Gizli Üye(30-35)+1 yılbekarım ama ne demek istediğinizi gayet iyi anladım. sevgilimde bazen beni kırıyor ve bile bile mışıl mışıl uyuyor, sorsan benim için dünyayı yakar. insan kendini değersiz hissediyor değil mi? buna biz sınır koymalıyız , eşinizle konuşun durumu izah edin. empati kurdur , kadın o olsun erkek sen , aynısını sen ona yapıyormuşsun gibi olayı anlat ona , emin ol tepkisini o an belli edecek ve senden özür dileyecek.
22 Yorumla
Soran+1 yılişte o an yapmayı becerebilsem... belki çözülecek. ama o tafra karşısında gurur yapıyor ve kalkıp gidiyorum ben de. çok umursamaz bir pozisyonda olunca... teşekkür ederim haklısın.
Cevap sahibi+1 yılgitme , çekip gidince inan çözülmüyor aksine tartışma büyüyor. empati kurun bence en uygun çözümü bu. rica ederim.
En İyi Cevaplar
bence otur konuş en mantıklısı yeni evliysen eğer cidden tripler baştan soğutur dediğim gib konuşman en iyisi
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı. biraz ara ver uzak kal bu yaklaşımlardan özlesin seni yok eğer özlemiyor ise doğumuş olabilir. biraz trip at yani çek kendini düşme üzerine. aklına gelsin doğru şekilde.
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten uzun aradan sonra yaptığı bir şey bu
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=ZnAVMCvHrwU
Bu Onun Cinselliği Senden Önce Yaşamadığı, Bu İşleri Bilmediği, Ya da Öncede Böyle Ayı Olduğu Anlamına Geliyor.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
+1 yılOnunla konuş ve empati kurmasini söyle. Sorunlarinizi basbasa konuşun. İsteklerini acikca belirt. Nasil olmasi gerektigini söyle. Eger sana ve duygularına az birseyde olsa deger veriyorsa seni benimsiyorsa seni mutlu etmek için herşeyi yapacaktir yapmalıdır...
00 Yorumlaenişte pis bir adammış öyle işmi olur kadını ısıtacaksın ıslatacaksın ilgileneceksin seveceksin okşayacaksın ondan sonra kadın zaten herseyi verir yapar zevki ikiye katlar ahh bu odun erkekler hepde en isteklileri denk gelir onlara bizede isteksizleri
10 YorumlaValla senin adına üzüldüm. Kadına bir et parçası muamelesi yapan erkeklerden tiksiniyorum ama yapacak birşey yok. Sana tavsiyem onunla otur konuş ve bu durumun hoşuna gitmediğini anlat eğer mantıklı bir adam ise zaten doğru yolu bulacaktır
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılkusura bakmada senin eşinde tam dangozmuş yani bırak yapmıyorsa yapmasın sende dayanamıyorsan boşanın gitsin biri beni heyecenlandırmaya uğraşacak fantazi çeşitlerini deneyecek ben canım hiç istemese bile nezaketen de olsa uğraşırım yani karşındakide insan sonuçta cinsellik bittiyse ewlilikte biter malesef ya da bu adamın bir dostu filan vardır.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılbir sure istemiyorum de uzak dur dicem de bu sefer acliktan daha beter eder seni diye korkuyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılzaten on gündür falan uzaktı yani... of ne bileyim ya her şey o kadar kötü ki :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenden heyecan duymuyor ve seninle yapıp işini görmek istiyor.
İlişkiniz maalesef bitmiş, bu saatten sonra onunla eskisi gibi olma imkanınız zor, belki başkasıyla bile görüşüyordur heyecan yasamak için..
Sende kendi hayatına bakabilrsin, oradan sana mutluluk çıkması bence zor.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaklısın insan bir şekilde birileriyle paylaşmak istiyor bu gibi durumları fakat ne gariptir ki kimseye soyleyemiyor kadin olsun erkek olsun
Senin durumun gerçekten ciddi haklısın bayan olarak oksanmak sevilmek istiyorsun bu senin en doğal hakkın fakat erkeğin yani eşin işini görüp biran evvel bitsin zevkimi alayım derdinde oldugu için sürekli mutsuz ve huzursuz sun , bu durumu ancak ve ancak birlikte konuşarak ona isteklerini sunarak bu sorunun üstesinden gelebilirsiniz.00 Yorumlagüncellemede eşimi yargılamayın demişsin bunu grdükten sonra anladım ne yaparsa yapsın sen çok seviyorsun onu çok şanslı bir adammış...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. Klasik Türk Erkeği işte bunu anlamasini bekleme horoz gibi birkac dk isi bitsin rahatlasin yatip uyusun bunu konusmayi dene kac yasinda esin anlayabilecek yapidami konustunmu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. normalde sosyal hayatınızda iletişiminiz nasıldır eşinizle? ve kaç yıllık evlisiniz?
013 Yorumla
Soranyani normal diğer konularda.. 3 yıl
Soranpardon canım 1.3 yıl
Soran+1 yılben göremiyor olabilirim gerçekten sağlıklı düşünemiyorum duygusallıktan.
Soran+1 yılyataktaki bencilliğinden normal hayattaki düşüncesizliğini çıkarabiliriz demek mi oluyor bu düz mantık bakınca?
- +1 yıl
düz mantık değil bu.
daha geniş düşünmeye çalışın lütfen.
bütüncül?
eşine değer veren bir erkek normal veya özelinde yalnız bırakır mı karısını?
bunu onunla konuşmalısınız. normal bir zamanda.
yatak dışında., incindiğinizi ve değersiz hissettiğinizi kendinizin.
bu şekilde eşler arasında güven ve özensizlik saygıyı da götüreceğini açıkça ifade etmelisiniz.
seviyorum demişsiniz, aynı duygu onda da varsa bu sevgiyle yan yana gelmeyecek bir olgu ama yaşattığı.
Soran+1 yılhaklısın :(
- +1 yıl
hayır lütfen üzülmeyin..
konuşarak bu konuları aşabilirsiniz.
henüz birbirinizi tanıma evresinde bile olabilirsiniz..
bu arada buraya yazmakla vicdan yapmayın.
hepimizin bazen kendi içinde çözemediği sorunları olabiliyor.
paylaşıp fikir alış verişinde buunma şhtşyacımız çok doğal ve insani.
siz mahreminizi deklare etmediniz ki detaylı olarak.
sorununuza çözüm aradınız.
böyle düşünün.
Bu konular konuşularak aşılır.
sevgi varsa arada dahada kolay olur.
Sizin ilişkiniz nasıl? iletişiminiz birbirinize, yaklaşımı, kıyamama durumu v. s normal şartlarda açar mısınız özel olmazsa?
Soran+1 yılgenel manada düşüncelidir ama duygular konusunda düşüncesiz. yani ben bir öğünü kaçırayım çok vicdan yapar. ama suratım asıldığında aynı vicdanı kendisinde göremem. ağladığımda kızar mesela. kırıldığımda suçlu hissettiği için yine bana kızar. onun da bazı sorunları var. sevgi görmemiş. ilk sevgililik zamanımızda çok düşünceliydi çok üstüme düşerdi. ben bunun genel karakteri olduğunu sanmıştım ama öyle değilmiş. yine de başka erkekler gibi değil. bir yere giderken fikrimi alır. sorar.
cinsel açıdan sorun onda diye düşünüyorum. erken boşalma problemi var. ama hiçbir zaman erken oldu diye of püf yapmadım. doğal yolla aşmak istiyor. işte o durumu yaşayınca canı sıkılıyor, ben de sarılıyorum hiç önemli değil diyorum. tatmin olmadığımı da bir yandan gösteriyorum bir şeyler yapması için ama hiçbir şey yapmıyor. bu böyle devam edince bana dokunmak istemediğini sadece işini görmek istediğini anladığımdan beri, ona olan isteğimi de körelttim ve sadece o istediği zaman uyum sağlıyorum. o kadar.
Soran+1 yılbeni beğenmediğini de düşünüyorum artık. çünkü ne zaman kendi isteğimle onun aklını almaya çalışmışsam, giyinip süslenmiş ona yaklaşmışsam o istemedi. yani hep doğal süreç içinde bir bahane sundu sonra yaparız gibisinden. erekte edemedim. sadece o istediği zaman oluyor. buradan da ben etkisiz eleman olduğumu anlıyorum. kanka ilişkisi yaşıyoruz desem belki doğru ifade etmiş olurum.
- +1 yıl
gizlisin özeline nasıl yazayım:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu adamla ömür gecmez ^^
Ayril daha beter olmadan.16 Yorumla
Soran+1 yılayrılamam seviyorum
Cevap sahibi+1 yılkatlanacaksin ozaman o öküze
- +1 yıl
ayrılmak çözüm mü demesi çok kolay ve basit
Cevap sahibi+1 yıl@kardelenfs sen ne atliyon simdi?
- +1 yıl
sacma bir fikir lazimsa bunu kullan
Cevap sahibi+1 yıl@onurlubiradm tamam kim kemik atti sana
Gizli Üye(30-35)+1 yılHomoseksüel olmadığına emin misin ve seni sevdiğine?
04 Yorumla
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılO zaman gerçekten bu durumdan rahatsız olduğunu kırılıp üzüldüğünü istemiyorsa yapmasına gerek olmadığını ve ya yapacaksa da kendini senin yerine koysun nasıl davranılmasını istiyosa öyle davranması gerektiğini söyle..
Oturdun konuşup anlattın o da anlayıp tamam dediği halde yine yaparsa aynı şeyi mümkün değil bırak onunla sevişmeyi aynı yatağa girmem.. boşan demiyorum elbette ama istediğinde gitme gururunu bu derece incitmesine izin asla verme derim ki belki o şekilde vazgeçer hareketlerinden
Soran+1 yılhımm bak işte o hatayı yaptım. konuştum detaylarına kadar şöyle yapsak daha iyi olur yoksa ben etkisinden kurtulamıyorum diye anlattım ama devam etti. belki orada tepki vermeliydim. teşekkür ederim canım.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim..
+1 yılevet çok haklısınız 7/24 saat insan eşini sevmeli öpmeli okşamalı ona kadın olduğunu kadınlık duygularını yaşatmalı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıleşin bencil ve duysuzça davranmış ama sen bu konuyu onada açıp konuşmalısın neden böyle davrandığını öğrenmelisin. karşılıklı konuşmadan paylaşmadan bir çok şey eksik kalır.
00 Yorumla
+1 yılkötü durum ya yazık. bebek gibi seviceksin göğsünde uyutucaksın kadınını. seninkisi öküzmüş
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsel isteksizlik varsa iş yorgunluğundan olabilir. Evlenmeden önce de cinsel birlikteliğiniz olduysa bunlar normal, alışmalısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKusura bakma da ben öyle eşin ta hammına gorum. O nasıl bir davranıs öyle ya. Sen onun için sadece seks objejisin kusura bakma da. Senın duygularını adam yok sayıyo.
00 Yorumlainan adına üzüldüm. kaç yıllık evlisin ve yaşlarınız ney. eşiniz okumuşmu
016 Yorumla
Soran+1 yılyüksek lisans ve çalışıyoruz yeni sayılır
- +1 yıl
ya ben bu tür erkekleri anlamıyorum hadi okumayan desek cahil deriz ama bu kültür sahibi bir insan. nasıl olurda eşi kırmış olupta anlamazlıga vuru. ben bunu anlamam. bu işi yaparken karşıyıda düşünecenki bu işin tadı çıkın. tek taraflı olunca mutlaka kırıcı olunur sonuçta. peki hepmi böyledir
Soran+1 yılhayır. zaten ender sevişiyoruz ondan kaynaklı. onu heyecanlandırmıyorum.
Soran+1 yılhayır ofiste. ne bileyim ya o da ayrı bir konu çözemedim. canı istemiyor işte. bütün fantezi yollarını denedim. pes ettim bıraktım artık sadece o istediğinde yapıyoruz.
Soran+1 yılon gün falan oldu mesela en son
Soran+1 yıldoktorla muhatap olmadı. çünkü kendisinde hiç sorun olduğunu düşünmüyor. ben büyütüyormuşum. o normalmiş. ben de tamam dedim ne yapabilirim ki o normal gördükten sonra. yapmasın tamam istemiyorum. ama bari kırmasın. erkekler bunu düşünemeyecek kadar fikirsiz mi ya...
Soran+1 yılçok üzgünüm ve daha fazla yazacak halim kalmadı. ilgine teşekkür ederim.
Soran+1 yılçok teşekkür ederim
+1 yıleşinle paylaş büyük sorun bu canım ayrılma hatta aldatma sebebi :S:S: konuşmaya çalış..
10 Yorumlabence açıkcaaa konuş onunlaaaaa senide tatmin etmesi lazımdır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldurum zor adam odun egıtmelısın
evlı olmasan gerekenı soylerdım ama karısmak ıstemem00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim de karım senn eşin gibi önemsemiyor hiç cinsel hayatımızı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence ona anlat ya da belli et bu durumu
12 Yorumla
Soran+1 yılkırıldığımı söyledim kalktım. ama umursamadı ve uyudu.
Cevap sahibi+1 yılisteklerini söyle o üzerinden çekildiği için kırıldığını düşünmüş olabilir.. böyle değil böyle istiyorum de anlat güzelce anlamazsa kusura bakma ama odun dicem..
+1 yılpeki üreklimi böyleydi yoksa sonradanmı?
08 Yorumla
Soran+1 yılevlendiğimizden beri hep bu tarz sorunlar var
- +1 yıl
konusmayı hic denedinizmi? söyleseydiniz acıkca neden böyle felan diye ne diyor?
Soran+1 yıldaha önce kaç kere konuştum bana bu konuda doğru yaklaşması için dikkat etmesi için. ağırıma gidiyor kaba davranma dedim tamam dedi ama yine hep aynı terane
- +1 yıl
peki kısasa kısas sizde onun davrandığı gibi davransanız? işe yararmı aceba sonuçcta tek taraflı değil.
peki normal konularda nasıl sevgisi saygısı
Soran+1 yılnormalde saygılı. bilmiyorum ben trip atsam huysuz der bana işe yaramaz yani.
- +1 yıl
iş dolayısıyla yorgun olmasın adam. normaldede saygılı ise sıkıntı yok ama sürekli aynıysa sıkıntı bence
- +1 yıl
günaydın nasılsınız? bir değisiklik varmı? sıkıntı devam ediyormu? konustunuzmu
- +1 yıl
nasılsınız? var mı sıkıntı aranız düzeldimi
Karaktersiz bir eş işte. Tek açıklama bu!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyeni evlisin kesin.. dimi
114 Yorumla
Soran+1 yılsayılır
Cevap sahibi+1 yılnekadar oldu peki evleneli
Cevap sahibi+1 yıleşinle normal bir zamanda konuşmayı dene.. ben ilgi istiyorum bu şekilde davranışın beni değersiz hissettiriyor.. biz severek isteyerek bugünleri en güzel şekilde yaşamak için evlenmedik mi ben senin helalinim sende benim nedir bu davranışların gibi düzgün kavga etmeden konuş.. yaparsa yine sabırla konuş.. vazgeçecek farkına varacak uzun süren cinsel yaşamınız olacaktır.. rabbim yardımcın olsun ama kendini soğutma eşinden evliliğinden birde tanıdığın kimseyle paylaşma en yakın arkadaşınla bile
Soran+1 yılkimseye söylemiyorum zaten ondan buraya yazdım. teşekkür ederim tavsiyelerin için. çok kez konuşmayı denedim. ama etkili olamamışım. yine denerim ziyanı yok. ama artık kendimi çok değersiz hissediyorum yaşamak çok zor oluyor bunu düşünerek.
Cevap sahibi+1 yılbak canım her evliliğin ilk zamanlarında olur.. nasıl aynı eve girdiğinizde alışmaya çalıştınız birbirinize.. mesela aynı yatakta uyanmaya aynı masada kahvaltı etmeye aynı banyoyu kullanma.. sen a kanalı izlerken onun b istemesi gibi.. tenlerinde birbirine alışma süreleri vardır.. onu cinsel konuda çok irdeleme ama ne istediğini belli et sen rahatlayamadıysan söyle.. uyumanı istemiyorum. sen rahatladın ama benimde ihtiyacım var de.. sen ne biçim kocasın hareket sayılacak en ufak kişiliğine sakın laf söyleme.. sakın sakinliğini aseletini koru.. bir zaman sonra seni rahatlatmadan kendi rahatlayamayacaktır emin ol. tecrübe konuşuyor..
Soran+1 yılsağol canım teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılbende yeni evliydim haftada 1 ya da 2 kere felan oluyordu.. acaba bende mi sorun var ondamı diye çok düşündüm yeni evlisin 40 yıllık evli gibi haftada 1 ya da 2 haftada 1..1 2 kere konuştum olmuyor.. neyse.. o gelmeden kuaföre gittim saçlarıma fön çektirdim.. mini evde giyilebilecek elbisem vardı onu giyindim yemek yapmacağımı söyledim tost yaparım dedim tamam dedi eve gelmesini bekledim.. daha kapıda farketti hımm sen ne güzel karşıladın beni öyle felan dedi.. tostu yaparken hadi yemeyelim felan diyo:) ama içimden gülüyorum:)) tostu yedi ben yanında durmadım.. oturma odasına gittim telefonumla oynadım ama pas vermedim.. sonra aç kedi gibi bir bakıyor ki oyaladım onu ve o gün değişimim oldu biliyor musun yeminle:)
Soran+1 yılne güzel... dilerim güzelleşerek devam eder. ben bir kere kapıda jartiyerle karşıladığımda bu ne halin der gibi bakmıştı. sanırım beni beğenmiyor artık görsel olarak alacağını aldı. ya da başka bir kıza ilgi duyuyor bilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@feminum teşekkür ederim evlilik sabır gerektirir.. ben tostu yapmama her eğilmemde ki yüz ifadesini hiç unutamıyorum mesela:)))) şimdi okadar düzeldiki cinsel hayatımız birbirimizi bağlayan en güzel hislerden birtanesi.. sabırla bekledim.. ama bende 2 yıllık evliyim.. şimdi her akşam neredeyse:)
Soran+1 yılbir şey sorabilir miyim? ilk zamanlarla şu zamanlardaki isteği arasındaki farkın sebebi nedir? yani bir gün kendine baktın diye mi değişti her şey? kilit noktası neymiş düzenli konuşmak mı?
Cevap sahibi+1 yılgöster kaç taktiği.. onun gibi sıkılgan durdum mesela ogün oturuken onun ilgisini çektim ama şimdi yorgunum gibi vs oyaladım..
Soran+1 yılanladım. teşekkürler
Konuşarak cozersiniz başka türlü yolu yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 716 cevap paylaştı.
+1 yılBir kaç gün verme ozlesin seni
00 Yorumla
+1 yılSevişme olmuyormu yani
00 YorumlaElektrikli battaniyeyle yat daha iyi :D
00 Yorumla
+1 yılBiraz değişiklik ve hareketlilik getirmen lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılher şeyi ben yapmaktan bıktım
- +1 yıl
Yani herkesin başına geliyor bu gibi durumlar. Heyecan eklemeniz gerekiyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok bencil biriyle evlenmişsin yapıcak bişey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu durumu öncelikle eşinle paylaş
06 Yorumla
Soran+1 yılpaylaştım gece vurdu kafayı yattı
Cevap sahibi+1 yılbak o hiç olmamış insan eşiyle sorunlarını çözmeli
genelde böylemi yoksa sonradan mı oldu?
Soran+1 yılhep böyle. ilk gecemizde bile beni ağlatmıştı.
Cevap sahibi+1 yılyeni mi evlisiniz ve eğitim durumunuz ne
Soran+1 yılyüksek lisans evet yeni sayılır
Cevap sahibi+1 yıleşin sanırım kendine uzun süreli ilişkide güvenemiyor işinin bittiğine bakıyor
+1 yılEşinle konuş oda çözmüyorsa yapacak birşey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılönclikle siz kendinizi biraz değiştirmelisiniz
05 Yorumla
Soran+1 yılne gibi
Cevap sahibi+1 yıldetaylı yazmaya kalkarsam yorumum kaldırılır
Cevap sahibi+1 yılancak şunu diye bilirim size siz bir çok yönde eşinizin aklını başından almanız gerekir
Soran+1 yılbirçok yolu denedim aklı bende değil ki aklını başından alayım. olmuyor.
Cevap sahibi+1 yılDenemediğiniz çok şey vardr bnce
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞii üzme kendini kıymetini bilmiyor senin
00 Yorumla
+1 yılÜzülüyorum bayan
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası