Merhaba arkadaşlar size kendime bile itiraf edemediğim bir aşkı anlatacam. Teyzemin kızından hoşlanıyorum oda bunun farkında lakin ben ondan ne kadar kaçsam hep bana yakınlaşıyor ya da ben öyle anlıyorum, odaya giriyor mesela yanıma oturuyor tensel temas yapıyor ben kalkıyorum yanından sonra yine geliyor gözlerimin içine bakıyor gülüyor, eski sevgilisinden ayrılmış o meselelerini bana anlatıyor, benim ondan nasıl hoşlandığımı seziyor akıllı kız ama ne kadar kaçsamda hep bana yanaşıyor kafayı yemek üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum kendime bile itiraf edemediğim şeyi nasıl düşünürüm. Soruya gelirsek bu kız neyin peşinde nasıl düşünüyorsunuz bu durumu?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı deneyimi yaşadım. Biz sevişmeye kadar ilerledik. Bir defa şunu söylemeliyim ki, çok başka bir tat, çok heyecanlı, çok güzel. Gerçekten diğer ilişkilerde yaşayamayacağın bir şey. Ancak geçici, ve geçtiği zaman tam anlamıyla iğrenç bir utanç yaşıyorsun. Benim amcamın kızıydı, amcamın yüzüne bakamaz oldum. Çok kötü hissediyordum. Düşünsene l*n , babamın kardeşinin kızını aldım saatlerce becerdim. Bundan da utanmayacaksak neyden utanacağız millet olarak bilmiyorum. Biz 3 ay boyunca takılmıştık kuzenimle o şekilde. Gerçekten yaşarken çok iyidi ancak dediğim gibi, hormonlar, heyecan, o adrenalin insanın aklını alıyor. Yasak oluşu üzerine ayrı bir sos oluyor adeta. O hisler yok olduğunda ise kendinden iğreniyorsun. Şu an atlatmış olsamda kuzenimle görüşmemeye özen gösteriyorum, amcamın yüzüne her bakışımda da tuhaf bir his kaplar içimi.
Ha biz evlenebiliriz diyorsan, yok bizim hislerimiz geçmeyecek diyorsan, buyur yürü. Herkesin yaşadığı aynı olacak diye bir kaide yok hocam.07 Yorumla
Soran+1 yılAynen gelip geçici bir heveste olabilir bundanda tam emin değilim bende mümkün mertebe onunla başbaşa kalmak istemiyorum, sonradan pişmanlık yaşamak kötü olur, bende babasına bakarken eziliyorum ortada birşeyde yok
Cevap sahibi+1 yılYaşadıklarımız gerçekten çok benzer. Abicim diyerek öper sarılır dururdu sürekli, ben de ulan ne iğrenç adamsın derdim kendime bir yandan, bir yandan da kaçar, aklımdaki bu düşünceyi itmeye çalışırdım. Sonra bir gece bizimkiler uyuyunca başbaşa kaldık, kucağıma çıktığı an benim savunma mekanizması çöktü. Zaten ev dublex, yatan uyuyan yukarda yatıyor. Alt kata inene kadar merdivenden elli tane takırtı gelir diye güvende hissedince kendimizi, yemedik halt bırakmadık. Sana önerim boşver. Eğer çok çok uyumlu bir çift falan değilseniz, güzellikti, heyecandı, bunların hepsini dışardakı kadınlar sana fazlasıyla yaşatacak. Travma yaşama derim boş yere.
Soran+1 yılBanada bazen abi diyor inadına mı beni sınamak için mi çözemedim elini kol pazularıma atttı dün sende kas yok dedi bahane tabi şişirdim sertleştirdim he varmış dedi?
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi kardeşim. Eğer o kız sana %90-100 oranında uymuyorsa, çok harika anlaşmıyorsanız, aranızdaki yakınlaşma isteği kafa uyuşmasından değil de yasağın tadından, heyecandan geliyorsa yapma. Dünyada tonla kadın var sana uyacak, gerek yok.
Soran+1 yılZaman herşeyin ilacı bekleyip görmek en mantıklısı
Cevap sahibi+1 yılSana olayı tecrübe etmiş bir insan olarak son defa söylüyorum. Aman diyim yapma.
Soran+1 yılYok kesinlikle dünya tersinede dönse ben ona açılmam hayatta ben sadece unutmak peşimi bırakmasını istiyorum
En İyi Cevaplar
Şimdi ortada bir anlam bozukluğu var üstadım. Sen kıza aşıksın, ama kaçıyorsun, kız bunun farkında sana yanaşıyor, ama sen yine kaçıyorsun ve bu kız kuzenin. Doğru olan ve islam düşünürleri der ki; "İlmihallerdeki (Hala ve teyze ile evlenilmez) ifadesinden, ana-babanın da, hala ve teyzesiyle evlenilemeyeceği anlaşılır. Çünkü bir kadına, erkek ve kız kardeşlerinin oğulları ve bunların erkek torunları mahremdir. [Mahrem demek, evlenmesi haram demektir. Mesela annemiz, bacımız, halamız, teyzemiz bize mahremdir.]"
015 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel açıklayıcı yazdın ama ben kıza açılmam hayatta seni seviyorum senden hoşlanıyorum diyemem artı mantıklı olarak düşününce bizim aşk imkansız gibi görünüyor, illaki elalem duyup rezil olacağıma kalbime gömerim daha iyi
- +1 yıl
Yani burada kimin ne dediğinin pek bir ehemniyeti yok ancak bunun yanlış olduğunu da bilmen ve buna göre hareket etmen gerekir. Senin anlattıklarına göre yorum yapacak olursak, açılmanda hiç bir sakınca yok. Ama sen yine de kendini dizginle ve bunu da kendisine belli et. İleride pişmanlık yaşama
Soran+1 yılBiliyor ondan hoşlandığım bariz belli ben kendimi sorguluyorum imkansız olmayacak bir iş için üzülmek istemiyorum kafamda bitirmek istiyorum
Soran+1 yılYa ben onun ilgisini yanlış anlıyorsam?
Soran+1 yılAraştırdım internette birinin senden hoşlandığı özellikleri hepsi uyuyor fikrini sormak nasıl sen beni seviyor musun diyecem:) düşünsene dün elini koluma pazularıma attı sende kas yok dedi bende sıktım a var dedi :) tam bir şeytanla savaşıyom
Soran+1 yılDün o bana aynısını yaptı cin bir kız :) internetten bir tarot kartı çek dedi ne düşünüyorsun evet mi hayır mı diye düşün kartı çek dedi bende acaba beni seviyor mu diye çektim evet çıktı, oda okudu g ne sordun içinden dedi söylemedim güldü :)
Soran+1 yılBelkide biz yanlış anlıyoruz olamaz mı? :) masum kuzen ilgisi belki
Soran+1 yılBen adım atmam cesareti varsa açılsın :)
Soran+1 yılKızları anlamak gerçekten zor keşke zihin okuyabilsem :)
Mesafemizi koruyalım diyebilrsin bende Kuzenimle bir dönem böyle bişey yaşadım yani bana olan ilgisini anladığımda kendimi geri çektim ondan kardeş gözüyle bakıyorum çünkü tam tersi düşünülemez benim için ben kaçtıkça o üsteledi Mesafemizi koruyalım dedim. Peki dedi baktım lafta kaldı amcama söyliyceğimi söyledim ondan sonra kendine çeki düzen verdi :)
07 Yorumla
Soran+1 yılBendemi öyle yapayım ama ben seviyorum :)
Soran+1 yılYok bana açılsa kalkıp reklam yapmam aramızda kalır
Soran+1 yılBende doğru bulmuyorum :) o yüzden kendimle savaşıyorum :)
+1 yılSacmalama ya. Teyzenin kızı o senin. Kardesin gibi. Ben önermiyorum. Gönül konar eyvallah ama yarın öbur gün acildin diyelim sonra olmadı bir daha yüzyüze nasıl bakacaksınız
01 Yorumla
Soran+1 yılAynı şeyleri düşünüyoruz ama kız bir şeytan ben kaçıyorum o kovalıyor aklımı duygularımı çelmeye çalışıyor benim ona açılmamı planlıyor ama tongaya düşmem :)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
10Cevap
Mudur bosver be disarida kizmi kalmadi sana suanda yasak oldugu icin tatli gelebilir o sana acilsada sen cevap verme kapansizn gitsin olduki ciktiniz herseyi yaptınız yarin bir gun ayrildiginizda aileden olumlu tepki alamazssin bence bosver yakma kendini teyzenin kizi o kardesin senin biz okadar genis mideli olamayiz hoslanti olabilir eyvallah ama ilerisi olmasin yaziktir. Diyelimki ilerlettin toplum ogrendiginde herkez iyi karsilamicaktir. Dogacak cocuk sakat doğma sansi olabilir. Ben iyice düşün tasin uzaklad diyim
04 Yorumla
Soran+1 yılAynı senin gibi düşünüyorum ama bir erkek aşık oldumu gözü kör olur artı kızdanda ilgi gördümü işler sarpa sarar, benim mantığım kesinlikle onay vermiyor bu işe
Soran+1 yılEn iyisi kalbe gömmek
İy teyzemin oğlu benden hoslaniyordu bir ara salak yolumu kesti evlen falan dedi bir daha yüzüne bakmadım sana eski sevgilisini anlatiyorsa hoşlanıyor diyemem bilmiyorum ya sen yüz verme
08 Yorumla
Soran+1 yılYeni ayrılmış iyikide ayrıldım falan diyor gözlerime bakıyor gülüyor şeytan bir kız ya
Soran+1 yılBen hoşlanıyorum ondan tam unutuyorum yine aklıma giriyor bakışlarıyla tavırlarıyla konuşmalarıyla
Soran+1 yılKaçıyorum hep ondan ama bana bir ilgisi var bundan eminim aşk mı dostane kuzen sevgisimi çözemedim
Soran+1 yılEvet aynen iyi geceler
+1 yılKendinden nefret ettir hee igrenc buldugun seyi yap ya da surekli kuzen kuzen diyeseslen hitaplarnla kuzen oldugunuzu belli et
11 Yorumla
Soran+1 yılYa ben tam aşığım yanına gidince bile acaipleşiyorum hep bulunduğu ortamdan kaçıyorum
+1 yılneyin peşinde olacak senin peşinde ayrıca kuzeniyle evlenen insanlar var normal yani ailede kalıtsal bir hastalık yoksa bir düşün derim
05 Yorumla
Soran+1 yılBen açılmam hayatta o açılsa şayet görüşsek aileler onay vermez durum bu yani
- +1 yıl
neden vermesinler ki ayrıca bir kız biraz zor açılır tabi o kız benim gibi değilse
Soran+1 yılBen dünya tersinede dönse açılmam açılamam öyle bir yapım var bide düşünsene kız reddediyor utancımdan intihar ederim :)
- +1 yıl
ay yapma lütfen ne erkekler var karakter yok tip yok kızlar evet diyo
Soran+1 yılBen öyle bir riske hayatta girmem çünkü sürekli yüzyüze bakacaz benim aklımdan çıkmaz hiç en iyisi zamana bırakmak ondan adım beklemek
+1 yılkanka hiç sıkıntı değil bence herşeyini bildiği için nelerden hoşlandığını falan daha rahat edersin bence benimde sevgilim kuzenimde ondan söylüyorum
08 Yorumla
Soran+1 yılSen mi açıldın o mu ilişkiyi başlatan kim oldu?
- +1 yıl
ben
Soran+1 yılAileler biliyor mu
- +1 yıl
annem ve annesi biliyo sadece zaten aynı evde kalıyoruz sevgilimle ayrı eve çıktık
Soran+1 yılEvlenmeden ayrı eve nasıl çıktınız
- +1 yıl
babalar sayesinde :D
Soran+1 yılValla iyiymiş sizn oralar :)
- +1 yıl
İstanbul kanka :D
hoş bir duum değil belki de hoşlanmıyosundur yakınlığı hoşuna gidiyodur ama bence sevgili edin ayrı ortamlarda bulun
02 Yorumla
Soran+1 yılHoşlanıyorum kendimden eminim ama ben kaçtıkça inadına yaklaşıyor bana öyle böyle değil
kesin istanbuldur ve kesin öğretmendir:)) hahhaa hatta tanıyorumdurda:))
01 Yorumla
Soran+1 yılBirini tutturdunda diğeri olmadı :)
ben kızın fark ettiğini sanmıyorum.
kuzenler doğuştan sahip olduğumuz dostlarımızdır.11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah öyledir
Aynı ortamda olmamaya calış ilerde başın ağrıyabilir bu olaydan...
01 Yorumla
Soran+1 yılSürekli gelip gidiyorlar görüşüyoruz sürekli, başım ağrıyacağını biliyorum hep kaçıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunu makarsına söylemiyorum sonuçta haram değil nikah düşer eğer sende seviyorsan konuşabilirsiniz benim ablamda kuzenimle evli çok şükür iyide gidiyor bide dünya tatlısı yeğnim var :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHer aile farklıdır ben olmayacak dua gibi görüyorum ayrı dünyalar ayrı insanlar
Cevap sahibi+1 yılYani ona bisey diyemem ama ikinizinde gönlü varsa imkansiz diye birsey yoktur be kardeş
Hayir. o seni kardesi gibi gormus. bende kuzenme yakinim. herseyimi anlatirim.
07 Yorumla
Soran+1 yılElini kuzeninin kol kaslarına atıp kaslarını yoklar mısın?
Soran+1 yılYani masumanemi diyorsun :)
Soran+1 yılAyrılmış bana zarf atıyor olamaz mı
Soran+1 yılOnun için kaçıyorum ama hep bana bir ilgisi var
Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. dostum sakın bulaşma , hayatının dönüm noktası olur eksi yönde !!!
07 Yorumla
Soran+1 yılMantığımla hareket eden bir insanım ama duygularımada engel olamıyorum zor bir durum
Soran+1 yılGayet açıklayıcı konuştun.. Hayat bir risktir ama ben bu riski alamam
Soran+1 yılAynen aynı fikirleri düşünüyoruz kalbime gömerim ama kız sürekli peşimde aklımı çelmeye çalışıyor
Soran+1 yılAynen çok saolun
Gizli Üye(25-29)+1 yılAkraba evlilikleri tehlikeli olur. Başka bir açıdan bakarsan teyzen ile annenin arası bozulur. Bunu goze aliyorsan kiza açıl
12 Yorumla
Soran+1 yılMantığımla hareket bir insanım mantığım kesinlikle onay vermiyor
Cevap sahibi+1 yılOnay vermiyorsa vazgec düşünme
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin adinin bas harfi ne ya da son harfi lutfen soyler misin?
07 Yorumla
Soran+1 yılOlmazzz :)
Cevap sahibi+1 yılHangi semttensin? Bunu de bari :D
Soran+1 yılSeviyor musun onu de bari :)
Cevap sahibi+1 yılAhhaah bu yasak ask bizim evde de var ama ben o kisi degilim, ona gore bir de hangi ilden yaziyosun istanbulsa hangi ilcee? :D
Soran+1 yılUlan beni burada bile buldun düş yakamdan :D senin isminin baş harfi ne
Cevap sahibi+1 yılAhahahah Allah cezani güldürdün ya 😂
Soran+1 yılSeviyor musun onu de hele 😃
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal birsey bence karsilik ver evlenin mutlu mesut olun :)
125 Yorumla
Soran+1 yılİmkansız düşününce bile rahatsız oluyorum
Cevap sahibi+1 yılBizim aile hep kuzenlerle evli ve arkadaslarimda yasak degil yane.. imkansizda degil
Soran+1 yılİmkansız bizde kalbime gömerim aile duyarsa asıl tehlike o zaman
Cevap sahibi+1 yılAsk sevgi var ama birsey olmazz. Tanidiklarim hepsi kuzenleriyle evli ve cogu arkadaslarimda ailelerde gayet memnun yasak degil ki dogal
Soran+1 yılBen kesinlikle adım atmam o bana açılırsa belki düşünürüm ama olayı aileler duyarsa kabul etmezler imkansız gibi bişey
Cevap sahibi+1 yılKabul ederler sevinirler sende sevgini göster kiza
Soran+1 yılHissediyor zaten sevdiğimi
Cevap sahibi+1 yılTamam iste sorun yok
Soran+1 yılGelsin açılsın böyle böyle senden hoşlanıyom desin ben düşünürüm o zaman :)
Cevap sahibi+1 yılKiz ama diyemez ki.. ilk askim kuzenimdi benim cok güzel seyler yasadik sonra ayri sehire tasindik biz tabi o zamanlar telefon i. net yoktu koptuk birbirimizden.. 2 yil görüsmedik tatilde gittigimizde utandim ben hep ondan bekledim oda benden bekledi hissettim bunu ama kizim diye birsey diyemedim oda baskasiyls evlendi cok pismaniz :( .. gec olmadan söyle
Soran+1 yılYa ben onun ilgisini yanlış anlıyorsam? Açıldım ve ters tepti bir ömür yüzüne nasıl bakacam? Sizin durumunuzada üzüldüm :(
Cevap sahibi+1 yılBirsey kayip etmezsin ben cok pismanim sizde bizim gibi olmayin
Soran+1 yılGururlu bir insanım sonra kafamı duvarlara vurarım en iyisi zamana bırakmak
Cevap sahibi+1 yılTamam zamana birak ama gec kalma evlenme kiza sürekli belli et sevgini
Soran+1 yılBelli ediyorum ama bağlanınca kötü oluyorum erkek kadın gibi değil psikolojik olarak çöküyorum
Cevap sahibi+1 yılSen belli et yaklas ona oda sana yaklasiyorsa seviyorr :) eger kacarsa deme. Sana yaklasiyormus yukarda dedin sende kacma yaklas ona
Soran+1 yılNasıl yaklaşayım zaten sevdiğimi hissediyor :)
Cevap sahibi+1 yılBirak kendini kiza temas falan :) ilrifatlar bir sekilde göster belli et.. nasil bilemem ama yap bisiler cabala :)
Soran+1 yılŞeytana uy yani diyon :)
Cevap sahibi+1 yılIlgi göster belli et iste :)
Soran+1 yılKör değilse sevdiğim bariz belli daha ne yapayım :)
Cevap sahibi+1 yılAcil ya gec kalmayin birbirinize. Ben cok pismanim :// hala icimde bide kuzenim tatillerde hep görüsüyoruz. Gecen yaz onunla lunaparka gittik karisi hamile diye gelmemisdi bizimle beraber bindik herseye elini verdi inecegimizde yüksekti cünkü cok güzeldi o gün
Soran+1 yılO riski alamam artı kızı seviyorum ama mantığıma uymuyor sonradan olacakları görmek için müneccim olmak gerekmiyor duygularımla hareket etmek istemiyorum hem sevgisindende emin değilim
Cevap sahibi+1 yılHakkinizda hayirlisi olsun ben diyecegimi dedim umarim birbirinize gec kalmazsiniz
Soran+1 yılÇok sağolun, Allah hakkımızda hayırlısını etsin.
+1 yılKız kesinlikle seni istiyorr ki kuzenleriyle ewlenen. Sende bakış bakalım ne olacak
03 Yorumla
Soran+1 yılKız çok akıllı benim ondan hoşalmdığımı yüzde 99 tahmin ediyor bana yaklaşıyor kuzen ayağı ama ben bağlanmak istemiyorum olmayacak dua gibi bana geliyor
- +1 yıl
Neden olmasın
Soran+1 yılAçılsın ı zaman bana herşeyi erkekten beklemeyin artık :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇak gitsin hacı kizda istiyo madem. Kasma yani optum seni ashdksj
00 YorumlaZalimın gizi bıraksana cecuuuu :-)
15 Yorumla
Soran+1 yıl:)) bırakmıyor
Soran+1 yılBaba tarafında var anne tarafında yok
Soran+1 yılBırakacamda Kız çok tehlikeli birşey güzelliğini bir silah olarak kullanıyor aklımı çelmeye çalışıyor ama tongaya gelmem :)
Sevgli yap kendine ondan uzaklaş iyi bisi değil
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen ama belki inanmassın önceki sevgilim sırf ona benziyor diye çıktım
+1 yılAnnene söyle. Gerisine karışma.
06 Yorumla
Soran+1 yılSöyleyemem söylesem bile onay vermez
- +1 yıl
Ben onay vermesi için demedim zaten. Tam tersini yapacağı için söyledim.
Soran+1 yılAhah zekice bunun bir ismi vardı literatürde çözümü çözümsüzlükle çözme :)
- +1 yıl
hiç bilmem literatür miteratür. ama anneler herşeyin üstünden gelir ;)
Soran+1 yılTabi ön sezgileri güçlüdür :)
- +1 yıl
Aynen 😂😂😂
+1 yılYoooohhh a... mmmmm... k...
01 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah çok açıklayıcı oldu
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana yanasma pesinde.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum ama emin değilim
Gizli Üye(30-35)+1 yılDünya'da başka kız kalmadı mı ya
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim gönlüm nerde bir b*k var oraya konuyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanaşıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılMasumca olamaz mı nasıl anlarım?
Cevap sahibi+1 yılCok yaklaşması normal degil
Soran+1 yılFarkındayım
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026