+1 yılkeyfim yerinde ise bakarım. Yerinde değil ise ? yine bakarım. Dar kot varsa kesin bakarım. Eğer kot dar değil ise? e gene bakarım. Hafiften geçer yüzüne de bakarım. sonra geri kalır yine bakarım. Ya her halükarda ben bakarım. Dna mızda var bu bizim napalım yani.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
galeri7.uludagsozluk.com/.../...-bakmak_426902.gif
Bunun gibi olabilir adasdaad33 Yorumla
Soran+1 yılBunlar resmen çıplak çıkmış
Soran+1 yılHayirlisi ahsj
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bile bakarim :D la bu siteyr geldim geleli islemedigim gunahlari isliyom sayenizde :DD
36 Yorumla
Soran+1 yılAhahhdh hakkini helal et sdh
Cevap sahibi+1 yılEtmiyom daha birlikte yanacaaaaazzz :D
Soran+1 yıl...
- +1 yıl
benide bozdular gizlicim üzülme :D Artık hep beraber yanarız
- +1 yıl
puhahaha :))
Cevap sahibi+1 yılKizlar soruyor uyeleri su koseye :Dd😈
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:D bii git kızım ya.. kalkık ve çok çirkin olsa da bakarlar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
116Cevap
+1 yılBakarım tabi..
Tabi sonra bi' başkasını görür onu unutur öbürüne bakarım vs.
Baktığımla kalır, en fazla "vay vay vay çantaya bak " diye laf atarım..02 Yorumla- +1 yıl
Güzele güzel bakmak sevaptır..
- 00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılbir çay söyler bir sigara yakarım manzarayı izlerim
40 Yorumla
+1 yıl"Target locked" konumuna getirir otomatik pilota bağlarım. Acil durumlarda "eject" tuşuna basar paraşüt açarım.
10 YorumlaVallaha bakmam diyen yalan söyler ister istemez göz bu çarpar yani. Önünde kıx götü olcak popusu güzrl bakmayacak adam tanımıyorm bem bakmayan diyen herked bakar çıkıtormadan balar :-)
10 YorumlaBir kız bana baksa diye düşünüyorum böyle acaip oldum bir anda =( ama bakılır yani müsait bir yer ise ıslık çalıp yoklamak lazım arkasına bakacak mı diye , bakarsa.. neyse ya gerisi bende ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılNası acayip oldun:)
Soran+1 yılPoposuna bakmadigim kesin:) tipine ve tarzına gözüm carpar. Çok modern ve tarz gozukuyorsa ozellikle bakarim. o da nadir. Yoldan gelip geçenlere çok bakmam ya. Zatençogu bana bakar. Çoğu kıza da yaptıklaro gibi. Ben pek bakmamaya çalışırım.
+1 yılBen bakarım arkadaşım hem de iç çekerim
Ama bunu ona belli etmem yani rahatsız edici şekilde asla?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim anlamadığım olay buna bakmayan erkek elbette yok ama kızlar ne diye bakar bu tür durumlarda çözemedim. :))
01 Yorumla
Soran+1 yılKıskanırlar sdjsj
yani bir kere gözüm çarptığı anda bakmış olurum ondan Sonra bidaha bakmam çünkü baktıkc akendime İşkence çektiririm niye bakıyım benim olmayan göte :DD
00 Yorumla
+1 yıloff oof okşamak gelir insanın içinden kalçalar erkeği bitirir :D
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam anladım sen uzun uzun süzersin. Peki o an fantazi kuruyor musunuz?:)
- +1 yıl
güzel kalçalar oldumu böyle domaltıp götünü okşayarak sokmak geliyor içimden bağırta bağırta daracaıktır :D
1. Erkekler için fark etmez önünden geçen her dişiye bakar.
2. Geçen kızılayda böyle birini gördüm tek kelimeyle muhteşemdi diye bilirim.00 YorumlaIste o an gozleriyle skti tabiri beni anlatir hhaha
00 Yorumla
+1 yılBakmam diyen yalan söyler , yazan olmuş bakmam * ne bakıcam herkes işine baksın :d
00 Yorumla
+1 yılbakmadım diyen aha şuracıkta çarpılır :D bakarım süzerim sonra gel bide gezelim :D
20 Yorumlakımse benım baktıgımı görmuyorsa baya gözlerımler soyarım
00 Yorumla
+1 yılBaşını bAŞKA Tarafa Çevirene Helal Olsun.
Araba Sürerken Denk Gelmemesini Çok İstiyorum, Onlara Bakarken Kaza Yapıcam Birgün Allah Muhafaza.10 Yorumla
+1 yılPopo dedin mi akan sular durur.. Hele de ince belli ve geniş kalçalıysa..
116 Yorumla
Soran+1 yılKalçası düzgün ve kalkık. İnce belli.. süzer misin yani?
- +1 yıl
Hatta gidip tanışmak bile isterim ama onu hiç yapmadım bugüne kadar :)
Soran+1 yılTanışıp yatağa atacan yani. Tüm erkekler aynı..
- +1 yıl
Hayır aşık bile olabilirm.. Valla cok ciddiyim.
Soran+1 yılPoposuna mı?
- +1 yıl
Saçmalıyorsun, uzatma tamam.
Soran+1 yılDediğine inanasım gelmedi çünkü..
- +1 yıl
Sen öyle biri misin?
Soran+1 yılEvet...
- +1 yıl
Kendin buna karar veremezsin.
Soran+1 yılKendim vermedim ki.
- +1 yıl
Neden gizlisin?
Soran+1 yılSeni ilgilendirmez ama yine de söyleyeyim. Burada bazılarıyla konuşmalarım yüzünden yani soru cevaplarına yapılan yorumlara verdiğim cevaplar yüzünden ifşa olmak istemiyorum.
- +1 yıl
Ne gibi cevaplar verdin ki? Neyse ifsa olma, sadece bana ifsa ol. Bikac sey sorucam.
Soran+1 yılBurdan Sor..
- +1 yıl
Yahu tribe baglama simdi sanki srni odaya kitlicem.. alti ustu bisey sorucam.
Yolumu değiştiririm arkasından yürüyor demesinler sonra ne insanlar var neleri düşünmek zorunda kalıyorum öyle
00 Yorumla
+1 yılErkekse bakar:) Herkes bakar dikkat çekiyor sonuçta :) Baktırmak için giyiyorlar başka amacı yok yani:)
20 YorumlaSanırım sen ole giyindin :) bakarım baya kim bakmaz
010 Yorumla
Soran+1 yılÖyle giyiyorum genelde
Soran+1 yılAnca bakarlar sorun yok. Tipim duzgun diye Kara carsafa mi burunuyum?:)
Soran+1 yılGerek yok. d
Soran+1 yılAynen:)
Soran+1 yılSordun madem. Çok iyi...
- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılBakar gecerim suzmem için benim olması gerek o gün dokunup hissetcm öyle bos yere iç gecirilmez
02 Yorumla
Soran+1 yılTüm yolu önünde yürürse?
- +1 yıl
İste bakp gecerim dedim durup arkasından yurumem ne o sapk gibi ama benim olacaksa yol boyuda gün boyuda izlerim ;)
+1 yılmaddi anlamda götü kalkıksa bakarım ama mecazi anlamda ise bakmam
00 Yorumla
+1 yılben kalça hastasıyım en ince ayrıntısına kada süzerim
020 Yorumla
Soran+1 yılYaklaşırsın da sen ssjsj
- +1 yıl
:):) çok belli ettim
Soran+1 yılEttin :D
- +1 yıl
ama zaten ben kalça hastasıyım bitiyorum birde öyle bir tarif ettinki varya off yoksa senin kalçan öylemi
Soran+1 yılÖyle :D
- +1 yıl
ben bitiyorum göğüs fazla dikkatimi çekmiyor ama kalça varya aklımda ne fantaziler kuruyorum
Soran+1 yılUzun uzun süzersin yani
- +1 yıl
hemde ne biçim böyle hareket etmesini ne biliyim o hatları birde cıkıntılı ya of ki n e of dönüp baksan gene gözümü çekmem
Soran+1 yılRahatsız olurum öyle de :):)
- +1 yıl
ama düşünsene arkana dönüp göz ucuyla bakıyorsun ama ben hala gözlerim o dik duran kalçanda ve arada dudamı ısırıyorum
Soran+1 yılTahrik edersin:(
- +1 yıl
emin ol dediğin gibiyse bakıp bakıp dudak ısırrım hatta derin nefes alıp bir ara öptümü bile düşünürüm oan zaten baksanda seni fark edemem tamamen aklım kalçanda kalır güzelim ve sanırım mükemmel kaşçan var acaba ölçüsü kaç
Soran+1 yıl82 57 87 ölçülerim
- +1 yıl
DEsene yuvar kalça tam idela ve sıkı off yaa aooff şu an varya yazarken parmaklaırmı sıkıyorum mükemmel az işim var geliyorum :)
Soran+1 yıl:D ok
- +1 yıl
geldim iri kalçalı ilk aklıma gelen ne olur biliyormusun seni öyle görsem sanırım bu arada kalçan sert :)
Soran+1 yılEvet sert. Ne olur?
- +1 yıl
onu kremlemerke isterim hani masaj kremelri varya yenilebilir çikolatalı offf bee
- +1 yıl
sence nasıl olur
- +1 yıl
n eyse mesgulsun sanırım iri kalçalaım :)
bakmakla yetinmem fena azarsam gider yatma teklifi bile ederim.
02 Yorumla
Soran+1 yılUmut fakirin ekmeği diyosun:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyı gibi bakarım hemde, ona fark ettirene kadar da ugrasırım.
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye farkettirmeye uğraşırsın
Cevap sahibi+1 yılBilmem hoşuma gidiyor bazen bazıbayanları rahatsız etmek kişisel bir rahatsızlık :), birde bazıları fark edince asılıyor, o şekilde de egomu tatmin ediyorum :)
+1 yılBakmam yakınımdaysa uzaklaşırım üstüme gelirsede tersler kovarım
Örnekleri mevcut00 Yorumla
+1 yılbakarım hatta bakmakla kalmam o an fantazı kurarımm
00 Yorumla
+1 yıl"Bakmam diyen yalan söyler" demiş biri nasıl bir yokluktaysa artık, her neyse bakmam.
00 Yorumla
+1 yılbakmazmısınız diye sorman lazımdı bakarmısınız olmamış kızlar bile bakar ama takamaz...
00 Yorumla
+1 yılAslında dikkat çekmeden bakarım ama çok dikkatli bakamıyorum
00 Yorumla
+1 yılGözlerimi kapatarak yürümeye devam ederim yazsam inanacak mısın?
00 YorumlaKızlar daha bir ilgiyle bakıyor, ben bişey anlamadım bu işten;))
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kız olmama rağmen bakarım. Dikkat çekiyo yani bir de beli inceyse
01 Yorumla
Soran+1 yılYok zaten ince sadece poposu yuvarlak ve kalkık yayvan değil
Bakmamaya çalışırım ama bakmicak kadar nefsimi terbiye edemedim daha
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıliyice süzer bakarım. hoşuma gittiği için ama onu rahatsız etmicek şekilde bakarım.
00 Yorumla imama sormuşlar yanlız adada 1 kadınla karşılaştın ne yapan. demişki nikah kıyarım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılBu ara millette bir g*t merakı var anlamadım gitti.
00 Yorumla bir soruyu sorduğun için senin adına ben utanıyorum.
415 Yorumla
Soran+1 yılNe yapsak?
Soran+1 yıl. oO orospuluk yaptım ya Affet bacım.
Soran+1 yılSoru sordum ya haklısın sen hiç merak etmedin. Çünkü cinsel dürtülerin yok.
Soran+1 yılİnsan merak ediyor ve soruyor ne oldu namusum mu kirlendi. Sen kendine otur yan. Milletin adına utanmanın bir manası yok
Soran+1 yılHakkında hayırlısı. Kızın tipi düzgün. Ve kot giymiş. Yakışmış. Bakar mısınız diye sordum. Türbanlı arkadaşımızın hemen aklı kaydı. Yazık!
Soran+1 yılKot darsa hatları belirgindir kotun yakışmasından kasıt poponun kalkık olması ve bacakların düzgün olmasıdır. Biraz değişiksin :)
Soran+1 yılXperin 4 ve cinsel yaşam sorularına bakıp yorum yapmak seni günaha sokmuyor mu tatlım?:) bunun hakkında gerçekten. Ne dusundugunu merak ettim.
- +1 yıl
Soran+1 yılTeşekkürler ;?:D:d @karanlıklarbenim
açık konuşmak gerekirse bakarım bakmam diyende sıkıntı vardır zaten
00 YorumlaBakmamaya gayret ederdim amanefsime yenik düşer yine bakardm herhalde:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakıp geçerim hatta dikkat bile etmem. not: evet erkeğim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bakarım, baktıgım gibi de eve gidince hemen hayal ederım banyoda 31 cekerım :)
00 Yorumla
+1 yılcanı cehenneme.. vücudunu sergilemek istemesi doğal ama ben de izlemeye mecbur değilim.
313 Yorumla
Soran+1 yılMadem doğal canı cehenneme?
- +1 yıl
belki o da benim doğal haklarımdan birinden nefret ediyodur? anlayabildin mi?
Soran+1 yılKızın vücudu düzgün ve giydiği kot yakışmış diye niye nefret edesin? Ne yapsın tipi düzgün diye pardosü mu giysin?
- +1 yıl
off ver eksimi de gideyim..
Soran+1 yılTamam. Yeterince saçmaladın zaten bence de git.
- +1 yıl
Bence sacmaladin:) katiliyorum yorumuna, hella
- +1 yıl
*sacmalamadin
- +1 yıl
sağol @Merakliduygusal =)
- +1 yıl
+1 soran arkadaş bakmayınca neden rahatsız oldu onu anlayamadım :D
- +1 yıl
boşver sen ideolojisini popo üzerine kurmuş zaatları :D skrillex dinle @bizimCoplugunKedisi
Soran+1 yılBakmayınca rahatsız olmadım. Hem istediğini yapar deyip hem canı cehenneme demek?
- +1 yıl
sana tek cevap verdim ama hala soruyosun. ama güzelim sen beni hiç anlamamışsın ki ;)
Soran+1 yılÖyle olsun
ben bile bakarım yani
10 Yorumlakızlar bile bakar, erkekler neden bakmasın ki.
10 YorumlaBiz bile bakıyorsak herifler napsın asdf
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyak üstü fantazi bile yaparım buna ne binilir gibilerinden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen onunde aleti belirgin olan birini görsen ne yapıyorsun :)
00 Yorumlabakmam diyen var mı diye bakmaya geldim soruya
00 Yorumla
+1 yılGözlerimi ayirmam :D efkar bile yaparim :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAhhaahD
Bakmam, cinsiyet gereği kızlara bakmam yani.
00 YorumlaBakarız sonra çantayı kafaya yeriz.
00 Yorumlaböyle fantazilerim yok...
00 Yorumla1 defa bakıyorum ben.
00 YorumlaAnlik bakarim bir daha bakmam
00 YorumlaAnasını bile... ASDSADA
20 YorumlaBenim ilgi alanım bacaklar 😬😬
00 Yorumla
+1 yılben bile bakıyorum ayıp söylemesi ehue :))
00 Yorumla
+1 yılBen bile bakarım onlar nasıl bakmasın asdf
00 Yorumla
+1 yılKendini Tatmin mi? Ediyorsun?
00 Yorumla- Devamını Gör (76)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası