• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Cinsellik

Bir kadını nasıl tahrik edersiniz?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Kişisel görüş almak istiyorum. Bir kadını nasıl tahrik edersiniz? İzlediğiniz yollar neler. Erkekleri sormuyorum çünkü tahrikte zor olan kadın...
Bir kadını nasıl tahrik edersiniz?
Erkek Soruları Kadın Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• baysahte
    baysahte Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 44%
    +1 yıl

Yanlış bir yargıya varmışsın. Cinsel ilişkide kadınlar, erkeklerden 9 kat fazla haz almaktadır. Bu noktada erkeklerin tahrik olması, bayanlara oranla daha azdır. Erkekler durumu daha çok belli eder, bayanlar ise daha fazla bastırabilir. Bu durumun erkeklik organı ve toplum yargıları ile alakalı olduğunu söyleyebiliriz. Sorunun cevabı ise, her kadını etkileyebilecek bir parfüm mevcuttur. Bunun dışında kadınlar genelde gösteriş ve zenginlikten etkilenirler. Garip ama bu durum tahrik olmalarına sebep olur. Eski çağlara baktığımızda kadınların güçlü olan erkeğin yanında durmaları bu duruma bir örnektir.

*iç ses* Paran ve gücün varsa, senden iyisi yoktur.

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kadınların geneli daha seçicidir ve geleceği hesaplarız bunu farketmişsindir ayakları üzerinde duran bir kadın karşısında yükleneceği adamı değil, birlikte yürüyebileceği adamı seçer hayat dostu onun için hayati meseledir. Günümüzde bazı sonradan görme parasal yönden zengin (Hissiyatı fakir insanlar) parayla her şeyi satın alabileceklerini sadece nereden alışveriş yapılacağını bilmek gerektiğini düşünüyorlar. Bu bir yanılgı, kendini kandırmaca...

Yorumla
    • baysahte
      baysahte
      +1 yıl

Ben bir genelleme yapmadım sadece çoğunluğu ifade ettim. Ve ayrıca senin bahsettiğin türden bir bayanla tanışmadım. Tamam belki her bayan sadece paraya bakmıyor ve bunun yanında başka özellikler arıyor fakat günümüzde parası olmayan birinin yalnız kalması kaçınılmaz bir olay.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Üretiyorsa bu kişi parası olur. Eğer ona rağmen yalnızsa ve parası olmuyorsa çalışkan değildir böyle birini de kim ne yapsın yani :)

Yorumla
    • baysahte
      baysahte
      +1 yıl

Aynı durum bir bayan için neden geçerli değildir? Toplum yargılarımı yoksa bayan çalışmaz düşüncesi mi? Neden erkeğin parasının olmaması büyük bir durum iken, bayanın ki olağan karşılanıyor. Ben bunu ifade etmeye çalışıyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyle desene :) Konu farklı yerlere gitti ifade şeklin yüzünden. Bak öyle boşa yaşayan erkekleri kullanmak isteyen bayanların kimse önünde eğilmez ona aşık olan kişi dışında. İtibar görmez yani öyleleri merak etme sen. Üreten insana saygı duyulur bu hep böyledir. Bu hayatta durmaya gelmedik. Bir de şöyle bak: ataerkil kesimlerde kadın ne kadar çalışsa da sırf kadın diye küçümseniyor bu da bir haksızlık.

Yorumla
    • baysahte
      baysahte
      +1 yıl

Tabi ki oda haksızlık. Erkek ya da kadın, her ne olursa olsun küçümseniyorsa büyük bir problemdir. Bir ilişkide karar mekanizması maddiyat olursa, o ilişki sağlıklı olmayacaktır. Para illaki olmalı fakat para yok diye bir ilişkiyi bitiriyor ya da hiç başlamıyorsan, sonuç olarak ileride sağlıklı bir ilişki beklemek yanlış olur. Çünkü başlangıçta hata insanın kafa yapısında başlıyor. Saygılar :)

Yorumla

En İyi Cevaplar

• benimyahu
    benimyahu Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 34%
    +1 yıl

Erkekler gördüklerinden kadınlarsa duyduklarından etkilenirler. Bu nedenle kadınların etkilemeleri kolay gibi görünebilir. Başka bir açıdan bakarsan ben beni hiç görmeyen bir kadını yazışarak veya telefonla konuşarak tahrik edebilirim. Düşününce bu daha kolay ;)

0
    0 Yorumla
  • kızhesabı
    kızhesabı Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

Bu saçma bir soru ve şöyle yaparım böyle yaparım diyenler de bir b*k bilmiyordur.

Önce kadını tanımak lazım. Zevk aldığı yerleri yeri gelince oturup konuşmak ya da ilişki esnasında farketmek lazım. Aynı kadın ile uzun süreli tecrübe sonrası ancak sadece o kadın hakkında bir kanıya varılır. Her kadın farklıdır, her kadının zevki de farklıdır.

2
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dediklerin doğru olabilir ama saçma olduğu kanısına katılmıyorum. Başta saygısızlık, çünkü burada görüş alıyorum insanlar arasındaki yaklaşım farklara bakıyorum. Bunlar bir şey bilmez deme, bilen de var. Bir bildiği vardır onu oraya yazıyorsa. Kendi tanıdıkları insanlara göre gözlemlerini aktarıyorlar. Bunun nesi saçma?

Yorumla
    • kızhesabı
      kızhesabı
      +1 yıl

Buradaki insanların %75 inin tecrübesine inanmıyorum ve sana da bunu tavsiye ediyorum. Ciddiyetsiz cevaplarından anlamalıydın zaten.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kimin ne olduğu belli. Aralarında ciddi olanları da var.

Yorumla
    • kızhesabı
      kızhesabı
      +1 yıl

Bir ya da iki kişi gerçek tecrübe sahibidir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bir ya da iki olsa bile sonuçta varsa geri kalanlar önemsiz.

Yorumla
    • kızhesabı
      kızhesabı
      +1 yıl

Evet oldukça önemsiz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet öyle... Sen yine de ortaya çıkan hiçbir düşünceye saçma deme, o kişi için bir anlamı vardır onun. Tahammülüm yok böyle şeylere sanırım kimsenin de yoktur

Yorumla
    • kızhesabı
      kızhesabı
      +1 yıl

Umrumda değil😊

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

0

Cevap

26

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

sorun görsel, söylemsel tahrikmi? orgzmmı? uzman hekime gidiniz. bu ciddi ve genel bir sorundur TC geneli kadınlarımızın %30 hiç orgzm olamamakta olanlarda tek çeşit olmakta oysa 4 çeşit orgzm vardır biçoğu adını-şeklini bile bilmez. anatomik kusurları görmek işim-mesleğim benim.(E. ünv. tıp. fak. uzmanım)

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bir sorun yok ortada ben sadece görüş alıyorum. Mesleğinizi bu derece ortaya koymanıza da böyle bir soruda gerek yoktu. Konu ne orgazm ne de anatomik kusurlar. Konu sadece yaşanmışlık

Yorumla
  • KetçaplıBrokoli
    KetçaplıBrokoli Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 421 cevap paylaştı.

İşte böyle :DDd

31.media.tumblr.com/.../...lo2nGT1sr1ki0o1_500.gif

1
    0 Yorumla
  • Esmerboys
    Esmerboys Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

Dyygu varsa bir dokunuş bile yeter. Sen işin fantazi boyutunsan bahsediyosun orasi kişiye özel basit bir kaç hokkobazlık. Duygu yoksa erkek kadin gibi kendindeb gecip gitmez.

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Fanteziden bahsetmiyorum kişilerin davranışlarına bakıyorum bir kadını etkilemek hafife alınmamalı bunu göstermeye çalışıyorum

Yorumla
    • Esmerboys
      Esmerboys
      +1 yıl

Duruşun bakişin hatta gülüşun bile onemli. Ama asil onemli olan nelerden hoslanip hoslanmadigini bilmek. Bu soruda anlatim hatasi var ayrica

Yorumla
  • lüzumlu
    lüzumlu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

kadın var kadın var, bunun tek bir yolu olmazki karşındakini tanıyıp bilmek gerekir bence, tarifi olmaz ortam bile çok önemli bu durumlarda:)

0
    0 Yorumla
  • KimlikLazım
    KimlikLazım Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

Imali konusmak her zaman bir seylr uyandirir o imanin altindakini arayan her kadinda bu tongaya duser haha

0
    0 Yorumla
  • kaya03
    kaya03 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

seks konusunda mı yoksa öbür türlü mü bayan ona göre değişir :DDDD

1
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran

İkisi de

Yorumla
    • kaya03
      kaya03
      +1 yıl

o zaman ben bir yazmaya başlayayım yakında tahrik kitabı çıkaracam :DDDD

Yorumla
    • kaya03
      kaya03
      +1 yıl

şimdi ilk bakışlar tabikide bakışlar çok önemli onadn sonra kısık sesle konuşma hormonları ve içgüdüyü tetikler. ondan sonra baş saç çekiştirme beyine mesaj gönderir hard olmak en büyük zevklerden biri oral bacak kapatarak sıkıştırıp dil atmak ondan sonra dudaklar özellikle alt dudak öpmek ve hafifçe dişle çekiştirmek ondan sonra kucakta pozisyonunda popo ve karın kası arasında beyne verilen hızlı bir mesaj neden daha sert oluyor o pozisyon çünkü beyine verilen en hızlı mesaj sekste ve daha fazlası için alan yetmeyecek sanırım benden bu kadar tahrik benden sorulur bayan :DDDDDD

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Açık sözlülüğünü takdir ettim :) Bir de öbür türlüsünü alayım

Yorumla
    • kaya03
      kaya03
      +1 yıl

teşekkürler bakışlar sözler, gözler, giyim, kuşam mesela kızların bere takması erkekleri tahrik etmesi daha kolay, bide önemli nokta koku ve parfüm bunlar altın kural bayan :DDDD

Yorumla
    • kaya03
      kaya03
      +1 yıl

https://i.hizliresim.com/J7zm0J.jpg

ah bereli kızlar ah :DDDDD

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İyi :) Ama en önemli noktayı atladın: dokunuş ve zamanlama

Yorumla
    • kaya03
      kaya03
      +1 yıl

uhuuuuuuu güzel :DDDD

Yorumla
  • srjean
    srjean Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Cok s. kici bakarim bakıslarimla bile tahrik okur :D

1
    0 Yorumla
  • kdemirsoy
    kdemirsoy Takip Et
    Yoda Yaş: 50
    +1 yıl

yazarak anlatmak ve tahrik olmak olmaz, sen karşıma geleceksin o zaman görürsün.

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben bir kadınla beraberim yaşayarak görüyorum zaten çok bilmiş hazretleri

Yorumla
    • kdemirsoy
      kdemirsoy
      +1 yıl

vay bir sap kendini pembeli olarak görüyormuş. yazık taş yağacak başımıza...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Olduğumdan farklı gördüğüm falan yok. Neysem oyum.

Yorumla
    • kdemirsoy
      kdemirsoy
      +1 yıl

yazık

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Sevgili olduğumuz kadını mı, yoksa normal arkadaş olduğumuz birini mi?

0
    13 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevgili olduğun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kolay oluyor. Yani en azından benim sevgilim, ben sarılıp okşamaya veya öpmeye başladığımda hemen tahrik oluyor.
      İsteksiz olduğu zamanda bile bikaç kere şu şekilde oldu: Yeni banyo yaptığı için yapmak istemediğini söylemişti. Ben de tamam o zaman ben sana sarılıp, sürtünerek boşalayım dedim. Tamam dedi. Dömeltip eteğini yukarı sıyırdım ve arkasından sarılarak kilodunun üzerinden penisimi poposunun arasına falan sürttüm. Sonra da kalkmış haldeyken başını vajinasına dayayıp baskı yapmaya başladım. Daha ilk dakikadan, "kötü oldum; ben de istiyorum içime gir hadi" demişti. :)
      Bu veya bunun gibi şeyler... Kolay yani.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Peki ben de sana sorabilir miyim. Yani bu konuda taktik verirsen memnun olurum: "Sevgili olmadığım, normal arkadaş olduğum bir kadını nasıl tahrik edebilirim?"

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

En başta dokunarak... Koluna dokunabilirsin elinle omzuna dokunabilirsin veya saçına 2 saniye kadar başlangıçta dokunabilirsin. Daha ilk görüşte hafifçe dokunarak ondan sonra sohbet ederek. Uzun bir konuşmanın ardından sakın dokunma. Çünkü o zaman başta arkadaşça yaklaşmış sonra birden flörte dönmüş biri olursun gözünde ve bu güvenmesine engel olur. En başından niyetini belli et, samimiyettir. Belli et derken buluşma sonunda sarıl zor zamanlarında destek ol mesela. Adım adım elde edersin. Ve en önemlisi de onunla oynama, bunu farkettiği an seninle görüşmez. Net ol, ciddi ol, bırakma, bıraktırma.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu söylediklerin yeni tanıştığım biri için geçerli sanırım. Yani önceden tanıyor olup da, çok sonra ilgilenmeye başladığım biri olamaz mı? Hani diyorsun ya, arkadaşlıktan "flörte döndüğünü düşünür ve güvenmesine engel olur" diye.
      Bu arada, bu senin söylediğin bir kızla sevgili olmak için gibi sanki. Yani kendini sevdirmeye çalışıp sevgili olmak için yapılacak şeyler. Yanlış mı anladım acaba? Cinsel anlamda tahrik etmekten mi bahsediyorsun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben yeni tanıdığın biri için söyledim onunla tam birliktelik istiyorsan sevgili olmayı göze almışsındır. Buluşmanın gidişatını dokunuş ve zamanlamayı iyi ayarlaman için. Dokunuş yoksa, etkili bir tahrik de yoktur ortada. Her şey dokunmakla başlar. Paylaşımla da devam eder, birlikte vakit geçirmekten seni tanıyıp güvenmesinden bahsettim. Karakter sahibi biriyse bunlara değer verecektir. Ona küçük romantik sürprizler de yapabilirsin aranızdakileri güçlendirir. Ellerini öpmeyi dene, avuç içi ve bileklerini öpebilirsin, veya parmaklarını gezdirip ona hissettirebilirsin. Kulağına vereceğin sıcak nefes mesajı almasında etkili olur. Espri yeteneğini geliştir ayriyeten ve ciddiyetini de koru hayatı tiye alan biri pek etkilemez biz kadınları. Hoşlandığı şeyleri tespit et ortak noktalar çıkar ona hitap et. O zaten kendisini sana ait hissederse devamı gelir her anlamda.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Demek istediğini çok iyi anladım. Bahsettiğin tarzda biriyim zaten ve hoşlandığım bir kadına yaklaşırken benzer davranışlar göstermeye çalışıyorum. Ama tabi karşımdaki de buna müsade ederse. Yani ben ne kadar iyi olursam olayım, kız erkeğe karşı kapalı ve muhafazakar davranırsa; bırak sevgili olmayı bir daha görüşmek bile pek mümkün olmuyor. Her neyse...
      (Kaçamakları veya cinsellik ağırlıklı ilişkileri tasvip etmeyen birisin anlaşılan. Bu anlamda, direkt cinsel tahrik etme tüyoları vermemeni anlayışla karşılıyorum.)
      Tavsiyelerin faydalı oldu. Teşekkür ederim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Rica ederim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben inançlı biriyim ve bence aşk kutsaldır, aşkta her şey yaşanmalı. Bir zevk anı için yapılan uçuk kaçık fantezileri gereksiz buluyorum sadece

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Seni anlıyorum hak da veriyorum ve doğrusu da o zaten. Ama hani konuyu "cinsel yaşam"da açınca, ben de arada sorayım dedim. Ama meğer konu "aşk ilişkileri"ymiş. :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neyde açsam bilemedim. Aşk ilişkisi desem kaldırılırdı soru

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

"Cinsel tahrik etme tüyoları" vermek istediğin zaman "cinsel yaşam"da; aşık etme, sevgili olma taktikleri vermek istediğin zaman "aşk ilişkileri"nde konuyu açmalısın. ;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Şaka şaka... :)
      Demek istediğini anladım. Ama sen de farkettiysen, senin sorunu erkek olarak ben sana sordum aslında.

Yorumla
  • muscle14
    muscle14 Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Kimyasal silahlarımı burada açığa sunmaya gerek yok :)

0
    0 Yorumla
  • LastFarfan39
    LastFarfan39 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Tecrübeyle sabit. O ruh sende varsa yaparsın zaten :)

0
    0 Yorumla
  • canli34
    canli34 Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 942 cevap paylaştı.

ilgi gösteririm hoşuna neler gidiyorsa onları yaparım

0
    0 Yorumla
  • __srdr__
    __srdr__ Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl

Kulağına iç gıcıklayıcı sözler söylemek yeter.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mesela?

Yorumla
  • Sonasık24
    Sonasık24 Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

Benimle sevişenin ömrü uzuyor derim.

0
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

:) Gerçeklerle gitmen daha çekici olur. Samimiyetin varsa onun da ilgisini sezdiysen gözlerinin içine bakıp seni istiyorum demen yeterli

Yorumla
    • Sonasık24
      Sonasık24
      +1 yıl

Canım bu işin şaka kısmı elbette zamanı gelince gözlerine bakıp seni istiyorum diycem. Şakayla başlayalım ki biraz olsun rahatlasın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kadın, ciddiyeti de sever

Yorumla
    • Sonasık24
      Sonasık24
      +1 yıl

Haklısın. Ama herşeye rağmen o benim kadınım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu güzeldi :)

Yorumla
    • Sonasık24
      Sonasık24
      +1 yıl

Hatta kadınım değilde ben hatunum derim genelde :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hatunum sözünden nefret ederim onu söyleyen kişinin beni sahiplenmemesi sonra boşuna bekletmesi zamanımdan çalması son olarak da onu terk etmeme sebep olduğu için. Yoksa güzel kelime

Yorumla
    • Sonasık24
      Sonasık24
      +1 yıl

Evliysem hatunum derim. Ama sevgiliyken en mantıklısı kadınım demek olur herhalde. Üzüldüm başına gelene.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Onun bende bıraktığı izlenim yüzünden cinsel tercihim değişti. Tek başına o etkili değildi elbet ama büyük etkendi

Yorumla
    • Sonasık24
      Sonasık24
      +1 yıl

Sağ elimi kalbime koyar saygı duyarım tercihine.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim. Saygı duyana saygım sonsuz

Yorumla
    • Sonasık24
      Sonasık24
      +1 yıl

💐😁😁

Yorumla
  • sinyoreš
    sinyoreš Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Şeyimin resmni anlık çekerim

0
    0 Yorumla
  • t-mac
    t-mac Takip Et
    Bilge Yaş: 32
    +1 yıl

Arzulu şekilde gözlerine bakarak :d

0
    0 Yorumla
  • BilalA
    BilalA Takip Et
    Guru Yaş: 48
    +1 yıl

Kadını çileden çıkarırım. Seksten soğur. :)

0
    0 Yorumla
  • respect82
    respect82 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43
    +1 yıl

Ona yaklaşarak ve koklayarak

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok içten... :)

Yorumla
    • respect82
      respect82
      +1 yıl

Mersi

Yorumla
  • _zen_
    _zen_ Takip Et
    Bilge Yaş: 49
    +1 yıl

Zor diye bişey yoktur:)

0
    0 Yorumla
  • Fbuddy25
    Fbuddy25 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

Tahrik ol derim ve olur.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

:) Kaç yaşındasın

Yorumla
    • Fbuddy25
      Fbuddy25
      +1 yıl

25 ne onemi var

Yorumla
  • ShindanRinShothen
    ShindanRinShothen Takip Et
    Bilge Yaş: 34
    +1 yıl

Teslim olarak

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kaslarımı gösteririm :D

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu tek başına hiçbir işe yaramaz

Yorumla
  • Legendaryyy
    Legendaryyy Takip Et
    Bilge Yaş: 40
    +1 yıl

Dokunuşlarımla

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Doğru tespit

Yorumla
  • Rusasigi
    Rusasigi Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

Döverek <3

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mazoşist değilse boşa yumruk yorma :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

dokunarak

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tecrübe konuştu...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

teşekkürler

Yorumla
  • Romeo_ölmeli
    Romeo_ölmeli Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

cok zor degıl yahu

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsellik > Sorular > Bir kadını nasıl tahrik edersiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir kadını nasıl tahrik ederim? 13 cevap verildi
Bir kadını nasıl kıvama getırıyorsunuz ? 16 cevap verildi
Bir kadını nasıl tahrik edebilirim? 4 cevap verildi
Olgun bir kadını nasıl tahrik edebilirim sizce? 5 cevap verildi
Bir kadını tahrik etmek için ne yapılmalı? 19 cevap verildi
Bir kadın sizi nasıl baştan çıkarabilir? 22 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • ChatGPT'nin Dünya Kupası tahminleri için ne diyorsunuz? Sizce Kupayı hangi takım alır?
  • Evli bir kadın iş hayatına atılırsa değişir mi?
  • Fazla kilolu olmama rağmen kadınlar neden bana ilgi gösteriyor?
  • En sevdiğiniz çorba nedir?
  • Senin için dürüstlük mü, sadakat mi daha önemli?
  • Bebekler selam 💅💗 en sevdiğiniz rengi tahmin edeyim mi?
  • Sıcak havalarda araba mı yoksa motor mu en iyi tercihtir?
  • Dağa çıkınca her tarafım kelebek oluyor, siz de doğada böyle huzur buluyor musunuz?
  • Terbiye ne zaman verilir?
  • Sevdiceğin sana bu şekilde bir kahvaltı hazırlamış ne düşünürsün?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨