Dedenin nasıl bir düşüşü varsa artık..
''Tortured'' in dediği salatalığın soyulmuş halinin yani sünnetli halini kullanan var mı acaba?
Bende orta okulda şöyle bir muhabbet hatılıyorum..Her sınıfta mastıbasyonu öncden keşfetmiş tipler olurya. Bu gerizekalı kavuna tecavüz edip ballandıra balladıra anlatmıştı sınıfta.Mutlaka yapın çok gerçekçi oluyor...
Birde şöyle bişi duymuştum kadınlarla ilgili hadi bunuda siz bulun ..İlk kelimemiz ciğer..İkincisini siz bulacaksınız bulunca nasıl bir iğrençlik olduğunu göreceksiniz. :D:D
:D enteresan bi keşifmiş :D
ama ciğeri anlamadım ya :S
ama boşuna dememiştir heralde :D:D dalga mı geçiyo yoksa bnln yaa :D tühh olta oldum iyi mi :)))))
biz de düünüyoduk aalla alla , ciğer soslu falan mı pişiyo, yoksa çiğ mi kullanıloyo :D::D
3 rahibe siyah kıyafetleriyle bir gün manava gitmisler. demişler k bize 3 tane muz.
Manav, tabi demiş tartmış 3 tane muzu.
Demiş ki rahibelere. "Bir tane daha koyuyorum 4 olsun. O zaman tam 1 kilo"
3 rahibe birbirine bakmış. Kafa sallamıslar onaylar sekilde.
Rahibenin biri " Tamam 4.yü de koy. En azından onu yemiş oluruz"
ayyy :)
Ne yapsınlar organik sex yapıyorlar işte
Bu arada diğerlerını bilmemde pırasa iyi fikir değil
Soğangillerde yanma gözde çok zorken orda fena :)))))))))
Organik sex :))))) çok iyiydi penti :)
Pırasa benim hayal ürünüm ya :D domates gibi naılbişey olmayacak sa pırasayla da olmaz, abarttım biraz sebze konusunda :D
hıyar kadar işlevın yok demek senin ,at kendini bir yerden sen
Off penti ne yaptın:D On ikiden vurmuşsun yahu
Al sana +1 :)
İşte kuş kadar beyinleri yokki ne yapsınlar zavallılar.. :)
Dur kuş falan deme yanlışanlayıp kuş sokmaya çalışırlar kuşlarına :D
Cevap
28Cevap
Genel olarak günah.
Ama zevke giden yolsa her sey mübah gibi kullanılıyor salatalık ve patlıcanlar.
Sanal seksin bir tanesinde karşıdaki hatun ellerim yetmiyor bekle deyip salatalık almıştı.
Sonra inlemeler kat kat artmıştı.
Zevke giden yolsa organik sex mübahtır.
Sünnetli sevenler salatalığı soysun, sünnetsiz sevenler soymasın.
Ama unutmayalım, vitamini kabuğunda :)
Tropik fantazi sevenler de mango denesin.
:D sünnet esprisi güzeldi
Bu kızlar damcanaya tecavüz eden adamla mutlu bir evlilik yapabilir.
Evdeki yemeklerin hijyeni konusuna girmek istemiyorum
ahahaahhaah :)) süpersin yaa
sapığın tecavüzüne uğrayan bir kasa domates mundar olmadan 1 dakika önce mutfağa ulaştırılacak menemen yapıldı :D
uzun süre menemen yemem..
ahahahahhaha en yaratıcı cinsellik sorusu bu :D güncellemeler de harika :D
"İşini gördükten sonra salatalığı salatada yemek nasıl bir duygu peki? "
:D:D koptum :D
Güncellemeler devam edecek :) vahiy geliyo yukardan yukardan :)
böyle şeyler herhalde sadece gırgır olsun diye filmlerde falan gösteriliyor yoksa gerçekten birisinin kendisini tatmin için böyle meyve sebzeleri kullanması fikri bana çok saçma geliyor. açıkçası gerçekten bunu kullanan var mı böyle bir soru başlığı açılmalı.
Tabi ki war..Çok duydum nette falan..
bence onlar palarvra. ona bakarsan nette şişe üstüne oturanlardan da bahsediliyor
patlıyo mu? kola falan mı acaba?
Upss :( fena yaa :S
bide soda şişesi vardı adamın biri soda şişesini sokmuş o sıradada karısı yakalıyo tabii şişe lüüüp içeriye adamcağız karısına soran doktorlara ve polise ne dese beğenirsiniz intihar etmek için yaptım demiş bu arada starımızın yaşı 61
hikaye süper.. ewde tek kalan kadınların çoğu intihar meyyili yani :)
:D evet onlar da rövanşta son günlerde.. Tutulan bir moda oldu :D
Ne siteymiş be! :) Yok böylesi. Konuya bakın siz. :P
Siz şanlısınız, sizin bir sürü arkadaşınız var ama bizim yok sex objesi meyveden sebzeden arkadaşımız. :P
valla sebzelerle seks yapmak bence günah sebzelerle orgazm olup günaha gireceklerine erkekelerle ilişkiye girip hem sevap kazanırlar hemde gerçek zevki yaşarlar
bence de günah, nimet yani, ha ekmek ha salatalık farketmiyo :(
bizim köyde çok eskiden bir kadın apar topar hastaneye kaldırılmış. neden mi? soktuğu salatalık içinde kırılmış çıkaramamış :P
köyde bi de :) köydekiler genelde hayvanları kullanıyor ama heralde kadının hayvanı da yokmuş :D
erkekler hayvana ilişiyor benim bildiğim özellikle eşeğe yazık eşeklere bee :D
işte kadınlarda eşeklereöküzlere bilmemnelere :)
genelde kızlar ben sebze yerim diye boşuna demiyor işte tamve gerçek vejeteryanlık budur Hayvalsanl hiçbir şeyi yemiyorlar :)
domatesten testis mi yapılıyor onu anlamadım ama pırasayı da yalamamak lazım.
Sayenizde vejeteryan olmayı red ediyorum:)ı,ıhh vazgeçtim.
manav tezgahi gibi.. direkt manavi alsalar daha mantikli degilmi?
:D:D:D bitane de maden suyuu şişeli olanı vardı :D onunda içinde kalmış çıkaramamış doktora gtmiş :D karın ağrısı dye :D
evet hatırlıyorum :) düşünüyorum da dr a ne diyolar..
''Hacı ben sodanın kapağını açamadıydım da, dötümle açaım dedim ama fazla zorlayınca gaçıverdi ..''
oraldada ağzına alıyon! ordanda yemek yemiyonmu? bukadar abazan ve müsait obje varken neden içinde menemen yapmaya çalışıyon bunu sorman lazım kendine=)
Fantazi değilmi ? artık yeni modalar var cola şişeleri falan denemelisin :) bak onlar günah değildir belki sebze falan değil hani:D
Biri fanta şişesidemişti gün içinde hani son çıkan şişe modeli..
Anlayamadığım nokta, nasıl bir garaj war ki artık arabayı rahatça alıyor :)
alışmak önemli olan düşünsene bebeğin kafası çıkıyor oradan sonra hop en fazla 3 gün tekrar daralıyor:)
ama bebek çıkmadan bi kaç hafta önce açılmaya başlıyor sonuçta o da hazırlık oluyor. :) heralde onlar da bir yolunu bulmuşlardır :D
canım öyle bir hazılrık olmuyor hani sancı giriyor ya doğum başlıyo o anda çıkmaya başlıyor . dene bunları ya göreceksin 1 parmak 2 3 4 sonra el dene bak :)
sancı girmeden önce açılıyor arkdaşım.. hiç mi duymadın, kaç cm diye sorar dr lar falan, kaç santim açıldı anlamında.. yoksa birden çıkması için kesilmesi gerekir..
Bu konnuyla ilgili araştırma yapmanı tavsiye ederim, evlenmeden öğrenmelisin :)
Kardeşim yaptımda konuşuyorum bak anlaşamıyoruz:=) haftalardır falan açılmaya başlamıyor ya yapma gözünü seveyim görürsün bir gün olunca:) ben denedim de biliyorum kardeşim alla alla illa söyleteceksin yani bana şimdi burda lak diye:)
bu tartışmaya noktayı koyayım o zaman:) orda doktorların açılmasından bahsettiği yer serviks. yani rahmin vajinaya açılan yüzü. 10 cm açıklığı bulduğunda doğum başlar. bu 10 cm'ye ulaşma süresi ilk doğumunu yapan kadınlarda 10 saate kadar sürebilir.
noldu oldunmu :) (şaka ile söylüyorum)
Ben doğumdan bahsediyorum :) ya sen?
bende öyle dostum . alla alla .sen bana diyorsun ki haftalar önce başlar açılmaya öyle olmadığını söylemeye çalışıyorum
ağzıyla vajinasını karıştıran ağzını vajinasında sanan bayan profili bilsek yardım kampanyası başlatır kurdeleli vibratör alırız onlara
:) ben tuz da vericem,salatalığı tuzlasınlar
acımazıssın
salatalıkla şeker ya da karabiber hiç uymaz ama :)
ben kaçıyorum
Güncellemelerime bayıldım yalnız :) iYi eğlenmişim :)
Şekil benzerliğinden ötürü tecavüz ediyorlar.
o şekle benzer başka aletler de war, heralde para vermek istemiyolar , bi pazara ya da manava çıkmak yetiyor...
Ee haklısın bu yazdığında tabiki.O salatalığı da yemiyorlardır kanımca:DYa da sabunla yıkayıp falan yiyorlardır ahah:D
:D :DD::D: ayy iğrençleştik yaa, gerçi onlar iğrençler..
Ahaha sen süpersin ya fırında patlıcan da ne oluyo kız :DÇok yaratıcı
Sıcak deyince o geldi aklıma :D
Çok yaratıcı olduğun belli bu iş için parfüm şişesini kullanıp,kapağını dikkatsizlikle içeride mahsur bırakanlarda olmuş :D Bu olay kız yurdunda gerçekleşmiş ayrıca.
oo çok feci :D bari içerde bşiey bırakmayacak bişey kullansalardı :)
bi kız yurdunda da salatalık kırılmış kızın içinde :)
Selingül o da var değil mi:DSonuçta dayanıklı birşey de değil,tehlikeli işler ya:p
umityilmaz,kızcağız eksikliğinizi çok hissetmiş olacak :)
Belki ruh hastası bi kadındır ve bunlarla seviglisine salatalar yemekler falan yapıyodur.
:D sos olarak falan da :. :D neysee
Bunları seçmelerinin bir kaç sebebi var
1.Her an elinin altında bulunabilir bişey olması
2.Şekil itibariyle penise benzemesi
3.Dış kabuğunun can acıtmayacak ve oval olması
Çünkü kalem sokanlar ince olduğu için zevk almıyorlar.
Deodarant şişesi ve şişe sokanların ise canı yanıyor ve tam zevk alamıyorlar.
Onları suçlaman yada kınaman yersiz bazı kızlar herkes kadar özgür ve bazı imkanlara sahip değiller.Onların şartlarını taşımadan onları anlamanız çok zor
Alet kullansınlar şişe, fıratpen boru, deo falan.. Bana sebze saçma geliyor..
Dedim ya deodorant şisesi denedi çok canını yaktı orasına sokmak için uygun değil.Şişe veya boruda.En uygunu inan onlar.Tabi en güzeli vibrator ama onuda saklayacak yerleri olmuyor
vibratör dediğin de dildo sanırım..
e öyle tabi ama şart mı yani.. ne bilikyim bana tuhf geliyo ya .)
Dildo daha farklıdır vibratör daha farklı.Aynı amaca hizmet ederler ama kullanım şekli farklı.Tabiki sana tuhaf gelir belki düzenli bir seks hayatın vardır.Yada hiç tatmamışsındır bu zevki bunu bilemem.Ama onların durumu senden çok farklı dolayısıyla tercihleride farklı
Birde karpuz ve kavuncular var onlara ne diyeceksin :D
:D hadi yaaa hiçaklıma gelmemişti..Iyhhhh
sakın denemeye kalkma ama :D
onu erkekler yapmıyo mu ya ,kapuzu nasıl .. yani nasıl olucak ki kızlarlafalan :D:D:D
o zaman bi dene tecrubelerini burada yazarsın :D
Aman yok kalsın :) Ben meyveleri sebzeleri yerim, onlara tecavüz etmem :)
ne olurdu burada ki insanları bilinçlendirmek için böyle bir şey yapsan ölürmüsün.Senin gibi insanlari bilgilendiren bilinçlendiren birisin bunu yapa bileceğine inaniyorum ben :D
Sayın Gizli Kullanıcı :) o kadar da bilinçlendirmek istemem
sankim ciddiye aldın gibime geldi tamam ben kendimi feda ediyorum sırf buradakı arkdaşlar biinçlensin diye yada son olarak koymuş oldugun linkdeki amcayı bularak ondan denemesini isteyim :D
yok yok sana hiçolmaz, o amca alışık, o denesin yazsın bize burdan :D
Zaten yazdıktan sonra pişman oldum hanı bi ata sözü vardir yiyemiyecegin y.. altına yatma diye hemen aklıma geldi :D
:) nasılsa gizlisin bişey olmaz, ben anladım demek istediğini :) boşwer
Herşeyi anladım salatalık patlican muz pırasa falan da..
Domates noluyor :)?
:)))) o da işin komedisi
:D:D:D:D:D off karnım agrıdı ya
Onlarında bi bildiği vardır mutlakaki sebzeyi tercih ediyorlar.
her yönden vejeteryan hatun modelidir.
hepsi tamam da domatesle nasıl oluyo ya :)
:) orası da tarafımca yapılmış mübalağa ..:)
anlıyorum yapmadın :) peki.
sebze corbasi olmus artik
domatesle napılıryaa yapmayınn
Orası da mübalağa :)
dediğim o ki, domatesten bişey olmuyo :) hani slaatalık patlıcan kullanıyolar ya, ben de domatesi ekledim, yuvarlak bişey yapılamaz diye abarttım biraz ;)
Menemen falan yapmıyoruz tabki :)
Ümit, kullanan kızlara sor istersen bunu, bzler bilemeyiz :D onlar hangi sebzenin daha fazla zevk verdiğini bilirler :)
acaba onlarida işi bittikten sonra yiyiorlarmi :D
eee görüş napak yani ?
olmasaymış eyiymiş:D
Yok artık
war yani :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar