Avukat mı talep etmeliyim.Bırakayımmı bu işin peşini.
Ama kardeşime apartman sakinlerinin ters ters bakması parmakla gösterme durumu oldu bugun.
polise gidip durumu anlatmalısınız. maden o kadar ısrarcı tecavüz ettiler diye. adli tıp gerekli kontrolleri yapar. Ancak ben sanmıyorum ki 4-5 yasındaki bir kız oyle birşey desin. 4-5 yaş diyorsunuz ya. minicik daha ufacık, oyle seyleri nerden düşünsün etsin de boyle birşey soylsin. Hadi onu da geçtim, madem kardeşinin arkadası ile o kız akraba, o zaman anlatsın akrabası ona olayı. Kendi akrabasınıda mı sucluyor boyle bir iftira atarak. polis çözer bunu. rezil olmaya birşey yapılmamışsa utanmaya gerek yok, başınız dik olmalı, bagrıp cagrarrak değil hukuken hakkınızı araya bilir, sırf bu olaydan ötürü manevi tazminat açabilirsiniz kadına. Ayrıca sakın ama sakın kocasının durumunu vurgulayıp konuyu baska yerlere cekmeyin, çirkin bir davranıs olur.
Hayır sadece poposunu ellemiş ama millete duyuyrken tecavuz tabirini kullandı.Yanı sadece popousunu ellemiş çocuğunuz diyor. Akrabası da oyle birşey yok biz koyup geldik dedi.Ama sonra çocuğu eve aldılar anlattınmı gerçekleri dedik çocuğuun sesiini kısmışlar.
o zaman durum belli, muhtemelen ailevi sorunlarından ve belki de bütün apartmana, mahalleye kısmen rezil oldugundan dolayı, çatıcak, saldırccak bir yer arıyormuş. Kimsenin kimseye boyle bir iftirada bulunmaya hakkı yok ozellikle 15 yasındaki bir çocuga. Polise şikayetçi olmalısınız kesinlikle, bu durum hem sizlerin hem kardeşinin hem de o 4-5 yasındaki yavrucagın psikolojisini bozar. Şikayetinizi yapıp manevi tazminata da basvurmalısınız + polis kadını ruhsal tedaviye yonlendirebilir
ve ailedeki bu ekstra aldatma durumundan dolayı o küçük kız cocugu için ailenin uygun olmadıgına karar verip kızı o iki mahlukatın elinden alabilir. bence herseyden once, kendiniz için değil, o zavallı kız cocugu için şikayette bulunmalısınız.Hukuk sstemimiz evet son derece sorunlu, adaletsizlikler oluyor ama olaya karısan küçük cocuklar oldugundan yeri yerinden oynatırr çözerler.
Polise gitmeyi düşünüyorum. Ama 5 yaşınaki kıza sordukalarında evet deme olasılığı yksek ailesi öğreteebilir
o yastaki bir kızın ifadesi asla geçerli kanıt sayılmaz, merak etmeyin polis zaten o olasılıgı da hesaba katıyor.
Peki ozman sağol çok teşekkr ederim
rica ederim ne demek. çok zor, kötü ve insanın istemedigi bir durum bu, ailenin basına gelen...
şikayetçi olmazsanız, o haklı oldugunu düşünür, daha cok üsteler, bütün heryerde lafını yapar, haksız yere adınız çıkar, herkes size farklı davranmaya baslar, rahatsız edilirsiniz.Sonra sizde dayanamazsınız karsılık verirsiniz, kocasıyla durumunu vurgularsınız, baska seyler bulursunuz, kavgalar tartısmalar olur ve haklıyken haksız duruma düşersiniz. bu durumun daimi çözümünü hukuken bulmalısınız.
Polise nasıl bi şikayette bulunmam gerek
sana en yakın polis merkezine gidip emniyet amiriyle görüşüp durumu anlatman gerekli. Yanında yine ailenden bir kişi de bulunsun. Olayı gayet sakin ve net anlatmalı, olan durumdan ötürü rahatsızlıgınızı belirtmelisiniz. Orda şiayet dilekçeleriniz yazılır, kardeşinde gelsin. şikayetleriniz dinlendikten ve yazıldıktan sonra polisler şikateçi olunan tarafı karakola cagrıyorlar zaten. Onunda söyledikleri dinlenir ve iki taraftanda saglık raporu istenecektir. kız çocugundan, kardeşinden, kadından..
sonrasında 3 ü de adli psikologla görüştürülüp psikoanaliz yapılacaktır, degerlendirmee sonucunda olay mahkemeye tasınır ve manevi tazminatı alabilirsiniz + kadının ve kocasının çocugu bakacak yeterlilikte olmadıklarına kanaat getirilirse çocuk ellerinden alınır, ikisi de tedaviye yonlendirilir. Bir avukatla bu şikayetleri yapmanız en hızlısı aslında.
Bir avukatla halletsem daha iyi olur
polisin boyle birşey demesi kadar sacmalıgın daniskası olamaz. avukatla görüşmelisin mutlaka. boyle sacmalık mı olur, su an inanılmaz şaşırdım polisin bu tutumuna. bence avukatla kesin görüş ve bir de bu durumu belirt. yoksa o mahalle ve apartman sakinleri peşinizi bırakmaz.
Avukat ücreti 2bin felan olur değilmi.Danışsam önerin varmı
ilk danısma ücretin en fazla 200-250 tl olur. zaten o davanın nasıl olabilecegi, işleyişi, masrafları hakkında ortalama bilgi veerecektir. avukat masrafları tabiiki sonrasında artacaktır ama kadından alınabilir avukat masrafları da, tazminata ek olarak. Sözlü olarak ilk once danısmak en dogrusu. hukuk platformları var, bu forumlardan da bilgi alabilirsin. link örnek bir site
kadın gündem değiştirmeyi biliyor. "kapı komşunla yatarken iyiydi" de sende.
şerefsizlikten başka bir şey değil bu ya. sen kardeşinden annen-baban evladından eminse boşver. hakkınızda da konuşurlar belki hep dedikodu yaparlar ama sabredin derim sadece.
Aşağıya hesap sormaya gittiğimde baya bir girdik zaten kocasıda yanındaydı kocası çok sakin olmakla beraber kadın deli gibiydi ve ben senin ne ne halt yediğinide apartman biliyor ama böyle haykırmıyoruz kocan burdayken soylemelimiyim yoksa dedim rengi değişti.Sonra kocasına gel içeri girelim dedi konuyu kapatalım dedi. Ya en kötü iftiradır namus iftirası haklı bile çıksan izi kalıyor.
O kadın büyük ihtimalle kendi yaşadığından yola çıkarak öyle bir şey sormuştur kızına.Sen ne olduğunuzu bildikten sonra sizi bilmeyenlerin sizinle ilgili söylediği sözlerin ne önemi var?Hayatta hep böyle insanlar var,annenin içi de rahat olsun.
Teşekkür ederim
Cevap
16Cevap
Kusura bakmayın ama sizinde onlardan aşağı kalır yanınız yok... Nerden biliyorsunuz kadın kocasını karşıki komşusuyla aldattığını. Herkes öyle diyorla yola çıkarsanız yanılırsınız. Kardeşinin ne yaptığını bilmiyorum, ama bu yazıdan kimin haklı kimin haksız olduğunu bilemeyiz.
Cam cama randevulaştığını gören var ve adam sürekli onların evine bakıyor bunu için tarasta kendine has yer yaptı
Bunlar kesin kanıt değil. Eğer sen bu bilgilere göre hüküm verirsen, senin kardeşinde suçlu o zaman... Eğer öyle bişey yaptığına inanıyorsanız, gidin kadınla konuşun. Kesin kanıt getirip, olayı açığa çıkarın... Gören var duyan varla işler yürümüyor. kardeşininde öyle yaptığını bizzat hisseden var. buna göre kardeşin suçlu diyebilir miyiz? eğer sen gören var deyip kadını suçluyorsan, kardeşini de suçla o zaman
Apartmanın da bunu farketmesi hissetmek olmuyormu? Bu adam neden sade onların camına bakıyor ? Neden başkaları bunların camcama saat verdiğini görüyor? Bunu ben değil apartmandakiler soylüyoyr.Bende emin omaıdğım için asla bu dedikoduya takmadım kendimi ve 2 senedir kimseye anlatmadım.Gözümle görmediğim için. Ayrıca 5 yaşındaki kızı kucaklayıp götrdüğün zaman poposuna değmesi normal dğeilmi?
cangülüm ateş olmayan yerden duman çıkmaz ve küçücük çocuğun lafınamı inanıcaklar mk annesi baktıki herkez biliyo o* olduunu bari kızımın olayını yayimde beni unutsunlar diye bakıyo bu kadar aşşalık insanlar var işte benim kız kardeşim var 6 yaşında diğer kız kardeşim ona dokunmadıı halde ağlayıp anneme beni dövdü diyebiliyor küçük çocuk lan bu mk söylediin şeye bak
1 madem kadın kardeşine güvemiyodu neden onlarla aynı evde kalmasına izin verdi
2 madem öyle bi iddiası var bunu ispatlayabilir her türlü
3 eğer ispatlayamazsa sizin manevi tazmnat hakkınız doğar
önce o sizi şikayet etsin ispatlayamazsa siz karşı dava açarsınız.bunu yine onun diliyle yapın bina da cıngar çıkarın daha sert bi tokat olur onun için :)zaten rezilmiş senin dediğine göre pek utanacağını sanmıyorum ama yine de aklanmanıza yardımcı olabilir..
Önce ben açmalıyım
tamam git aç ozaman.binadan bi ka. kişi de şahit olur böyle bi ithamda bulundu diye.adli tıp kontrolü ister mahkeme.ama şimdi şöyle bişey geldi aklıma kadın sırf sizi haksız çıkarmak için kızına bişeyler yapabilir.kızlığına zarar vermez ama analdan bişeyler sokup zedeleyebilir.dikkat etmek lazım
Ya ne tecavüzü olay sadece popo ellemek.. Kadın bugun poposunu elleyen yarın tecavuz eder diye bağırdı sadece
e bunun iki türlü de ispatı nerdeyse imkansız.kıza sorarlar polisler kız da annesi ne öğretirse onu söyler.yapacak bişeyiniz yok.siz komşuları ikna edebilirsiniz anca başka bişey söz konusu değil gibi duruyo
kocasını aldan bir kadınamı inanıcaksınız yoksa bizemi diyebilirsin komşşularına ayrıca kızı taşırken götünü tutmuş olabilir bu gayet normal napıcak kedi yavruları gibi ensesinden tutupmu götürücek yatırmaya mk
Bende bunu anlamıyorum taşırken kafasındanmı tutacaktı.
Uuyurken nasıl hissetmiş kız ve uyanmamış bile demekki hissetmemiş
polise şikayet edip alın aklığımızı göstermek istiyorum. Ama 5 aşındaki kızailesi tarafından yönelendirilir
kesinlikle ailesi ne derse kız onu yapar unut polisi sonra tacavüzden kardeşini içeri alırlar hiç bulaşma polislere dooğru düzgün yaptıkları bi halt yok zaten ben senin durumunda olsam apartmanı biyere toplar o kadın hariç tabi söylerdim dediklerimi siz çocuğunuzu nasıl taşıyosunuz ne bilim sonra dersin o karının lafınamı inanıyosunuz 5 yaşındaki küçücük çocuk yanlış anlamıştır taşırken vs derdim çok üzüldüm senin adına .s
Ortada sadece popo elleme var bu yani
Yani popo ellediğini söyleyip apartmanda taciz tecavuz diye bağrırken popo ellemekten kastediyor.Bizi rezil etmek için. İŞin ilginci 5 yaşındaki kız uyurken nasıl hissetmiş poposunun ellediğini hissetse direk uyanırdı zaten
psikolojide bu yansıtma savunma mekanizması diyoruz. kadın senin kardeşine iftira atarak bir nevi kendini temize çekmek istemiş. allah belasını versin diyorum da başka bir şey demiyorum.
bizim abartmanda olsa o olay o kadını tehdit ederdim (ya özür dile apartmanın içinde benden yada seni döve döve komaya sokarım kim vurduya gidersin) derdim mum gibi olurdu mk
Şu yazıyı okudum inanır mısın ya. Kötü bir durum gerçekten, ne desem bilemedim. 15 yaşındaki çocuğun ne gibi bi' sapıklığı olabilir ki iyilik yapmış işte.
Ne yaparsınız bilmiyorum ama "Sen kendi kocana bak" gibi bir münakaşaya girmeyin.
Uyuyamadım gece.Çok kötü bir durum.
Senin bu yazına tabularımı yıkarak cevap verdim be "Gizli Kullanıcı" .
Bence kardeşin yapmış olabilir nerden biliyorsun ki
Yanında yapmadığını söyleyen 5 yaşındaki kızın akrbası var?
off çok kötü bi durum ama kardeişin öyle bişey yaptıgını sanmıyorum Allah sabır versin
SAĞOL
Polis adlı tıp iki haftada halleder taciz olup olmadığını
cocuğu milli yapın :D
apartman dallas gibi olmus yalnız
sakin sakin konuşmaya çalışın.
kadın karşı komşunun kocası düzüşürken bastırın
yeter artık
Bişey olmaz .
relax mod on
Vayh anasını satayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar