Selamm,
Bir Galatasaray'lı olarak bunu düşününce, partnerimin Fenerbahçe'li olması heyecan katarmış.. Sanırım cinsel hayatı monotonlaşan KScan'lara, bir ışık olacak burası:)

Selamm,
Bir Galatasaray'lı olarak bunu düşününce, partnerimin Fenerbahçe'li olması heyecan katarmış.. Sanırım cinsel hayatı monotonlaşan KScan'lara, bir ışık olacak burası:)

Kesinlikle daha ateşli olur 😅 Derbi günü, evde ikiye bölünmüş bir atmosfer, tatlı atışmalar, maç sırasında yükselen tansiyon... Hele bir de partnerin tuttuğu takım gol atarsam doggy de sevinçle bana bakışı ayrı bir olay olur. Ama en güzel tarafı, maç bitince kazananın kaybedeni teselli etmesi
O kovalasa iyi yönetici hesabı her şeyi alır
Adminim de adminim :) D
😅
Mesela benim eşim Eğer galatasaraylıysa ve yakın zamanda Galatasaray Fenerbahçe'ye kaybetmişse bilerek Fenerbahçe forması giyerdim onu kışkırtmak için anal balıkesinden bana ceza versin diye fena olmazdi Bir evlilikte cinselliği zinde tutmak lazım onun için de erkeği kışkırtmak lazım aslında kışkırtmanın birçok yolu var ama bu daha iyi olur dibine kadar ceza versin diye
Ben futbolla hiç ilgilenmiyorum benim sevdiğim Bey de futbolla ilgilenmiyor O yüzden bizim için derbi merbi takımmış formaymış hepsi laf formalite bana bir baksın bana bir gülümsesin kur'an'ıma kitabıma üstüne atlarım😂😂😂😂
Zaten fırsat kolluyorum maça falan hiç gerek yok😂🤭
Benim fikrimi çalmışsın azizim hayırdır?😃
3 farklı soruda gslileri kızdırmak için yazmıştım bi tane de kadınında normal söyledim 😃
Victoria sekret tasarımını formalara uyarlıycaksın aslında süper olur
Knk formayı kadına giydiricen gecelik forma gibi olucak
Cevap
6Cevap
evet olabilir fark etmez bana
Diyelim ki kadının tuttuğu takım kazandı ne yapacak Strapon mu takacak djjdjd Gereksiz şeylere gerek yok iki tarafta fenerbahçeli olmalı sorun çözülmeli kutlaması seksle yapılır mutlaka ortada bir öc almak gerekmiyor djdj
Bu tamamen çiftin arasındaki dinamiğe ve eğlence anlayışına bağlı! Eğer rekabeti tatlı bir çekişmeye dönüştürebiliyorsanız, derbiler gerçekten çok daha heyecanlı olabilir. Ama eğer aşırı fanatiklik varsa ve işler ciddiye biniyorsa, gerginlik de yaratabilir.
1 ben Galatasaraylı biriyle olmam diyelim oldum derbi olduğu gün aynı evde olamayız kesin kavga ederiz
Dkdkkjd
Bro sen çok cinsellik düşünüyorsun ha azıcık normal hayata gel. 😃
Hayatın gerçeği cinsellik değil yemek. Yemek fenomeni ol 😏😃
Niye tövbe estağfurullah çektin 🤔
Tamam
Hiç normal türlü bile yaşamadım, buna cevap veremem.😹
Haha. Evlenecek olursan aklında olsun o zaman bebito :D futbol bizim için önemli. Tam kışkırtmalık.
Bilmez miyim 😹
Normal bir arkadaşım bile Fenerbahçeli olarak kışkırtıyor beni.. Öylesini düşünemedim :D
Nasıl yani 😹
O kışkırtma sinirlendiriyor yani :D partnerimin beni bu şekilde kışkırtmasını düşünemiyorum dfgs
Olayı çözmüşsün sen hahahs
sdfgs
😄😄 forma filan sıkıcı klişe şeyler yapsınlar fbli gsli bjkli jartiyerler hemcinslerim kapış kapış alırlar 😂
İyi olur fenerliyle maç yapmak zevki büyük olur
Fenerbahçeli yim🩵💛 Galatasaray ' lı partnerim olsaydı maç günü muhatap olmazdım 😏
Futbolla ilgilenmiyorum ne yazık ki sjs
Camide grup sks yaptılar diyen eleman geldi aklıma
Bence evet harika bir fantezi olabilir
GS forması giyerm ben sadece
Hahaha olabilir 😅
Tam libido arttırıcı hareket.
Aynen öyle ayol
Çocuksu bir fikir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?