Ne gibi seyler soylersiniz onun sizi sevip sevmedigini ortaya cikarmak icin?
Ona nasil guven saglarsiniz?
Ona nasil guven saglarsiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Anlayamazsın benimde olmuştu sanal sevgilim iki ay görüştük ama sonra beni kandırdı aldattı başka biriyle ben ona güvenmiştim aslında çok ikna edici konuşuyordu hani cinsellik için konuşuyodu desem oda yoktu hiç konuşmadı desem yeridir niyeti neydi anlayamadım ama ben çok aşık olmuştum çok sevmiştim ama karşılığını alamadım keşke oda beni gerçekten sevseydi beni aldatmasına rağmen hala onu seviyorum unutamıyorum
Teseli olmadi icin konusmustur
Cogu oyle diye dusunuyorum?
Uzdun beni gece gece kardesim ya :(
Bende çok üzüldüm ilk öğrendiğimde dünya başıma yıkılmış gibi oldu ama yapacak bişey yoktu üstelik bir açıklama bile yapmadı bana tesadüfen öğrendim heryerden engellemiş beni daha birde okadar yaptıklarına rağmen utanmadan instagramdan fotoğraflarımı beğeniyor pişkin
Aldati ve gitimi?
Gene birisi boyle konussa konursurmusun gene?
Yoksa ders almalimiyiz birdaha konusmiyalimdiye yani sanalda
Nasil birseyler onerebilirsin bize yadamisin sonucta
Uzulme kardesim allah kerim
Eden bulur.
Inan bana. Cok gordum.
Evet aldattı ve hiç bişey söylemedi başka biriyle böyle tanışmam artık sanmıyorum çünkü netten kimse dürüst davranmıyor her zaman kötüye çekmek için kullanıyorlar benim niyetim onunla ciddiydi ama onun değilmiş demekki ders almak lazım bence ben onun cesasının benim elimde olsun istiyorum canımı çok yaktı herşey bitmişti sanki benim için ya berbat bir duyguydu ve ailemle tanışacağı zaman yaptı bunu bana kendimi geçtim bide onlara rezil oldum lütfen erkeklerden ve bayanlardan rica ediyorum kimsemin duygularıyla oynamayın
Candan cok tesekur ederim
Insallah okuyanlar birzat ders alir hayatindan
Bak gor ilerde seni gercekten sevecek biri cikacaktir seni hak eden!
:;)
İnşaallah öyle olur bende gerçekten istiyorum hayırlısıyla bakalım ne olacak bilmiyorum fikrin içinde teşekkür ederim gerçekten ihtiyacım vardı böyle şeyler duymaya kendime olan güvenimi kaybetmiş gibi bişeydim
- Gece 4-5'e kadar seninle telefonda konusuyorsa.
- Dogum gününe Iphone almak istiyorsa.
- Isi oldugu halde sana her firsatta yaziyorsa.
- Ilgileniyorsa, deger veriyorsa..
Ama yinede dikkat etmek lazim, artik o kadar iyi oynatiyorlar ki insanlari..
Ya bu erkekler gerekirse sabaha kadar konusur sorun degilki onlar icin
Tabi ilgilenecek o herkeste var ama sevdigine gibi ilgi gostermesi lazim?
Dogru vallah bisurude kaniyor gibi?
hiç bir şekilde anlayamazsın :) insanları kandırma konusunda prof olanlar var dilini ve edebiyatı iyi kullanan birisi kolaylıkla karşısındaki insanı kandırabilir. İnsanlar yıllardır birlikte olduğu yan yana durduğu kişiyi tanıyamıyor kaldı ki sanalda tanımak :)
Nasil prof oluyorlar peki
doğru kelimeleri seçmek zor değildir. en basidinden sana sarf eylediği sözleri aslında bir başkası için düşünmüştür seni onun yerine katar ve bir güzel seni sevdiğini düşündürtebilir. Sizinle sevişen bir insanın aslında kiminle savaştığını bilemezsiniz. Sizi öperken kimi öldürmeye çalıştığını, sizi severken kimden nefret ettiğini tahmin bile edemezsiniz. Çünkü her aşk diğerinin intikamıdır aslında. bu şekilde düşün birinin seni sevip sevmediğini anlamak değil hisetmek gerekir teredütsüz bazen bu hislerde yanıltabilir insanı ama önemli olan pişmanlık duymayacağın birşeyler yaşamaktır.
Allah senden razi olsun.
Insallah bu gibi insanlarla katsilasmayiz
Cok tesekur ederim
amin inşallah hakkımızda hayırlısı iyi geceler :)
Fikriniz guzeldi
Amin :)
Peki nasil sevdikleriyle ilgilenir yani nasil anlicaz onun bize ilgisinin asindacsebebi biz degilizde baskasi oldugunu?
Sencede bu gibi erkekler gerekirse sabaha kadar kalmazlarmi.
Yoksa sadece gercekten seven. kalirmi?
beni tanımıyorsun değil mi bir tanışıklığımız yok eğer birinin senin için sabaha kadar pc basında seni beklemesi senle görüsmesi aşk olsaydı benimde işim gücüm yok dilersen sbaha dek konusalım sana süslü cümleler kurayım bakışlarımı az kısarak hafif bir tebesümle sana bakayım bu yeterli mi inanmaya?
Bilemiyiruz artik. ne dolablar ceviriyorlar yaa
kaç yaşındasın?
Kizlaravne tur bir oneride bulunmakbistersin yani boyle seylere bulasmamak icin ne yapmaliyiz?
benim verebileceğim bir öneri yoktur yaşadıkların yaşayacakların acısı ile tatlısıyla sana bir öneri ve bir ders olur. işin aslı acı çekmeden alınan ders anlamsızdır bana göre. hataların olacaktır bunlar hep senin kararların ve tercihlerine göre yeşerecek birer tohum gibidir. tek söyleyebileceğim şey pişmanlık duymayacağın şekilde davran ve o şekilde yaşa pişmanlıkların telafisi bazen mümkün olabilir ama her zaman 2. bir gölge gibi seninle olur bir gölgen olduğunu her zaman düşünmezsin ama bazen gözüne göründüğünde benim gölgem dersin. Pişman olacağın şeyleri en çok sen bilirsin :)
Gercekten en iyi cevabı haketmssn :)
teşşekürler :)
Yorum icin tesekurler bize ayirdigin vsktin icin:)
rica ederim azda olsa yardımım dokundu ise ^^
Ins okuyan ders alir :)
Yaşadıklarımı anlatmışsın be resmen çok doğru konuşmuşsun
Bu kadar aptal olmayın nedir yani o role girmek çokmu zor bir kızın aklını karıştırmak ne kadar zor olabilirki yeterki o fırsat sunulsun konuşmaya başladıgım an o kız bitmiştir. ve o aptalda ilgi sevgi gördükçe yaklaşır ilginçtir kadınlar kanmaya meraklıdır.
Nasil bitirirsin okizi mesela?
Sence erkek icin gecerli degilmi
Bir tek kizlarmi kaniyor?
Yahu erkegin kaybedecegi ne var?
Senin kaybedecegin bedenin var namusun var? ele aldımı seni yandın zaten kullanıp atması var..
Günden güne konuşur yavaş yavaş alıştırır kendine.. 1 ay sürer 2 ay sürer.. o güveni verir sana. hergun konuşmaz ama özletecek davranışlarda bulunur umursamaz olur çeker seni. agırdna alır çeker seni
sonra bir bakmışsın kucaktasın. buluşmuşsun coktan.
Allah adil bir şekilde yarattı sen zannediyosunki bir tek kızlarda namus var erkeklerdede namus var deliginiz yok diye her kıza koyunca bir şey kaybetmemiş kizlarmi bişey kaybetmis oluyor yukarda Allah görüyor sağ ve solundaki meleklerde yazıyor insan kandırmak çok kötü bir şey!
Açıksözlülüğün için teşekkürler
Cevap
21Cevap
Akil var mantik var hic gormeden asik olunur mu? Goruntulu konusmada ani sorular sor ababababa derse sevmiyodur Hhshs
Niye hic denedinmi?
Niye deniyim ben kolay kolay sevmem asik olmadan bahsediyoruz.
Kizlar icin bu konuda oneriniz ne olabilir ve neden?
Korunmalari icin ne gibi tavsiyerer vermek istersin?
Bu kadar resmiyeti kaldiramiycam siz biz shushs Kizlar bol bol nefes alip vermeli beyin icin oksijen sart. Beyinlerine prezervatif taksinlar olmayacak kisileri kafaya takmasinlar sanalda aşk olmaz :D
O da dogru :)
Takmasinlar demesi kolay
Yon goster bize
Soldan git :D zaten eig ü seçmişsin birde hala soruyo yeter sana bu kadar :Dd
Sorarim ben ya bir eig icin parcalama kendini bu kadar :d
Dogru durus cevab cer yariya bolerim ikiniz icin
Saka yaptim istersen hic cevap verme sıkıntı degil :D soldan git iste araba karsindan gelsin arkandan degil sagdan gidersen araba arkandan gelir ve bu sagdan gitme sanal alemde aska benzer net degil ve kismetin seni goremez sagdan gidip cüzdan mi bulmak istersin soldan gidip cuzdan fabrikasi sahibinin seni gorup begenmesini mi istersin :D
Cok karisik bu ya anlamadim:/
Aslinda cok anlamliydi olsun sen eig ü master a verirsin ama cenazene yeni üye gelir. :D
Ne cenazesi?:D seninmi? D
Kizmaya baslarsam titrersin :D tavsiyem kendine gel ;) şaka şaka kiyamam :)
sanalda birinin beni sevdiğini anlasamda emin olmam imkansız. yazıyorsun ya ne kadar doğru gerçekçi gelebilir ki
Iste bende onu diyorum
zor kardes zor her haltı denerım ama ınanır mı bılmem
Mesela ne denersin?
afedersınde demedıgım b. k kalmaz
İlgileniyorsa, kaybetmekten korkuyorsa beni sevdiğini düşünebilirim.
Biz sanaldan tanistik ve daha sonra beni aldattigi icin ayrildik. Simdiyse bana yeniden bana selam yazdi. Bir cok kisi ise beni sevdigini soyluyor. Hala yazmadim ona ama simdi ona guvenmek itiyorum sizce beni gercekten sevdigini nasil anlarim?
Merhaba, eger aldatdıysa hiç bir zaman affetme. Insan sevdiğini aldatır mı? Affetme. Engelle.
durmadan senle konusuyodur uyumaz mesela gözü nettedir ama bunları seni kandırmak içinde yapabilir
Gerçekleri yaşamak varken ne ararsın be sanalda? Uzak dur ! =)
Soykemek jolay ama erkekler nedennkizlari duygilariyla oynar sence?
Wallah erkegi goruyoruz o yavsak diyor kime desen o yavsak diye baskalarina atiyor lafi
Ne is?
Orasi dogru sencecsanalda boyle biriyle karsilasnak gibi bir ihtimal var mı yoksa neden varsa neden? :)
Allah kalbine gore versin ins
Iyi niyetliseysen tabi:D
:)
gece 4 te bana 100 kere seni seviyorum yaz de bakalım yazcakmı
Olmaz ben 200 yalan seni seviyorum yazabilirim mesela baska fikir?
gece 4 te olması öenemli zaten yazması değil kalkıp yazacak mı o kadar değer veriyomu
O problem degil zaten yatmiyorki
ayrıntılı konuşulım mobildeyim yazarsan konuşuruz böle zor oluyor
Neden ayrintili
Bu herkesi ilgilendiren bir konu
Dusuncelerinizi ve tavsiyenizi bekliyorum:)
Sanaldan ve sevmek mi aşko yalan dolan faso fiso işler boş ver yoluna devam et takıl geç
Anlayamazsın o işi bir geç. Biz gerçekte emin olamıyoruz sen sanal diyorsun.
Anlasilir sana hitap tarzından seni kaybetmekten korkuyorsa sana lakap takiyorsa hosalniyodur
Nasil anlamadim?
Anlasilir sana surekli lakap takiyorsa sevimli falan diye veya seni kirmamaya calisirsa anlarsin yanii :) anlasilir biraz dikkat edersen
Yani beni kirmamaya calisirsa o erkek saglam birimi oluyor?
Kararımı değiştirdim kimse kimseyi sevmiyor bu dünyada herkes çıkar peşinde yormayın yıpratmayın kendinizi
Farkına varman güzel bi daha üzülmezsin:)
Bende sever diodum ama nadir dir hatta hiç diyebiliriz
ne sanalda ne reel de gerçek aşk gerçek sevgi yoktur bence maalesef
Anlayamazsın. Yani zannedebilirsin ama ben güvenme derim. Ne düşündüğünü bilemezsin sonuçta.
anlayamazsın sanalla gerçek cok farklı
Neden ama?
Fazla gizliyemez kimse kendini biryrden anlasilir
Anlayamazsiniz... Emin olamazsn asla.
Neden uzun acikla mumkunse bilgiye ihtiyacimiz var:)
Genel. olarak degil ama bazilarin profilde hayatlari kendileri beli olmuyormu sence?
İnanma be evladım sanal aşk dıye bırsey yoktur
Hepsi zatem sanalde takiliyor ne is?
Siz belki oyle dusuniyorsunuz bazilari bikmis o islerden hayatan
Ne oldu ama bazi bayanlarda oylesine takilir obaska cidi dusunen gercekten yok mu diyorsun
Tavsiyeniz bu konuda nelerdir?
Iste bazi kardesletimizde senin gibi realde bulamiyorlar o yuden bu tur yolara bas vuruyorlar
Mesafeli derken?
Kiz ile erkek mesafa koyamasin cunku oyle birsey mumkunu yok.
Senin gibi olan kizlara tavsiyen sonucta sende sanalda cok vakit geciriyirsun gibi realde bulamadigin icin
Tavsiyelerin?:)
Yanlus anlasildi ama diyelimki realde bulmadin?
:)
Farkli dediginiz ne acaba?
Soyleyin ya olur neden olmasin?:)
Kotuleri soyleme iyilerini soyle iyi olmadigin vaya kotu olmadigini ayiramiyorsan soyleme tamam :)
bilmem sanaldan sevgilim olmadı hiç
Kimseyle konusmuyorsun/yazmiyorsun yani?
burdan 2 tane arkadas edındım sadece ara sıra onlarla yazısıyorum
Hic beli olmaz burdakileri oku ona gore haraket et duygulariyla oynama sonu senin icin cehenem de cok kotu olur ne bu dunyada sana rahat var ne diger dunyada;)
valla sanaldan sevgılım olamaz yuzyuze gorusmedıgım bır kısıyle sevgılı ya da bır duyguyu paylasamam kımsenın duygularıylada oynamam
Lafi gevelemen soylerim direk
Peki konusma tarzi nasil olmali?
Yorum icin tesekurler :)
Eyvallah kardesim:)
sadece sanaldan, hiç görüşmeden sevgi mevgi olmaz.
Guvenmeyi anladik nasil guvenmiyelim. o kadar gercekci oluyorsunuzki inanmamak mumkun degil
Zoru nasil peki size gore?
Mümkünatı yok anlayamazsın.
O zman bis yazmayada gerek yok yani
Sanalda sevmek mi? :D Vay arkadaş.
kızmasın yeter. cevaplasın sorumu
Anlamadim nedem. istiyorsunuz?
Herkes yavşak anlayamazsin.
bikaçtane zor bişey söyle yaparsa olur
Mesela?
Ne gibibsorular?
tek soru sorarım verecek misin?
Kuzum senin aklin nerede?
Konuyu anladinmi?
Terbiyeb nerde kakdi?
Kardesinlede oylemi konusursun?
amacın ne onu anlayamadım ne anlamda elde etmek istiyon onu de bana bende sana söyleyim ayrıca benim kardeşim yok annem de ben 3.5 yaşımdayken vefat etti babamla yaşıyorum
Allah rahmet eylesin amacim bu degildi:(
Ozur dilerim yazdigin agir geldi
Ama konusmalarin dogru degil diger insanlarida kardesin gibi gormen lazim..
Kizlar sanelden uzakdursun!
Amacim bu
sorun değil... sende kusura bakma sivil hayata daha alışamadım... askerden geleli yaklaşık 1 ay oldu daha görev yaptığım yer biraz sıkıntılı bir yerdi o yüzden oluyo sanıırım sivile alışamadım bir türlü
Sanalda?
Evt yanlis duymadin:D
noktalara göre
Nasil aciklayabilirmisin?
Ben hic anlamadım
Neyi anlamadin?
Demeki cok kisiyke konusmusun farketmemisin onlarin duygulariyla oynamaya olabilirmi?
Zor anlamayazsın.
Anlamam
bir anlayabilsem
anlayamazsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar