geçen sene sevgililer gününde yalnız ve depresyonda olduğu için 56 kere 31 çekmiş kalp krizinden ölmüş.
79t2s2g2fdudz5l.zippykid.netdna-cdn.com/.../jj.jpg
huzlers.com/.../
79t2s2g2fdudz5l.zippykid.netdna-cdn.com/.../jj.jpg
huzlers.com/.../
aklıma direk bülent KAYABAŞ geldi :D
o çıldırmış ama, öbürü ölmüş
Buna ne yürek ne çük dayanır..
https://i.hizliresim.com/QJljEg.gif
Başı dik gitmiş
Cevap
9Cevap
42. cide öleni duymuştum da bunu ilk kez görüyorum rekor bu gençte o zaman
84 kere yapıp ölmeyen varmış
Yanında durup saymışlar mı :D
günde kaç kere yapıldığını anlayabiliyorlarmış taşağn içini açınca
Tıp çok gelişmiş ya:D
Başı dik gitmiş en azından...
çocuk çalışmış ve başarmış
Zevkten ölmek , bu olsa gerek ;))
iğrençsin abla :))
Biliyorum :)))
galibaaaa :D
ne yani sen ister miydin böyle bir ölüm ablacım
Bilmem ama ingilizlerin meşhur bir fantazisi var bu konuda :)
neymiş merak ettim :)
İngilizler sevişirken tam boşalacakları zaman, başlarına poşet geçirirler ve bağlarlar, zevk alıken aynı zamanda havasızlıkltan, şayet poşeti çamazlarsa ölüyorlar ;))
Çok ilginç ya gerçek mi ki bu inanasım gelmedi
normalde ben de inanmazdım ama kalp krizi geçirmeye çok yakındım bir kere 31 çekmek yüzünden, kendimden bildiğim için inanıyorum
Seks esnasında kalp krizi geçirenler var onları anlayabiliyorum ama 31 çekerken kendini dizginleyebilirdi yani abartılı geldi
öyle deme o boşalma anında çok fena oluyor bazen zorladığın zaman, elini çekemiyorsun, beyin kanaması geçirir gibi acayip kasılıyo vücut. ama tabi günde 56 kere zaten istesem de yapamam
Zencinin Hayatı Mübalağa
31 nasil cekiliyor? Nasil bir sey?
mastürbasyon duymadın mı hiç canm cahal :)
ayni sey mi yani?
aynen aynı şey, argo dilinde 31 çekmek derler erkeklerinkine, kızlarınkine de 52 çekmek. yaşın kaç merak ettim nası duymazsın :)
18 :)
ne güzel ya saf gelmişsin o yaşa kadar
oyle oldu biraz :)
keske bu siteye hic uye olmasaydim :/
boşver bilinçlenmek iyi birşeydir, senle tanışasım geldi
bosver
sevgilisi olsa kızı da öldürcekmiş iyiki yokmuş
Atın ölümü arpadan olsun:) zevkle ölmüş en azından
senin gibi kezbanlar vermemiş çocuğa demek dikkatli olun bidaha ölüme bile sebep oluyorsunuz
Ananın adı Elizabeth mi yoksa
hemen belli ettin kezbanlığını, versen yapılmazsın yanında ananı da verseler yine kabul etmem
1.80 boyunda yakışıklı, kültürlü ve zengin değilsen bana yaklaşamazsın bile zaten sen kendini avut klavye delikanlısı anca böyle sanalda konuşursunuz
tam da 1.80 boyundayım, kültür dediğin elimin kiri, nerdeyse 10 tane ülkenin siyasetini ve kültürünü takip ederim. param da var. ama senin neyin var merak ediyorum, ben yine de mütevazi kızları tercih ederim senin gibi burnu havada olanları değil
koyu sarışın yeşil gözlüyüm ayrıca senin ne özelliğin varmış sanarsın at gibi yavru
:D gülüm ben reelde istediğimi elde ediyorum zaten o yüzden gereksiz ego tatminine ihtiyacım yok
sanıyosun ki bu senin yeteneğin. hayır canım o abazalar seni kullanıyolar kaşar gibi, dikkat et
Nasıl bir abazanlıksa artık
oha be :)
Gördüm
kac yasinda
2 yaşında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar