kızlar evlendiniz ve o ilk gece Eşinizin penisi 10 cm olduğunu gorseniz ufak bişi olsa yani tepkiniz ne olurdu?
Cevabın nedir?
kardeşim bakma sen 20cm 30 cm diyene. en kötü bir kaç pozisyonu yapmak için penis boyun yetmeyecektir. doggyde de misyonerde de aslanlar gibi kullanırsın hiç bir sıkıntın olmaz. kimseyle ilişkiye girmemiş birini bulursan çok da mutlu bir hayatın olur. sağlığınada dikkat edersen 20 lik 30 luk penislilere göre çok daha uzun yıllar aktif seks hayatın olacaktır. hiç işim olmaz diyenlerde kaşardır zaten uzak dur.
41 Yorumla
Soran+1 yılabi haklısın ama ben milli olmadım daha inşallah kullanabilirim misyoner bacak omuza pozisyonumu
En İyi Cevaplar
ne guzel kızın ısıne gelır ağrı yok sızı yok napsın anakonda gıbıyı boynunamı dolucak sankı :D
132 Yorumla- +1 yıl
Ağa p*rno sektöründekilere bakmayin steroid , penis pompasi vs uçlarına bakarsaniz kemik kırık olduğunu gorursunuz özellikle zenciler bizden başka bunların penisini abartan yok adamlar kuntakinte bildiğin ayrıca her ırkta büyük penis vardır penisin uzunluğu onemlu değil kalinlik önemlidir sürtünme vs :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın biraz kendine bakmadı mı yatakta eşine yetmedi mi erkekler başka kadınlara gidiyor ya? Cinsel iliski evliliği ayakta tutan en önemli maddelerden biridir henüz bakire olan kişilerin yorumlarına bakma kadın ilişkiye girdiği zaman daha çok zevk almak ister tıpkı erkek gibi bu yüzden boşanan insanlar var. Boy için yapabileceğin birşey yok ama en azından birşeyler öğren araştır yani.
07 Yorumla
Soran+1 yılBen vazgeçtim evlenmiycem yalnız ölürüm daha iyi
Cevap sahibi+1 yılNe alaka ya saçmalama sen sadece seks yapmayı öğren
Soran+1 yılBen evlimiyim niye
Cevap sahibi+1 yılKendin bilirsin ya uğraşamayacağım
Soran+1 yılBende çocuk değilim evleneceğm kişide çocuk olmaz garanti biz belli yaşta kisileriz neyin nasıl yapıldığını ogreniriz biliyoruz da hatta
Cevap sahibi+1 yılMisyoneri bilmiyorsun daha yaşla alakalı değil bu işler çocuk sayılırım ama biliyorum doğanın kanunu çünkü bu
Soran+1 yılBilmiyorum ki haklısın ama ben bakirim sonuçta dedayli bilmiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılPipinizle evlenmedik.
Gerçekten ruhen sevdiğimiz için evlendik.193 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
- +1 yıl
Yorumun kralını sen yapmışsın tebrikler :D
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdiğimiz için evleniriz. Boyuna göre değil. Aramızda hallederiz.
61 Yorumla
Soran+1 yılBen evlilikten çok korkuyorum hiç kız arkadaşım olmadı ve bakirim de ama görücüye gidicez haftaya ve evlenince napicam bilmiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılhttps://www.hizliresimyukle.com/image/B4ds
Aşağıda kesinlikle güle güle derim diyen arkadaşa hediyem olsun. Evir çevir kullan :) beyinsiz. avi10 YorumlaBuyutmek icin ameliyat olanlar var. bir arastir vakit gelmeden olursun birazda kilodan kurtarirsin 15 Olur yeter oda sana.
12 Yorumla
Soran+1 yılAmeliyat çok riskli hocam ben çok araştırdım
+1 yılCekersem uzar mi acaba diye deneyebilirim aslında :/
122 Yorumla
Soran+1 yılbenimki o boyda napicam yani evlenemiycekmiyim :((
- +1 yıl
Eig
Kardeşim yüzüğü pipine takmıcak rahat ol sen zaten ona bakan kadının sevdasına aşkına koyayım ben
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeraber bir hayat geçirmeyi göze aldığım adamı pipisi için mi sevcem hiç olmasa da yaşar gideriz mutlu mesut nolcak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDEVAMI reklamlardan sonra sanırım derdim. Dermişim demem tabii ki :D 😃
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki cidden moralin bozulurmu :)
Cevap sahibi+1 yılHayır niye bozulsun şaka yaşıyorum
Cevap sahibi+1 yılYapıyorum
Soran+1 yılbenimki o boyda eşim zevk almaz diye korkuyorum hep :(
Cevap sahibi+1 yılEreksiyonken mi 10?
Soran+1 yılEvet işte ereksiyon halindeyken 10 cm ama ben eşimin vajinasini göğüslerini yaliyarakta onu bosaltabilirim Zevk ten ucurabilirim diye düşünüyorum olmazmi sence
Cevap sahibi+1 yılOlur neden olmasın, zaten vajina 8.5 santim
Soran+1 yılAcaba eşim izin verirmi yalamama
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok açık ve net söylüyorum ''güle güle'' derim.
Kendime dokundurmam bile.1414 Yorumla
Soran+1 yılbenimki o boyda napicam yani evlenemiycekmiyim
Cevap sahibi+1 yılevlenme demiyorum ama evlenmeden önce bunu o kıza söylemelisin, o kızın bunu bilmeye hakkı var
Soran+1 yılNe diycem benimki kucukmu diycem yemek yerken
- +1 yıl
sana ne lazımdı , sevdiğin adamı penis ugruna bırakırsan...
- +1 yıl
Evet zaten bir erkekle evlenirken penis boyu için evleniyorsun, mantık süper şlkjasşdlkajsd :D :D
Cevap sahibi+1 yılbir kızı evlenip nikah altına alana kadar bir gerçeği saklamak çokmu adil? çokmu şereflice?
- +1 yıl
:D karakterin 10 cm
Cevap sahibi+1 yıl10 luklar beni eksiliyor :D :D :D
Belli ediyorsunuz işte kendinizi, ne çok 10 luk varmış burada :D- +1 yıl
Insallah karsina hep 10 luklar cikar :D XD
- +1 yıl
16 cm ama eksiledim. Seyimizle mi evleniyon adamla mi? Sen dört dörtlük musun?
Cevap sahibi+1 yılhahaha ne çok 10 luk varmış bu sitede,
neyse 4 tane aslan parçasıda erkek varmış onlar yeter bize :D
Soran+1 yılİnşallah kökünden kopmuş biriyle evlenirsin :))
Cevap sahibi+1 yılsenden bunu nikah kıyana kadar saklasa adice, seni kandırsa, sonrada evlenince benim ki 10 cm süpriiiz dese hoşuna gidermi? @saftirikbayan
Sence bu iki yüzlülük değilmi?
üç kağıtçılık değilmi?
adilik değilmi?
fırsatçılık değilmi?
Hic sasirmam bende ki bu bahtsizlikla :/
63 Yorumla
Soran+1 yılbenimki o boyda :(( agliycam şimdi
Soran+1 yılPeki evlenince oral istermisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılTutup ölçcek halimiz yok yaa :D Pipisine bakıp evlenmicem seviyorum diye evlencem :p
10 Yorumla
+1 yılaz ile yetinmeyen çoğu bulamazmış.
81 Yorumla
Soran+1 yılbenimki o boyda ama kalın :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah göstermesin bana :(
824 Yorumla
Soran+1 yılbenimkide o kadar bişi :()
Cevap sahibi+1 yılyapacak bir şey yok.
Soran+1 yılÇok korkuyorum evlilikten
Cevap sahibi+1 yılbunun ilacı filan yok mu reklam yapıp duruyorlar ondan dene
Soran+1 yılonlar sahte denedim fayda etmiyor ama söyle bişi diyor çevredekiler eşinle iyi sevisirsen eşinin klitoris ini yalarsan memelerini yalarsan rahatça bosaltabilir Zevk ten ucurabilirsin diyorlar ama aklıma şu takılıyor acaba evlenecigim kişi istermi zevk alirmi
Cevap sahibi+1 yılbunu bilemeyiz ki
Soran+1 yılofff öf napicam ya :(
Cevap sahibi+1 yılsıkma canını büyütmenin yollarını ara
Soran+1 yılkilo verirsen iki cm uzar dedi doktor benim boy 1,98 kilo 110 kilo verirsem 2 cm uzarmis çok yakisikliyim inan boy pos yerinde ama penis ufacık bişi
Cevap sahibi+1 yılo boya o kilo çok çok fazla en az 80lere düşmen lazım
Cevap sahibi+1 yılkalınlığı nasıl peki
Soran+1 yılyandan olcunce 4 cm çevresi değil kalınlığı 4 cm işte kalinmi?
Cevap sahibi+1 yılbak sen önce bir kilo ver düzgünce bir ölç sonra doktor dediyse doğrudur 4 cm kalın dğeil yani
Cevap sahibi+1 yılDoğal penis büyütne teknikleri ile ilgili bir örnek vereyim
1: Derin nefes al ve nefes verirken karnınızı düzleştirin. Başparmağınızı ve işaret parmağınızla penisinizi tutun yanu kavrayın. Diğer eliniz penisinizin başladığı yerde kökünde olsun. Penisinizi abartmadan çekin, bu adımı bir kaç defa tekrarlayın.
2: Penisiniz avucunuzla kavrayın daha sonra derin bir nefes alın, nefesinizi verirken organınızı sola ratafa sol tarafa fazla abartmadan çekin. Penisinizin başladığı yerde biraz acı hissetmelisiniz. Tekrar nefes alın ve kanı hareket ettirmek için göbek ve bacak çevresine penisinizi vurun.
3: Penisiniz gevşek durumda iken oturun, avucunuzla penisinizin başını ve çevresini kavrayın. Yukarıya doğru çekin ama abartmadan yapın. Aşırı olmamak şartı ile yoksa canınız yanabilir. 10 saniye boyunca sızlamaya ve kanın o bölgeye nüfus ettiğini hissettikten sonra, organını böbek veya bacağınıza 45-50 defa vurun. Bu adımı sol ve sağ tarafa olacak şkilde en az 3 defa uygulayın.
4: Penisinizi avucunuz ile kavrayın. Derin nefes alın verin, nefesinizi verirken penisinizi sola doğru çevirin daha sonra organınıza kan gidişi için organı 45-50 defa bacağınıza ya da göbeğinize vurun, daha sonra aynı işlemleri sola sağa doğru uygulayarak bitirin. Bu dör kuralı her gün 2-3 defa uygulayın.
Cevap sahibi+1 yılal şunları bir dene kendimi bir garip hissettim lann :D
Soran+1 yılkilo veremiyorum ki akşam bundan sonra az yiyecem diyorum sonra sabah kizartmalar gozlemeler Sucuklu yumurtaları goturuyorum :( yalnız ölucem ben
Cevap sahibi+1 yılöyle bir olayın olmasın düzenli bir diyet uygulmaan gerek kafana göre yapma planlı yapmalısın
Soran+1 yılufacık bişi var onuda koparttiracan elimde kalacak sağa sola çek diyor bide
Cevap sahibi+1 yılahahah :D ya ben demiyorum netten baktım önyargılı olma :D
Soran+1 yılonlarida denedim onlar peniste egrilik ereksiyon sorunlarına neden oluyor ölsemse kurtulsam
Cevap sahibi+1 yılamamn ne ölmesi dünyanın sonumu allasen ya çocuk yapabiliyorsan yeter yani evliliğin amacı o zaten takma bu kadar
Soran+1 yıleşim zevk alsın istiyorum
Cevap sahibi+1 yılzevk almayın 20 cmliktede zevk almaz iş sende bitiyor.
Soran+1 yılher yerini yalarim emerim o zaman
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenene kadar gormemis mi?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyu degil işlevi önmli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanı sağolsun.
480 Yorumla
Soran+1 yılbenimki o boyda ya valla artık Ağlıyorum
Cevap sahibi+1 yılBoşver sıkma canını. Mesela benimde göğüslerimin boyutları farklı ve ben bu yüzden evlenmiycem. Sende takma kafana evlenmezsin olur biter.
Soran+1 yılevlenmezsin deme dostum ya evlenmeden olmaz
Cevap sahibi+1 yılBen korkuyorum şahsen o yüzden evlenmiycem.
Soran+1 yılBen olsam seni her halinde kabul ederdim goguslerinin boyutu önemli degilki
Cevap sahibi+1 yılSorun büyüklük küçüklük değil ikisi farklı birbirinden. O yüzden yani.
Soran+1 yılbiri esmer biri beyazmi yani o nasıl oluyor
Cevap sahibi+1 yılHahahhah esmer beyaz güldürdün beni gece gece:) yok kardeşim öyle değil. Sol göğsüm 90 sağ göğsüm 85 beden😢
Soran+1 yılKurban olurum sana ya canını siktigin şeye bak hiç gogsun olmasa bile anlastiktan sonra ben seninle evlenirdim inan
Cevap sahibi+1 yılBende bu şans varken eminim senin gibi anlayış gösterecek biriyle evlenmeyeceğime. O yüzden evlilik faslı biteli çok oldu benim için. Kaderde yalnız ölmek varmış demek ki.
Soran+1 yılTanışmak isterim ben seninle kafa yapımız uyuştugu taktirde neden ciddi düsünmeye lim senin gibi iyi niyetli birini bulmak çok zor
Cevap sahibi+1 yılSenin bir sorunun yok ki neden kendine düzgün ve sağlıklı bir eş düşünmüyorsun?
Soran+1 yılBilmem ki kanım çok ısındı konuşmalarına
Cevap sahibi+1 yılAllah razı olsun ama daha iyileri çıkar karşına mutlaka. İnşallah seni çok seven biriyle olursun.
Soran+1 yılüzme ama kendini lütfen Tamam'ı sende.. milletin ne dertleri var bu günümüze şükürler olsun
Cevap sahibi+1 yılTabiiki bu halimizede çok şükür Allah başka dert vermesin. Ben alıştım ya gönlümü kimseye kaptırmamaya çalışıyorum sadece. Sonradan acı çekeceğime şimdiden çekiyorum daha iyi. Kimseyi haketmediğimi biliyorum yani.
Soran+1 yılYa varya sen çok iyi bir eş çok iyi bir arkadas olursun bana ve cok iyi anlasicsgimizdan eminim inan bilmiyorum senin fotonu görmedim ama kalbinin temizliğini sevdim benim hiç kız arkadaşım olmadı çok çekingen birisiyim teklif etmeye cekiniyorum korkuyorum reddedilmekten ama hani seni tanıyor olsam hiç bir kusurunu gormezden gelir evlenirdim
Cevap sahibi+1 yılO senin kalbinin güzelliği ama gerçekten ben kimseye yakıştıramıyorum kendimi. Reddetme falan değil bu sakın yanlış anlama ben kimim de seni reddedicem. Genel olarak kimseye lâyık görmüyorum kendimi ondan yani.
Soran+1 yılTekrar söylüyorum ben seninle tanismayi çok istiyorum arkadaş kalırız hiç olmassa cidden sana kanım çok ısındı
Cevap sahibi+1 yılİkimizde üzülürüz, vebalini almak istemem
Soran+1 yılLütfen rica ediyorum seni tanimayi çok istiyorum ben
Cevap sahibi+1 yılAğlatacaksın beni😔 olmaz yapamam ben yüzüne bile bakamam. Hele kusurumu bildikten sonra hiç cesaret edemem tanışmaya. Ezilirim karşında, zaten yeterince eziğim daha fazlasına dayanamam.
Soran+1 yılSenin hiç bir kusurun yok benim için sen herkesten daha iyisin utanmana cekinmene gerek yok bende dört dörtlük değilim hiç sevgilim olmadı ya tavrına huyuna aşık oldum resmen kalbinin sicakligindan etkilendim bana bir şans ver lütfen beni kırma
Cevap sahibi+1 yılYemin ederim seni kırmak üzmek istemem ama yapamam. Elimde değil kendimi o kadar soyutladım ki birini sevme ihtimalinden evlenme fikrinden falan, bana çok uzak şeyler bunlar. Gerçekten daha iyilerini hakediyorsun sen, umarım senin kalbinin güzelliğine aşık olacak biriyle tanışırsın ve çok mutlu olursun. İnşallah Allah nasip eder sana öyle birini.
Soran+1 yılnolursun :( yalvaririm çok istiyorum bunu lütfen :(
Cevap sahibi+1 yılÜzme beni, valla kalbim sıkışıyor şu an yapma lütfen 😢
Soran+1 yılBende çok üzülüyorum yemin ederim ki seni pişman etmem beni bir tanı belkide birbirimizin kaderiyiz ama haberimiz yok nolursun bak bu yasa kadar kimseye böyle yalvarmadim yalvaririm ne olursun bir şans sadece nolur nolur
Cevap sahibi+1 yıl20 yaşındasın daha mutlaka gönülden seveceğin biri denk gelir. Ben yapamam yüzüne bakamam konuşamam hayal kırıklığına uğrarsın mutlu olamazsın benimle. Bana acıma, acıdığın için tanışmak istiyorsun benimle ama olmaz ben hayalimden silip attım biriyle tanışıp mutlu olmayı. Yapamazsın benimle, vebalini alamam
Soran+1 yılYemin ederim acıma falan yok kuran carpsin kalbinin güzelliğine hayranım nolur üzme beni inan bende dusunmuyodum hoc sevgili olmayı falan şimdiye kadar da olmadım nolursun
Soran+1 yıl@cashelk tsk ederim kardeşim
Cevap sahibi+1 yılYapma lütfen ben gerçekten yapamam bana çok uzak bu şeyler. Hiç düşünmedim hiç hayal kurmadım. Sadece göğüs meselesi değil ben kendimden hep nefret ettim diğer kızlar gibi hiç aynada yüzüme gözüme saatlerce bakmadım. Pişman olursun istemezsin. Kesinlikle seni haketmiyorum ben. Kimse benimle bir ömür geçirmez. Israr etme lütfen kötü oluyorum gerçekten kalbim sıkışıyor
Soran+1 yılSen bana bir fırsat ver inan benide mutlu edicek kendinide mutlu ediceksin nolursun ya yalvaririm valla çok istiyorum seni tanımak lütfen bir şans ver ilk ve son sevdiğim ol nolursun yalvaririm nolur :( çok istiyorum bunu ne olur üzme beni
Cevap sahibi+1 yılAsıl sen beni üzme kurban olayım. İyi insansın mutlaka daha iyileri vardır kaderinde tanışacağın. Hakkını helal et canını sıktım vaktini aldım ama seni haketmiyorum ben. Rabbim daha güzel insanlarla karşılaştırsın seni. İnşallah bu güzel yüreğinin kıymetini bilirler. Allaha emanet ol.
Soran+1 yıl😞😞😪😪😪😫😫
- +1 yıl
Kiz üzüldugun seye bak. Uzulecek birsey degil bu.. ayrica cok morallini bozuyrsa yaptirrsn ikisini ayni boyutta. Oglanada sans ver bnce o kdr dil dökmüş :)))
Soran+1 yıluyudunmu
Cevap sahibi+1 yılHayır
Soran+1 yıluyumaya çalıştım ama uyuyamadim hiç değilse arkadaş olalım onu çok görme bana
Cevap sahibi+1 yılGörücüye falan gidecekmişsin haftaya zaten ona odaklan istersen. Beni yok say, hiç konuşmadık farzet.
Soran+1 yılBen görücüye falan hayatta gitmem bu saatten sonra.. lütfen ya nolursun bak o kadar yalvardim banada yazık ben kolay kolay pes etmem arkadaş olalım sadece ne olursun
Cevap sahibi+1 yılNe demek gitmem saçmalama lütfen ben vebalini almayayım diyorum sen bu saatten sonra gitmem diyorsun kalbime indiriceksin şimdi. Belki o kız senin kaderin, yapma lütfen
Soran+1 yılnolurrrrrr arkadaş olalım nolur allah rızası için nolursun ya yalvaririm nolur :(
Cevap sahibi+1 yılKafanı karıştıyorum ben en iyisi susayım artık. Sen nolur yalvarırım dedikçe ben kendimden iyice tiksinmeye başladım
Soran+1 yılSevgili olmayalım tamam ama sadece normal arkadaş olalım ya başka bir isteğim yok whatsap tan konuşalım istersen
Soran+1 yılnumaramı vrim whatsap Tan konuşalım
Cevap sahibi+1 yılSevgili , arkadaş farketmez konuşamam utanırım dedim ya. Hem numara vermek falan da tarzım değil.
Soran+1 yılutanılacak neyin var ben onu anlamadım kim dört dortlukki hayret bişi
Cevap sahibi+1 yılTanışmadan seni hayret ettirmeyi başardım. Benden hayır gelmez. Sende sinirlenmeye başladın zaten
Soran+1 yılşu an odamdayim sen nerdesin
Cevap sahibi+1 yılBende odamdayım
Soran+1 yılnapion :)
Cevap sahibi+1 yılUykumun gelmesini bekliyorum.
Soran+1 yılBen film izliyorum gel :)
Cevap sahibi+1 yılNe izliyorsun
Soran+1 yılBende bilmiyorum ki ismi yok :)
Cevap sahibi+1 yılHmm
Soran+1 yılkızların meşhur lafı :)
Cevap sahibi+1 yılNe yapayım diyecek başka bir şey bulamadım
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım hadi demek kolay tabi
Soran+1 yılcashelk.. istemiyorum diyor ben napim bazı korkuları cekingenligi var tekrar tekrar benide kendinide uzmekten korkuyor ama daha beni tanımadı beni tanisa sen şimdiye kadar nerdeydin dicek eminim
- +1 yıl
soruyu soran kardeş bence sen şuana kadar bir ilişki yaşamadığından hanfendiden hemen etkilendin geçicide olabilir ömürlükte
Soran+1 yılcengaver kardes benim hiç kız arkadaşım olmadı ben bir kızda konuşmalarına bakarım ilk olarak burdaki arkadasimizin fotosunu bile görmedim ama içim kıpır kıpır oldu çok tuaf bir duygu yaşıyorum belkide onun kaderi benim ama kendi eliyle beni itiyor açıkçası içimden bir his bu kızı bırakma tanış arkadaş ol diyor hiç kimseye yalvarmadim bu yasa kadar ama ilk defa bugün oldu böyle bişi hani kabul etse çok mutlu edicem kendisini tanisiriz anlasirsak neden sevgili olmayalım. ama istemiyorum diyo :(
Cevap sahibi+1 yılBen elimle falan itmiyorum seni. Sana saçma geliyor belki ama korkuyorum diyorum. Ben evlenmiycem diye bir karar almışım şimdi sen çıktın tanışalım diyorsun, kolay mı sence insanın kendini hayattan bu kadar soyutladıktan sonra birine hemencecik açılması. Ben birini sevmek, sevilmek istemez miyim sanıyorsun? Kim istemez ki değil mi. Ama yapamıyorum işte belki ergence geliyor sana çok abarttığımı falan düşünebilirsin ama durum bu. Korkuyorum.
Soran+1 yılBEnde diyorum ki bana sadece bir şans ver birbirimizi tanıyalım olmazsa dünyanın sonu değil ki olmiycagini sanmam olur bence. sana da hak veriyorum korkuyosun uzun zaman sonra biri sana tanisalim diyor tekrar uzulmekten korkuyosun Haklısın da ama inan senin karşında duran kişi seni hiç bir zaman uzmiycek kırmiycak ama diyorum ya ufacık bir tanıma şansı
Cevap sahibi+1 yılArtık kimse iç güzelliğe vs önem vermiyor. Ne derse desinler dış güzellik o kadar önemli olduki kimse ondan ötesini düşünmüyor. Bende kendime "vay anasını çok güzel kızım yaa" demedim hiç. Zaten şu bir ay içinde dişlerime tel de takılacak iyice çirkin olucam. Tanışırız falan tamam ama sendeki de nefis sonuçta güzel bulmazsın beni konuşmak istemezsin falan, ben bunu kaldıramam.
Soran+1 yılYemin ediyorum benim için dış güzellik önemli değil samimi olarak diyorum inan hayatta ne istediysem olmadı hep aksilikler yaşadım bari ilk defa çok istediğim bişi olsun yalvaririm
Soran+1 yılLütfen bekliyorum beni kırma
Soran+1 yılnolur cevap ver :(
Cevap sahibi+1 yılPeki konuşabiliriz. Ama hemen whatsapp falan veremem ben
Soran+1 yılTamam :) çok teşekkür ederim
Soran+1 yılgizliliği kaldır mesaj atim
Soran+1 yılsustun
Soran+1 yılvazmi geçtin niye sustun ki
Soran+1 yıl:((( nldu
Soran+1 yılnolursun bişi söyle ya :(
Soran+1 yılTamam ben anladım sen beni begenmedin demi? allah rızası için bişey söyle ya iyi ya da kötü
Soran+1 yılnolursun bişi söyle aklımdan cikmiyosun :(
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kızlar evlendiniz ve o ilk gece Eşinizin penisi 10 cm olduğunu gorseniz ufak bişi olsa yani tepkiniz ne olurdu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler