"Erkekler sevdiği kızla evlenmeden önce ilişkiye girmek istemez"?

Benim 2,5 senelik bir ilişkim var. 20 yaşimda başladi ve o benim ilk sevgilim, daha önce ne öpüştm ne birisinin elini tuttum. ilişkimize tertemiz başladim.

Biz ayri (uzak) şehirlerdeyiz ve istedigimiz zaman görüşme imkanimiz olmadi hic, birkac ayda bir görüşürüz sadece. Biz 1,5 seneden sonra (aylardir buluşamamiştik ve birbirimizi cok özlemiştik) buluştugumuzda ilişkiye girdik, ve ondan sonrada devam etti ilişkimiz. Ben ondan sonra bekleyelim dedim. 1 kere yapmamiz 10 defa daha yapabiliriz anlamina gelmesin, evlenince yaşiyalim dedim oda tamam dedi, ve buşekilde 1 yil daha yürüttük ilişkiye girmeden.

şimdi yine aylardir görüşemiyoruz ve birbirimizi deli gibi arzuluyoruz. Bukadar uzak olmasak dayanamicaz sanki. Belkide birbirimizi hep özledigimiz icin bu arzu bukadar büyüyor, bilmiyorum. Ama bildigim, onunla ciddi düşündügümüz halde benimde onu şu an deli gibi istemem (ama dile getirmiyorum), şimdi oda ayni şekilde arzuluyorsa, neden beni sevmiyor diye düşüneyim? bende arzuluyorum bende seviyorum?

Buarada seneye evleniyoruz inşallah, yani ilişkimiz ciddi, ailelerde biliyor.
Güncellemeler
+1 yıl
:-) cogunuz (hepiniz degil) beni yanliş anlamiş. ilk önce böyle birşeyi yaşamayi düşünmüyorum, ilki (enazindan beim acimdan) isteyerek planlarak olmadi kendimizi kaybetmiştik... dogru birşey yaptigimida söylemiyorum.

SORUM şuydu: Durumumuzu okuduktan sonra başlik nekadar dogrudur sizce? Yani sevgilim beni arzuluyor diye sevgisinden şüphemi etmeliyim?
"Erkekler sevdiği kızla evlenmeden önce ilişkiye girmek istemez"?