Arkadaşlar kötü bi durum yaşandı. Gerçekten yorumunuza ihtiyacım var

Erkek kardeşim 15 yaşına alt komşunun oğluyla arkadaşlar o kişinin ailesi evde yok diye kardeşimi çağırmış. Neyse gitti.Kardeşimin arkadşının alt komşusuda akrabaları oluyor ve 4 veya 5 yaşında kızı var oda çıkmış onalrın evine. Kardeşim ve arkadaşı film izlerken 4 yaşındakini kız uyuya kalıyor. Diğer odada yatak açıp kardeşim kucaklıyor yatırıyor.Diğeride diğer ufak çocuğu yatırıyor. Bunlar film izlemye devam ediyor. Bir zaman sonra kız uyanıp ben eve iniyorum diyor Ve iniyor.

Annesi direk sana birşey yaptılarmı diyor.Kızda dyorki benim kardeşim için popomu ellediler diyor. Bunu duyunca annesi ortalığa kızıma tecavuız ettiler diye apartmanı inetip kardeşimi dövüyor.

Kardeşim ve arkadaşı sadece uyuyan kız ve çocuğu diğer odaya kaldırıp bırakıp geliyorlar ve tekrar film izliyorlar.

Oyle birşey olsa bile kız uyurken nasıl hissetti hissetmiş olsa direk uyanmazmıydı.

Arkadaşlar dün çok kavga ettik apartmana rezil olduk.Ama kardeşime iftira atılyıor annesi kardeşimden hoşlanmaz kasıtlı oalorak sana bişey yaptılarmı diye sormuş ilk.Kız direk soylememiş.

Bana Cevap verin arkdşlar annem ve biz üzüntüden uyuyamadık.(Önemsiz bi ayrıntı olabilir ama bu kaıdn kocasını karşıki komuşusuyla aldatan biri ve bütün apartman biliyor)
Güncellemeler
+1 yıl
Polise gittik durmu anlattık. Polis 4 yaşındaki kızın lafı ile hareket edemeyiz ama kardeşiniziz işlemine cinsel tacız rapaoru geçer suçlu olmasada. O kadın bir daha şikayette bulunursa cazgırlık yapıp bu kez kardeşiniz kesin suçlu görünür dedi.Şikayetçi olmazsanız sizin için daha iyi olur dedi.

Avukat mı talep etmeliyim.Bırakayımmı bu işin peşini.

Ama kardeşime apartman sakinlerinin ters ters bakması parmakla gösterme durumu oldu bugun.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar, bu 5 yaşındaki kızın 2, olayıymış apartmandan başka bi çocuk geçen sene bu yuzden suçlanmış ama akrabası oldukları için ortalığı velveleye vermemişler
Arkadaşlar kötü bi durum yaşandı. Gerçekten yorumunuza ihtiyacım var