En basitinden pantolon fermuarinin acik unutulmasi bile frikik vermeye yeterli olabiliyor. Dikkatsizlik kötü.
Hic denk geldiniz mi? Gördüğünüz neydi?
Hic denk geldiniz mi? Gördüğünüz neydi?
Yazlıkta sitenin havuzunda yüzüyoruz. Bizim komşu kızları Esma ile Gözde vardı. Ben o zamanlar 13-14 . Esma akranım ama ablası Gözde 18-19 o zamanlar. Gözde'nin göğüsler bomba. Rahat 36 DD falan. Abla mabla diyorum tabi ama gece rüyama falan giriyor. Neyse havuzda yüzerken bu havuza gülle dediğimiz şekilde atladı ve hızlı bir şekilde sudan çıkınca bir de ne olsun? : Gözde'nin göğüsler kabak çiçeği gibi ortada. Neyse velhasıl kelam o gün bu gündür havuza girmem ;)))))))) daha açamıyorum şikayet mikayet gelir şimdi.
Popo arası çok gördüm.. Ama bir kadın vardı popo arası görünüyor ayrıca da popo etleri bile iyice görünüyordu.. Hissetmemesi mümkün değil.. Çünkü bende de düşük bel pantolon tarzı vardı.. Düşmüyor ancak düşüyormuş gibi his yaratıyor, çekiştirmek zorunda kalıyorsun. Ama kemer ile bu iş hal oluyor.. Bir defa almıştım..
Ayy hic sorma birinde bildigin kadinin gotunu gordum dusuk bel pantolandan hep bunlar o günden beri çıtçıtlı badi giyiyorum🙈
Hahah iyi bir tecrübe :)
Cevap
38Cevap
Off hem de nasil firikik etek yalan olmus hatunun tum serveti tabak gibi karsimda ki masa da kiz arkadasim da gidip uyariyim kiz cagizi farkinda degil falan konusuyor ben de gitme bence dedim yok ben gidiyim dedi kiz dayanismasi goya kiz bunu tersleyince anladi neden gitme dedigimi kiz milleti cokkk fena cokkkk bacim oyle boyle degil istersen bir kac tane daha anlatirim :D
Fermuar açık bırakma işi kötü farketmeden bende yapmışımdır bir don firkiğim var yani. Göğüs ve çatal frikiklerine denk geliyorum onn dışında göğüs neysede şu toto çatalı görmekten tiksiniyorum bilerek açıyolar oturup kalkarken
Çok gördüm hatta birinde samimiyetime dayanarak uyardım sapık mısın oraya bakıyosun diye tepki aldım o gün bu gündür isterse açık gezsin kimseye demiyorum:D
banyonun musluğu arızalandı sırf ustanın çatalını görmeye dayanamadığım için bir aydır duş almıyom :)
dükkan açık derler bazen bende derim o an esnaf adam dükyanın başında durur diye... insanlık hali olabilir..
Gogus deyip geceyim de olabiliyo insanlik hali. Su frikik kelimesini sevemedim gitti. Ne alaka frikik..
Görmezden geliyorum genelde bilerek ve bilmeden verilen frikikleri
iş yerinde bayan arkadaşlar bazen veriyorlar bende başımı çeviririm
ne alakası var. frikick veren bir kıza bakmamak kişilik meselesi , profil resmim bambaşka. ikisi kıyaslanamaz. ikiside çok farklı. senin kız kardeşim annen yok mu başkası baksa çokmu hoş olur
Evet denk geldim ve uyardım kendisini o da gayet nazik teşekkür etti
Zincirlikuyu hsbc bankası genel müdürlüğünün bahçesinde kadının eteği havalanır ve ben o kırmızı donu görürüm 😄
bir gün bizim lavobonun altındaki su borusu patlamıştı. tesisatçı çağırdık. bu tam lavabonun altına doğru bir eğildi. eğilmez olaydı. görmez olaydım.
Of bu fena
gördüğünüzü anlatın diye sormuşsun ama hiç anlatmasam daha iyi yani o anı
Yolda yürürken kadın yere bişey düşürdü arkasındaydım 5.6 adım kadar bir eğildi toto olduğu gibi meydanda kilot giymemiş 2.3 adım attı bidaha eğildi toto yine meydanda :D
bir arkadaşımın eşi iş yerime geldiler fermuarı açık bırakmış sıef dantel bir çamaşırı vardı eti gozukuyordu çok fena oldum. Eşi tuvalete gidince fermuarı kapat dedin guldu kapattı. Şeytan git dedim gülünce
hastanede bir kadın tuvaletten çıktı arkadan eteği beline toplanmıştı farkında değil:) bacaklar tamamen ortada önümüzden yürüdü gitti ilerde yaran oldu mu bilmiyorum ama külotuna kadar açıktı:)
Lanet olasi su calisanlarin catallarini gormekten gina geldi :)
İstiklal Caddesinde şöyle bir yürümek günlük frikik ihtiyacını aldırır insana :D
o değil de bugün bir hatun vardı şişman tayt giymiş mal meydan da kabak gibi :) bir kadın vardı yaşlı en az 45-50 tanga giymiş tayt önü araya girmiş kestane meydan da karşımda karıştırdı şeyini yaa :) :)
Fazla insanlarin orasina burasina bakadigim icin cok yaklamadim ama gogusten frikik veren olmustu ;/
Daha bugün gördüm.. Ofisime geldi karşıma oturdu.. Mini siyah etek giymiş. İnce çorap vardı ama çamaşır beyaz olduğu için net gördüm. Aslında dizleri birbirine bitişikti ama o beyaz üçgen beni bitirdi resmen.
çok yani erkek de kadın da. sen esas merak ettiğini sor :D
Hergün okulda paso meme frikiği görüyorum, alıştım :D
valla bzim üni de bilerek veriyolar artık alıştım çokda cazip gelmiyo baknak falan :)
Pembe kadifesine kadar gördümm lenn frikik 90 a oldu hemde ahhahasf
evet ben gordum genellıkle mını etek gıyenlerde cok oluyor bu durum ya kıvrılıyor etek ya da sarkan etek ucu gomelk veyaz bluzun bı tarafına sıkıyor
Penaltı atanı gördüm tövbe Estağfirullah
Dışarda sürüsüne bereket var
Görmedim abla. Öyle şeylere bakmam ki ben
Cüneyt çakır hep frikik veriyor.
Yok o tarafa bakmiyom asdf
Görmemezlikten gelirim gerekirse uyarırım
bir sefer görmüştüm en kötüsünden iğrenöti
etrafına dikkali bak gözünden kacmaz :D
Genelde fermuarim aciktir hic aklima gelmez
genellikle hakemler maclarda veriyo.
okulda hatunlar frikik yarışına giriyor zaten.
gordum ve sorma daha gormek istmedim
HEP O YAVUSAAAK HAKEMLER
Görmüşümdür illaki
Çok gördüm
verirsen görcez
İlla ki Gördüm..
Vereyim sana :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar