Bugüne kadar laf atma olaylarının çok çok az bir kısmında ölüm olmuş, yine az bir kısmında yaralanma ve neredeyse tümünde şiddet eylemi gerçekleşmiştir. Yani büyük ihtimalle en fazla dalaş çıkardı, sağdan soldan millet gelirdi ve kavgaya bile benzemeyen atlamalar zıplamalar olurdu en sonunda da polis gelir dağıtırdı biterdi. En fazla dayak yerdin, hiç yemediğimiz şey değil. Bir kız için değmez diye düşünüyorsan sevmiyorsun anlaşılan pek ama şöyle diyeyim birgün birileri içip eğlenmek için son gaz araba kullanır ve kazara seni ezerlerse çok üzülürsün kız için değmez dedim buna hiç değmedi diye :) Ölümden korkmakla bir yere varılmıyor, her türlü ölüm bize gelecek nihayetinde. Gözünde her dalaşmaya sonunda ölüm var diye bakarsan, haksızlığa uğrayarak yaşarsın. Saldırgan elbette olma ama hakkını müdafaa için gerekirse kavga etmekten de geri durma.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Adamsin l*n sen harbiden adamsin hic gururun kirilmasin en iyisinj yapmissin, korkaklik degil istemedende olsa aklini kullanip gitmissin bak bu olaya birde burdan bak girseydib yuzde 99 eve agzi burnu kanli gidicektin karşındakiler zatens. ref yoksunu insanlardir delikanlilikmi yanibda sevgilisi olan kiza laga luga yapma he bir hayirdir cekseydin en azindan kıza seklin olurdur emin ol sen 4 kisi yuru karşıdan laf yapan cocuklardan birininde manitasiyla dolaştığı dusun sen laf yap o da bir sey diyemezdi kardo uzme tatli canını kiz arkadasinada soyle ben varken senin cevap vermen ne haddine diye hadi eyvallah..
33 Yorumla
+1 yılHiç yakıştıramadım sana ya kız. kendini savunmuş sen orda saksı mısın konuşmuyorsun hani küçükken oyunlar olurdu ya fasülye olurdu bizden yaşça küçükler o durumun örneği oldun şimdi gözümde 4 kişide olsa dayak yemeyi tercih ederdim Beşiktaşı nasıl seviyorsam aşk bizde o kadar değerlidir ^^
24 Yorumla- +1 yıl
Sana sinirliyim sus 😡😡
Cik cik. bir kiz icin olmeye degermi ne demek ya. ben o kizin yerinde degilmisim iyiki. Kiz bagiriyor ve sen susuyorsun yuh anasini ya. Kiz olan o sen erkeksin. tum kizlar neden sevgilisi olsun ister biliyomusun korusun kollasin diye sen onu bile yapamamissin kiza yapis en iyisi sen
210 Yorumla
Soran+1 yılKorunmak istiyorsa Gitsin badigart tutsun
Soran+1 yılTamam sen sevgilini seçerken gücüne göre seç
Soran+1 yılBen çok çelimsiz birisiyim degil bıçak yumrukl bile öldürebilir beni 4 kişi
- +1 yıl
Bir erkegin boyle bir sebepten dayak yemesi kavga etmeyip facasinin duzgun olmasindan bin kat evladir kiz icin. Kiz sokakta sevgilise guvenle yuruyemeyecekse aklini basina alsin cocuk o saatte cikarmasin madem koruyamiyorsa. Inan kiz oldugum icin rahatligimdan degil ben kiz ve gicsuzken bile cogu erkekten daha erkek davrandim bazen. Onemli olan guc degil icerisi anlatabiliryormuyum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
ne hissettiğini gayet iyi anlıyorum ve sana tavsiyem sevgilinle daha nezih yerlere gitmelisin... apaçilerin , abazaların , özürlü , cahil , öküzcüklerin bulunduğu yerlerde mümkün oldukça bulunmayın... mesela kadıköyü size tavsiye edebilirim... ve kesinlikle sert bir dövüş dersi al
33 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın daha nezih yerlere gitmek gerek. Adi herifler utanmadan sevgilisi olan kıza laf atıyor :(
+1 yılKorkaksın susmayacaktın az dayak yesen nolcaktı şu an vicdanın daha rahat, sevgilin sana daha bağlı olcaktı, sana delikanlı adam diyeceklerdi.. Burada dayak yemen ayıp değil bir gram bile. Susman ayıp. Kızın yerinde olsam oracıkta terkederdim seni!!
01 Yorumla
Soran+1 yılÖldürebilirlerdi
+1 yılOğlum kız senden daha delikanlı bence. @safirkara kardeşime katılıyorum. Bırak silahı, bıçağı. Bomba olsa bile karşılarına dikilmen lazımdı. Senin gibi düşünenlere teşekkür ediyorsun. Benim gibi yorum yapanlara da kendi suçunun olmadığını savunuyorsun. Madem çok biliyorsun da neden soruyorsun?
20 Yorumla
+1 yılbaşıma aynısı geldi ama 3 kişilerdi yaşları benimle aynı gibiydi laf atma tarzı bişi oldu bende düşünmedim giriştim bikaç tane vurduktan sonra bidaha vuramadım baya darbe aldım ama etraftakiler bir güzel temizlediler bebeleri. halkta bu konuda pek görmezden gelmez gerçi bikaç ay sonra terkedildim orasıda var :D yani demem o ki değmez hacı en iyisini yapmışsın
10 Yorumla
+1 yılYa bakma buradakilere a-mk sanırsın hepsi bruce lee. Bu siteden birisi çıkıp 4 adamı aynı anda yere seremez. Hepsi klavye delikanlısı.
Eger orada dalsaydın. 4 kişi seni bir güzel döverlerdi. Sonra sevgilini taciz ederlerdi, belki tecavüz ederlerdi.
Ya da en iyi senaryo. Bir güzel dayak yerdin, sonra kız seni alır hastaneye götürürdü. Mal mısın sen derdi.11 Yorumla
Soran+1 yılDedigin gibi beni dövüp ya da öldürüp sevgilime saldırırlardı :( ben ufak tefek adamım bana 4 ü saldırsa ölebilirim bile :( keşke iri uzun boylu olsaydım da bunlar başıma gelmeseydi
Namusun için ölmeğe değer be kardeş. Bu benim görüşüm kolunda hayat kadınıda olsa namusun gibidir ayrılana kadr sana laf gelir ona atılınca ;) ha artık geçmiş napcan bidahakine hastanelik olacağını bil giiir korkma en babaa dayak yersn morarır biyerin.
02 Yorumla
Soran+1 yılBidaha böyle yapmam artık :( korkmicam
- +1 yıl
Yaşamadım benm yaşadığım yerde düşmanın bile olsa yannda kız varsa bakmazsn bile ama bigün senn gibi bir arkdş oldu tekdi gördük olayı hepsini dövdük. Delikanlılık ölmedi kardeşim yani osmanlı torunuyuz biz sütçü imamın torunlarıyız korkma sen sevdiğini koruyon dayakda yesen o bakar iyileştiirir. Ben sen korkma üzülme diye sustum ama böle alıncağını blsem umrmda olmaz girerdim de. ;)
Öncelikle çok zor bir durum birader yaşamak istemezdim en iyisini yapmışsın zaten 4 tane adam eğer delikanlı olsaydı sevgilisiyse yürüyen adama laf atmazdı ben şahsen sevgilisiyle yürüyen bir adam gördüğüm zaman başımı yere eğip direk devam ediyorum sevgilinin güvenini kazanmak konusuna gelince ona durumu düzgün bir şekilde açıkla benden bu kadar bir faydam dokunduysa ne mutlu bana iyi geceler.
13 Yorumla
Soran+1 yılBelki ben iri yapılı uzun boylu birisi olsam laf atmazlardı ama malesef 1.7p boyunda adamım :( ondan cesaret buldular :(
Soran+1 yılAynen öyle. Kendimi göstermeye çalışıyorum
cok soguk davraniyosa iliski yakinda biter demektir arkadasim :( ne yazik ki gercek bu... kizlar onu koruyacak bir erkege ihtiyac duyar bazen... haklisin 4 serseri bos gezmeyebilir sen kendince dogru olani yaptin... ama sunu sor kendine o kiz icin dayak yemeyi bile göze alabilecek kadar seviyor musun
05 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ama kimse için ölmeye degmez. Ben ölsem daha çok üzülecekti kız
Soran+1 yılYa varsa? Bu tehlikeye girmeye degermi?
+1 yılDoğrusunu yapmışsın. Zaten bir şey söylesen 4 e 1 olacaktın hiç şansın yoktu. Sonu belli olduğundan gerekte yoktu. Geçip gitseymişsiniz iyiymiş keşke sevgilin de sussaymış veya duymamış gibi yapsaydınız.
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılbir kere sevsen en azindan agzini acip iki kelime ederdin. Kiz bile kendini savunmaya calismis sen fos. O guven kolay kolay geri gelmez soyleyeyim, gecmis olsun.
221 Yorumla- +1 yıl
Oda adam hibi giyinsin. Bence kızların kaşarlığı o
Soran+1 yılSeviyorum ama 4 tane it yüzünden ölmek istemiyorum.
- +1 yıl
Giyimiyle ilgili birsey okumadim yukarida, ne kadar sig kafalisin? @kayserilibey38
Sende konuyu olmeye nasil getirdin be arkadasim? O tiplerin % 99'u arkasinda dikilen dallamalardan guc alip laf atiyor kadinlara. Durup dururken kimse seni gebertmekle ugrasmaz merak etme.
Soran+1 yılAçık giyindi diye lafmı atmak gerekir
- +1 yıl
O saksıyı bir çalıştır senin için zor bile olsa yapabilirsin sence bir kıza niçin laf atarlar..
@CirkinlerKralicesi - +1 yıl
Yavsak olduklari icin? @kayserilibey38 . Hayir sende millete laf atiyorsun da uzerine mi alindin anlamadim ki
Soran+1 yılAdam olan laf atmaz. Kız ne kadar kabalı giysede laf atan öküz laf atar
- +1 yıl
@CirkinlerKralicesi halen çalışmadı saksın.. tamam onlar çakal ama sizde teşfikcisiniz.. Yavşak derken bile kızlara yavşak dedin haberin yok..
- +1 yıl
Oo kafan hayrolsun @kayserilibey38 . Nerden aldin? Kaziklanmadin umarim, o kadar minnak beyin icin cok para vermeseydin?
- +1 yıl
Tam bir aptalsın :) bu kadarmı zordu senin için :) bilsem yazmazdım..
- +1 yıl
Ticari hadi bekleme yapma @kayserilibey38
- +1 yıl
Kazıklanmadın derken bile günaha girdin şu an . Çünkü bana o beyni allah verdi. Bnce düşünmeden yazma. Burdan düşünme kabiliyetinin olmadığı çok açık
- +1 yıl
Abi ateistim ben :D @kayserilibey38
Soran+1 yılHanımefendi profildeki sizmisiniz? Çok begendim sizi. Sevgiliniz var mı acaba
- +1 yıl
Al bir de burdan yak hdlflaha. Mal misin oglum?
Soran+1 yılMal degilim çok beyendim sizi
- +1 yıl
Yalniz seni kimse vurmazsa ben vururum bunu bil hdkfka
Soran+1 yılYani Kabul ediyormusun beni. Sen vur senin vurdugun yerde gül biyer
Soran+1 yılBiter olacaktı o son kelime kraliçem
- +1 yıl
Siiiiktir git ordan :D
Soran+1 yıl:) üzümtümden şaka yapıyorum ya :)
Dayak yemekten korkutuğun kadar gururunu kaybetmekten korksaydın keşke. Ben uyuyamazdım öyle bir durumda ki benzeri başıma geldi, daha kalabalıklardı ben laf edenlere saldırınca içlerinden bazıları ayırmıştı. Önemli olan ezilmemek. Erkekliğine nasıl yedirdin nasıl kabullendin bilmiyorum ama yanındayken laf atılıp karşılık veremediğin ve ölmeye değer mi? dediğin kızın güvenini kazanmaya da çalışma o zaman kardeşim.
00 YorumlaBende olsam kötü hissederdim ama bilirdimki 4 kişiler ve belliki kavga etmek için yapmışlar o yzden başına bişe gelmesinden korktuğum içinde hak verirdim
20 YorumlaKardeş o kızın güvenini daha zor kazanırsın unutamaz sürekli aklına gelir en iyisi ayrılmak olabilir tırsabilirsin her insan bir değil ki deliyürek olsun senin kendi yapın bu dalga geçilmez ama dayak yiceni de bilsen onlara sözlü de olsa insan bir münakaşaya girerdi bunu yapanların ta bilmem ne işte
02 Yorumla
Soran+1 yılSırf dayak olsa tamam da illaki yerdim dayagı sonuçta ufak tefek birisiyim ama silah vardır diye korktum çünkü serserilerdi onlar da herşey vardır
+1 yılVar ya kızlar için enn önemli şeydir korumacı bir erkek ne biliyim çok sönük kalmışsın abi ben olsam aşırı soğurdum aşırı.
25 Yorumla
Soran+1 yılBen koruyamazdımki adamlar beni öldürür. Ben ufak tefek birşeyim. Böyle ahlaksızlar olmasada bizde bunları yaşamasak
- +1 yıl
Yaşadığın semtte çok önemli tabi sende haklısın yani tabi ama kötü olmuş
- +1 yıl
Tövbeeee cevaplara bak olum benim sevgilime kezban ordusu laf atsa gözümü bile kırpmam döverim bu mudur fedakarlık bu mudur sevgniz asfdkdkdkosod
- +1 yıl
Şizofrenikiinsan kardeş kezban ordusu laf atsa döverim falan filan dan bahsediyorsun
Kız erkek farketmez ben çok tilt olurum böyle insanlara bu hayatta birtek sen yoksun herkesi dövebileceginizi en güçlü kendinizin olduğunu sanmayın dayak da çok yersiniz sevgi 5-10 kisi sevgiline laf etti diye yanında adamlık taslamak için ortalarına atlamak değildir aklını kullanmaktır yoksa gideceğin 2 metre mezar olur
ulan olum dayak yicegini bile bile bişiler soylicektin kiz gibi dolanma burada yaa cok korktum:( falan yuru git isine
17 Yorumla
Soran+1 yılSadece fayak degil ya bıçaklasalardı?
Soran+1 yılBir kız için degermi ölmeye? Sen olsan ölüme gidermiydin?
Soran+1 yılBen ölsem kız daha çok üzülecekti
Soran+1 yılSen ölürmüsüm sevgilin için. Ne ergenus u nediyosun sen bacaksız
bir kız için ölmeye değer mi? elbette değmez.
ama hayatının aşkı için değil ölmek cehennemde yanmak bile az.
sen ona aşık falan değilsin, merak etme sorun yok.
iyi geceler03 Yorumla
Soran+1 yılBen ona aşık oldugum için birşey yapmadım. Bana birşey olsa çok daha fazla üzülürdü
- +1 yıl
şaka maka bir yana ama 1 karşı 4 şansın yoktu zaten, umarım kız çok kuruntulu çıkmaz, kendini senin yerine koyarsa hak verecektir. kız karşılık verdi onlar bişey yapamazlar ama sen karşılık verseydin işler değişirdi.
kalbini kırdıysam özür dilerim ben sadece kendi düşüncemi yazdım.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKız yine iyimiş, ben olsaydım senin gibi birinin yanında yer almaktansa, diğer laf atanın koluna takılıp giderdim...
628 Yorumla
Soran+1 yıl4 kişiye napıcaktım
Cevap sahibi+1 yılKız onlara bağırırken, birine kafa atacaktın, dalacaktın, özelliklede laf atana...
Soran+1 yılDiger 3 üde izlicekmiydi?
Cevap sahibi+1 yılTabiiki hayır , onlarda seni dövecekti...
Soran+1 yılYa silahları varsa
- +1 yıl
Sen de o koluna taktığın erkeği sevdiğini söylersin değil mi? Güldürdün.
Cevap sahibi+1 yılSonunu düşünen kahraman olamaz :)
Cevap sahibi+1 yılHayır canım, bana kalsa bu duruma müsaade eden kişinin gözleri önünde , diğer laf etanla sevişmeyi yeğlerdim... ;)
Soran+1 yılKahramanlık salak işidir
Cevap sahibi+1 yılEvet haklısın. Peki sessiz kalmak ne işidir?
Soran+1 yılSessiz kalmasam daha kötü olacakttiı
Cevap sahibi+1 yılİnan bana insan onurunun kırılmasından daha kötü hiç bişey olamaz.
Soran+1 yılDünya ya bir kere geliyoruz tek canım var onu da onur için harcayamam
Cevap sahibi+1 yılSen o kız için canından olmayacaktın, kendin için, onurun için canından olacaktın...
Soran+1 yılÖldükten sonra onu bir işe yaramıyor.
Cevap sahibi+1 yılAma yaşadığında erkek olarak hayatına devam ediyorsun ;)
Cevap sahibi+1 yılDimi İmpegasus ;))
Soran+1 yıl@İmpegasus o zaman sen öyle yaparsın. Sana laf atan yavşak la sevgili olursun
Soran+1 yıl@impegasus
Soran+1 yılBen gizliyim diye etiketleyemiyorum biri şunu etiketlesin
- +1 yıl
Ben olsam o an gözüm hiç bir şey görmez , acaba daha fazla onlara nasıl zarar verirdim diye düşünürdüm. Ama bir yandan da adam biraz haklı 4 kişiden sevgilisinin yanında dayak yiyip onurunun daha çok kırılması eminim daha kötü olurdu. O yüzden arkadaşlar hep söylerim her zaman bir soğuk demir belde iyi durur. Tarz meselesi. Ben kavga etmek yerine onların kaçışını izlemeyi daha keyifli buluyorum. Kavga etmemekle en güzelini yapmışsında kardeşim burada açıklama yaparken öküz gibi sadece sevgilim diyerek kavga etmemen çok y. r. k bir durum. Seviyorsan vurursunda vurulursunda sevdiğin için. Sanırım ergen olanda sensin. Ve sanıyorum manevi yaşın daha 15 16 . CİAO
- +1 yıl
Pardonda. Sen cok mu normalsin domhz neden lanetli hayvandir biliyormusun esini kiskanmayan tek hayvan oldugu icin. Sen kiskanmiyorsan ay canim gitcekti yerlerdi beni diyosan bokluk laf atanda degil sendedir. Kiz olan o erkek olan sensin bilmem anlatabiliyomuyum insallah karsima senin gibi biri cikmaz ne can duskunuymussun korkak lafinin vucut bulmus hali gibi gervekten kusura bakma.
Soran+1 yılEmin ol Senin için kimse ölmez
Cevap sahibi+1 yılBöyle durumda dayak yemek bile erdemdir ama sessiz ve kayıtsız kalmak...
Soran+1 yılİmpegasus inan senin için kimse ölmez
- +1 yıl
Saygı duyuyorum..
Tarz meselesi
+1 yılKardeşim on numara beş yıldız yapmışsın. 4 kişiden bahsediyoruz ve Türkiyede yaşıyoruz bir farkına varın. Boşver hayatım bunlardan hep var takma kafana diyip hiç olayın üzerine konuşmayıp devam edecektin. Bence onun da bozulması biraz saçma olur..
02 Yorumla
Soran+1 yılYa benim boyum 1.70 kilom 62 karşıdakiler ayı gibiydi beni öldürürlerdi. Belkide ben uzum boylu birisi olsam korkarlardı laf atmazlardı. Bunlar Çok alçaklar. Yanında sevgilisi olan birine laf atılırmı be.
- +1 yıl
İşte onlarda bu kadar insanlar, takma sen boşver
+1 yılbence sesisce yürüp ikinizde gitmeliydiniz ite dalaşacağına çalıyı dolan karşılık versen muhtemelen biri bıçağa cıkarır saplardı her şey filimlerde göründüğü gibi değil bir adam 4 kişiyi tek başına zor döver :)
13 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum ama burada herkes uçmuş gidip dalsaydın diyor. O kadar kolay degil
- +1 yıl
karşılık versen hem sen hemde sevgilin zarar görebilirdi ite cahile dalaşmanın anlamı yok
Soran+1 yılKesinlikle haklısın ama bunu diger insanlara anlatamıyorum :( herkes hayal dünyasında yaşıyor
Kötü söz sahibinin ne onlarin seviyesine inecen ki.
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. Keşke her kız senin gibi olsa
Soran+1 yılHaklısın O kötü oldu
+1 yılBenim bir erkek arkadaşım bu şekilde bıçaklanmıştı. Erkek için çok gurur kırıcı bir durum. Bir de bu şekilde düşünmek lazım. Suçlu laf atan ş. r. fsizler sen değilsin.
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim anlayışın için keşke herkes sizin gibi olsa.
Yav kardeşim mantıklı düşün en iyisini yapmışsın 4 e 1 elde var bir. İkincisi onların bunları demiş olmaları hiç birşeyi değiştirmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılBende senin gibi düďünüyorum. Ama burdakiler bana kızıyor :(
Abicim hiç dert etme 4 kişi geziyorsa içinde birinin mutlaka bıçağı falan vardır sen doğru olanı yaptın Allaha havale et
15 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ler sonunda anlayışlı bir çıktı
Soran+1 yılTeke tekte dalarım hatta bunlara da dayak yiyecegimi bile bile dalardım ama silah felan varsa diye korktum. Etraf ıssızdı orada beni öldürüm sevgilime saldırabilirlerdi :(
Senin grupun yok mu yoksa bizimkiler gelsin 5+1(sen) 4kişide onlar abi erkek adamsın silah neki ya bomba bile olsa duracak karşısında (bomba karşısında duran birini iyi tanıyorum ((((
06 Yorumla
Soran+1 yılHayat film lerdeki gibi degil bıçagı soktunmu hayatın bitiyor.
+1 yılBen olsam hepsinin mekanını öğrenir not ederdim karanlık soğuk yağışlı birgün tenhada sıkıştırıp baştayla doğrardım ya da gırtlağını kesip orada kıkkj kıkkkk kııkkkkk diye ölmesini izlerdim sonra parçalara ayırır dönercilere satardım
01 Yorumla- +1 yıl
Diğerlerinide tek tek izleyip tenha karanlık sokaklarda kovalardım onlarıda kıyma yapar annesine yollardım
O durumda kizi ustlerine atip, deparla kacacaksin aga :)
03 Yorumla
Soran+1 yılIyice yerin dibine sokarlardı beni bunlar :)
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılYuhh biri bana laf atıcak sevgilim yerine kendimi kendim koricam , kusura bakma ama öl sen
215 Yorumla
Soran+1 yılKorumaya kalksaydımda ölebilirdim. Silahları olabilirdi. Ben dogru olanı yaptım
Soran+1 yılSenin sevgilin senin yüzünden ölse dahamı az üzülürdün.
- +1 yıl
bencil birisin kızda sana bidaha güvenmezse dogru yapmış olur
- +1 yıl
öldürüceklerini pek zannetmiyorum :D
Soran+1 yılKonuşması kolay sen bir erkek için ölürmüsün?
- +1 yıl
yoo ne ölücem ama sen mevzuyu fazla derin düşünmüşsün burada her türlü korkak konumundasın başka açıklanabilir bir tarafı yok :D
Soran+1 yılSen ölmezsen bendende ölmemi bekleme
- +1 yıl
ulan ölmeni bekleyen yok zaten senin kafa benimkinden dagha güzel :D
Soran+1 yılAma saldırsam çekip vurabilirlerdi
- +1 yıl
Sen haklısın abi tamam adamsın helal yürü bee
Soran+1 yılHaklıyım ama kimse beni anlamıyor
- +1 yıl
bak hala hahhaha sus bare kurban olam
Soran+1 yılHaklı olmak ta suç
- +1 yıl
gece gece ne güldürdün beeh evet haklısın sen
Soran+1 yılTeşekkürler
Ilk defa yorum yapamiyorum be gizli :/
Sevgilinin gozunde korkak biri olmak cok kotu bisey13 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Rezil oldum kıza
Soran+1 yılMalesef
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOnlar o. ç. Kardeşim... Sen doğru olanı yapmışsın.. Ben olsam vururdum ama doğru değil.. Senin yaptığın doğru... Kız yanlış davranmış yalnız.. Onun hiç sesini çıkarmaması gerekirdi... Senin davranışın değil, kızın davranışı ezmiş seni..
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet kız bagırmasaydı iyi olurdu :(
Cevap sahibi+1 yılİyi ki oralardan geçmiyomuşum... Denk gelse yine başımız belaya girecekmiş.. Çok yaşadık da uslanmadık, dayanamıyoruz bu tür olaylara..
+1 yılNe kadar şerefsizler yanımda sevgilisi olan birine laf atılır mı
32 Yorumla
Soran+1 yılBelki iri uzun boylu birisi olsaydım laf atmazlardı ama malesef 1.70 boyunda zayıf ćelimsiz birisiyim :(
- +1 yıl
Bosver olan olmuş ilerisine bak
+1 yılDalipda dayak yeseydin keske o rezil olmak yine iyi oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılSadece dayak yicemi bilsem yerdim dayagı ama silahlarıda olabilir
- +1 yıl
Ozaman ölecektin. Simdi dahami iyi oldu
Soran+1 yılBen ölsem kız dahamı az üzülecekti
Gizli Üye(30-35)+1 yılG*tün yemediyse 155'i arayacaktın şikayet edecektin.
20 Yorumla
+1 yılhaci abi sen baya batmışsın. kız bişey demese neyse de bu durumda işin zor ilanlara bak yeni bir sevgili arayışına gir en iyisimi :(
04 Yorumla
Soran+1 yılYapacak birşey yok silahları olabilirdi.
- +1 yıl
o zaman sana layık değilim özür dilerim deyip gideceksin başka yolu yok
Soran+1 yılBen dogru olanı yaptım
Soran+1 yılBenim suçum yok
+1 yılŞakaysa komik değil, ciddiysen komik. Bu arada bir şey yapsaydın psikopat ve kavgacı olarak tanımlardı seni büyük bir ihtimalle.
05 Yorumla
Soran+1 yılAma bu seferde bozuldu bana :(
- +1 yıl
Neden ses çıkarmadın peki? Korktun mu yoksa
Soran+1 yılEvet korktum 4 tane serserilerdi
- +1 yıl
Her insan farklıdır, en fazla bıçağı takarlardı. Fakat bunu yapmak döt ister, o laf atanlarda da bu olmuyor.
Bir kere aynısı benim başıma gelmişti, bekleyin burada birazdan geleceğim dedim kızı eve bırakmaya gittim. Daha sonra her ne kadar gitme etme oraya dese de gittim fakat hepsi gitmişti. Farklı türde bir şey daha olmuştu bu sefer çok uzak bir yerdeydik. Arkadaş grubuyla gitmiştim bir mekana. Orada da bankadan yeni çektiğim paraya mekan sahipleri sahte para diye suçladılar ve hakaretlerde bulundular. Bana hakaret etmeleri umurumda değildi fakat ona edince sinirlerim tepeme çıktı. İtiş kakış oldu, benimkinin korkudan ağladığını dur diye bağırdığını duyunca anca kendime geldim. O günden sonra bana çok sinirlisin bilmem ne demeye başladı, sürekli o olayları başıma kaktı haklı olduğum halde.
Sonuç olarak kavga etsen suç, etmesen suç. Bu kızların davranışlarına akıl sır ermez. Her türlü suçlarlar seni.
Soran+1 yılBen kavga etsemde kızardı kaba magan da derdi. Haklısın
+1 yılyürek olmayan gevşeklerde kız oluyo zaten ben kardeşim için 20 kişilik gruba tek girdim senin gibi i*bneler namusuna küfr edildiği halde yürür gider nasıl bir gevşekliktir bu
00 Yorumla:D hassktr soruya bak ama bu tartışılmalı bir konu göreceki kimine göre dalarsın, dalmassın
00 Yorumla
+1 yılHatun kişi erkek kişisinin yanındayken mevzu yapılmaz. Ha ne kadar doğru orası tartışılır.
10 YorumlaKimsede demiyorki soru fake diye 😆 Herkes inanmış.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa nediyorsun? Ayıp be ben neler ćekiyorum sen gelmiş fake doyorsun. He işim gücüm yok burada hikaye anlatıcam.
Galdas bagh hele şimdi gidiyosun 2 tane sağlam muşta aliyosun sonra laf atanlari gibiyosun poker kağıdı gibi olanlar var manyak bir şey
00 YorumlaÇok pis durumda kalmışsın ben öyle durumlar için duruma göre muşta taşıyorum her türlü durum için
03 Yorumla
Soran+1 yılArtık bende taşıcam çünkü çok çelimsizim :(
Soran+1 yılTeşekkür ler
Dayağı hakeden birileri varmış burada, aman da amaan
00 Yorumla
+1 yılO Kızı terket. Sevmeyi öğrenene kadar da kimseye ilişme.
00 YorumlaUlan senin adamlığını aynısını bana deseler keşke onların ejdatlarını s*kiversem orda
08 Yorumla
Soran+1 yılKonuşması kolay.
Soran+1 yılTama 4 tane serseri saldırır sa görürüm seni.
Soran+1 yılSenin yaşlarında bu laflar çok normal :) özgüven patlaması oluyor o yaşlar da. Zamanın da Bende deli yüregi izleyip senin gibi çoşuyordum
Soran+1 yılİşte istanbulun serserisi alçak oluyor
+1 yılKardeşş yanındaki hatunu adam hini giydiricen.. Sen sevmiyosun anlaşılan seven adam susmazdı..
03 Yorumla
Soran+1 yılAma karşılık versem bıçaklayabilirler
- +1 yıl
Oda doğru.. Gittiğin yerlere dikkat et varoş yerlerde gezme.. Hatta gezme kafeye git mekanlarda oturun. Kavgaya girmemekle iyi yapmışsın.. Kız kısmı sevdiğinin kavgaya girmesini istemez zaten kıyamaz.. Sevgilin tavır yapıyosa ayrıl.. Burdaki kızlarında yorumuna kulak asma
Soran+1 yılBirdaha dolaşmam öyle yerler de. İşte bunu diger kızlara anlatamıyorum onlar film leri gerćek sanıyor
+1 yılEn iyisini yapmışsın eşin olsa neyse sevgili olaylarını ciddiye almaya değmez.
00 Yorumla
+1 yılLaf atanlar gevşekmiş senin bacin annene yapsalar ne derdiniz deşeydin keşke
00 YorumlaKız senden delikanliymis valla
44 Yorumla
Soran+1 yılYa Ben dogru olanı yaptım. Degmez böyle şey için ölmeye
Soran+1 yılYa bıçagı çıkarıp saplasalar
- +1 yıl
Yuh sne ne ara 7. seviyeye geldin yaa
+1 yılYazık kızı sevmiyosun sen bence
05 Yorumla
Soran+1 yılKızı sevdigimden birşey yapmadım. Gidip dayak yeseydin yafa ölseydim kız daha çok üzülürdü
- +1 yıl
Saçmalıyosun
Soran+1 yılSenin sevgilin ölse üzülmezmisin
- +1 yıl
Allah korusun üzülürüm kahrolurum çok kötü allah korusun ya töbe der misin lütfen
Soran+1 yılTövbe
xper kasmak için güzel taktik :)
06 Yorumla
Soran+1 yılYa herşeyle dalga geçmeyin artık ayıp be yuh size insafsızlar
Soran+1 yılKeşke dalga gećsem :(
Soran+1 yılÇok istedim ama mantıgımı dinledim. Sonuçta hayat film lerdeki gibi degil
Cok pardon birsey sorucam sevgilin ne giymisti?
04 Yorumla
Soran+1 yılPantolan üstün de de mont
Soran+1 yılBunlar şerefsiz zaten insanlık yok hiç sevgilisi olan birine laf atılırmı :( benle niye kavga etmek istesinlerki ufak tegek bir adamım
+1 yılBazen dayak yemenin bile onuru vardir
16 Yorumla
SoranEvet haklısın ama cesaret edemedim
- +1 yıl
Psikopata bağlanan lazim di
Öyle bir şey oldu mu Allah yok muş gibi düşün
Soran+1 yılAma silahları olabilirdi
- +1 yıl
Evet olabilir isin heyecenli yani bu değil mi?
Soran+1 yılHeyecan için ölmek istemem
- +1 yıl
Sen bilirsin hayat senin
Boş gezme sende reis bundan sonra :D
05 Yorumla
Soran+1 yılBidaha göreyim onları pompalıyla kofalayacam :)
- +1 yıl
:D En azından bir rambo bıçağın olsun :D Silahı her yerde bulamazsın da şöyle bir bıçak edinebilirsin
https://i.hizliresim.com/l0D3bl.jpg
Soran+1 yılOfff teşekkür ederim bunu göstersem altlarına işerler. Süper bu
Soran+1 yılÇok sagol artık boş gezmem
bence ayrıl daha tadı tuzu kalmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın
Dayak yiyeceğimi bile bile giderdim
00 YorumlaCamdan at kendini
23 Yorumla
SoranDurumum o kadarmı kötü
Soran+1 yılTerk etmedi ama çok soguk davranıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılKiz ne dedi sana? Sonra
12 Yorumla
Soran+1 yılBirşey demedi ama soguk davrandı
Cevap sahibi+1 yılBen de polis oğluyum. Bu tip vakalarda olaya karışmamak daha doğrudur.
Gormezden gelerek yola devam etmek en doğru karardir uzaklasma aninda 155 e arayarak kişileri tanimlayip karakola cektirip şikayetçi olmak daha mantiklidir.
Bu tip serseri gruplar ne yazikki var hepsinin amaci kavga etmek..
Eğer kiz sırf bu yüzden senden soguduysa sende bitirebilirsin. Seni koruyamam benle devam etme zorunlulugun elbette. yok.. Hakkimda ne düşündüğünü biliyorum deyip ağzını yokla..
4 kisilik grupta çok güçlü adam bile dayak yer
Oha ahahah
01 Yorumla- +1 yıl
Helal helall
+1 yılgardaş sen öl
03 Yorumla
Soran+1 yıl4 tane serseriye ne yapabilirdim
- +1 yıl
4 degil 10 tane olsun la isterse sen orda kızı savunmadıysan boşa yaşıyon öl bence yapcagın en iyi şey bak daha agır konuşurumda ks engel atıyor
Soran+1 yılKızı savunmak için öleyimmi? Hayat bu kadar boş degil. Gerçek hayat film lerdeki gibi degil
+1 yılHaha ayrıl bence
04 Yorumla
Soran+1 yılRezil oldum kıza
- +1 yıl
Troll ama nese
Soran+1 yılBunun neyi trol ya :( keşke öyle olsa
- +1 yıl
İyi yazık o zaman sana
Gizli Üye(25-29)+1 yılDövüş dersi al özel
22 Yorumla
Soran+1 yılAma geldi geçti :( rezil olduk bir kere
Cevap sahibi+1 yılOlsun al bir gün lazım olur elbet