Seviştik ve sevgilim bana ''fok balığı gibisin'' dedi?

balık etliyim bu aptall zaten kilomla çokca dalga geçiyor. bugün mesajlaşırken bana o olayın üzerinden konuşurken ''fok balığım'' dedi. bende kızdım ve küstüm kilomla dalga geçtiği için. sonra da ''ya fok balığı gibi ses çıkarıyordun ondan'' dedi. bu sefer de inlemerime laf söylediğini söylüyor.
ya bir insan bu kadar gerizekalı olabilir mi seviştiği sevgilisinin ardından senin inlemelerin fok balığının sesine benziyor vücudun fok balığı gibi der mi?
hayır yani ben bir daha onunla yakınlaşamam bile içimdeki tüm samimiyet, istek her şey bitti. ben bir daha onun kollarına girip rahat hareket edebilir miyim?
bir insanla bu şekilde dalga geçilir mi yaa.
bir de 4 yıldır birlikteyiz ilk yakınlaşmamızda değil. çok küfür ettim engelledim. az önce seni seviyorum falan dedi ben cevaplamayınca o engelledi.
cbenim bunu affetmem doğru olur mu sizce?
siz olsanız ne yaparsınız?
Seviştik ve sevgilim bana ''fok balığı gibisin'' dedi?
Cevapla