https://i.hizliresim.com/z2yA8Y.jpg
göğüs, bel, kalça oranı ne olursa sizce ideal olur?
göğüs, bel, kalça oranı ne olursa sizce ideal olur?
İdeal vücut ölçüsü her kadında farklılık göstermektedir. Çünkü her kadının vücut tipi, boyu farklıdır. İdeal vücut ölçüsünü tarif etmek için ilk olarak göğüs bölgesinden başlamalıyız. Hiç bir ülkede ya da bölgede kadınların göğüs ölçüleri birbiriyle aynı değildir. Omuzları geniş olan bir kadın için göğüs bölgesini doksan olması ve ya omuzları dar olan bir kadın için göğüs bölgesinin doksan olması çok rahatsız edici bir durumdur. Omuzları geniş olan kadının göğüs ölçülerinin daha büyük olması gerekirken, omuzları dar olan kadının göğüs ölçülerinin daha küçük olması gerekir.
Bir diğer bölge ise bel bölgesidir. Göğüs ölçülerinde olduğu gibi bel ölçülerinde de her kadında aynı ölçüleri baz almak çok doğru olmaz. Elbiselerde ideal beden 36 beden olarak bilinmektedir. 36 bedene denk gelen ölçü ise 60 cm’dir. Bir başka bölge ise kalça bölgesidir. Kalça bölgesinin ölçüleri de kişiden kişiye değişmektedir fakat bir kadın için ideal kalça ölçüsünün 90 cm olduğunu söyleyebiliriz. Tabi bu durum içinde istisnalar vardır. Örneğin spor yapan bir bayanın kalça ölçüsünün daha geniş olduğu gözlenmiştir.
İşin açıkçası kadınlarda vücut ölçülerini etkileyen etkenlerden en önemlilerinden biri vücut tipleridir. Kimi kadınlar için balık etli, kimileri için kum saati, kimleri için armut vücutlu, kimileri için iri kemikli denilmektedir. İşte bu yakıştırmalar, kadınların vücut ölçülerini etkileyen en büyük etkenlerdir.
tesekkürler.
Yani bizle alakası yok bunun standart bir gerçek var bununla ilgili 90 - 60 - 90 biz ne desek degismez :)
doğru.
o başlığın adıne :)
Cevap
15Cevap
yuh :)
Senin öyle olmadığın ne malum:-D
değilim bu ne be :)
Hadi hadi yeme beni:-D aramizda kalir
ister inan ister inanma :)
Inanmadigimi söyledim siskooooo:))
sende busun, al :)
www.izlesene.com/.../6793924
Hahahaha aynı ben. Gülerken göbeğin sallaniyor mu:)
kaburgalarım gözüküyor desek daha doğru :) ama çok zayıfta değilim. çok ufak göbek var. ama çok ufak :)
;-D hahahahhahahhahaah itiraf geldi kalça geniş klozete sigmiyor
göbek var
Başka :pPPP
değil ama biraz daha etine dolgun olmak isterdim, çünkü o daha çok revaçta (: göğüs 88 kalça 91 ama
ama ne biliyim kalça şöyle 95 olsun isterdim :)
Göğüs 95 D
kalça 95 yakisir ahahaha
Bahsettigin hiç revacta değil sismanlarin kendi kendini kandirmasi gibi. Nasıl sismanlarin kendilerinin balık etli olduğuna inandirmissa o da öyle :))
ama yorumları filan okuyorum ne biliyim illa balık etli olsun diyen çok
:-D onlar için nefes alsın yeter. Benim için normal olsun yeter
belkide :D
Resim de aynı sen hahahahaha
üfff :)
:-D bir resim daha gösterim mi
yok kalsın yemek yiicem birazdan da :)
Ye tikin ;) buyut
bana erkegi oldugumu hissettirsin de hangi bedenden olursa olsun
Aç bak
Alessandra ambrossio
Hayatında görebileceğin en ideal kadın Vücudu
87-61-87'ymiş.
Samll olsun
Govus 75 arasi ayrik bel 60-70
Kalça 95 ve ustu
Göğüs 85+ olacak bel ince olacak kalça kafasına göre takılsın.
Benim tarzım balık etli medium/Large seviyorum...
Gogus 90 kalca 95 :-D
Govus cok sarkar 75 kalça 95 ve ustu idaal
göğüs s veya m
diğerleri xs
small ama göğüsler 75-80
ben medium
seksi tarz bncr
aynen
seksı oluyor medıum
medium
85- 60-85 candır :))
85-60-85