Sevgilim cok istiyor ama aciyor hatta kanıyor ve yapamiyoruz. Önerileriniz var mi? Lutfen abaza cevaplar vermeyin.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiraz parmaklarınla kendini alıştırmalısın. arada but-plug tarzı şeyler kullan. oranın yumuşak olması içinde duşa girdiğinde bakımını yap kremleyip nemlenmesini sağlamalısın. ilk ilişkilerde biraz acır sabretmek gerekiyor. esnekleşene kadar haftada 3-4 defa yapın. belki canın acıyacak ama bir alıştığında zevk alarak yapacaksın :)
fazla acımıyorsa erkek arkadaşına bırak istediği gibi yapsın. ilişki sırasında daha kolay girip çıkması için kas gevşetici krem kullanabilirsin.12 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler. Ufaktan denemelere basladik. Canım aciyinca birakiyoruz :)
Cevap sahibi+1 yılyapa yapa alışacaksın :) benim kız arkadaşımda öyleydi şimdi nerdeyse her gece kendi zevkle yaptırtıyor :) yazın tatilden döndüğünde yaparken zorlanıyorduk ama artık tekrardan alışıp esnekleştiği için istediğim gibi sert davranabiliyorum.
En İyi Cevaplar
+1 yılbunu nededinizmi içine bolca giderse sende oda acı değil zevk alırsınız
www.hepsiburada.com/.../productDetails.aspx
anal işi tamamen erkeğin işidir erkek anal bilirse 2 tarafda zevk alır erkek işi bilmezse sen yazmışsın zaten müsran00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle lavman yapıp bağırsağı boşaltmanız lazım
Daha sonra kremle yumuşatmanız lazım
Sonra sevgilin penisini sokmadan anüse masaj yapmalı
Parmaklarını sokarak genişletsin
Sonra tekrar kremleyip yavaşça girsin...66 Yorumla
Soran+1 yılSonunda duzgun bir cevap. Tesekkur ederim.
Soran+1 yılYusuf onunden ye.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek.
Canim kanama olduysa hazir olmadan acele davranmissiniz demekki bence doktora gorunmelisin yirtilan damarlar ileride sorun yaratabilir sana
06 Yorumla
Soran+1 yılIste simdilik zorlamiyoruz zaten. Zamanla kanama geçiyor ama sevdigim adami mutlu etmek de istiyoeum o yüzden sordum.
Soran+1 yılTamam once bir doktora gideIm. Tesekkurler. Peki sonra ne yapayim dogru olmasi aci vermemesi icin
- +1 yıl
Alinca en iyi cevaptaki kisi anlatmis. Oncelikle temizlik sart. Lavmani erotic shoplardan dtemin edebilecegin anal temizleme pompalari ile yapabilirsin. Canini acitmaz. Hem temizlemesini hem de biraz olsum genislemesini saglar. Partnerine ozellikle belirtmelisin ki sabirsiz davranmamali gerekirse yarim saatini seni hazirlamak icin harcamali. Bunun icin dilini ve parmaklarini kullanmali. Krem veya yag kesinlikle kullanmayin. Kayganlastirici jel kullanin. Herhangi bir kozmetik urunu denemeyin. Sabun vs de olmaz. Icine girerken kendini kasma ve yavas ilerlemesini soyle caninin yandigi yerde durmasini bekleyip yeniden girmesini soyle. Yine de canin yaniyorsa yeterli gevseme olmamis demektir. Biraz daha gevsetme calismalari yapip yeniden deneyin ve asla ama asla kondomsuz yapmayin. Kadinin aci duydugu anal seks yanlis demektir.
Soran+1 yılCok cok tesekkurler..
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
33Cevap
tabıat dıyorkı sıze burdan olmaz!
sız dıyorsunuz kı olur!
bu kadar guvenme bence kıcına sen!!
saglıksız ahlaksız gunah ve cok saygısız.. seven erkek bunu ıstemez!! sızden buz gıbı soguyacak emın olun..921 Yorumla
Soran+1 yılAradaki iliskiyi bilmeden sacma sacma konusuyorsun. Bu ilişkiyi renklendirmek icin yapilan bir sey. Begenmediysen sen yapmazsin. Bana da yapma diye oneride bulunamazsin.
- +1 yıl
Tabiatın olmaz dediğini nerden çıkarıyosun dikkatsizlik yüzünden altına sıçmama olur ona bakarsan doğumdan sonra dikkat etmediği için lohusa humması olup ölen kadınlar bile var çaresine bakılmadımı o zaman doğumdamı yanlış? senin mantıklan öyle. Ama analdada yaşanan sorunlar doğumdan sonrada yaşanan sorunlar tamamen bilinçsizlikten senin mantığınla gidersek çocuk doğurmayada karşı tabiat.
- +1 yıl
Ne diyosun birader doğumdan sonra lohusa humması yaşanabiliyor diyorum buda tedbirsizlikten aynı şekilde analda yaşananlarda tedbirsizlikten o kadınlar lohusa humması yaşıyosa doğumdan sonra o zaman bende doğumun kadın sağlığı için birebir olduğunu kabul edemem o lohusa humması yakın zamana kadar öldürüyodu doğum yapan kadınları çözümünü tedavisini buldular. Temiz insanın hiçbiyeri pis olmaz senin makatın pistirde seninkine kimse göz dikmez merak etme. Hem anal hastalık doğumdan sonra yaşanan lohusa humması gibi öldürmüyoda
Soran+1 yılDogru yapildiginda olabilen bir sey ben de yontemi soruyorum ama geri sahsiyet bunu anlayamiyor. Bilmiyorsan konusma bari
Soran+1 yılVujks bosver anlamayan anlamiyor iste. Napalim onlarin da o kadar.
- +1 yıl
@Vujks kendıne aıt alanda yazıp cızebılırsın burası benım.. lutfen!
ben fıkrımı belırttım sende gıt orda belırt.. sen ve soran sevdalısı olabılırsınız bız sevmıyoruz ve saglıksızlıgından gunahından pıslıgınden ve ınsan onuruna aykırı oldugundan karsıyız. sız dıledıgınızı yapın bız dıledıgımızı..
Soran+1 yılBak gorus sahibi. Ben yapayim mi gunah mi diye sormadim. Ben nasil yapilir diye sordum. Soru bunun uzerine. Senin verdigin crvabin konuyla ilgisi yok. Daha basit nasil anlatirim bilemiyorum.
EİG de krem demiş. Krem olmaz.
Durex Play Jel gibi kayganlaştırıcı şart. Gerisi doğru arkadaşın dediği gibi ama kesinlikle krem değil kayganlaştırıcı şart.20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunu mutlaka kullanmalisiniZ
https://hizliresim.com/VgEQ0j
Ve oncesinde lavmanla bagırsaklarını boşaltmalısın👍01 Yorumla
SoranTesekkurler.
Sağlığın bozulacaksa ve halen sevgilin istiyorsa sorun büyük. Ada seni düşünmüyor. Sadece kendi zevkini düşünüyor. Önerim o adamdan ayrılmandır.
22 Yorumla
Soran+1 yılHayiro aciyorsa yapmayalim diyor ama ben onu mutlu etmek istiyorum.
Cinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. Sağlıklı değil mecvur değilsin ayrıca seks iki kişide zevk alırsa güzeldir. Taraflardan biri zevk yerine acı çekiyorsa ve bu durumdan memnun değilse ya da mazoist değilse yapmak zorunda da değil diye düşünüyorum
00 YorumlaÖncelikle bır sure gevsettırıcı krm kullannın ıcıne gırmeden oarmaklarla hatta bır sure parmakla alıştırsın zamanla ıkı parmak sonra zaten açılır oyle rahat gırer ıcıne bızde ılk cok zorlandık sevgılım ağlamıştı acıdan
14 Yorumla
SoranTesekkuler.
Soran+1 yılYok egleniyorum güzel oluyor
+1 yılYapmaman tavsiye edilir. Anüsünün kullanım amacı bu değil.
40 Yorumlabence anal zorla olacak bir seks şekli olmamalı, götüne güvenen yapsın:)) yoksa acı verir sadece...
00 Yorumla
+1 yılkaniyosa bagirsaklara zarar verir ameliyat olursun ve altini tutamazsin uyarim
30 YorumlaKrem kullanmaslısn ama sevgilinn penis büyükse hiç birşey fayda etmez ilk 5 dak aglarsn sonra rüyaya dalarsn
04 Yorumla
Soran+1 yılBuyuk evet. Ondan mi acaba
Soran+1 yılYa cidden aciyor. Aciyi nasil azaltirim onu da bilmiyorum.
Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı. Yırtacanız makatınınızı yazık ya. Saçmalık hak deliği dururken b*k deliğine sokmak.
10 YorumlaErkegine soyle yavas olsun ya da kumandayi sen al eline..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanıyorsa kasların yırtılıyor demektir. Bundan sonra tuvalet olarak iç çamaşırını kullanabilirsin bence yapma.
00 YorumlaHak deliği varken, b*k deliği de neymiş !!! Allah akıl fikir versin 😳🔫
21 Yorumla
Soran+1 yılSoru nasil yapilacagi ile ilgLi. Yapip yapmamakla ilgili degil.
+1 yılSonuna yazdığına bak ya böyle bişey sorduysan cevabınada katlan zaten gizli olmuşun ya abaza cevapları site halleder zaten sen kendi işine bak
01 Yorumla
Soran+1 yılCevaba cevap veriyorum zaten. Yine de insanca uyarayim dedim.
+1 yıltatlım yalıyormu hayır bolca krmeleyip yumusatıyormu hayır gel sana diğer eyrdne yardımcı oluyum nal tecrübem çok iyidir çokta severim
030 Yorumla
Soran+1 yılBigit ya
- +1 yıl
sen bilirisn teklif var
Soran+1 yılOlum abaza seyler yazmayin dedik.
- +1 yıl
abaza olan sensin senin yasındna fazla kız becermişsimdir
Soran+1 yılKendi kendini curutme istersen. Konuştukça batiyorsun.
- +1 yıl
bizim yalanımız yok gel buyur buraya sor ufaklık hadi sen dah a kendi vucudnu tanımıyorsun
Soran+1 yılOgrenmeye calisiyorum zaten ben de. Sevdigim adamla olmak istiyorum sen git herkesle olan kasarlarinla ol.
- +1 yıl
ozaman bir daha etrafındaki abazalarla karıstırma
Soran+1 yılGel ben yardimci olan abazanin digerlerinden farkini goremiyorum.
Soran+1 yıl*gel ben yardimci olayim diyen
- +1 yıl
sana gel seni beceriyim demedim bazı seyelri yazdıgmızda uayrı alıyoruz hesap kapanıyor
Soran+1 yıl"gel sana diğer eyrdne yardımcı oluyum nal tecrübem çok iyidir çokta severim" bunu da amcaoglun yazdi heralde
- +1 yıl
bunu yazan benım yardımcı olurum deyınce sneş beceriyimmi demek vay abaza vay demkki abazalık basına vurmuş
Soran+1 yılLastik gibi her yere çekilecek seyler yazma o zaman.
- +1 yıl
aklın fesatlıkta git önce aklını temizle ne demişler alimin fikri neyse zikride o olur şimdi sevgiline becettir arkadan
Soran+1 yılCay kahve? Sana mi sorcam
- +1 yıl
çok fifi abaza seni kanın abazasıda baska oluyor
Soran+1 yılVe abaza konustu
- +1 yıl
yazık canım bakk anal temiliği su ile yap doldur bosalt yap unutma
Soran+1 yılHii oldu unutmam
- +1 yıl
sonra emdir iyice emsin iiçine cekerek sonra kafasını sokmasıyla köklesin
Soran+1 yılSen oyle yap baskasina. Senin onerin eksik kalsin.
- +1 yıl
çok fifi mk birilerini bunun poposunu akldırmıs abaza kız
Soran+1 yılIyi de olmus. Bursan bakinca cok hos gorunuyor asagisi.
- +1 yıl
yazık acıyorum snein gibi eziklere
Soran+1 yılHic de ezik degilim burdan bakinca. Goz doktoruna gorun bence.
- +1 yıl
bırak bu ergen liseli lafları ergenmisin ne sen liselimsiisn nesin ne olur liseliyim deme
Soran+1 yılYas 25 yaziyor liseli mi diyorsun. Bak sen cidden bir goz doktoruna gorun.
- +1 yıl
bu espiri bayatlamadı göz doktoru olayı he harektlerin lise gibi yas buyuk ama beyin yetersiz kalmış
Soran+1 yılBenim beynime kurban ol sen.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok ya nerden anlaşılcak zevkini çıkar yap gitsin :D
16 Yorumla
Soran+1 yılNe anlasilmasi ya? Yanlis sorudasin herhalde
Cevap sahibi+1 yılAsdjkh altta biri başka anal konusunun linkini vermiş oraya yazarken kafam karıştı
Cevap sahibi+1 yıl37 yaşında adam beni engelleyipde kendini haklı sanıyor @greeneyes 37 yaşında adam cehaletinden dolayı bozulunca böyle atarlanır işte. Senden çok gördüğümden emin olabilirsin kızlara bu baskıyı kurmucak kadar gördüm hemde. Sen bu yaşta bu sitede dolaşıyosan asıl doğuşta gördüğün vajinadan başka vajina görmemişindir dede olcaksın burada kızların vajinasına karışıyosun bırakta yaşıtlarınla konuşsun kız. Madem kimsenin sana karışmasını rezil etmesini istemiyon sende kimseye karışma saygısız herif kocaman adam olcan yaşından başından utan sanamı kalmış kimin ne yaptığı ya soruya cevap verceksin ya da suscaksın sen sorgula diye yoksun burada.
Cevap sahibi+1 yılb*k yoluymuş sizene birader eleştirmek içinmi varsınız siz burada burası soru cevap yeri yokluktan kendileri erişemiyor diye hiçbi kıza kimseninde yapmasını istemiyor abazalar
Cevap sahibi+1 yılYemin ediyorum çoluk çocukla uğraşıyoruz ya
Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. krem kullanmalisi ama gunah
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapma derim yolun açıksa bırak oraya girsin oda delik
07 Yorumla
Soran+1 yılCesitlilik istiyoruz
Cevap sahibi+1 yılniye o kadar zoruna gittiki şimdi senin sana gülüyorum şu an :)
Soran+1 yılZoruma mi gitmia bir daha oku bakalim belki anlarsin.
Soran+1 yılSoru benim farkindaysan. Begenmediysen sen gidebilirsin.
Cevap sahibi+1 yılha tamam gitim
Soran+1 yılAferin.
Soran+1 yılKasar oldugumu kabul ettigim nerden cikti? Sukut isradan gelir dedin herhalde. Ya da anlamadin hepten.
+1 yılZorlama! Sevgiline söyle o da zorlamasın!
02 Yorumla
Soran+1 yılZorlamiyor zaten o olmuyorsa birakalim diyor ama ben onu mutlu etmek istiyorum
- +1 yıl
Kalıcı hasarlar verebilir. Sen de zorlama.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kızların arkadan merakını anlamadım gitti, sonrada bakireyim diye ortalıkta dolalırlar. Günah kardeşim günah. bırakın bu dötten yeme merakını
04 Yorumla
Soran+1 yılSevdigim adamla oluyorum arada fark var. bir de bu farki anlamayanlar.
Soran+1 yılTek sevdigim su zamana kadar ve kac yillik iliskim. O yuzden hic mi hic sanmam.
Soran+1 yılSoruyu okuma ozrunu yiyim senin. Sevgilim buraya yazdiklarimi okuyamaz istese de.
Soran+1 yılSenin o anlayisini yesinler. Ne kadar da basitsin. Kufursuz gelemiyorsun su konusmanin hakkindan.
Gizli Üye(36-45)+1 yılkas gevşetici iç sonra vazelin kullan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapmadığım için bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLavman yapmadan olmaz + bebe yağı bolca ama
00 Yorumla
+1 yılSevgilin çok tecrübesizmis.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerak ettim önden yapıyormusn?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı.
+1 yılIgrenclik icin oneri mi?
00 Yorumla Lavman+Yağ
01 Yorumla
Soran+1 yılLavman ne acaba
Gizli Üye(36-45)+1 yılbak bunlar hep size bir mesaj yapmayın diye...
10 YorumlaHak yolu varken b*k yolu reva değil
21 Yorumla
SoranHakinda bokunda degiliz. Istiyoruz olmuyor
- Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılOnerim yapma.
00 Yorumla
+1 yılkaç kere acıtmadan yapın dicem size asdsddfgf
016 Yorumla
Soran+1 yılOnu yapmaya calisiyoruz.
- +1 yıl
eksini de al git
Soran+1 yılEksiyi verene anlatirsin bunlari. Soru benim. Istesem de gidemem
- +1 yıl
kovdum seni artık burası benim
Soran+1 yılbir deneyelim bakalim. ciks. kovulmamisim.
- +1 yıl
siteyi alcam seni de kovcam ohh
Soran+1 yılHadi al da gel bir kosu
- +1 yıl
param yok :(
Soran+1 yılO zaman hayalinde yaparsin bu dediklerini
- +1 yıl
profilime bak hayallerle ilgili yazı var oku bakim
Soran+1 yılCok usendim
- +1 yıl
ıhhh keyfin bilir
Soran+1 yılEvet aynen oyle
- +1 yıl
çokta tın
Soran+1 yılAferin.
- +1 yıl
sana da eferim
- Cinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılyapma derim.
00 Yorumla Ne icin oneri?
06 Yorumla
Soran+1 yılSarisin.
- +1 yıl
Soran+1 yılBence de. Yine de sen payini almamissin.
Soran+1 yılKara yagiza batti soru. Kazikta da usta heralde :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılsıctıgın yere de mı o ha l*n
016 Yorumla
Soran+1 yılHii neresi bossa
Cevap sahibi+1 yılyanıyorsunuz
Soran+1 yılYaw he he
Cevap sahibi+1 yıldogru da ne ısın var orada yap onde
Soran+1 yılCesitlilik olsun renk gelsin diye
Cevap sahibi+1 yılcesıtlılık olsun dıyorsan kulagına yap o zaman
Soran+1 yılSen cok mu yaptin kulağına da biliyon
Cevap sahibi+1 yılhayır da sen cesıtlılık deyınce aklıma geldı ıstersen yanı
Soran+1 yılAa sagol eksik olma
Cevap sahibi+1 yılyenı fantazıler soyleyebılırım yanı :)
Soran+1 yılYok bu kadar yeter
Cevap sahibi+1 yılozelden yazsana bir :)
Soran+1 yılGizliden cik
Cevap sahibi+1 yılbuyur
Soran+1 yılaferin.
Cevap sahibi+1 yılne oldu aferım
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?