Off napcam bilmiyorum...
adet döneminn ilk günlerinde hamile olma olasılıgı nedr
adet döneminn ilk günlerinde hamile olma olasılıgı nedr
adette hamile kalınmaz.kıza sor takvimine iyi baksın :) mümkün olduğu kadar da adetli iken ilişkiye girme.o bıllığını sende çükünü tut 1 hafta yasaklayın :D
kalmaz ya.hem her birleşmede hamile kalınsa millet çocuk yapmaya uğraşmaz.yani uygun şartlarda hamile de kalınmıyor.zaten adetten önce kardeşim, seçilen yumurtalardan birisi gelişir olgunlaşır rahime ulaşır.Zaten rahime ulaşırken spermle birleşirse hamile kalır ve rahme tutunur.Adet başlamışsa zaten bu yumurtanın spermle karşılaşma ihtimali yok.Çünkü kanama ile bu gelişmiş yumurta dışarı atılır.Nerden atılır vajinadan :) senin spermle karşılaşsa bile ikisi kol kola vücüttan atılır :D
ayruca yeni okudum diğer yorumlardaki cevabını.ula içine bile boşalmamışın bunu mu düşünüyon.kak git la :))))))
Yok. Ama adet döneminde de ilişkiye mi girilir? Çok sakıncalı...
adet döneminden 10 gün sonra ve 10 gün önce hamile kalma olasılığı çok yüksektir adet döneminde çok düşüktür
evet
yok öyle bi olasılık, yumurta atılmaya başlandığında nasıl döllenir bi düşün bakalım
bişey yapmadıysan niye kendi kendine korkuya kapıldın bre
adet döneminin ilk günü döllenmeyen yumurta endometrium ile birlikte atılmaya bşlar mümkün değil döllenmesi. ayrıca ne iğrençsin adet dönemi ıyh
bırak yaa iki gün sabrediverin ne geniş mideniz var
imkansız dedim ya nedenini de açıkladm bi ihtimal diyenlere inanma ihtimal yok olmayan yumurtayla neyin döllenmesini yapacak
rahatlama sonuçta yaptığın zinaya giriyor. çocuğun olmaz ama merak etme
hıı bağışlar evlenin napıyosanız yapın arkadasım zina haramdır haram günah, bağışlanmaz yanacaksınız nihahahahha :D
görürüm ben seni yakında ayrılık sorularında...
Hayırdır abi,sorun sende mi?
:D
Cok düsük bi ihtimal.
0 dir
Adetin ilk gununden 13 ve 15 gun arasi hamile kaliniyor
Adet doneminde kalinmaz cunku adet aslinda bebegin yatagidir akan.cok basit anlattim simdik
Olma imkani kesinlikle yok imkansiz bise olamaz yani
Ama gunahtir yamayin bole seyler :)
Yaparsanizda korunun..
:)
Az bi ihtimal.
Cook günahh.
Yoktur adet döneminde risk.
Hayır adet döneminde hamile kalmaz ama anal sağlıklı değil onu bilmeni isterim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar