Diyelim ki senden önceki yaşamında gitmiş.. Bu seni rahatsız eder mi yoksa bana ne mi dersin?
Kesinlikle rahatsız eder..
Kesinlikle rahatsız eder
Benden öncesi beni alakadar etmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Diyelim ki senden önceki yaşamında gitmiş.. Bu seni rahatsız eder mi yoksa bana ne mi dersin?
Kesinlikle rahatsız eder..
Ya ben böyle şeylere biraz takık birisiyim O yüzden benim için önemli başkası için önemli değil değildir bilmiyorum ama ben takılıyorum böyle şeyleri beni rahatsız eder yani
Erkekler de bu durum hoş karşılanabilir ama ben hayatım boyunca hiç gitmedim bulunmadım bile teklif edildi ama sevdiğim kız için reddettim ve o kız da beni reddetti ve böyle devam ettim deneyimsiz olabilirim evet ama inanıyorum ki evlenince deneyimim iyi olacaktır
Ve kadınımın benden önce ilişki yaşamış olması artık önemli değil sebebi ise tecavüze, tacize uğrayan kadınları gördükçe anlıyorsun insanların ne yaşadığını küçükken bir çok kadın cinsel tacize tecavüze uğramış olanlar bulunuyor bu yüzden önemsiz
Cidden... Bu yaşa kadar böyle kalan nadir insanlardansın.
Kalpten olma da.
Bi erkek olarak bir kadının oraya neden gittiğine şaşarım eğer orada çalışmıyorsa. İnce uçlu Nokia şarjı sormaya gitmiş olamaz 😂😂 banane ya neden gitmişse gitmiş işte belki birine bakıp çıktı
Benden öncesi beni ilgilendirmez sevmiyorsam da hay hay ben götüreyim bir alana bir bedava ürün kampanyası ile seviyorumsam zaten overlokçu ayağına gelir 😂😂😂😂😂🥂🥰🥰🥰🥰💃
Cevap
15Cevap
Beni ilgilendirmez kendi hayatı
İstek değil ihtiyaç mottosu güdersem yargılamam. Fakat normal yaşantısı yeterince renkli ve buna rağmen gidiyorsa o zaman doyumsuz gözüyle bakarım D:
Jsjsj tabi beni ilgilendirmez ama oraya giden biri hastalık olmadığı ne malum o durum düşündürür
Bedenini satan kadınlara gidecek kadar düşük biriyle işim olmaz.
Zevksiz olduğunu düşünürüm öyle pis ortama gidilir mi? Kadın için daha kötü erkek içinde öyle bekle sevdiğin çıkar evlenince onunla ilişki yaşarsın
Hastalık kapmış olma ihtimali yüksek diye bakar, uzak dururum.
O da neymiş? Mağaramda isteyebileceği her şey var. Bende dahil.
Erkeğe bile iyi bakılmazken kadın için söylemeye gerek yok.
Genel evine degilde esimle club gitmek isterim
İlk deneyimim maalesef genel ev oldu odaya geçtikten sonra kadının gelmesini bekledim. Bana gelip niye soyunmadın dedi sonrasında bitince de geçmiş olsun milli oldun dedi🤦😂
Erkek için sıkıntı olmaz ama kadınlar için olabilir
Gecelik ilişkide sorun olmaz ancak uzun surelide sıkıntı olabilir
Hastalık falan kapmıştır ıstemem ben
Hiç gitmedim gitmemde
Kendine saygısı olmayana başkası neden duysun
Kesinlikle rahatsız olmalısınız kızlar
Gitmeyenlere selam olsun
Duygusuz sevismeye karsiyim
Uzaklaşırım
İğrenç
Muhatap bile olmam
Hiç gitmedim.