2 ay önce meme büyütme ameliyati oldum arkadaşlar doğal duruyo mu silikon olduğu belli mi https://hizliresim.com/l0QgzB https://hizliresim.com/l0Qg7l
Cevabın nedir?
tıp öğrencisiyim gerçekten istediğim ilk ve tek alanda plastic cerrahi ve esnetic. bu şekilde kimse ameliyatlı olduğunu anlayamaz. göğüs altından yapılan neşter izi ya da göğüs dış kenarından açılan delik sayesinde koyulan silikonun izinden belli olur o. ayrıca koşarken sallarken doğal olmayan silikonn kalıp halinde hareketinden anlaşır ya da eşin eliylede anlaya bilir. bu şekilde rahat ol anlaşılmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
En İyi Cevaplar
yahu bende bişi var sandımda baktım. mesleğim icabı başarılı bir estetisyense z. tosun hocamın eserimi diye merakla açtım baktım meğer kezban tshirt ve südyenliymiş. böyle anlaşılsa ne anlaşılmasa ne herkeste var sokaktada var. ben bir sanat eseri diye epey heyecanlanmıştım
09 Yorumla
Soran+1 yılSende mi doktorsun
- +1 yıl
evet.(E. ünv. tıp. fak. uzman) nerde yaptırdın? keşke z. tosun hocam a yaptırsaydın bir sanat eseri yapıyor. onun için görmeyi istemiştim son eserini ama resm açılınca şok oldum südynle belli olmaz ki. ama sende haklısın yüz görünmesede umumi teşhir olurdu benim beklentim gibi olsaydı. kaça maliyeti? özldende yazabilirsin parası, maliyetini
Soran+1 yılBende hemşireyim İstanbul'da hasan fındığa oldum 8 bin TL
Soran+1 yılŞimdilik memnunum bakalım ilerde ne olacak
Soran+1 yılAnlamadım ki
Soran+1 yılDokunmak mi
bende yaptıracam @enteresanız kankamin dediği gibi kaça yaptırdın ve hangi şehirdesin
15 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul 8 abin canım
Soran+1 yılOlur tabi canım yyardimci olmak isterim
cok ıyı ne kadara nerede oldun acaba ve kac saat ssurdu, gule gule kullan
01 Yorumla
Soran+1 yıl3 saat sürdü 8 bin TL canım İstanbul da oldum Teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
141Cevap
Bence gayet doğal duruyor. Canını sıktığın günler geride kalmış aklın kalmasın artık. Ama bence bayan arkadaşlarına çok fazla söyleme çünkü benim de bir arkadaşım bu tür bir ameliyat geçirmişti bayan arkadaşları yaydı durdu her yere kız rencide oldu. Ailenden ya da akrabağlarından yaşıtın bayanlar varsa onların bire bir sütyensiz görüşlerini al bence. Sonra hoşuna gitmeyen şeyler varsa düzelttirirsin. ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yorum teşekkür ederim :)
+1 yılHayır tam aksine çok doğal ve güzel duruyorlar sadece ışık biraz kapatmış o kadar :) 90C gibiler :) ama keşke silikon taktıracağına salatalık kürü uygulasaydın, hem ilerde çocuğun olduğunda çıkartmak zorunda kalacaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yıl75 c oldu şimdi
- +1 yıl
Aynen C cup hem de zayıfsın iyi bence :)
+1 yıltatlım resimden ne bileceğğiz ikincisi nedne silikon yaptırdın keske koltuk altı yagları ile yaptırsaydın hamilelikte ne yapacaksın
https://i.hizliresim.com/l0QgzB.jpg
https://i.hizliresim.com/l0Qg7l.jpg02 Yorumla
Soran+1 yılHamileliğe ve Emzirmeye engel değil
- +1 yıl
silikon bence tavsiye edilmiyor koltuk altı yaglaır ile yapıyorlar tanıdım biri yaptırmıstı ve süperdi patlama olayı falan yoktu
Silikon değil bence bunlar, silikonsa bile böyle doğal durması çok ilginç. Hiç silikonun yaptığı potluk yok başarılı bir ameliyat olmuş. Bu işin terimsel kısmıydı. Birazda hormonsal konuşayım; BEN BUNLARI YERİM OYŞ! :D
04 Yorumla
Soran+1 yılAmeliyat izlerim duruyo hala :) teşekkür ederim
Soran+1 yılMeme altı kıvrıminda
Bu şekilde doğal dursa ne olur. Dokununca yapay olduğu anlaşıldıktan sonra. İki ay öncede sormuşmuydun böyle bir soru.
02 Yorumla
Soran+1 yılYoo
merhaba plastik ceraahi asistanıyım. doktorun çok iyi iş çıkarmış hiç belli dğeil
19 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim canım :) ama izlerim duruyo hala meme altında krem kullanıyorum
Soran+1 yılEvet 2 ay oldu ameliyat olali :) silik de olsa bir iz kalır demişti zaten doktorum da. Önemli değil ya zaten meme kıvrımindan belli olmaz pek
- +1 yıl
Küçültme ameliyatlarında da iz kalıyor değil mi?
- +1 yıl
@Sersemgunes evet kalıyor doktorun el becerisine göre iz değişiyor. göğüs ucu çevresinden aşağıya doğru bir şetif şeklinde düşünün iz kalıyor
Görselle belli olmaz ki zaten, sevişme sırasında sizden bağımsız hareket etmiyorsa, slikondur zaten... :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmem denemek lazım
+1 yılİşte benim dert ortagım :DD bende yaptırırım herhalde ilerde ama güzel olmuş kaç beden giyiyosun şu an?
05 Yorumla
Soran+1 yıl75 c canım önceden dümdüzdu
- +1 yıl
güzelmiş bende c istiyorum.. ne kadara yaptırdın ve hangi doktora? :)
Soran+1 yılİstanbul hasan fındık 8bin canım
- +1 yıl
hadi ya ben adanada falan olmayı düşünüyorum teşekkürler canım :) hayırlı olsun :)
Soran+1 yılTeşekkürler :)
kötü yorum yapanları aldırma boşver silikon gibi durmuyor gayet iyi
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
ufaklar ya silikon olmadan bundan büyük olanları var yapma be gülüm
01 Yorumla
Soran+1 yılOlduğu kadar ben memnunum canım napalım :)
+1 yılBiri bana "bunlar silikon " dese, "sktir git l*n , taşak mı geçiyorsun " falan derim..
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi :) teşekkür ederim çok sevindim
Push up sütyen takmışsın gibi duruyor, silikon gibi değil
41 YorumlaOha meme attı :D Oyşşş yaaaaa taş taş :DDD
Real gibilerr <33351 Yorumlasilikon gibi değil ama destekli sutyen takmış gibi duruyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Anlaşılmıyor ki.. Zaten yüzün görünmüyor neden tam göstermiyorsun?
00 Yorumla
+1 yılburadan belli olmuyor ancak benim gibi sektörün içinde olan birisi kesi izlerinden farkedebilir. :D
06 Yorumla
Soran+1 yılSaglikçi misin
- +1 yıl
Güzellik salonu işletiyorum. benzer uygulamarı sürekli görüyorum nasıl yapılır nerde yapılır sonucları nelerdir bildiğimden...
Soran+1 yılBende hemşireyim
- +1 yıl
ne kadara yaptırdın kaç flakon kulanıldı mezoklinik mi kullanıldı
Soran+1 yıl300 cc yapıld 8 abin TL
- +1 yıl
normal fiyat .
+1 yılTövbe daha neler görücez acaba gizli kullanıcı yapman neyi değiştiriyor
22 Yorumla
Soran+1 yılMesaj gelmemesini canım
- +1 yıl
Muhteşemsin bu görüntüyü paylaşmaktan değil mesaj gelmesinden çekiniyosun sıkıyosa
Arkadaşım yaptırmıştı onunkiler belli oluyodu böyle aşırı dik duruyo ama hoştu yani :D
00 Yorumla
+1 yılben beğendim olmuş. bişey sorcam his te bir değişiklik oldu mu meme uçları filan? sen silikon olduğunu kendin hissediyor musun? merak ettim
04 Yorumla
Soran+1 yılYok gayet normal
- +1 yıl
o zaman gayet güzel kaç beden şimdi?
Soran+1 yıl75 c
- +1 yıl
allah bereket versin ciciklerinle bir ömür mutlu olman dileklerimle :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazik l*n bu durumada dusen zamani kizlar var. Sanal alemde orani burani paylastin? Günah boy boy ;) Allah islah etsin.
30 Yorumla
+1 yılyo belli olmuyo ama önden anlaşılması zor heleki bu fotoda
01 Yorumla- +1 yıl
Hahaha
+1 yılSilikon olmadığı halde daha büyük görünenler var aslında doğal olmuş ama ileride emzirmeyle ilgili sıkıntı yaşayabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgerçek gibi duruyorlar. sen söylemesen pek anlayamazdım. ben ki meme uzmanı biriyim.) ama bir beden daha büyütebilirdin.. kaç oldular? sanırım 85 c doğru mu?
04 Yorumla
Soran+1 yıl75 c
Cevap sahibi+1 yılcup doğru. o zaman sırtın daha ince. o yüzden 75 c yeterli... göğüsler daha dolgun gözükür. belince ince sanırım... bence ideal... güzel olmuş...
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılteşekkür bizden :) gözümüz böyle bir güzelliği gördü sayende :)
+1 yılBunlarin neresi buyukki oyle cokta buyuk durmuyo ama bence en ideal boyu yaptirmissin cok hos :) dogal duruyo
04 Yorumla
SoranDaha büyük olmazmis maximum bu kadar dedi doktor
- +1 yıl
Bence iyi ama boyu
- +1 yıl
Rica ederim :)
Evlenince çoçuğun ordan süt emcek ne kadar iğrenç kimyasal öğğğğkkk
00 Yorumlaamaç göstermekse silikonda südyen askısı da bahane.
00 Yorumla
+1 yıl90 60 alt tarafı bilmiyoz orasıda 90 sa tamam beyler alın bunu
07 Yorumla
Soran+1 yılOra da 90 alın beni :D
- +1 yıl
yat yat yat asais aln bunu alın alın :/
Soran+1 yılManyak :)
- +1 yıl
niçin yüzüme vuruyorsun ki beynimin normal çalışmadığını zaten biliyordum :/
Soran+1 yılBenimki de öyle biraz boşver kader ortağım
- +1 yıl
ne 8 bine mememiyaptırdın :/
Soran+1 yılEvet
bu görüntüye göre güzel duruyor ama onu sütyeninde sağlamış olabilir sen sonuçta çıplakken de görüyorsun ve daha iyi değerlendirirsin
00 Yorumla
+1 yılsilikon değilki tatlım :)) 2 resimde de farklısın. birinde belin çok ince diğerinde kalın :)
04 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü biri yakın diğeri uzak çekilmis canım
- +1 yıl
tatlım ikisinide eşit uzaklıkta çekseydin iyi olurdu. bu arada dışarıdan silikon olduğu belli değil sadece sütyenini komple çıkardığında dikiş izlerinden belli olur ve birde dokunulduğunda az çok belli olur. ama göğüslerin güzel olmuş eski halide güzelmiş aslında
- +1 yıl
önmli değil cancan ;)
+1 yılBoyle olduktan sonra pamuk koy daha iyi ayrica izleri vardir ve silikon ugrenc dyruyo
14 Yorumla
SoranÖnceki hali dümdüzdu
- +1 yıl
Sevdigim insanin gogsune bakmak silikonsa igrenirim
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Resimlerden gordum cok yapmacik evlencek olsam dokunmaya korkarim patlar diye zevksiz bisey olur
+1 yılSilikon beyin icad etmişler
Kafayı dolu gösteriyormuş içinin boş olduğunu belli etmiyormuş
bir dene10 Yorumla
+1 yılEstetik olarak ıyı hoş guzel çalışılmış ama ılıskıde elle dokunuldugunda anlaşılır
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet sert biraz evlenmeden önce esime söylemeli miyim
- +1 yıl
işi bilen biriyse avuçladıgında anlar ya da bilmeyende tuhaflıgı sezer
+1 yıliyyy iğrenç hemde belli :D hemde sıkınca ya elimizde patlarsa? :D::D:D:
00 YorumlaYok Artık. . . Kadınlık Onuru Diye Birşey Kalmamış Bunda.
00 Yorumladoğal duruyor gibi ama iyi bir gözlemci ameliyat olduğunu anlar. yani ben anlamazdım :D
00 YorumlaGiderin var pampa yeni memenle mutlu bir hayat geçirmen dileğiyle :-/////
00 YorumlaBelli olmuyor canö takma kafana çıplak görmek dokunmak lazım böyle belli olmaz :-)
00 Yorumlasilikon yaptırmadan önce hiç memen yoktu galiba :D
dokunmadan anlayamayız malesef..03 Yorumla
Soran+1 yılEvet yoktu o yüzden ameliyat oldum
Soran+1 yılTeşekkürler
Basarili ama pek silikon gibi durmuyor. Salliyor olma sakin?
04 Yorumla
Soran+1 yılAmeliyat olmadım demeyi çok isterdim ama o kadar para verdim acı çektim söylemeye dilim varmiyo yalan da olsa
Soran+1 yılAma önceden dümdüzdu çok taktım kafama
tatlım silikon olup olmadığı böyle belli olmaz ki ancak açık ve net görüldüğünde bişey söylenebilir...
00 Yorumla
+1 yılyani belki söyledigin için olabilir ama az belli evet şişkinlikten belli gibi ama bir hava kattıgı kesin:D
00 Yorumla
+1 yılKac bedendi de kac oldu ki simdi. Dogal duruyo gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç yoktu 75 c oldu önceden dümdüzdu
- +1 yıl
o halde mükemmel olmuş. peki boy kilo kaç ki?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim idealim bu buyukluk.
Gorusten goruse degisir bu konu..00 Yorumla
+1 yılsilikon olduğu hiç belli değil.. ufak gözüküyo bir de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. ellemeden bisey diyemeyiz, bu fotolardan kimse anlayamaz teknoji gelismedi o kadar
03 Yorumla
Soran+1 yılSert biraz
Soran+1 yılSöyleyim mi sence sevgilim olursa
bence taktırmamışsın. taktırsaydın 2 memende aynı olurdu. sol büyük sag küçük
03 Yorumla
Soran+1 yılIşıKtan dolayi öyle duruyo olabilir. Ameliyat olmadım demeyi bende çok isterdim ama malesef gerçek
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendi kıyafetle kimse anlayamaz ciplakken anlaşılır
00 Yorumla
+1 yılGüzel görünüyor silikon olmuş olmamis hic onli değil
00 Yorumla
+1 yılsütyeni çıkarman lazım böyle hiçbir şey belli etmiyor
00 Yorumlayok anlaşılmıyo doğal gibiler belki tam çıplak olduğunda ameliyat izlerinden falan anlaşılır
00 Yorumla
+1 yılGayet hoş görünüyor ama neden silikon taktırdınki elbet gelişirdi ilerde göğüslerin.
00 Yorumla
+1 yılOvvv fena olmuş belli değil ama biraz daha büyütseydin ya
05 Yorumla
Soran+1 yılMaximum bu kadar olur dedi doktor
- +1 yıl
Ama böyle belli olmaz özelden sütyensiz Atsana 😊
Soran+1 yılOlmaz
- +1 yıl
Niye yüzün görünmedikçe sıkıntı yok sonra benide engellersin olur biter 😉
- +1 yıl
? ordamısın
resimler çok flu burdan görüldüğü kadar gayet güzel duruyorlar. Beğendim:)
01 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı. Gayet hoş ama vücuduna göre biraz büyük gibi olmuş sanki ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılOlsun :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKim yaptıysa eline sağlık. Bir iki tane daha gönder gelsin :)
05 Yorumla
Soran+1 yılDoktorumun ellerine sağlık :)
Cevap sahibi+1 yılGerçekten öyle. Kalite testi yapan oldu mu :)
Soran+1 yılBekarim sevgilim de yok sadece doktorum muayene için bakıyo o kadar :)
Cevap sahibi+1 yılBu fizikle artık peşinde sıraya girerler. Şahsen hoş
Gizli Üye(36-45)+1 yılEstetik olarak guzrl yapilmis belli olmuyor ama iliskide cok anlasiliyor maalesef :(
07 Yorumla
Soranİlişkide nasıl anlaşılıyo peki
- +1 yıl
ellemeyecek mi bu adam
Cevap sahibi+1 yılDokununca hissediliyor. Derinin altinda tabaka olarak duruyor.. Soylememisti ama bir partnerimde oldugunu anlamistim, erkegin fark rtmrdi mi?
Soran+1 yılAmeliyat olalı 2 ay oldu zaten ama ben bekarim sevgilim de yok kimse dokunmadi daha
Cevap sahibi+1 yılAnladim, zaten seni gogsun suni diye dislayacak adam olursa olmasin daha iyi, kalkipta olur olmaz dengesizler cikarsa ki uzme canini lutfen.
Soran+1 yılÇok teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılMuhim degil, seni anlayabiliyorum mutlaka kendini kotu hissederdin..
Neredensin yas kac?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSilikonlu göğüs yere paralel durduğunda daha cok belli olur. Hem yine küçük bunlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle belli olmaz ya elletceksin ya da komple göster ki anlayalım 😌
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSert olmasi daha iyi canli ve diri dik duruyordur seksi yapmis seni fiziginde var gibi
01 Yorumla
Hayırlı olsun güle güle kullan mı denir ne denir bilemedim :/
00 Yorumla- Devamını Gör (110)
Devamını Gör(155)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?