• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Cinsel Yaşam

En güzel film indirme sitesi hangisi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00

film indircem bana en kral siteyi onerirmisiniz?

Film Soruları En Güzel Soruları Site Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • kuçukuçu
    kuçukuçu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 60%
    +1 yıl

Güvenilir ve Ücretsiz Film İndirme Siteleri Nelerdir?

Ücretsiz film indirme hizmeti sunan birçok web sitesi vardır. Ancak bu sitelerin hepsi güvenilir değildir. Bazıları bilgisayarınıza zarar verebilecek kötü amaçlı yazılım veya diğer kötü amaçlı yazılımlar içerebilir. Bazı güvenilir ve ücretsiz film indirme siteleri arasında yer alanlar işte liste olarak karşınızdadır;

IMDb TV

IMDb TV, Amerika Birleşik Devletleri'nde IMDb. com web sitesinde ve Fire TV cihazları için IMDb uygulamasında bulunan ücretsiz, reklam destekli bir video akışı kanalıdır. IMDb TV, çeşitli içerik sağlayıcılardan reklam destekli kanallar sunan Amazon'un Prime Video Channels hizmetinin bir uzantısıdır.

Open Culture

Open Culture, çevrimiçi kurslar, sesli kitaplar, filmler ve daha fazlasını içeren ücretsiz eğitim kaynakları sunan bir web sitesidir. Web sitesi, eğitimi herkes için daha erişilebilir hale getirmeye kendini adamıştır.

PopcornFlixH2: Retrovision

PopcornFlixH2, Roku akış platformunda ücretsiz, reklam destekli filmler ve TV şovları sunan bir kanaldır. Kanalın içeriği, kamu malı ve Creative Commons lisanslı filmler ve TV şovlarından oluşan Retrovision kitaplığından alınmıştır.

Le CiNéMa Club

Le CiNéMa Club, dünyanın dört bir yanından bağımsız sinemayı kutlamaya ve tanıtmaya adanmış yeni bir çevrimiçi film kulübüdür. Bağımsız sinemanın film endüstrisinin önemli bir parçası olduğuna ve kutlanmayı ve desteklenmeyi hak ettiğine inanılıyor.

Kulüp, bağımsız sinema konusunda tutkulu olan ve insanların bu tür filmlere duydukları sevgiyi paylaşmak için bir araya gelebilecekleri bir alan yaratmak isteyen iki film tutkunu tarafından kuruldu.

CONtv

CONtv, çok çeşitli programlama sunan yeni bir akış hizmetidir. Buna filmler, TV şovları, belgeseller ve daha fazlası dahildir. Hizmet, Roku, Amazon Fire TV, Chromecast ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli cihazlarda kullanılabilir. CONtv, kablo veya uydu aboneliği için ödeme yapmak zorunda kalmadan kablo kesiciler veya en sevdikleri programları izlemek isteyen herkes için harika bir seçenektir.

Internet Archive

Adı üstünde İnternet Arşivi, İnternet sitelerinin ve diğer kültürel eserlerin dijital biçimde dijital bir kütüphanesidir. 1996 yılında Brewster Kahle tarafından kurulan Internet Archive, bireylerden, kuruluşlardan ve şirketlerden gelen bağışlarla desteklenen, kar amacı gütmeyen bir kuruluştur. İnternet Arşivi, 12 milyardan fazla web sayfası, 2,5 milyon kitap ve 7 milyon film ve TV şovundan oluşan bir koleksiyona sahiptir. İnternet Arşivi, bu koleksiyonları halka ücretsiz olarak sunar.

YouTube

YouTube, kullanıcıların video yükleyebileceği, paylaşabileceği ve görüntüleyebileceği bir video paylaşım sitesidir. YouTube, 2005 yılında üç eski PayPal çalışanı tarafından kuruldu. "YouTube" adı, "you tube" ifadesindeki her kelimenin ilk iki harfini alarak oluşturuldu (bu, web sitesinin orijinal yazıldığı şeklidir).

YouTube, kullanıcıların kendi videolarını oluşturmasına ve paylaşmasına olanak tanır. Kullanıcılar ayrıca videolar hakkında yorum yapabilir, onları derecelendirebilir ve diğer kullanıcıların kanallarına abone olabilir. YouTube'da ayrıca popüler videoları öne çıkaran bir "Trend" bölümü vardır.

YouTube, Google'dan sonra dünyanın en büyük ikinci web sitesidir. YouTube'un 1 milyardan fazla aktif kullanıcısı var ve günde 30 milyondan fazla ziyaretçi alıyor.

Tubi

Tubi, çok çeşitli filmler ve TV şovları sunan ücretsiz bir film akışı hizmetidir. Kaydolmanıza veya herhangi bir ödeme yapmanıza gerek yok - tek ihtiyacınız olan bir internet bağlantısı. Tubi, reklam geliri ile desteklenmektedir, bu nedenle izlerken bazı reklamlar göreceksiniz. Ancak Tubi, yalnızca "müdahaleci olmayan" reklamlar gösterdiğini, bu yüzden onlardan fazla rahatsız olmamanız gerektiğini söylüyor.

Tubi ile ilgili harika şeylerden biri, büyük Hollywood gişe rekorları kıranlardan kült klasiklerine kadar çok çeşitli film ve TV şovlarına sahip olmasıdır. Herkes için bir şeyler var. Tubi ile ilgili bir başka harika şey de Android, iOS, Roku, Amazon Fire TV ve daha fazlası dahil olmak üzere çok çeşitli cihazlarda mevcut olmasıdır. Böylece Tubi'yi hemen hemen istediğiniz herhangi bir cihazda izleyebilirsiniz.

Yani ücretsiz film izlemenin bir yolunu arıyorsanız, Tubi kesinlikle göz atmaya değer.

MoviesFoundOnline

MoviesFoundOnline. com ücretsiz uzun metrajlı filmler ve TV şovları sunan bir web sitesidir. Seçim, eski ve yeni başlıkların bir karışımı ile oldukça eklektik. The Terminator ve The Godfather gibi bazı iyi bilinen filmler mevcut olsa da, daha az bilinen birçok başlık da var. Site ayrıca The Twilight Zone ve The X-Files gibi klasikler de dahil olmak üzere çeşitli TV şovları sunuyor. MoviesFoundOnline. com, filmleri ve TV şovlarını ücretsiz izlemenin harika bir yoludur. Seçim, herkes için bir şeyler ile oldukça iyidir. Sitenin kullanımı kolaydır ve akış oldukça düzgündür. Genel olarak, MoviesFoundOnline. com, filmleri ve TV şovlarını izlemenin ücretsiz bir yolunu arayanlar için harika bir seçenektir.

Classic Cinema Online

Classic Cinema Online, çevrimiçi olarak izlenebilecek çok çeşitli klasik filmler sunan bir web sitesidir. Filmler, komedi, drama, western vb. gibi farklı türlere göre düzenlenmiştir. Web sitesi ayrıca bir forum, bir blog ve kullanıcıların DVD'de klasik filmler satın alabilecekleri bir bölüm gibi çeşitli başka özellikler de sunuyor.

Classic Cinema Online, klasik filmleri sevenler için harika bir kaynaktır. Web sitesi çok çeşitli filmler ve bunları çevrimiçi olarak yayınlama olanağı sunar. Filmler ayrıca farklı türlere göre düzenlenmiştir, bu da sizin için doğru filmi bulmanızı kolaylaştırır. Web sitesi ayrıca bir forum, bir blog ve kullanıcıların DVD'de klasik filmler satın alabilecekleri bir bölüm gibi çeşitli başka özellikler de sunuyor.

Bu nedenle, klasik filmlerin hayranıysanız, Classic Cinema Online'a göz atmayı unutmayın. Hayal kırıklığına uğramayacaksın.

Crackle

Crackle, ücretsiz, reklam destekli film, TV şovu ve orijinal web dizisi akışı sunan bir web sitesidir. Sony Pictures Entertainment'a aittir. The Crackle 21 ülkede mevcuttur ve Sony Pictures, Columbia Pictures, TriStar Pictures, Screen Gems ve diğer stüdyolardan TV şovları ve filmler içerir. The Crackle ayrıca Emmy adayı komedi dizisi SuperMansion ve stop-motion animasyon dizisi The Possibility Brothers'ı içeren orijinal programların yapımcılığını ve dağıtımını yapıyor.

Film İndirirken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Film indirmeye gelince, akılda tutulması gereken birkaç şey var;

1- Her şeyden önce, her zaman saygın bir site kullanın. Ücretsiz film indirmeleri sunduğunu iddia eden birçok site var, ancak bunların çoğu aslında dolandırıcılık. Herhangi bir şey indirmeden önce araştırmanızı yaptığınızdan emin olun.

2- Saygın bir site bulduktan sonra, sundukları filmlerin seçimine bir göz atın. Belirli bir film arıyorsanız, sahip olduklarından emin olun. Sadece göz atıyorsanız, farklı türlere bir göz atın ve gözünüze çarpan bir şey olup olmadığına bakın.

3- İndirmek istediğiniz bir film bulduğunuzda, iyi bir internet bağlantınız olduğundan emin olun. Filmleri indirmek uzun zaman alabilir, bu nedenle bağlantınızın ortasında kesilmesini istemezsiniz.

4- Son olarak, indirme işlemi tamamlandıktan sonra filmi en kısa sürede izlediğinizden emin olun. Birçok site indirilen filmleri belirli bir süre sonra siler, bu nedenle kaybetme riskini almak istemezsiniz.

Bu basit ipuçlarını takip ederek, film izleme deneyiminizin iyi olmasını sağlayabilirsiniz.

​

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• DoctorGraham
    DoctorGraham Takip Et
    Guru Yaş: 49 , eic 91%
    +1 yıl

Benim kullandıklarım ;

https://www.divxzevki.net/

https://www.hitfilmindirizle.org/

https://ucretsizfilmindir.net/

https://www.tekparcafilmindir.com/

https://www.indivx.org/

https://www.hdfilmindir34.com/

Bunlar en çok kullandıklarım. Bazen başka sitelerden de faydalanıyorum. Eğer paylaştıklarım yetmezse diğerlerini de yazarım.

İyi seyirler...

1
    0 Yorumla
  • ByMojoo
    ByMojoo Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Karşıyım ben birebir buda hırsızlık emek çalınıyor orjinal cd almak yerine para vermeden emegin karsılını vermedn herkes indiriyor. Filmi cekenler ne zorluklarla cekiyorlar uykusuz kalıyorlar.

1
    0 Yorumla
  • Lilitth
    Lilitth Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Idm indir bilgisayarina her siteden film indirsin.

1
    35 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o nedir

Yorumla
    • aliosman7
      aliosman7
      +1 yıl

bir de kacak lisansi yapistir omur boyu kullan ;)

Yorumla
    • Lilitth
      Lilitth
      +1 yıl

Internet Download Manager yaz indir kur 30 gun suresi var ama hem cok hizli indiriyo hemde her siteden istedigini indirebilirsin. 30 gun sonra kod istio bende kacak yapmistim ama artik kacak seri numarasi bulmak sikinti heralde biraz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

intenet download menager bu mu?

Yorumla
    • Lilitth
      Lilitth
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

mipny diye bir program indi

Yorumla
    • Lilitth
      Lilitth
      +1 yıl

Yanlış siteden indiriyosundur tamindirden indir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

pc kafayi yedi :)

Yorumla
    • Lilitth
      Lilitth
      +1 yıl

Hahaha yani şu an team viewer indir ben yapiyim ddiycem ama hahahahh 😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

15 tane korsan program indi onlari temizlemekle ugrasiyorum :)

Yorumla
    • Lilitth
      Lilitth
      +1 yıl

Tamindirden indirdim ben ilk basta tamindiri kuruyosun sonra yukluyo iyi bir virus programin yoksa onlarin girmesii kacinilmaz :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

garanti bankasinin kullandigi webroot;u kullaniyorum koskoca bankayi koruyor benim dandik notbooku koruyamadimi ya :( progamdan vazgectm en iyisi normal bir siteden indirmek ama o da yokki :)))

Yorumla
    • Lilitth
      Lilitth
      +1 yıl

Bence vazgecme pişman olmazsin :) ama istersen utorrent kullan

Yorumla
    • Lilitth
      Lilitth
      +1 yıl

Çünkü film indirme sitesi diye girdigin siteler emin ol bilgisayarini cokertir onlar surekli truva atio. O yuzden bir program uzerinden indirmen daha iyi olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

benim film indirme danismanim olurmusun dolgun maas + prim sigorta yol ve yemek veririm :)

Yorumla
    • Lilitth
      Lilitth
      +1 yıl

Hahaha tamam uzaktan baglanti ayarlamalarini yapalim sen parayi hesaba gecersin 😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bilg. muhendisimisin :)

Yorumla
    • Lilitth
      Lilitth
      +1 yıl

Hayır bilgili kullanıcı diyelim :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o kadar bilgi sagliga zarar :) 360 saat kurs aldim bir prog. indiremiyorum rezil oldum

Yorumla
    • Lilitth
      Lilitth
      +1 yıl

Team viewer varsa ben indiriyimmi sana?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

maalesef pc daha yeni genel programlar var sadece.. galiba gidip orjinal bir dvd alacam :) captan philips izledinmi

Yorumla
    • Lilitth
      Lilitth
      +1 yıl

Ahah bencede ya da indirmeden izle nolcakki :) yok izlemedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

guzel filmleri flasha atip sakliyorum arsive ekliyorum 250den fazla filmim var :) siddetle izlemeni tavsiye ederim tabi ben indirip izleyebilirsem :)

Yorumla
    • Lilitth
      Lilitth
      +1 yıl

Aklima yazdim şu an akşama izleyebilirim :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

nerden izleyeceksen soyle bende izliyim bari :)

Yorumla
    • Lilitth
      Lilitth
      +1 yıl

Direkizle. net 😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bu film o sitede yok hanim efendi :) ben seni cok mesgul ettim dimi hizla uzaklasiyorum tamam :)

Yorumla
    • Lilitth
      Lilitth
      +1 yıl

Yok ya sabah sabah iyi geldin valla sayende beyin egzersizi yaptim 😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tamam o zaman her sabah 10-12 arasi beyin jimnastigi yaptirayim sana :)

Yorumla
    • Lilitth
      Lilitth
      +1 yıl

Hahah tamam 😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

annesiyle tartisan kizcagiza yardimini esirgeme :) grs

Yorumla
    • Lilitth
      Lilitth
      +1 yıl

Hahah mesaj atsın onu kanatlarimin altina alicam. Gorusuruz 😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o kanatlarin altina girmek icin film indirme sorunu yasamak yetmiyor dimi illa anadan babadan tekme yemek lazim :)

Yorumla
    • Lilitth
      Lilitth
      +1 yıl

Empati kurma ozelligim cok fazla ama bide tecrubelerden ornek verip doğru seyi gostermek lazim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yasi ufaktir o yaslardaki cocuklar ozellikle kizlar asi olabiliyor annesinin koruma ic gudusunu kotu davranis olarak algiliyordur hicbir annenin cocuguna sebepsiz yere nefret besleyecegine inanmam

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

5

Cevap

• elifcan34
    elifcan34 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

Film indirme sitelerinin çoğu artık aramalarda geride kalıyor. Benim ara ara takıldığım bir yer var ve sitede genelde hit film paylaşımlar yapılıyor. "yesindir com" ama tabi bunun gibi yığınla site var.

1
    1 Yorumla
    • EmirDemirtas
      EmirDemirtas
      +1 yıl

yesindir. com Sitesini inceledim gayet iyi. Sade bir site ne nerede hemen göze batıyor zaten.

Yorumla
  • lejant
    lejant Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    +1 yıl

filmindirhub blogspot com net önerimdir yeni yeni açıldı henüz ama patlar orası ben diyim

0
    0 Yorumla
  • Bhawa
    Bhawa Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Dizipal den izleyin kesinlikle her şey anında anında düşüyor

0
    0 Yorumla
  • vatansgames
    vatansgames Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

Ben Herzaman İzliorum ve Gayet Kaliteli İçerikleri Var Öneririm

0
    0 Yorumla
  • ilayda80
    ilayda80 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Hd arşivi, indir mekani , mkvindir

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

onlarda cok fazla virus oluyor ya

Yorumla
    • ilayda80
      ilayda80
      +1 yıl

Hic rastlamadim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

uye olmadan indirilirmi

Yorumla
    • ilayda80
      ilayda80
      +1 yıl

Hayır uyu olman lazim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

uyu :)

Yorumla
  • kararsız_bileşik
    kararsız_bileşik Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

korsanları toplayalım

0
    0 Yorumla
  • Testrrr
    Testrrr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

torrent en iyisi

0
    0 Yorumla
  • epica46
    epica46 Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

''Torrent''

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > En güzel film indirme sitesi hangisi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gel günaha girelim , Yanalım🔥 gitsin dediğiniz birisi var mı?
  • Enercii şarkısıyla enerci buluyor musunuz?
  • " Seni seviyorum" kelimesi ne sıklıkla söylenmelidir ❤️ ?
  • Arabadan yapılmış bu lavaboyu nasıl buldunuz?
  • Evinizde böyle bir yatağınız olsun ister miydiniz?
  • Bal peteği göz makyajını nasıl buldunuz?
  • Her gün aynı saç modelini mi yaparsınız?
  • Arjantin ve İspanya Dünya Kupası Finalinde karşılaşıyor! Sizce kazanan kim olacak?
  • Soğuk kahve sever misin?
  • Bir sevgilin olsa kaç yıl sonra evlenirdin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨