala kurban olurum kociissimm deee.
makarnanun bir ucundan tut sen ye bir ucundan o sonra da yuuup yuuup yuuup eme eme yiyin sonra artik nefesini dudaklarimda hissediyorum bacaklarimin arasindan gelen su artik opusmemiz gerektigini soyluyo de :)
Soran+1 yılSon yazdığın güzel :)
Soran+1 yılHer gün bu saatte uyanıyorum esim ise gidiyo kahvaltı için ne uyumasi
Cevap sahibi+1 yılehehehe :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılohhh rahatladım bee böyle erkeklerde varmış laaa biz başlamak için 40 takla atıyoruz yetmiyor bin dereden su getiriyoruz oda yetmiyor ağzımızla birkaç kuş tutuyoruz tabi buda yetmeyebiliyor insafına kalıyoruz... bulmuş senin gibisini öpüp başına koysun :)
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılağır konuş! yani yapamıyosun, bu mu heyy dostum, yapabildiklerin bundan mı ibaret de :) bak napıyo seni :))
43 Yorumla
Soran+1 yılSakat birakmasinda :d
- +1 yıl
mesuliyet kabul etmiyorum :)
- +1 yıl
Napion sen yaa kadinimi olsurtcen adama :-D:-D
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
39Cevap
hem fantezi soruyorsun hem de aynadan utanıyorum, şundan çekiniyorum diyorsun. kocan o senin madem fantezi yapacaksın utanma, elalemle mi oluyorsun ki
09 Yorumla
SoranUtandigim kisi kocam değil kendimi görünce garip oluyorum bu yani
Soran+1 yılUtanmiyorum zaten hic öyle bir sorunum olmadi sevdiğim için 23
Soran+1 yıl2 yıl kadar oldu fantazi için ille uzun zaman mı olması gerek
Soran+1 yılÖnünde kendimi oksadim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgardroba tramplen kur o ordan atlarken sen dıs fırcasına buyuk tuvaletını yap
o senın ıcıne hısımla gırdıgınde sen dıslerını fırcala sonrada FRENCH KISS yapın
bak nasıl sırılsıklam asık oluyor
nasıl kolen oluyor heyyyyyyygıdı heyyyyyyy04 Yorumla
Soran+1 yılSen ne çok film izliyon öyle
Cevap sahibi+1 yılhicbi filmde yok bunlar senı temın ederım
- +1 yıl
Ulan ne iğrenç fantazıler var * :D
Soran+1 yılBunlar fantazimi yani adam sic demis :D
+1 yılGüzel bir parfüm, sade bir makyaj ve kışkırtıcı bir elbise güzel olur. Ayrıca kız arkadaşımın yaptığı bir şey vardı ama şimdi buradan yazsam ergenler okuyup 31 çekecek :/
01 Yorumla
Soran+1 yılYazsaydin iyidi
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılonun beynine gir ve onu tanı. bizim düşüncelerimiz onunkilere uymayabilir.
20 Yorumla esının ısteyıpte yapmadıgın bırsey varsa onu yap yoksa oral ddene bırden yanına gıt ve penısınını çıkar yala ya da farkında olmadan p*rno aç ıslet
03 Yorumla
Soran+1 yılIlaclarin zararli olacağıni düşünüyorum
Soran+1 yılHemde iktidarsızlık sorunu yokki istediginde gayet iyi yapabiliyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılkucak dansı yap ama dokundurtma.
tutkulu öp ama kaçın kısa arada olsa.
sert davran.411 Yorumla
Soran+1 yılKucak dansini ilişki sırasında yapıyorum bazen durduk yere nasıl yapıp azmasini saglicam
Cevap sahibi+1 yılilişkiye başlamadan yap.
neden ki kocanda cinselliğe eğilim yok mu ki bu kadar dertlisin:)
Soran+1 yılVar mesela haftada bigün gayet egilimli istekli ama ben daha fazla istiyorum
Cevap sahibi+1 yıl1 gün çok az değil mi ki canım?
Soran+1 yılbencede az ama danışıyorum bazen yakın arkadaşlarıma normal diyolar
Cevap sahibi+1 yılherkese göre değişir bu canım. sen nasıl olmasını isterdin?
Soran+1 yılHaftada 3 kere filan
Cevap sahibi+1 yılo halde bunu istemesini sağla bacım. tavır- yaklaşım v. s:)
Soran+1 yılArtık karar aldım zaten sonuçları nolursa olsun isticem
Cevap sahibi+1 yılisteme istet canım. bunu başarmalısın.
Cevap sahibi+1 yılvar mı değişiklik durumda:)
+1 yılhep aymıysanız azmaz değişim iyidir kırmızı bir jartiyer güzel olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu zaten giyiyorum
- +1 yıl
yani seks en son şey bence ondan önce birşeyler yapılmalıdır gibime geliyor iyi bir birleşme için
Sen onu ne düşünüyon sen kendin azmana bak herkes kendi görevini yerine getirsin o ne istiyosa onu sen ne istiyosan onu yapcaksın adama
00 Yorumlabiras acık giyin lafı oraya getir ondan sonra önnde kendini okşamaya başla tabi yapabilirsen ebnce işe yarar :D
15 Yorumla
Soran+1 yılÖnünde kendimimi oksiyim adam demicekmi napiyosun sen diye :D
Soran+1 yılSen yapmasan kendim yaparım gibisinden
Soran+1 yılIse yaradi
Mini gecelik tüllü bol firikik penisini okşa ooo insanı azdiriyon olan var olmayan var
20 YorumlaTiko 24 saat çalışan penislere sahip bir ırkız :D The Persler :D matkap gbi deliyorlar :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Eşin ne istiyor önce onun fikrini öğren herkesin kudurma sekli farklidir beni kadinin küfür etmesi kirmizi giymesi kisa sacli oluşu vs cok azdirir
02 Yorumla
Soran+1 yıleşim azmyo değil cinsel bir problemimiz yok ama ben fazlasını istiyorum
Ewe gelince boynuna atla op onu ve elinle aletini sıkıca tut bunu agzimda istyrm sonrası senin askim de gerisi çok gzl olurrr
14 Yorumla
Soran+1 yılBazen yapasim gelmiyo değil ama diyorum daha yeni geldi bir dur
Soran+1 yılHaklısın aslında ya bir an havaya girdim gelsin akşam
Gizli Üye(30-35)+1 yıltatlım oturduğu yerden git kucağına sürt ve deki aşkım şu an öyle bir sulu ki beni parçalamanı bekliyorum beni havalara uçur kulağına fısılda bunları kısık bir sesli hadi aslanım uçalım deee
00 Yorumla
+1 yılKocanin memeuclarinda buz gezdir sonra penisini op yumurtalarini isur vahsi yap
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm buz gezdirmek güzel fikir teşekkürler
- +1 yıl
Devam et kanka ;-);-) hatta kulagina egil dilinle sapirtilar cikart seni istiyorum onu istiyorum diye tokatla kocani. Sonra miksin seni catir catir o sinirle
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok basit, göster ama elletmemeyi dene , bakışlar imaalar ve cilve gel kiz buraya dedirtmen lazm
29 Yorumla
Soran+1 yılElletmeme kısmını nasıl yapcam
Cevap sahibi+1 yılDekolte giyin, biyerden gelip gecerken imali imali bak, surtunerek gec, yakalanma kovalamaca oynamayi dene, ya da masaj yaptir.
Soran+1 yılMasaj fikri çok iyimis teşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılTen rengi tayttan nefret ederm, kilotlu coraptan da, tayt vs straplez yeterli boyle giyinip önünde egil, tangan görünsün
Soran+1 yılBisey aliyomus gibisindenmi
Cevap sahibi+1 yılAynn onun önünde giderken ya da geldigini gördüğünde ya da mutfakta dana yardim ederken ona dogru eğil iste bir sure kal oyle bir de tenine gore hafif makyaj atiorum zayif beyaz tenli bir bayansan beyaz pembe ya da siyah straplezi giy, at kuyrugu bagla kirmizi bir ruj ve tek abarti boyan o olsn, icinde de tanga tm işte o erkek iptal
Soran+1 yılBu aksam kek yapalim bahanesiyle denicem bunları umarim ise yarar
- +1 yıl
bu adam ağzının tadını biliyo :D
Cevap sahibi+1 yılYarar ya belki adam fazla yoruluodur ya da çok kafasi bulaniktir, mesela ben evli degilim normalden fazla olmama ragmen bunu tibbi duruma dayanarak söylüyorm, bende bile bazen istek gelmio erekte olamiorm. Ve bunun baslica sebebi partnerim ve psjoljik ya da sagliksal durumlarim oluor
Halledersin sen guveniorm hadi beline kuvvet enistenin :)))
Bdsm ile femdomu araştır. Hoşuna giden bir şeyler bulabilirsin..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılumarım evlenecegim kişi bu tip sitelerde böyle sorular sormaz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocanın ne tür fantazilleri var bilmiyormusun? Ve ya ilgisini en çok çeken kıyafetler fln? Ya da en iyisi siz swing yapın :D
010 Yorumla
Soran+1 yılSwing mi benim kocam boynuzlu değil gayet normal bir Türk erkegi :D tabiki biliyorum ona göre giyinip davraniyorum ama artık sıkıldımi diye düşünüp farklı şeyler arıyorum
Cevap sahibi+1 yılNe bileyim bir kadın cazibesini kullanarak her erkeği sertleştirp heycanladırabilir. Farklı bir çamaşır, erotik bir söz, hiç olmadı g-stringle twerk yap :)
Soran+1 yılG stringim yok ise yarar diyosan alayım
Cevap sahibi+1 yılSorun bulundu işte. G strging ve fantazi iç çamaşırlar almalısın bence, Her erkeği uyarır. Şöyle örnek vereyim; Yolda anadan doğma çıplak bir kadın ve G stringli jartiyerli bir kadın yan yana yürüsün 100 erkekden 98 i jartiyerli kadına bakar.
Soran+1 yılçünkü göğüslerin vs dik durmasını şekilli durmasını sağlar
Cevap sahibi+1 yılNeyi sağladığını bilmem ama erkekleri cezbettiğini biliyorum.
Soran+1 yılDik durmasini saglar eminim
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur, Ne yaptin denedin mi dedigimi gece?
Soran+1 yılOnu haftaya denicem dedigim gibi yok ama alicam
Cevap sahibi+1 yılOzelden bir mesj atabilirmisin?
Gizli Üye(36-45)+1 yılOrani kocana yalat cok hoşuna gider bende evlim eşim yalamayı sevmıyor ama ben cok istıyorum
18 Yorumla
Soran+1 yılIliski istediğinde yaliyo ama her zaman istekli bir adam değil haftada bir patlama yapıyo diyebilirim
Cevap sahibi+1 yılNasıl bir patlama yapıyor ama ben cok sevıyorum yalayım hata ağzıma boşal diyorum ama o ne istıyor ne de yaltırıyor orasını bana
Soran+1 yılNasıl yalattirmiyo ya o zevki yasayip sonra istememek ilginç
Cevap sahibi+1 yılO benimkini yalıyor ama yaltmıyor cıldırıcam cok zevklim ateşlim cok hemde bir günde beş kez yapmak istıyorum o en cok 2 Üçte ölür
Soran+1 yılYalamaktan tiskinse anlarimda yalatmayi neden istemiyo otur konus
Cevap sahibi+1 yılUtanıyorum diyor hoşuma gitmıyor diyor napmaliym sence sen nasil izin verıyorsun kocana yalıyor
Soran+1 yılnesine nası izin vericem yalamak istiyo eğiliyo bacağımı açıyorum nesinden utanayım utanan insan yalamaktanda utanır onun başka bir problemi vardır mesela bıyığın varsa ondan kaynaklanan acı vs
Cevap sahibi+1 yılVar ama atarım skıntı yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılAzdır önce mesaj la azdır sonra seksi giyin argo kelimeler le azdır
05 Yorumla
Soran+1 yılSeksi derken mesela ne giyim
Cevap sahibi+1 yılSende neler var seksi kıyafet ler den
Soran+1 yılGecelikler var siyah kırmızı
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi önce azdır mesaj la neler azdırır eşini
Cevap sahibi+1 yılSonra sı zaten gelir
Gizli Üye(30-35)+1 yılp*rno izle veya seks hikayeleri oku bak millet nasıl fantazi yapıyo :)))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfantazide olsa başka erkeklerin seninle nasıl seviştiğini anlat
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte bunu yapamam çünkü onun bakış açısı fantazide olsa bunu kabul etmez
Cevap sahibi+1 yılbir dene derim. hatta ilk önce onu itiraf ettir bir başka kadın olarak hayal etsin seni
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDeğişik makyaj ve kıyafetleri denedinizmi
13 Yorumla
Soran+1 yılAbartili makyajdan nefret eder jartiyer giyiyorum
Cevap sahibi+1 yılgerıde kaldı jartıyer ten rengı tayt gıy altına camasır gıyme
Soran+1 yılTen rengi tayt hmm
+1 yılKırbaç göndereyim mi :D
00 Yorumlasiyah jartiyer aşktır ●
11 Yorumla
Soran+1 yılGiyiyorum tabiki :)
+1 yılEvli olduğunu sanmıyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılOda senin yorumun
Gizli Üye(30-35)+1 yılayna karşısında yapın
211 Yorumla
Soran+1 yılUtanıyorum
Cevap sahibi+1 yıleşim diyorsun utanacak ne var
Soran+1 yılKocamdan değil aynadan kendi halimi görünce garip oluyorum
Cevap sahibi+1 yılçok zevkli ama sadece kendini değil ki eşini de görüyon :)
Soran+1 yılYatagin karşısında ayna vardi hep görüyodum terli halini simdi oda dizayni değisti göremiyorum ama oda beni azdiriyo diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılbak işte hoşuna gitmiş:) hele ayakta yaparken :)
Soran+1 yılHosuma gidiyo ama ben esimin azmasini istiyorum ben daha çok aziyorum o iliskide rahat kayıtsız davranıyo bazen bakıyorum benim halime gülüyo
Cevap sahibi+1 yılbence hoşuna gidiyordur. Argo konuşuyor musunuz dene derim
Soran+1 yılKendi çok konusuyo ben pek konusmam
Cevap sahibi+1 yıladam istiyor işte anla
Soran+1 yılistiyoda ondanmı haftada bir yanaşıyo
Evlilerle yapmamalısın.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKaç yıllık elisiniz ve çocuk var mı
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 yil olucak nisanda cocuk yok
- +1 yıl
Daha çok yenisiniz sürekli yaratanı bağlı kalıyorsunuz iliskilerinizde
+1 yılseksi giyin evin içinde.
00 Yorumlaevde seksi giyin ve bilmiyomuys gibi frikik ver..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılarka tarafı aç :D arabayı arkaya park etsin :d
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce yaptigi bisey
Gizli Üye(36-45)+1 yılSırt üstü yatır ve yüzüne otur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIplik Tangayi ihmal etme minilerin içinde
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKırbaçla dağıt beni erkeğim de :D
06 Yorumla
Soran+1 yılNerden bulurum bu kirbaclari :D
Cevap sahibi+1 yılKırbaç yerine kemerini de kullanabilir :DD
Soran+1 yılGüzel fikir beğendim :D
Cevap sahibi+1 yılSırtına binip at gibi kırbaçlamak benim en büyük hayal fantezim
Soran+1 yılFantazide biyere kadar canini yakma
Cevap sahibi+1 yılAcıdan zevk alıyo kızlar sorun yok ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüreş tutun olamz mi :)
00 YorumlaMemen aç <3 yeter
01 Yorumla
Soran+1 yılOlgun adam memeyle azmiyo
+1 yıloof sıkıldım
00 YorumlaYedek bul
10 Yorumlakedi gibi ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇıplak dolaş evde
02 Yorumla
Soran+1 yılGözü alıştı sanırım gormemezlikten geliyo artık :D
Cevap sahibi+1 yılhahha :D
Devamını Gör(27)