kızlar 3 çeşit vajina şekli var diye biliyorum,benim hoşuma giden dudakların içe dogru olması yani çizgi şeklinde olanlar,ama kız arkadaşlımın vajina şekli çıkık,dil kısmı dışarıda ve çok kötü duruyor ne yapabilirim size bunu dert etmemek için ?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimine bıyıklı türk kızı demişsin,kimine seninde vajinan demek öyle diye laf çakmaya çalışmışsın. Sevgilinin vajinasını dert etmişsin. Bu kadar kompleksli olduğunu belli etmesen diyorum. Ama vajina sorunsalı yaşıyorsan bence direkt eşcinsel ol ohh kebap "acaba vvajinası bozuk mudur?" derdi yok. Sana 15 cmde idealmiş. Bıyıklı türk kızlarına gelince keşke maalesef o bıyıklı türk kızları mis gibi adonis kasları olan göğüs kılları olmayan adamları hayal edebiliyorlar. Düşün yani onların hayalini bile süsleyemeyen "yabancı kız" manyağı bir herifsin. Sende bir vajinadan çıktın unutma kutsal bir yer orası yat kalk dua et sana kız göstermiş.
75 Yorumla
Soran+1 yılGeerçekler acıdır,yazdıklarından da bu anlaşılıyor...
Cevap sahibi+1 yılHerkese bir cevap yetiştiriyorsun.yazdıklarımdan ne anladın bakalım?
Soran+1 yılDuymak istediğini sölüyorum hiçbirşey anlamadım.
Cevap sahibi+1 yılok optum bye
Soran+1 yılÖpme beni..
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla kız arkadaşın bu yazıyı okusaydı ne derdi acaba? açıkçası ben ayrılırdım erkek arkadaşım böyle bir yazı yazsa ve açık kimlikle o olduğunu anlasam yani bu bana verdiği değeri gösterirdi ben de taktığı şeylerin ne kadar basite indirgediğini
61 Yorumla
Soran+1 yılDediğim vajina şekli iğrenç değilmi peki ?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBi fıkra geldi aklıma onu yazayım
Genç askerden gelmiş .Abisi ve yengesiyle tarlaya gitmiş.Bira yengesi at üstündeyken bacakları açılmış.Bizim genç demişki :Yengebe çok güzel bacakların var senin
yengesi:Evet biliyom ama abin hiç görmeyo bunları
bizim abazan genç: naparsın be yenge tok mına gömdüğüm33 Yorumla
Soran+1 yılNe demek bu şimdi ?
Cevap sahibi+1 yılVajinaya takılma yani sevgiline değer ver onuda seversin.Güzel yanlarını görmeyi dene
Soran+1 yılTakıntı oldu biraz ama...
Cinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı. Ulan ne adamlar var ya...
114 Yorumla
Soran+1 yılneden ?
- +1 yıl
Bunu mu dert ediyorsun yani, kız sana her şeyini vermiş kendini sana açmış, sen gelip burada bunu mu soruyorsun. Terk et falan mı diyelim kızı imdi beğenmiyorsan. Herkeste (bu bence bir kusur sayılmaz ama) kusurlar olabilir, bazı şeyleri ve insanları her haliyle kabul edip sevmek lazım. Ve bunları DERT etmemek lazım. O yüzden öyle söyledim. Bence bunları sorgulama, domates, elma değil bu manavdan seçer gibi açıp bakarak sevgili edinesin.
Soran+1 yılHaklısın dostum vallahi adam akıllı bitek sen yorum yapmışsın teşekkürler...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
5Cevap
+1 yılYormlara baktim herkes bir atar yapmis ne demisler yarasi olan gocunur sorua gelince de haklisin seni rahatsiz edebilir bu kotu bir durum degil yani bir fiziksel ozelligini begenmeyebilirsin cok normal bunun icin kendine sormalisin devam etmeli miyim diye ondan ayrilmak istemiyirsam devam. et ama yok benn yapamam diyorsan ayril bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek arkadaşımın senin gibi 5 para etmediğini bilsem,tekmeyi basarım.
1218 Yorumla
Soran+1 yılne alaka ben ne dedimki ?
Cevap sahibi+1 yılSen zaten soruyu sorarken de ne sorduğunun farkında değilsin,erkek dediğin bir kızla bunun için mi beraber olur?
Soran+1 yılHayırda sevgili oldugun zaman hiç cinsel birliktelik yaşamıcanmı ?
Cevap sahibi+1 yılBen evlendiğim zaman yşy. ama herşey cinsellik mi,yani bu o kadar büyük bir engelse kızı bırak gitsin o da kendi yoluna baksın.
Soran+1 yılZaten ilişkimiz iyi gitmiyor sonu öyle gözüküyor..
Cevap sahibi+1 yılZaten bu düşünceyi aklından çıkarmazsan iyi gitmesi zor.
Soran+1 yılBence senin vajina şeklinde böyleki çok kızmışsın...
Cevap sahibi+1 yılO seni ilgilendiren bir şey değil,insan bu hayatta ilerlemek istiyorsa kendi kusurlarını da görebilmeli(sen göremiyorsun çünkü erkek dediğin bir kıza böyle cevap yazmaz).
Soran+1 yılNe yazayım başka ? ben sizden fikir almak istedim siz beni yerden yere vurdunuz...
Cevap sahibi+1 yılFikrimi söyledim,bunun için mi sevgili oldun onunla,bunun içinse bırak kızı gitsin.Ayrıca senin demin yazd. yorum daha aşağılayıcı.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler,FrankM.
Soran+1 yıluww için sebeb ?
Soran+1 yıltipik bıyıklı Türk kızı işte...
Soran+1 yılsebeb ?
O kizdan mutlaka ayrilmalisin!
Sen boyle birseyi bile dert edebiliosan omur boyu cekilmezsin. Yazik kiza.52 Yorumla
Soran+1 yılAMa bazı erkeklerin böyle takıntıları var ne yapabilirim ?
- +1 yıl
Iste ayril diorum. Baska bisey yapamazsin. Erkeklerin takintilari varmis burda erkeklerin yuzde 90 bile sanal oldugu halde takmiolar da sendemi normal. Ayril kendine guzel pirtikli bi kadin bul. Huyu berbat cikar huysuz karakteraiz biri cikar onemli.degil yeterki a.i guzel olsun!
Ciddiyim bak benim sevgilim oyle birseyi bana soylese bi tane tokat atar bir daha asla yuzune bakmazdim! Demek beni onun.icin seviomus diye dusunurdum!
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgili seçerken tek tek vajinalarını aç bak sana uyanı seç. Olmaz öyle dert yaparsın allah muhafaza çükün kurur.
117 Yorumla
Soran+1 yılİlk defa denk geldi böylesi...
Cevap sahibi+1 yılMal mısın sen yaw. Bi git işine
Soran+1 yılne oldu yaa ? sen böyle bir soru sordugum için bana çok kıllanmışsın belli...
Cevap sahibi+1 yılBana ne yaw senden
Soran+1 yılgülmen için sebeb ?
Gizli Üye(36-45)+1 yılkız arkadaşını sevmiyosun açık ve net. milletin derdi vajina olmuş onu sevsen kusurlarını da örtersin. onu sadece seni tatmin etmesi için sex objesi olarak mı görüyosun yoksa?
62 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama sonuçta bir erkek bir bayan herzaman ihtiyac duyar bu konuda hayvanlarda bile...
Cevap sahibi+1 yılsen evlenmiyosun kardeşim sevgilin bu kız bu kadar beklenti içine girersen yakında sağ çıkamassın bu ilişkiden neyse kolay gelsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar saçma ya. Sevmiyor musun kızı. Kız bunu yazdığını bilse ayrılır vlla
61 Yorumla
Soran+1 yılDediğim vajina şekli iğrenç değilmi ?
ayrıl o kızdan . mümkünse git kendini öldür . odun nüfus azalsın
41 Yorumla
Soran+1 yılniye agır konuştun bu kaar?
Sevdiğin kız arkadaşın mı vajinası mı? Sor bakalım onun da sende beğenmediği şeyler vardır
30 YorumlaVajinaya bile estetik yapılıyor biliyor musun? İlk duyduğumda oha o ne be demiştimde varmış gerçekten...
10 Yorumlakendi elinle düzelt.baska ne yapabilirsin.Allahın yarattıgı bişey bunumu dert ediyosun Allahım yarabbim.
22 Yorumla
Soran+1 yıltakıntım oldu bu konu ya...
Gizli Üye(36-45)+1 yılya şu vajina şekillerini bi link atın .ben bilmiyorum :))
27 Yorumla
Soran+1 yılnasıl :S...
Cevap sahibi+1 yılya şu çizgi şeklinde nasıl oluyor bi çözemedim.benimkiyle mukayese edeceğim de:D
Soran+1 yılKenar dudakları içe dogru oluyor,çizgi şeklinde hoşuma giden vajina şekli o..
Cevap sahibi+1 yılvalla ben kızım ben şeklini bilmiyorum bu konulara bu kadar ilgili olmama rağmen .siz ... kafalı erkekler biliyorsunuz.o vajina değil ayrıca şuna vajina deyip durmayın.deliğin adı vajina.bin kere yazdım buraya !
Soran+1 yılNe diyelim peki ? Türkçesini diyelimde ban mı yiyelim ?
Cevap sahibi+1 yılcinsel organ diyebilirsin .ki vajina türkçe bi kelime ing vagina.ıyy gördüm yabancı kaynaklardan baktım da benim de en nefret ettiğim o.dış dudaklar kapalı.iğrenç bi organ .ne o öyle.öğğ .dediğin dış dudakları kapalı olan değil mi?ben onu görünce mast dan soğuyorum .şeye bile benzemiyor.sana bi lakap taktım ama söyleyemem :d... kafa.işte o ban yediğin organın argosu .sana bu yakışır.kıza yazık valla
Soran+1 yılyorumsuz,nasıl bir kız oldugun belli...
Amı bulmusun bunuyon be hırrım bana gelsin yalar yutarım onun mutlulugu icin neyin peşindesin anlamış değilim :D
11 Yorumla
Soran+1 yılKardeş taktım yaaaa,ilk defa denk geldi böylesi ...
Gizli Üye(36-45)+1 yılBabam dayak cennetten çıkma derdi de inanmazdım :) Bulmuşsun beğenmiyorsun bide
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenide rahatsız eder ama onu gerçekten seviyorsam, ondan ayrılma sebebi değil, çok çok oral yapmam yani
10 Yorumlasenin penisin 25 cm falan mı?
49 Yorumla
Soran+1 yılHayır 15 cm neden sordun ?
Soran+1 yılYok gayet normal diyor ;)...
Soran+1 yılZannetmem çünkü en ideal penis boyu fazlası kadının canını yakar çünkü...
Soran+1 yılOZaman çelişkili konuşma...
Soran+1 yılbence sen sadece istiyosun heralde hem 15 cm'nin neresi küçük ?
+1 yılvajina estetiği yaptır sevgiline.
111 Yorumla
Soran+1 yılonunla mı ugraşayım ?
- +1 yıl
o kız seninle mi uğraşsın? vajina bulmuş istediğim gb değil diyo. biz napalm yani şimdi?
Soran+1 yılfikirleriniz almak istedim sadece,bişi yapmanıza gerek yok...
- +1 yıl
söyledik bizde.
Soran+1 yıltamam bu kadarı kafi,fazlası zarar
- +1 yıl
cevaplara katlanamıyosan sorma o zaman yeğen
Soran+1 yılramiz dayı detected..
- +1 yıl
aynen
Soran+1 yılözenme ama kendin ol.
- +1 yıl
peki abi
Soran+1 yılaferin sana pampa.