• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Cinsel Yaşam

Nasıl oral öğrenebilirim?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Erkek arkadaşım yapmamı istiyor ben bilmiyorum hatta iğreniyorum ama onun da mutlu olmasını ve bana bağlanmasını istiyorum o da öğrenebilirsin falan diyor ama nasıl yapcam
Nasıl oral öğrenebilirim?
Fal Soruları Erkek Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

tavsiye-1: öncelikle kadının nabzı atıyor mu, bir kontrol edin. (çok acımasız başladım l*n .)

tavsiye-2: nabız atıyor ve partneriniz nefes alıyorsa, oral sex'in en güzel başlangıç noktasının dudaklar olduğunu hatırlayın. öpüşün bebeğim, öpüşmekten yorulmayın, ama dozunda bırakın her şeyi, abartmayın. sihirli cümle: güzel öpüşen adamın kötü oral seks yapması mümkün değildir! kapiş?

tavsiye-3: dudakları somurma, bu insanın bir anası-babası, mahalle bakkalı var. "şordon 2 pokot mokorno" diye alışveriş yapmayı kimse istemez. sakin ol, dilini vidanjör gibi kullanma.

tavsiye-4: eller! eller! eller! (bu sadece bir yıldırım gürses şarkısı değildir.) ellerini kullan, o ellerin bacak arasına indiği an var ya, işte o anki o titremeyi hissettirmelisin karşı tarafa. gerisi tırt bebeğim.

tavsiye-5: partnerini tanı! bak bu çok önemli. hatta neredeyse en önemlisi. tanı derken, adını bilmediğin kadınlara yap demiyoruz, anladın sen onu, tanı her santimetrekaresini.

5
    23 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

tavsiye-6: karşı tarafı tart. patates çuvalı gibi kaldır demiyorum, partnerin oral sex'ten hoşlanıyor mu, daha önce bunu konuştun mu, çünkü bazı hanım kızlarımız bundan hiç ama hiç hoşlanmazlar. sen orda ağzını felç etmekle uğraşırken hatun "hmm perdeler de kirlenmiş, bir makineye atiyim şunları." diye düşünecekse hiç başlama, hatta sen uğraşırken hatun böyle bişey düşünüyosa, öl l*n .

tavsiye-7: eğer partner kişi, daha önceki tecrübelerinden bildiğin gibi oral sex'ten hoşlanıyorsa, başlamak için düdük çalmasını falan bekleme, çalmıyo. makul süre (10 dk. kadar) öpüştükten sonra "başliyim mi?" ya da "ister misin?" gibi şeyler söylemeden direkt olarak eyleme koyul.

tavsiye-8: bundan zevk almasan bile sadece kadın istediği için değil kendinin de hoşuna gittiği için yaptığını karşı tarafa hissettir. e bunu da nasıl yapacağını buradan öğrenecek değilsin herhalde, akıllım?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

tavsiye-9: kadının gözünün içine bak ama ööle aç, ıslak, yavru köpek gibi bakma. seksi ol, tuttuğunu kopar, "hmmfss hmfss oluyo mu?" diye sorgulamadan çalış. o bakışlar var ya o bakışlar, o gözgöze gelince çakan şimşekler, ah işte onları da kat işin içine.

tavsiye-10: bırak kadın kıçını kaldırıp indirsin, sana az biraz yön versin. ben bilirim ayağı kötüdür, bilemezsin işte rezil olursun. herkesin tavrı-tarzı farklıdır, kimi kadın erkeğinin kafasını tutmaya bayılır mesela, eliyle ritmi belirler, ona izin ver.

tavsiye-11: pozisyon önemlidir, yani erkeğin duruşu. çünkü çabuk yorulabilir, bir de bazısı kollarını yatırıyolar böööle bu sefer de boyunları ağrıyo. en güzeli koltuk kardeşim ya, kıçını kaydırıcan bööle koltukta, evet. bir de yan yatıp kafasını bir bacağın üzerine yatırmak durumu bazen adamlara az konfor sağlar, sonra hoop bir bacak hamlesiyle kaldırırsın yine, ehe.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

tavsiye-12: 69 senin için olmazsa olmaz olabilir ama o kadar keyifli bişey değildir, bir kere zor pozisyon orrayt? ayrıca hatun, o zevkin tadını tek başına çıkarmak istiyor olamaz mı? ille kendini katma ortama be adam!

tavsiye-13: burdan tüm yetkililere sesleniyorum: ısırmayın! yaaaaaaa, nasılmış ööle, "hatunlar ağzına alırken pipimizi ısırıyo yeaa, böhü :(" diye ağlamalar? çikolata diil bu güzelim, ısırmaktan vazgeç, okeyy? hele bir de saçma sapan yerleri hayvan gibi ısırdıkça seksi değil, komik oluyorsunuz, ona göre.

tavsiye-14: regl döneminde yapma! haa salçalı seviyosan bilemem, takıl kafana göre.

tavsiye-15: belli bir noktada inleme sesi duyduğun zaman orda kal, yerinden ayrılma! inlemeler artıyorsa, hızlanmaya başla, kendini partnerinin tepkilerine göre ayarla.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

tavsiye-16: alakasız yerlere boşa salya akıtma. haa nerelere akıtacağını sölüyoruz işte, sabırlı ol.

tavsiye-17: çılgınlar gibi hızlı sert dil darbeleriyle coşmak yerine, klitoris ya da çevresini belli aralıklarla ve uygun hızda uyarmaya çalış.

tavsiye-18: dudakları ellerinle ayır, çıkan klitorisi em, evet em, ısırma. (bkz: tavsiye-13) hatta em bırak, em bırak, em bırak... bu hareketi defalarca tekrarla, unutma bebeğim, olay klitoriste! hatta sert olan ucunda. topsuz sahada dolanıp durma, gole yönelik çalış.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

tavsiye-19: ille de klitoris bulucam derdine düşme, bulamıyosan bulmak için uğraş ama bunun için kasıp kadını atmosfer dışına atma. (hmm, perdeler de kirlenmiş... hatırladın?) baktın bulamıyosun, keyif aldığını düşündüğün diğer noktalara devam et bebeğim.

tavsiye-20: vajinaya dil sokmak orgazma ulaştırmaz, sadece yardımcı olur. çünkü vajinal orgazmın dille olması mümkün değil, ha 10 santim içeri girebilecek kadar dile sahipsen onu bilemem, bence bir doktora göster, o ne ööle be.

tavsiye-21: klitorisi bulduysan tadını çıkara çıkara takıl ve orgazm anını keyifle bekle. köfte seniiii.

tavsiye-22: tıpkı erkekler için geçerli olan ıslaklık kaynaklı uyuşma durumu kadınlara da olur, o yüzden hep aynı yere çalışmamak gerekir. dolaş abi cenneti sermiş önüne, katman katman dehliz var keşfet işte.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama ben yapcam sevgilime :/

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

tavsiye-23: keşfet dedik de kat kat rulokat diil bu, sakin ol. her katı aç tamam da yavaş yap bunu. bööle çamaşır gerer gibi germe, acıyo, biliyo musun? yazık onaa.

tavsiye-24: klitorisle uğraşırkene, eller de boş durmamalı, vajinanın üzerinde gezinmeli, bacakları okşamalı, hatta ulaşabilirse göğüs uçlarıyla oynamalı, göğüsleri avuçlamalı falan. butlara yapılan elle müdahaleler hoştur. bacakları kavramak, butları okşamak, sıkmak boşlanmamalıdır.
      tavsiye-25: koku önemlidir. sende de taşak kokusu var şimdi, beni konuşturma ama kadınlar bazen genital sıvılarının koktuğunu veya kötü tadı olduğunu falan düşünür, bu da konsantrasyonu bozar, utançtan olaya odaklanamayabilir, "bitsin artıkkkk." diye tırnaklarını avuçlarına geçirebilir. o yüzden asıl önemli olan ona kendini kraliçe gibi hissettirmektir. hatta tüm tavsiyeler arasında en önemlisi bu evet, bunda karar kıldım. karşında kraliçe elizabeth varmış gibi düşün, ahahah, tamam örnek kötü olabilir ama en azından treat her like a lady

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

tavsiye-26: ee tabi, öncesinde bir duştur, bir hamamdır, bir jakuzi sefasıdır, fena olmaz, temizlik açısından. jakuzili eve taşının. (oha)

tavsiye-27: kukuyu öpmeyin bence... komik yani.

tavsiye-28: birleşme sırasında bir taraf orgazm olduysa ama öteki taraf olmadıysa veya vajina bir türlü ıslanmıyosa çeşitli seks toy'lar kullanılabilir. ee tabi bu çiftin karşılıklı anlaşmasına bağlı bişey, bir dildo ya da vibratör başucundaki çekmecede yer alsa fena olmaz. "ulan orda ben varken sentetik şeyi nabalım baboli?" deme işte. takviye kuvvet iyidir.

tavsiye-29: kıldır, tüydür, kokudur, bunlara takılmayın... olur ööle. ama partneriniz cidden çok kötü kokuyorsa bir hastalık belirtisi olabilir (bkz: trichomonas vaginalis) tebrikler, birlikte tedavi olmanız gerekir. kısacası hijyen önemlidir. "yardırmak" güzel de sonra g*tüm g*tüm doktorlara taşınmak da var.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

tavsiye-31: 31'le destekle. haa kimi kadın vardır, kendisine elle mastürbasyon yapılmasından hoşlanmaz, o da senin hatunu ne kadar tanıdığınla alakalı artıkın, bişe yapamicaz. (bkz: tavsiye-13)

tavsiye-32: bazı tavsiyeler her iki cinsiyettekiler için aynı. takılara dikkat etmek gibi. ama önemli bir ortak nokta, ağzın doluyken konuşma, saçma sapan gülme, öfleyip pöfleme. geçiştireceksen, bunu yapmak için yaratılmış adamların piyasada kol gezdiğini hatırla, gaza gel.

tavsiye-33: bunların hepsini yapmaya çalışma bebeğim, daracan kuşu gibi didinip de nefes nefese kalma. 5 tanesini iyi yapsan kâfi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

daha da ne diyim bilmem ki, pompei şehrinin altın anahtarını versem bu kadar hora geçmezdi.

not: ah bir düşürseniz bunların feriştahını yapacaksınız, biliyorum kaplanlarım.
      not2: hayır elimde kız yok.
      not3: ödevlerinize bakmıyorum, getirmeyin.
      not4: yılmayın, aramaya devam edin, umut dünyası bu. "mühendisim, bulamıyorum, mağdurum." falan demeyin, uğraşın. mahsur kalmış enerji bakanının milyon dolarları için burkina faso'ya 80 tane mail atmış insanım ben, kime anlatıyosun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Pardon pardon bu bayanlar için olan 1sn.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

tavsiye-1: geciktirici sürülmüş pipiye yapmayın, ağzınız şişme bebek ağzı gibi oluyo ve dudaklarını hissetmiyosun, berbat bişi.
      geciktirici süren adamı da şutlayın zaten.
      tavsiye-2: adam boşalırken merakla bakma evladım, kenara çekil, bebeler göze kaçtığında kızarıklık ve yanma yapıyor. @_@ bekareti bozulan gözü bol suyla yıkayın.
      tavsiye-3: rabbim sana 1 ağız vermişse, 2 de el vermiş. onları da işin içine dahil et. odun gibi durma.
      tavsiye-4: su bazlı lubricant kullanın, hazzı ikiye katlayın. ehe.
      tavsiye-5: prezervatifin üzerinden yapmayın, tavukçuda dönen şişte kızaran piliçleri camdan yalamak gibi bişey bu, komik olursunuz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

tavsiye-6: kıldır, tüydür, kokudur, bunlara takılmayın... adamın işediği yer ağzındayken gerisi teferruattır çocuğum... ha gönül ister ki, önce bir duş yapılsın, o zaman nefis olur bak.
      tavsiye-7: bütün dişlerinizi söktürün. (şaka l*n şaka, söktürmeseniz bile hassas bir noktaya temas ettiğinizi unutmayın. yazık onaa.)
      tavsiye-8: "ama muzla denediğimde daha da alabiliyodum." diye düşünüp köküne kadar almaya çalışmayın, öğürmek seksi değildir.
      tavsiye-9: kırmızı ojeleri ve dudaklarınızın aldığı şekli adamın görmesine izin verin, bundan tuhaf bir zevk alıyorlar. henüz çözülemedi.
      tavsiye-10: adamın uyumadığından emin olun, arada dürtükleyin, ses falan çıkarsın.
      tavsiye-11: adam çok sarhoşsa hiç uğraşmayın, emeğinize yazık, uyusun pezevenk!
      tavsiye-12: arada sırada tükürün ama bu, ne sizi kaşar yapar ne de adamı rocco, fazla gaza gelmeyin, dozunda bırakın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

tavsiye-13: sakız çiğnerken, sigara içerken yapmayın. (işte bu sizi kaşar yapabilir, komodinin üzerinde para bulursanız, şaşırmayın. beni arayın alışverişe çıkalım.)
      tavsiye-14: öpmeyin. öpmeyin. öpmeyin. (komik olur.)
      tavsiye-15: pipinin alt kısmını arada sırada ağzınıza, dilinize vurun, korkmayın.
      tavsiye-16: adamı parmaklamaya çalışmayın. her kuşun eti yenmez. aranızda bunu yapanlar var, biliyorum!
      tavsiye-17: sadece pipiyle ilgilenmeyin, alt kattaki 2 yetimi de unutmayın.
      tavsiye-18: bir diliniz olduğunu unutmayın, sadece dudaklarınızla çalışmayın. biraz çaba canım aaa...
      tavsiye-19: alttaki 2 yetimi pipetle çamlıca gazoz içer gibi emmeyin, canları acıyor, dozunda bırakın.
      tavsiye-20: "kadınım" deyip bunları şu anda öğreniyorsanız, cinsel organınızı kontrol edin, erkek olabilirsiniz...
      tavsiye-21: bu tavsiyeleri bir yere kopyalayın, kafam atarsa hepsini silebilirim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

tavsiye-23: eğer iğrenecekseniz, ağzınıza boşalmamasını en başta söyleyin, hedefi en başta belirleyin. (bkz: tavsiye-2)
      tavsiye-24: "bitse de gitsek" havası vermeyin, elinizden bıraktığınız an başka bir kadın kapacakmış gibi hırslı olun...
      tavsiye-25: boşaltmadan bırakmayın. eğer bırakacaksanız kafasına sıkıp bırakın daha iyi. (do you know kasık ağrısı bebeğim?)
      tavsiye-26: yutmaya iğreniyorsanız, miniklerin tadını tatlı hale getiren yiyecekler mevcut, onlardan yedirin.
      tavsiye-27: tüm bunlara rağmen beceremiyorsanız, uzatmayın, lezbiyensiniz demektir. tebrikler...
      tavsiye-28: oral sex'ten sonra öpüşmeye zorlamayın, herkes yapmaz, hele ağzınıza boşalınmışsa... yine de öpüşen bir sevgiliniz varsa, kıymetini bilin. ayrılırsanız numaramı verin.
      tavsiye-29: pipi başı ayrı özen ister, özellikle başın altındaki kısmı dille uyarmak size 1.000 yıldız puan kazandırır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

tavsiye-30: her erkek ağza boşalmaktan hoşlanır, buna izin verdiğiniz adam, kendini "özel" hissedecektir, unutmayın.
      tavsiye-31: 31'le destekleyin. (bkz: tavsiye-4)
      tavsiye-32: buraya kadar okuduklarınızla mideniz kalktıysa, hiç uğraşmayın, başka şeylere dönün.
      tavsiye-33: pipi ağızdayken, arada sırada adamın gözlerinin içine bakın ve gülümseyin ama pörtlemiş gözlerle bakmayın, itici olursunuz. hele makyaj falan gitmiş, gözünüzden yaş gelmiş, sümüğünüz akmış, şaftınız kaymışsa hiç bakmayın!
      tavsiye-34: gay p*rno izleyin. çok şey öğreneceksiniz. ne de olsa erkeğin dilinden en iyi anlayan yine bir erkektir. (walla bak.)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

tavsiye-35: sadece yatar vaziyette yapmayın, adam ayaktayken de deneyin, bu yapan için de çok daha kolay ve hem değişiklikler iyidir.
      tavsiye-36: saçlarınızı adamın tutmasına izin verin, hakimiyetin onda olduğu hissi hazzı arttıracaktır.
      tavsiye-37: takıları ve özellikle kolyelerinizi çıkarın.
      tavsiye-38: kısa tutmayın, çok da abartmayın. sonraki aşamaya geçilecekse 10 dk. iyidir, geçilmeyecekse (bkz: tavsiye 25)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

tavsiye-39: konuşmayın*, espri ve yorum yapmayın, özellikle ağzınız doluyken. ha bamyaysa şarkı bile söyleyebilirsiniz, onu bilemem.
      tavsiye-40: 40 tavsiyenin hepsini uygulamaya çalışmayın, en az 5 tanesini çok iyi yapın o da yeter.

ağzınıza sağlık, afiyet olsun.

not: evet, benimki şanslı.*
      not2: hayır kızlar, özel ders veremem.*
      not3: hayır beyler, bir el atamam, manyaklaşmayın, yuh.*

Yorumla
    • esk1kurt
      esk1kurt
      +1 yıl

hatun kişisi oral doktora tezini yazmış resmen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

haha

Yorumla
    • samseytani
      samseytani
      +1 yıl

Sen bitanesin hatun :D Doktorum :D

Yorumla
    • SergenParlak
      SergenParlak
      +1 yıl

üşenmeden nasıl yazdın bu kadar yaa insan gerçekten hayret ediyor...

Yorumla
    • esenpegasus
      esenpegasus
      +1 yıl

bu nasıl paylaşım ve emek.. tbrik

Yorumla

En İyi Cevaplar

• DoctorGraham
    DoctorGraham Takip Et
    Guru Yaş: 49 , eic 91%
    +1 yıl

Konu oral seks değil. Daha geniş bir pencereden bakmalısınız.

Birbiriniz için sevmediğiniz şeyleri görev kabul ederek yapmaya başlarsanız önce aranızdaki sevgi zayıflar sonra da saygı kaybolur.

Erkek arkadaşınızı mutlu etmeye çalışmanız güzel bir düşünce ama bunu yaparken siz mutsuz oluyorsanız ve yaptığınız iş sizi iğrendiriyorsa bir şeyler yanlış gidiyor demektir.
    Fedakarlık yapmak, onu mutlu etmeye çalışmak çok güzel ama bunlar karşılıklı olursa bir anlamı olur.

Seven adam sevdiği kişiyi korur, üzmez ve hoşlanmadığı bir şeyi yaptırmaz. Umarım bu noktada ki yanlışlığı görürsünüz.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zorla yaptırmak istemiyor zaten sadece deneyebilirsin öğrenebilirsin dedi

Yorumla
  • -AKREP
    -AKREP Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 80%
    +1 yıl

Bunda pek zorlanacağını sanmıyorum.

Alacaksın ağzına, ileri geri yapacaksın. Çok tereddütteysen, blowjob videoları izle. Tek yapacağın normal bir şekilde ağzından içeriye zorlanmayacağın kadar almak, sonra bırakmak. Bu şekilde ileri geri.

Olmadı muz, hıyar falan vardır herhalde evde, onlar üzerinde dene.

Ulan ne adamlarsınız ya. Uzaya mekik fırlatmayacaksın hatun kişi.

Ayrıca kendini doğal bırak, kasma. Onu memnun etmeye çalışmak yerine, içinden geldiği gibi yap. İlk seferin bu, zamanla alışırsın.

Uuu beybi !

https://i.hizliresim.com/k10gBr.png

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

0

Cevap

24

Cevap

• kurubaklava
    kurubaklava Takip Et
    Guru Yaş: 45
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Yahu sen iyi misin?
    Neden sevmediğin 1 şeyi sırf sevgilin/partnerin seviyor istiyor ya da kendine daha cok bağlıcağını düşünüyorsun?
    Birak yaa deppiği vur totosuna yol alsın.
    Sana saygısı olsa, sevmediğin birsey icin seni zorlamaz

0
    0 Yorumla
  • mertates6
    mertates6 Takip Et
    Bilge Yaş: 47
    +1 yıl

Sabah sabah bumudur yani bilmek istedigin. Buraya yazana kadar internete yazsaydin bir suru yol bulurdun.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran

Yargılamak yerine verecekseniz düzgün cevap verseniz

Yorumla
    • mertates6
      mertates6
      +1 yıl

Görüslere acik olmalisin. Ayrica gayet duzgun cevap verdim ve nasil ogrebebilecegini soyledim.

Yorumla
  • Evolution1973
    Evolution1973 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 53
    +1 yıl

düzenli olarak muz ye ama hemen yiyip bitirme dondurma yalar gibi emerek bitir sonra ilk oral yapmada muz aklına gelsin alışırsın

Not:sakın muz yermiş gibi ısırma oral yaparken

0
    0 Yorumla
  • bestcock
    bestcock Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

Bu nasıl bir şey benn anlamadım ki 😕 bu olay bence planlı adam öldürmeye girer. Bırak bence olayı nefsi müdafaa da kalsın...

0
    0 Yorumla
  • hayatınanlamı06
    hayatınanlamı06 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 47
    +1 yıl

öncelikle doğal ol.
    ikinizde temiz olun
    ve dişlerini bastırmadan dudak ve çenenle emerek içinde bir şey varış gibi içine çek bırak

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

https://hizliresim.com/g4bAob
    cahil

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

iyide bunu soran pembe kız yani kopyala yapıştır erkek versiyon bu yuhh yanii okuma özürlüler

0
    0 Yorumla
  • fatihılgın
    fatihılgın Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Hiçbi erkek bu şekilde bağlanmaz, sadece bu şekilde seni kullanır.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran

Sonuçta sevgilinle yaşıyorsun bunu başkasını da düşünmemiş olur

Yorumla
    • fatihılgın
      fatihılgın
      +1 yıl

Saf kızım benim. Bunu yap veya yapma demiyorum sadece senden bunu öğren şeklinde bir istekte bulunmaması lazım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısın

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Erkek arkadaşım yapmamı istiyor -- Ben evli olmadan önce cinsel ilişkiye karşıyım öncelikle bunu belirteyim. oral seks bence ıyı bir şey değil hastalık kapa bilirsin yapma

0
    0 Yorumla
  • alperatesoglu
    alperatesoglu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Içgüdüsel birsey bence yaparsın yardım isteme kimseden

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

penisine çilekli ya da muzlu prezervatif taksın oyle yap ıgrenmessın oyle

0
    0 Yorumla
  • Lonelyone
    Lonelyone Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

anlatablrm ama burdan mı?

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran

Evet

Yorumla
    • Lonelyone
      Lonelyone
      +1 yıl

bosver burdan nasıl anlatlck arkadaş o iş

Yorumla
  • ybkrb
    ybkrb Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    +1 yıl

Oral Yüksek Meslek Okulu var :)

0
    0 Yorumla
  • kimtutar
    kimtutar Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45
    +1 yıl

Yapa yapa öğreneceksin. Tarifle değil.

0
    0 Yorumla
  • gokhantir
    gokhantir Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

bir iki film izle gördüklerini uygula :)

0
    0 Yorumla
  • junkybox
    junkybox Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

O zaman sana penisiyle bağlanir, kalbiyle degil

0
    0 Yorumla
  • _zen_
    _zen_ Takip Et
    Bilge Yaş: 49
    +1 yıl

O ogretsin sana kafasına gore

0
    0 Yorumla
  • MasumCem
    MasumCem Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl

al bir vibratör üzerinde çalış.

0
    0 Yorumla
  • Kayhannn
    Kayhannn Takip Et
    Bilge Yaş: 36
    +1 yıl

bence babana sor cevabı o verecektir :D

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ayrılırsınız falan oral yaptığınla kalırsın :/

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran

Ayrılmayı düşünürsem olmaz ki ben bişeyler yapıyorsam sadece onu sevdiğim ve farklı duygular olduğu için. Öyle düşünsem bekaretimi de vermezdim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bekaretide versin yani? Ya seni bırakırsa bu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet ayrılabiliriz belki de ben ondan ayrılırım ama onunla şstedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu ilişki biterse eşin olacak adamdan bu anı çalmış oldun sevgililerin bu işi yaptıktan sonra evlendiğide çok nadirdir neyse

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Böyle düşünüyorsun ama erkekler kendi açılarından neden böyle düşünmüyor? Sonuçta sizde bizden çalmış oluyorsunuz o zaman bu anı

Yorumla
  • berkee35
    berkee35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Cok basit

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran

Nasıl

Yorumla
    • berkee35
      berkee35
      +1 yıl

bir salatayi al onu yala detay istiyosan yazarsn

Yorumla
  • Pataties
    Pataties Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

patlıcan la

0
    0 Yorumla
  • Beyazzenci35
    Beyazzenci35 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

onunla öğreneceksin.

0
    0 Yorumla
  • Condom01
    Condom01 Takip Et
    Bilge Yaş: 39
    +1 yıl

Tecrübe ederek

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Nasıl oral öğrenebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Oral hakkında bilgi? 1 cevap verildi
Oral için püf noktalar nelerdir? 20 cevap verildi
Sevgilime Oral nasıl yaparım detaylı? 40 cevap verildi
Erkeğe oral nasıl yapılır ve dil hareketi nasıl olmalı? 17 cevap verildi
Oralda önemli olan dili iyi kullana bilmek midir? 34 cevap verildi
Oral nasıl yapılır? 38 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Daha önce yalnız kalmamak için yanlış yerlerde bulundunuz mu?
  • Aileniz size ne sıklıkla, ne kadar para veriyor?
  • Deli misin, akıllı mı?
  • Sağlığına özen gösteriyor musun?
  • Aşk kime yakışır?
  • Evde ya da iş yerinde su arıtıcısı kullanan var mı?
  • Hayatında deniz gibi huzurlu hissettiren neyin var?
  • Gececi tayfa geceye bir şarkı bırakalım mı?
  • Biriyle evlenebilmeniz için hangi özelliklere sahip olması gerekir?
  • Kadınlar neden kahve sunumunu sever?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨