Ağırlıklı olarak erkekler grup yaptım derken kadınlardan bunu söyleyenlerin sayısı yok denecek kadar az. Peki o kadar erkek bu grup ilişkiyi kiminle yaşıyor ki kadınlardan grup yaptım diyenlerin sayısı yok denecek kadar az?
Kafamda deli sorular :>

Ağırlıklı olarak erkekler grup yaptım derken kadınlardan bunu söyleyenlerin sayısı yok denecek kadar az. Peki o kadar erkek bu grup ilişkiyi kiminle yaşıyor ki kadınlardan grup yaptım diyenlerin sayısı yok denecek kadar az?
Kafamda deli sorular :>
Bazı platformlar bu tarz itiraflarda dolu. İki yıl önce 7-8 bin takipçisi olan hesapların bu gün 350 bine yakın takipçisi var. İnsanların cinsellik algıları çok değişti. Grup yaptığını iddia edenlerin çok azı gerçek. Çoğu kafasındakileri olmuş gibi anlatıyor. Yersen...
Bana pek fazla denk gelmedi. Özellikle reel hayattan ele alacak olursak çevredeki bütün erkeklerin grup konusunda içten içe büyük bir hayallerinin olduğunu gördüm. Özellikle iki kadınla grup yapma üzerine. Benim açımdan bunu kabul edecek normal kadın sayısı çok azdır. Kaldı ki bir kadın olarak bunu iğrenç bulmama rağmen yapacak olsam beğendiğim iki erkekle olmasını tercih ederim. Bunu yapan kişiler varsa da tahminimce pek çoğu parayla iki kişi tutarak yapıyor. Bir iki defa öyle denk geldim çünkü. Bunun dışında sallayan orada burada grup yaptığını söyleyerek adam olduğunu zanneden tiplere inanmıyor, kaale almıyor, basit görüyor ve gülüp geçiyorum.
Burada yazılan hiç bir şeye inanmıyorum. hele ki cinsellik sorularının altına :D burada o kadar çok troll ve yalancı var ki.. sanarsın seks uzmanı her gün atıyorlar
Teşekkür ederim 🙏
Kadınların gerçekten grup yapanları tabiki yaptım demez. Nadirdir yani. İfşalanmaktan korkuyorlar. Erkekler olarak yaptıysak yaptık diyoruz genelde bu bir gerçek😊
Cevap
7Cevap
Soruların hepsi Fake çok nadir dürüst olanlar burada yaş ortalaması 17-18 bence ve yükselmek için soru soruyorlar saçma çoğuna inanmıyorum ben
Çoğu gelmiyor herkes s*** yaptım diyince havalı göründüğünü sanıyo he yapanlar da vardır onlara bir şey diyemem bu arada grup mide bulandırıcı 🤮
Benim grup fantezim var ama hiç yapmadım 3 erkek ama yakın dostun 3 erkek ve 10 tane kız
Sen çok fazla Rocco Siffredi filmi izlemişsin galiba :>
O filmin adını ilk kez duyan ben
Rocco Siffredi film değil oyuncu :>
Tamam rkfkfjfjkk
Kötü olan da bu zaten. Sonra gerçekleri söyleyene inanmıyorlar 🤔
Atip tutan cok burada 😃
Yok be herkes fantezi peşinde 😂
bazıları inandırıcı gelmiyor
Paralel evrende yaşıyorlar
Grup değilde q tane olsun benim olsub
İnanmış gibi yapıyorum
İnanmam, çoğunun fantezi dünyası