Mast yapıyorum ve yaptıktan sonra pişman oluyorum. Cinsellik bir ihtiyaç evli de olmayınca böyle yöntemlere başvuruyorum, sizce normal mi bu durum? Bakire biriyim bekarete zarar vermiyor diye biliyorum, sonuçta vajinaya bir şey sokmuyorum, ama sevmiyorum bu durumu, vücudum istiyor, yemek içmek gibi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. Doğanın insanlarda bulunan üremeye yönelik biyolojik saatin işlemesi.. Hormonların bilhassa yumurta döl yatağında olduğu dönemlerde cinsellik isteği son derece artar.. Erkeklerde fazla dolu olduğunda rüyalanma yolu ile boşalma olur.. Yaptığın da hiç bir yanlışlık yok üzülmene de gerek yok tabi ki aşırıya kaçmamak şartı ile..
05 Yorumla
Soran+1 yılAşırıya kaçmıyorum, ama gönül ister sevdiğimizle eşimizle yapalım ama yok.
Soran+1 yılÜzülüyorum Allah hiç kimseyi yalnız bırakmasın.
Soran+1 yılEvet en yakın arkadaşım böyle mesela, evli ama eşiyle 4 aydır yapmıyormuş. Her çeşit insan var.
En İyi Cevaplar
evet yemek içmek gibi vücut belli bir sıvıyı dışarı atması lazım tıpkı tuvale ihtiyacı gibi dışarı atmazsanız sıkıntı çeker bu sıkıntıda büyük sıkıntılara sebebiyet verir ha mastırbasyon dan sonra belki o gelen sıvıyı göremiyor olabilirsiniz ama o sıvı vücuttan çıkması için hareketlendirmiş oluyorsun ve bir şekilde vücut onu dışarı atıyor mesala yürürken otururken banyo yaparken tuvalet yaparken filan eğer evliliği düşünmüyorsanız sık yapmayıda tavsiye etmem ilerde cinsel orgazm problemi yaşaya bilirsiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılsık yapmıyorum, evet dediğin gibi vücut istiyor bunu.
Pişman olmanın nedeni zevkini aldıktan sonra istek duymuyosun bu nedenle saçma geliyor ama sonradan yine istek duymaya başlayınca tekrar istiyosun yani burdaki kilit nokta isteğinin kaybolması istek kaybolunca gereksiz gibi bir düşünceye giriyosun hiç istek duymasak evet gereksiz olurdu ama istek içimizden geliyor bu düşünce sadece o anki durumla alakalı yani yalnızca sen bu pişmanlığı duymuyosun.
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle, ama bir de işin şu boyutu var,28 yaşındayım, ve sevdiğmle yapmak istediğim şeyleri mast yaparak yapmak üzüntü veriyor. Gönül isterdi sevdiğimle evlenip onunla seks yapmak, ama olmadı:(
Soran+1 yılRica ederim. Var olmaz mı ama adam başka alemerde. Ama onun beğendikleri kendisine pas vermiyor o ayrı mesele.
Soran+1 yılBen böyle bir şeyi düşünmüyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu konuda herkesin aklında bir soru işareti olabilir. Şahsen bende yaptıktan sonra pişman oluyorum kendimi lanetlenmiş gibi hissediyorum. Oyüzden ya hemen duş alıyorum ya da duştan önce yapıyorum. Pişmanlığı en aza indiriyor. Kısacası Gusül şart :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAynı benim gibisin, gusl abdesti alınca huzura kavuşuyorum sanki.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
57Cevap
+1 yılBu duygu kadınlarda bize göre daha fazla ama zaman zaman bizde duyarız bu pişmanlık duygusunu. Sebebi herşey olabilir günah diye olabilir veya bittikten sonra bir can sıkıntısı gelir bazen bundan dolayıda pişmanlık oluşur birde nadiren yapıyosan kendini tamamen alıştırmadığın içinde pişmanlık oluşabilir dediğim gibi zaman zaman bizlerdede oluyo bu his
00 Yorumla
+1 yılNormal olanı Erken yasta evleniniz cogaliniz Sizin coklugunuzla ovunulur diyen Peygamberimin dusuncesidir ama batı kapitalistleri gizli gizli cocuk yasta bebek sahibi olup uzun yillar evlilik disi yasamaktalar. Neyse. Sualnize cevap verelim isterSENİZ:Yasiniz itibariyle normal ihtiyaclar karsilanmadigindan boyle bir istek doguyor bu istegin olmasi normaldir ve iyidir ama yapmak gunahdir ve gizli kalmalidir. yapip pisman olmanizda inancli biri olmanizdandir.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet pişman oluyorum. Gusl abdesti alınca rahatlıyorum. Herkesin duymaması lazım evet, o yüzden gizli kullanıcı adıyla soru sordum.
- +1 yıl
SANA BAZI DUALAR VE fikirler vericem insaAllah mesaj atarsanız bana ok? sana yardimci olacaktir bunlar
Soran+1 yılİlgine teşekkürler ama gizli kalmayı tercih ediyorum.
Evli Kadınlarda dediğiniz yöntemlere başvurabiliyor. Bu utanılacak, çekinelecek veya pişman olunacak bir durum değil. Sağlıklı bir kadının hormonlarının, arzusunun ve hislerinin etkisiyle yaptığı bir eylem, rahat olmalısın.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu zaman vicdan azabı duyuyorum.
Vücudun doğal dengesi o. Vücut ister sen tamamlarsin yanlız fazla yapmamani tavsiye ederim. Çünkü evlenince vajinismus olabilirsin yani vajinal orgazma geçmekte zorlanabilirsin..
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet bir de o yönü var işin, ve bekarete zarar verir mi diye de düşünmeden edemiyorum.
Soran+1 yılDoğru, işin bir de o boyutu var.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsan vücudu tek yaşamak için yaratılmamış zaten ablacım. Ablacım diyorum, sorun değildir umarım. Bu istekler gayet doğal olmalı, bahsettin gibi yemek-içmek gibi bir ihtiyaç bu da. Pişman olmaya gerek olduğunu sanmıyorum ama aşırıya da kaçmamak gerek, her şeyin bir ölçüsü olmalı neticede :)
00 Yorumla
+1 yılevet normal. erkeklerin çoğu da pişmanlık duyar. bunun nedeni cinselliğin bir ihtiyaç değilde sanki kötü bir şeymiş gibi gösterilmesidir. mast yaptıktan sonra haliyle kötü bir şey yapmış hissine kapılıyor insan
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet her seferinde pişman oluyorum, ama vücut yine istiyor bunu.
Gunah oldugu icin oluyor bu pismanlik.. aslinda 5 dakikalik zevk icin degmez diyorsun yaptiktan sonra.. tabi insan belli bir sure veya hafta tutabiliyor kendini.. bence harama gitmektense mast. daha bir masumca geliyor..
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet zina yapmaktansa bu yol daha doğru geliyor şahsen.
- +1 yıl
Tabi gunah nekadar da dogru desek masumca desek kendimizi kandirmayalim baskasinada etki etmeyelim ama bisey duymustum hani harama kadar gidecek derece zor durumda kalinirsa gunah degil diye duydum. Genede yalnis fetva vrmis olmayayim.. yakin zamanda hayirli kismetlerin olsun. Sizinde yaş benim ki gibi almis basini bitmis tabi dogru yazdiysaniz
Soran+1 yıl28 yaşındayım. Herkes için hayırlısı neyse o olsun, Allah hiç kimseyi yalnız bırakmasın.
Soran+1 yılBen yanlış yazdım ve düzeltemedim sonra.
Unutulmamalıdır ki masturbasyon psikoseksüel gelişimin evrensel, kaçınılmaz bir yönüdür ve çoğunlukla doğal bir adaptasyonla sonuçlanır.
00 Yorumla
+1 yıldogal bır durum bence hatta evlıler bıle yapıyorlar aynen dedıgın gıbı yemek ıcmek gıbı bır ıhtıyactır nıhayetınde bunu herkes bılır
06 Yorumla
Soran+1 yılAma sevmiyorum, evlenince vajinal yoldan zevk alamassam ya da bekarete zarar verir mi korkusu yaşıyorum, ama en azından zina yapmıyorum diye düşünüyorum.
- +1 yıl
yapmasan hormonların yumurtalıkların bozulacak ama ruhsal sorunlar sosyal ortamlarda kasılacaksın
Soran+1 yılEvet mast yapınca o kadar rahatlıyorum ki, o rahatlıkla huzur içinde uyuyorum.
- +1 yıl
genelde erkeklerın salgıladıgı bır hormondur seks sonrası uyku hormonu bayanlarda oluyormu bılemıyorum :D kıllandım sımdı bak :D
Soran+1 yılOrgazm olunca bayanda da uyku hali oluyor.
- +1 yıl
genelden baya konuyu yaydık :D
+1 yılbenim gbisin. aslinda yapmasak daha ii ama mecbur ihtiyarc gidermenin pratik bir yolu iste
01 Yorumla
Soran+1 yılZina yapmaktansa, bunu yapıyorum.
Vücudunun doğal istekleri bunlar, cevap vermelisin, gayet normal...
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle yemek içmek gibi.
- +1 yıl
Evet yemedinmi içmedinmi vücut uyarı veriyor birşeyler eksik diyor bunu da çeşitli arızalarla bildiriyor sana... mast yapmakta aynı vücudun bir şekilde rahatlaması kilometreyi sıfırlaması lazım, yapmadığımızda ne oluyor bizde siperm torbası doluyor istem dışı boşalmalar gece genellikle devamlı cinsel istek, rüzgar esse ereksiyon hali..., arabada yağı suyu değiştirmezseniz ne olur motor sekman kırar radyatör susuz kalır hararet yapar filan... onun için gerekeni yapıcan
Soran+1 yılErkeklerde daha da fazla bu istek
+1 yıldaha kötü yollara başvurmak zorunda kalacaksan mast daha iyi ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılZina yapmaktan iyidir diye düşünüyorum.
- +1 yıl
yani tutabiliyorsan tut kendini ama tutamıyrsanda zina yapmamak için hemen uygun bir yerde sev küçük hanımı okşa aglat gitsin ;)
Soran+1 yılDayanabildiğim kadar dayanıyorum ama sonra mast.
- +1 yıl
boş ver tadını cıkart yaptığın zamanda güzel hayaller kur ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden pişman olacaksın ki. mas yapmak kötü bişey değil, bende yapıyorum pişman da değilim
21 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum lanetlenmiş ve pislik gibi hissediyorum kendimi, gusl abdest, aldığımda huzura kavuşuyorum.
+1 yılbu yaşta hala nasıl bakire kaldın helal olsun. buyuk basarı
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden belli bir yaşa gelen herkes evlilik dışı seks yapmak zorunda değil ki.
- +1 yıl
tabikiböyle bir zorunluluk yok. demek istediğim bu yaşa kadar kendini tutabilmek büyükk başarı
Soran+1 yılMast yapıyorum işte
- +1 yıl
Ee bir yerden sonra mast ta yetmez ki. O sucluluk ta normaldir takma bence fazla kafana. Sikilirsan da daha degisik yollar var onlari dene.
- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılİhtiyayaç görmek içinde makul biri ile evlenilebilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılDoğru da sevdiğimizin gözüne giremedik, sadece ses içinde evlenilmez ki.
Soran+1 yılseks
- +1 yıl
Sende seni sevebileceklere fırsat ver.
Yap bişey olmaz zinadan uzak tutuyosa seni ne güzel yaşla alakası yok bunun istediğin an yap doğal bişey
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet en azından zina yapmıyorum.
Yas 35 sanırım kiz olsan ne olmasan ne simdiden sonra sana kızlık soran öküz cikarmi sence
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var 28 yaşındayım. İlla belli bir yaşa gelen kişi illa biriyle yatmak zorunda mı.
Soran+1 yılBilemem onların tercihi yargılamak bana düşmez.
+1 yıl30-35 yaş aralığında ve bakireyim diyosun mast yapıyorum evlenmeden olmaz diyorsun.
İlginç05 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayım kardeşim, zina mı yapayım adım o... ya mı çıksın. Ben evlenmeden yapmak istemiyorum.
- +1 yıl
Güvenilir birisi olursa adını yaymazsa o... pu olmazsın. Buarada kardeş değiliz.
Soran+1 yılBen sadece sana değil bayanlara da çoğunlukla kardeş diyorum, sana has bir şey değil, kusura bakma.
- +1 yıl
Anladım tamam umarım düşüncelerinde ve arayışlarında olumlu sonuçlara ulaşırsın
Soran+1 yılUmarım
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral yaptırı , en güzeli bu. Ayarla bir sevgili söyle ona sadece oral yapsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim 1617192936271916771616 inci mast yapisim ben bile pisman oluyorum ama o spermlerin çıktığı anki mutlulukta paha bicilemez :D
12 Yorumla
Soran+1 yılo iki dk lık zevk, çok zevkli.
Cevap sahibi+1 yılAynen o iki dakika hiç bitmese :D
+1 yılAynn bütün yaşıyan canlılarda seks vardır. Sağlıklı bir kadınsan yaşıyacaksın tabii
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok şükür sağlıklıyım, ama gönül ister sevdiğim insanla eşimle yapayım.
- +1 yıl
evlen o zaman
Soran+1 yılSevdiğimiz başka alemlerde, uzun mevzu:(
- +1 yıl
Görüşelim burdan bir seninle
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendi hormonel bir durum erkeklerde aynı birde yaş ilerledikçe insan daha farklı hissediyor
00 Yorumla Cinsellik konusunda 467 cevap paylaştı. sen çok bile beklemissin evlenmedende seks yapılıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsel Konusmalar, p*rno vs seyler izleyip azıp azdırıyorsunuz, sonrada cinsellik ihtiyaç... yok yaa!!!
03 Yorumla
Soran+1 yılBenimle yaşıyor gibi yazıyorsun. Beni tanıyor musun hayır. Sen yapma o zaman ne diyeyim.
Soran+1 yılHerkes de aynıydı zaten.
Cevap sahibi+1 yılBunu anlamam icin seninle yaşamama gerek yok canım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılartık yeter da bakıre ısen artık evlen ya da bırseyler yasa
03 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğimizle evlenseydik, mast yapmak zorunda kalmazdık:(
Cevap sahibi+1 yılmast yapa yapa nereye kadar ama helal olsun bu yasa kadar koruduysan bakırelıgını ne dıyebılırm kı
Soran+1 yılolması gereken de bu bence
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana göre normal sana göre de normal peki nasıl yapıyorsun bunu neyi düşünerek neyi hayal ederek?
04 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim kişiyi hayal ederek.
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın
Soran+1 yıl28 yaşındayım.
Cevap sahibi+1 yılzina yapmıyorsun sonuçta
dikkatli ol sen bilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılYap o zaman sende ya da oral seks yaptır kendine. Kaç yaşındasın?
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet sonrada erkek tarafından hafif kadın muamelesi göreyim.
Cevap sahibi+1 yılSever'se seni neden görsün. Sende onu yaparsın? Kaç yaşındasın?
Soran+1 yıl28 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılOral seks istermiydin yapmak ya da yaptırmak?
Cevap sahibi+1 yılOrdamısın?
Gizli Üye(36-45)+1 yılnormal bir durum ama yaşın büyük, bu yaşa kdr hiç iilişkiye girmedin mi yani?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır sadece mast yaptım, sevgilim oldu tabi ki ama evlilik olmadı. sevmediğim biriylede evlenemem.
+1 yılSanal seks denediniz mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır denemedim ve korkarım, intrnete düşerse görüntüler neler olur acaba.
- +1 yıl
Yoo görüntüsüz fotosuz sadece yazisaryazisarak yapılıyor ben denemenizi istiyorum sadece yazışarak yanı beni çok rahatlatır olgun bayanlarda hoşuma gider isterseniz gizli degilim
+1 yılgeri kafalılığından kaynaklanan bir durum.
12 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var, zina mı yapayım?
- +1 yıl
yap tabi yaşın kaç olmuş hala evde koca bekliyorsun yazık değil mi sana ?
- Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormaldir. Herkesin yaşadığı duygu bu. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılPartner olmayınca yani evli olmadığım için bu yola başvuruyorum.
- +1 yıl
En mantıklısını yapıyorsunuz.
pişman olma sebebin nedir?
01 Yorumla
Soran+1 yılVicdan azabı diyelim. Ya da acınacak halim de diyebiliriz. Evlenerek eşimle yapmayı hayal ettiğim şeyleri kendimce yapmanın verdiği vicdan azabı.
Sevdiğin birisi varmış. Onunla niye konuşmuyorsun?
03 Yorumla
Soran+1 yılZorla gel barışalım evlenelim diyecek halim yok ya.
Soran+1 yılYok hayır duygularımı ona karşı hissettiklerimi biliyor.
Gayet dogal bir hareket.
02 Yorumla
Soran+1 yılVücut istiyor adeta.
Normal bir durum da neden olmadı kimse
07 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik sevdiğimle olsun istedim ama olmadı, sadece seks için de sevmediğim biriyle olamam.
Soran+1 yılBu soruyu soran biri olarak gizli kalmayı tercih ederim, teşekkrler.
Soran+1 yılFazlasıyla doluyum. aşı da seninle aynı yaşta sevdiğim adamın:)
Soran+1 yılBoşanmış biri ve yeni bir ilişkiye cesareti yok. Bakın evlenmek bile demiyorum, yeni bir ilişkiye cesareti yokmuş. Ben ne diller döktüm sevdiğimi bir çok şekilde belli ettim ama anlamadı beni:(
+1 yılevlen neden evlenmiyon yaşınmı küçük
02 Yorumla
Soran+1 yılsevdiğimle olmadığı için evlenmedim:(
- +1 yıl
ya çok istediğin zaman yapacaksın bu normal ama yaşın uygunsa ve isteyende oluyorsa evlen bence
ilişkiye girsen daha iyi zevk alırsın..
08 Yorumla
Soran+1 yılOnu evlenmeden yapamam.
Soran+1 yılBenim isteğim bu yönde, evlenmeden yapmak istemiyorum.
Soran+1 yılSen de 50 yaşındaymışım gibi yazmışsın. Evet sevdiğim inanla evlenmek isteğim , hayırlısı.
sen fazla bekar kalmamışmısın caom ya ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılNe lakası var, oldum olası bekarım, evli olsam eşimle yaşardım cinselliği.
+1 yılkeşke evlenseydin farklı zevkler yaşardın
04 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim kişiyle olmadı.
- +1 yıl
beklemedesin o zaman
Soran+1 yılBir nevi öyle diyebiliriz.
- +1 yıl
Haklısın ne diyim hangi pozisyonu hayal ediyon
+1 yılSende yap o zaman hatta karşına birini el
00 YorumlaNormal bir durum tabi.
00 Yorumlanormaldir sıkıntı etme :)
00 Yorumla
+1 yılnormal , stersne ilerletelim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn Son ne zaman yaptın
01 Yorumla
Soran+1 yıl1 hafta önce neden?
+1 yılBirlikte deneyebiliriz
00 Yorumla
+1 yılbnmle yaparmısın telefonda:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgayet doğal ben doğru bişey problem yok
00 Yorumla
+1 yılNormal
10 Yorumla
+1 yılYaş kaç?
02 Yorumla
- +1 yıl
17-18 yaşındakiler neler neler yapıyor en büyük pişmanlığın bu olsun boşver yapmaya devam et ama evlen derim artık :)
- Cinsellik konusunda 716 cevap paylaştı.
+1 yılNormal tabi
00 Yorumla
+1 yılSeks yap
00 Yorumlakolay gelsin ozaman
03 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler:)
Soran+1 yılYok sağolasın.
Normal tabiki:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoğal bir şey
00 Yorumla
+1 yılel mahkum