her gece nerdeyse yatağın ses yapmasından bıktım. çok iğreniyorum bu duurumdan. kulaklarımı yeterince kapatıyorum ve musik dinlemeye mahrus kalıyorum!
bu durumda ne yapıcam nasıl kurtulçam?
bu durumda ne yapıcam nasıl kurtulçam?
sen sanki annen ve babanlada biraz mesafelisin gibi ? neden annenin babanın mutluluğu seni rahatsız ediyor? ne güzel? evde kavga döğüş yok herhalde.. onlarda gece yatakta kavga ediyorlar
karyola sesindenmi? yoksa annenin inlemelerindenmi çok rahatsız oluyorsun? bence biraz kıskanıyorsun gibime geliyor..hiç büyük konuşmamak ve kimseyi kınamamak lazım.. yarın sende
evlenip böyle yapmayacağından eminmisin?
eski bir deyim vardır bizin yörelerde :))) agaç kesenle ananı öpenin :)) ne yanına yaklaş nede ses cıkar :)) evladıda olsan cok sert tepki alırsın :)) aferin en güzel olanını yapıyorsun .sesini cıkarma cıt bile :)) sen hala muzik dinle bak elelemnasıl catır catır . sevişiyor :)))
Unutma ki bundan 20 yıl önce o gıcırtılar sayesinde sen oldun. Nankörlük etme derim ben
Onlardan önce yat. Böylece onlar odalarına girdiklerinde sen çoktan uyumuş olursun!
o gözler ne ya öyle korkunçç :)
valla billa öyle :)
Cevap
21Cevap
sağlıklı bir annem ve sağlıklı bir babam var deyip şükredeceğine şikayet ediyorsun. onlar her akşam yaptığı için o evde kavga gürültü olmaz. bir de şöyle düşün. sen yatarken diğer oda da yada salonda kıyametlerin koptuğunu. birbirlerine ağır sözlerle hakret edip bağırıp çağırdıklarını, onu bunu kırıp yere attıklarını, hatta babanın anneni dövdüğünü.
şimdi cevap ver... hangi sesi duymak istersin :)
1 bu doğanın bize sunduğu bir ganimet bundan iğrenmek cok doğru değil ama uyuyamıyor rahatsız oluyorum dersen. annen yada babana sizin yatak biraz eskimis cok gıcırdıyor. yenisini mi almak lazım dersin. onlarda rahatsızlık duymadan bir onlem alırlar elbet. sizden ses cıkmayınca ses gitmiyor yada rahatsız olmuyorsunuz sanıyorlardır. dialog dialog dialog. herşeyin cozumlendiği yer konuşmak anlaşmak.
ya ebeveylerın bosanma asamasnda olsa her gece kavga etsen aglayarak yataga gırsen? bence farkındalık kavramıyla ılgılı bıkac kıtap oku. senın gıbı '' elındekının kıymetını bılmeyen ınsanlardan rahatsızım''''
annem babam cok kavga ederler. elindemkenin kiymetini bilmekle alakasi yok gercekten
pekı annen baban bosanmak uzre olsalar da kavga edıyr olsalardı? o zamanda aynı seyı burda paylasırmıydın?
evet paylastimda
Dua et o zaman. Elinden hiç bir şey gelmezde boşanacak bi çift neden sex yapar ki?
ama gel de anlşat işte hala yazıoo :D
inanır mısın duygularıma tercüman oldun :) bende aynı durumdan müzdaribim artık odalarına dalıp yeter ulan diye çemkirmek istiyorum
aynen biktim!
her gün odaya gir gök gürlüyor yanınızda yatabilir miyim de. baban uyuz olacaktır :))
Sende evlen çoluğa çocuğa karış yarın bir günde aynı durumdan senın çocukların şikayetçi olursa hiç şaşırma.
emin olki bunu onlara yasatmam!
çok saçma.kavga seslerinden iyidir.ayrıca nasıl duyuyorsun okadar.müzik açıyorsan nasıl duyuyorsun.ben kaç yıllık annemle babamınkini duymadım :S bizim evin yalıtımı mı iyi acep :)
ne guzel birbirlerini aldatcaklarina en azindan sevisiyorlar moruklar. bundan memnun bile olman lazim.
biraz gencler yani. erken evlenmisler. ama cok tiksiniyorum. yani her gece annenin sesi anlatamiyorum kbkma
her gece :D takmamaya calıs ya hayatn içinde olan bişey . eger imknn varsa odanı da degiştrebilirsen daha yararlı olur
evde karyola sesi değilde babanın başka bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrendiğindeki kavga seslerini duymadığına şükret.. hala birbirlerini arzulayan iki insan var...
benim neye surk etmem gerektini bilmiyorsun. annem ve babamin iliskisi igrenc. her gun kavga edip aksam yatagi girip. gurursuz onursuz bir iliski. bir kadin nekdr soz yutup yine yataga girer. kucuk kardeslerim bu durumdan etkilenir diye korkuyorum. beni yine bosverdim. babam annem siddet uygular ve her zaman dovus huzursuzluk icinde ailemiz. ama geceleri bu durumdan biktim. yargilamadan once dusun. bu yuzden benim en ii cevabim degil kbkma
o konudan cogu kez de bahsetim. inanma zaten sana yalan borcum yok . inaaman inamaman beni etkilemez yasayan benim sen degil. diegr sorunu bir cok kez paylastim bu sitede. sorularim arasindada bu soru vardi. ne var bunda?
onlara yeni bi yatak hediye et.modüler demonte filan olursa ses yapmaz asla.hem onlar da daha rahat olurlar :)
bence söyle önlemini alıyorlar bi ker annemle babmı basma durumuna geldim anneme söyledim şimdii hiçç duymuyorum bile :D
annenen bir sabah ya anne yatağınız çok gıcırdıyor babama söylede yağlasın.. de gerisi hallolur zaten...
utanirim ben
ozaman "anne dün gece rahatsızlandınız mı (baban veya annen için).. dönüp durdu biri yatak gıcırtıları geldi sürekli" de.. içinde gıcırtı geçen bir cümle kur işte.. senin o sesi duyduğunu anlasın..
basitantik ile makine yağı al ve yatağın eklem yerlerine suruver ayrıca 4 ayağına da sür ikili temas olan heryere süreceksun akşamı iple çekersin
diger sese?
metal karyola felansa yağla onlardan habersiz ahşapsa iki çivi ekleştir. oda olmadı erken yat başka çare yok, babanında maşallahı varmış :D
ne güzel işte güzel bi ailen var.. adamlar sağlam.. ama illaki de şikayetçiysen git yanlarında uyu
o gıcırtıların mahsülü olup gıcırtılardan tiksinmek
Bırakında anneniz babanız rahatça şey etsin.
Bir kaç yıl sonra siz daha fazlasını yapacaksınız.
babanın ellerınden opmek ısterım nasıl adammıs o oyle be hergun hergun olurmu o ıs annene sole duyuyorum de onlar onlem alır
baban iyiymiş valla bu sitreste her gece gündüz onların olmadığı bi saatte yatağa bi bak hastalığını tesbit edip tedavi etmeyi dene
kızları sesten rahatsız oluyor diye sevişmesin mi şimdi insanlar
bu yuzden 911 arayan bi kiz taniyorum :)
:Dhaha super
911 i mi? netten mi tanıyosun?
yatak hediye etmelisin
yatagı yenilemei öner:D
odanın yerini değiştir
uyumaya çalış boşver onları
Kıskanıyorsa yapacak yani :D
erkek olmasindan supeliyim bluelady , haha sala gitsin:)
O ne fantezi o ne güç her gece gece he :))))
sanki sen evlenince yapmicaksın
cocuklarimin duymicagi bir zamani tecih ederim. yapmicam demedim
ANNEN LE BABANIN BİRLİKTE OLMASINDAN MI BIKTIN...
hyr ama rahatsiz oluyorum
SENİN EVLEN ME ÇAĞIN GELMİŞ YA BU ARADA SENİ RAHATSIZ EDECEK KADAR SES GELİYOR MU GERÇEKTEN
yatagı yağla onlar yokken :)
Kiskaniomusun
Çağır erkek arkadasinı
oha bencede
Ne ya sordun söyledim
Yasa sabah annene kızararak bak anlar muhtemelen
tak kulaklığı kulağına radyo dinle
ne güzel mutlular diye sevinmen lazım
kıskanma kıskanam evlen sende gıcırdat karyolayı.
şişişşşştttt ne biçin yol göstermek . öyle . herşeyin zamanı var . :)) ham daha pişecek . :)) şarkısı bilem var ne diyor yazar ham meyvayı kopardılar dalımdan :)) beni ayırdılar nazlı yarımdan :))) demkki ham olanın tadıda tuzuda olmuyor degilmi :)) sübyancılar hariç . onlar hanıma mamanına baklmıyorlar bu işin :)))
-1
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar