42 yaşında bir kadın ne kadar ateşli olabilir ki?

1 yıldır bir arkadaş aracılığı ile tanışmış olduğum ve 4-5 kere yüzyüze görüştüğüm bir bayan vardı.son zamanlarda facebook üzerinden çok konuşmaya başladık.iş gereği farklı bir şehirde şuan.3 çocuğu var ve dul.şaka yollu bir çok konuya ucundan değdirirken bugün ciddi ciddi konu sekse geldi.açık seçik konuşmadık fakat senle olmak isterdim gibi bir cümle kullandı ve birbirimizi hayal ederek uyuyalım arkamdan sarıl iç çamaşırlarım var sadece bilgin olsun böyle düşün yap yapacağını ve uyu sonra sabah anlatırsın dedi.bulunduğu şehre davet etti şimdilik gitmeye niyetim yok.yaşına göre vücudu güzel açıkçası ve kendisini hayal de ettim.ama iş ciddi ciddi yatağa gelince olurmu böyle bişey diye düşünmeye başladım.yaş 24 benim onun 42.çoğu kişi kaçırmam diyecektir bende öyle derdim olmak isterdim bu yaşlarda ve taş gibi olan biri ile.ama iş ciddiye binince bian tereddüt ettim.zaten 1 ay içerisinde ben gitmezsem işi gereği geri dönecek burda iken o bana gelecek.olunmayacak bir bayan değil ama bir an şaşkın kaldım.bir tarafım bu tecrübeyi kaçırma derken,bir yanım ilişkiye girme diyor.karar veremedim.
42 yaşında bir kadın ne kadar ateşli olabilir ki?