bundan sonra da hiç bir erkeğin karşısına çıkmam zaten,çıkamam.kötü eleştiriye açığım beni kimse kendim kadar kötü eleştiremez zaten:S peki bunu benim gibi yaşayanlar var mı burda?ya da sevgilisinin bakireliğini almış olan erkekler...?ya da bir şey söylemek isteyenler.
Cevabın nedir?
Adam öldürmedin ya. Sevdiğin insanla beraber olmuşsun, kimse kafana silah dayamadan zorlamadan yaşanacak en güzel şekilde sevdiğinle, isteyerek. Bunu kocasıyla gelinliği üstünde tecavüze uğrayarak yaşayan da var maalesef uç bir örnek ama var.
Sırf ayrıldığın için pişmanlığa düşmen yaşarken bunu kaldıramayacak kadar olgun olmamandan kaynaklı, yaşadıysan bunu taşımayı da öğren kendine haksızlık etmeden.
Senin kişiliğin, ruhun, karakterin, aklın, sevdiklerin, sevmediklerin, tercihlerin var, İNSANSIN sen, et parçası değil. Yaşadığından vicdan azabın ve pişmanlığın olabilir ama bunu sindir yoluna devam et. Seni saydığım özelliklerinle, İNSANLIĞINLA seven, gören, değerlendiren bir İNSAN mutlaka çıkacaktır karşına mutluluğu kaçırma. Bakire olmaman kevaşe olduğun anlamına gelmiyor. Yıpratma kendini.34 Yorumla
Soran+1 yılyasarken de kaldıramıyordum.teşekkürler...
Soran+1 yılteşekkürler:)
En İyi Cevaplar
+1 yılneden kendini kötü eleştiriyosun?cinayet mi işledin ya da hırsızlık mı yaptın?bu bi suç mu ki?pişman olmanı gerektiren hiçbişey yok tatlım.önüne bak sen.
729 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorum...
- +1 yıl
teşekkürr ederim
- +1 yıl
ya yoluna bakta bıgun bırını sevdı ama cocuk bakıre olmasını ıstıyor? ne yapıcak?
- +1 yıl
aşkını kalbine gömer mantığını kullanır.bu kadar basit.ayrıca bakire olmasını isteyen erkek bakirse bakire olmasını istemesinde haklıdır.
- +1 yıl
Artını bıraktım kenara.
- +1 yıl
teşekkür ederim
- +1 yıl
şukunu verdım canım :d
- +1 yıl
saol paNpam benim ya :D
Soran+1 yılsevgili yapmadan da devam edebilirim sanırım hytma:D seversem de birini ona yazık etmem zaten yaklasmam da.
- +1 yıl
Bu bir suç mu diye soruyorsun hey ALLAH'im !
Tabi ki ALLAH katinda suç !
Soruyu sorana gelince herkes hata yapar umarim aklin basina gelir tövbe eder bi daha ayni hatayi tekrarlamazsin ALLAH yardimcin olsun bacim.. - +1 yıl
sevgili yapsan neden yazık etceksin ki anlamadım?
- +1 yıl
evet hocamız konuştu.biz bilmiyoduk huzur abla saol aydınlattığın için
- +1 yıl
Rica ederim ne mutlu bana sayemde bilgi edinebildiysen ;))
- +1 yıl
sayendeymiş...
Soran+1 yılbeni seven bir erkeği hayal kırıklıgına ugratmak istemem.aynı hatayı tekrarlamam
- +1 yıl
tatlım yapmak istemiyosan yapma o konuda bişey demicem ama bakire kadın isteyen çoğu erkek beyni beni bakireyken bile rahatsız etmiştir.bu insanlardan uzak dur.sevgili olduğun adam bu konularda rahat olursa sen de rahat olursun o da rahat olur.hayal kırıklığı falan geç sen bunları ya.yoluna bak.
- +1 yıl
Pardon sayemde degil mi, herhalde sen de bir tutarsizlik var daha demin tsk eden kimdi aydinlaattigimiz için ;)
- +1 yıl
@soran sen dinleme bu kizi sana dogru yolu göstermiyor, kendi fikirlerine seni alet etmek istiyor, o bakireligi umursamiyorsa onun sorunu kimse de onu yargilamiyor ama sen önem veriyorsan sakin bu kizin dediklerini yapma zira dedigim gibi hata yapmis olabilirsin her insan yapar ama onemli olan hatasindan donmektir
- +1 yıl
dolaylı anlatımı da ben sana öğretmeyim aç bak internetten ben öğretmeyi sevmem pek
- +1 yıl
Kimse senden bisey ogrenmek istemedi kendini önemse ;)
- +1 yıl
huzursokağı romanına hapsedelim seni çıkma sen ordan :D
- +1 yıl
HuzurSokagi1903, bu gece pek bi' ofansif gördüm sizi. Biraz daha sakin olsak bence acayip tatlı olur.
Yorumları silmek istemiyorum, o yüzden konuşmaya başka bir yerde devam etsek olur mu? angelofdevil rahatsız olmuşa benziyor.
Ben avukatı mıyım? Sanırım evet. =( - +1 yıl
HA kendi bas edemedi avukatina mi basvurdu
- +1 yıl
:))) evet senin gibi dar düşüncelere sahip olan insanlara laf yetiştiremeynce böyle oluyor malesef
- +1 yıl
Haklisin ordunu da getirsene zira fikrimden vazgeçmicem asil senin gibilere sasiyorum nasil hesap verecekler ahirette (sen inancli olmasan da herkes olumu tadicak ve yaptiklarindan hesap verecek)
- +1 yıl
o kadar din düşkünüsün bu soruda ne işin var söyler misin?zira okuduğun şeyler bile günaha götürebiliyo insanı.sen nasıl hesap verceksin?günahın küçüğü büyüğü olmaz bence.günah günahtır.
- +1 yıl
din düşmanı falan değilim ben.gayet de inancı yerinde bir insanım ve çoğu gencin sahip olmadğı bilgilere sahibim bu konuda.bi lafım vardır ibadetle zevki birbirine karştırmayın diye.biliyorum evet ama uygulamıyorum.cinsellik bölümündesin.elbet seni günaha sokan bişey olacaktır.bana bunların lafını etme müftüyü aramayım :))fesat olan sensin ayrıca. :)
- +1 yıl
Müftüyü acil ara ahahaa
Inanci yerinde birisin o zaman niye sen günaha girdin diye baskalarinin senin yolunda gitmesini istiyorsun, senin yazdiklarinda hep tutarsizlik var iyi geceler - +1 yıl
beyinlerimiz uymadığı için anlamıyosun sana da iyi gecelr nicki huzursokağı olan ama insanlara huzursuzluk veren kadın bb :D
Cinsellik konusunda 414 cevap paylaştı. Bu kadar kötü hissetmene gerek yok, bak pişman da olmuşsun. Evlenememekten korkuyorsan gel ben alırım kız seni :D Görmeden yazıyorum birde bak, yani şaka bir yana bir hata yapmışsın ki kimine göre hata bile değil bu, ve pişman olmuşsun. Pişman olman çok önemli demek ki elinde olsa telafide edeceksin. Bu çok önemli bir şey, insanlar her zaman hata yapabilirler önemli olan bunu fark edip tekrar yapmamak ve pişman olmak. Bence bu kadar kötü eleştirme kendini.
Senin karşına da daha güzel şeyler çıkacaktır, kendini kapama ve üzme. Devam et hayatına.
aklın ve ruhun bekareti yenilenebilirdir, sen onları yenilemişsin, aklın ve ruhun bakireyse bir zara takılma.58 Yorumla
Soran+1 yıl.keşke bu hatanın dönüşü olsa.ama maalesef.teşekkürler
Soran+1 yılbilmiyorum kendimde o hakkı bulmasam da ilerde daha sakin düşünebilirim
Soran+1 yılyok kimseyi kandırmam.teşekkürler
Yani... Kirlendin... Günahı da büyüktür. Ama ölmedinki...
Hayatına devam edeceksin bir şekilde.
Artık kendi sınıfında erkeklerle takılırsın. Zaten bakir erkek de az, kalmadı gibi bişey... Onlarla takılmazsın, çıkmazsın olur biter... Kocan olacak kişi de yapmış olur önceden. Sorun olmaz. Yapıp yapıp da "ben bakire z.kmedim ille de bakire isterim" derse de diktirirsin yada bırakırsın onu... Zaten o kafadaki adama yol vermek en iyisi.
Günahın içinde üzerinden fazla zaman geçmeden tövbe edersen kabul edilir tabi bir daha o günaha "yaklaşmazsan"... Yine de Kur'an da bu konuda tövbe etmişler için "yapan ile yapmayan bir değildir" der...83 Yorumla
Soran+1 yılkendi sınıfımda erkeklerle takılırım...:)kimseyle takılcagım falan yok benim ...ondan önce nasılsam ondan snra da aynı devam edicem.
- +1 yıl
adam dosdogru yazmis oglum ne eksiliyorsunuz
- +1 yıl
Eksilesinler ya...
Onların çoğu ne kadar çok kız bekaretini kaybederse o kadar çok karı düşürürüz zihniyetindeki şerefsizler...
Diğer bir kısmı da bekaretini kaybettiği için üzülen, ama takmıyormuş gibi gözükmeye çalışan, yinede bilinç altından gelen sinirini - vererek gidermeye çalışan kadınlar...
Sözü söyleyen sözünden emin olursa tek + almasın, tüm site - lere boğsun. Takmaz ki.
Bende söylediğim sözden eminim ve arkasındayım...
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
24Cevap
+1 yılevlensene onunla madem baskasyla yasayamam dyosn? yada neden yaptın?
elestırmeye gerek yok. hep korktum cok uzun surelı bırlktelgm olmasna ragmen evlndgm gune sakladım o buyu kacmasın ıstedım hıc bır kıza yapmadm yapmam da... ama o benı terk ettı 14 sene sonra :)))))33 Yorumla
Soran+1 yıl:)dicek bir şey yok.kimisi de kıymet bilmiyor:)
- +1 yıl
al bnden de o kadar baskası olsa 50 defa her ıstdgnı yapardı mukafatım buymus demekkı
Soran+1 yıl:S
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakire sevgilimde oldu bakire olmayanda.bakireliğini almadım kimsenin.açıkçası sevgilim istediği halde bir gün anlık pişmanlık yaşar ayrılmasak bile diye yapmadım.kızlar kadar erkeklerin cesaretini de merak ediyorum.ama benim gibi bir adam bakire olmayan birisi ile sevgili olup ilişkiye girmemişse,kendine bu kadar yüklenme.elbette hatalısın ve yanlış yapmışın.ama bu seni taşlamamızı gerektirmiyor.dediğin gibi hiçbirimiz senin seni eleştirdiğin kadar eleştiremeyiz.maalesef her kız zorla oldu diyor..erkek arkadaşınla ayrılmadınsa umarım evlilikle sonuçlandırırsın.
30 Yorumla
+1 yılpisman olmussan ne guzel bu da herkese ders olsun her canim diyenin altina yatmayin tovbe kapisi acik ama kendi vijdanindan kurtulabilirmisin bilemem valla ben geri kafaliyim evlilik disi iliskileri sevmem ama bir hata yapmissan da git intihar et diyecek degiliz bindan sonra duzgun yasa en azindan zar yok ona buna giderim.dusuncesinde olma
21 Yorumla
Soran+1 yılher canım dienin altına yatma durumu yok.nasıl oldugu hakkında da bir fikrn yok.ben ztn düzgün yasıyorum,ona buna gitcek o.. değilim kızlıgımı kaybettim die.
+1 yılMisal bi kızla tanışsam. O kız hoşuma gitse, kafa yapılarımız uyuşsa. Onunla bir ömür mutlu yaşayacağım kanaatine varsam. Onun geçmişteki yaşadıkları beni ilgilendirmez.
Bundan sonraki tutumlarıdır benim için önemli olan...54 Yorumla- +1 yıl
Biraz mantık be abi...
Soran+1 yıl7sinde neyse mesela ?erdem
Gizli Üye(36-45)+1 yılbi yerde okumustum allah eger hicbir kulum gunah islemeyecek olsaydi orayi talan eder yeni bi dunya kurardim yaziyordu gunah insanlara mahsustur allahin en sevdigi kulu hz muhammed bile gunah islemistir eger bundan sonra hayatinda mutlu olmak istiyorsan seni boyle kabul edecek kisilere yaklasmani tavsiye ederim cocuk degilsin artik ilk goruste aska inanacak kadar karsindakinin dusuncelerini iyice anlamadan kendini tam ifade etmeden iliskiye baslamazsin ne sen yikilirsin ne karsindaki
124 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEğer siz günah işlemeseydiniz, Allah sizi helak eder ve yerinize, günah işleyip, peşinden tövbe eden kullar yaratırdı. (Müslim, Tevbe, 9, 10, 11) tovbe et senide boyle kabul edecek seni kucumsemeyecek kirlenmissin demeyecek kisilerle yakinlik kur
Soran+1 yılteşekkürler
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
- +1 yıl
din bu kadar basit bişey mi ya cinsellik kategorisinde niye bunları yazıyosun? ne tür insanlar var burda; kimseye laf ettiğim yok ama görüyoruz neler konuşuluyo.yazık çok yazık.
Cevap sahibi+1 yıldin bu kadar basit bisey degil senin dusuncelerin basit canim sen bu yazidan onu cikaracak kadar basit dusunuyorsun kuranda cinsel hayattan bahsedildiginin farkinda degilsin sanirim eger ben ona tovbe et dememden daha etkiliyse bir ayeti yazmam ona bi yol gosterecekse yazarim sende ancak disardan cek cek konusursun
Soran+1 yıldin cinsel içerkli dersler de veriyor.biliosun dimi?
Cevap sahibi+1 yılkonuyu sapitma allah kuranda gunah islediyseniz tovbe edin demis arkadas gunah islemis allahin bi sozunu yazdim dinde hata yapana yol gosterme de vardir sende biliyorsun dimi?
- +1 yıl
burası din dersi verme yeri değil özelden de mesaj atılıyo ayetini yaz gönder milletin penis resmi koyduğu yerde ayet yazmak ne kadar basitce olmayabilir ki cevaplayan. soran sana gelince sen her haltı yemeyi biliyosan bunu da açıp okursun. hadi şimdi engelleyip laf sokmuş görüntüsü verin. dinden bahseden bi insan zina yapmış diğeri böyle ortamlarda ayet yazıyo. çok büyüksünüz gerçekten helal
Cevap sahibi+1 yılonun icin yaptigimi sanada yapayim al sana da peygamberimizin bi sozu~~ ayipladiginiz hicbirseyi yasamadan olmezsiniz ~~ sen yat kalk dua et sana kizina kardesine sevdiklerine boyle bisey yasatmasin hadi canım sen disardan konusmaya devam et simdi ben gidiyorum
- +1 yıl
ablasın anladık kaybol :D
Cevap sahibi+1 yıldindar terbiyeli kiz masallah masallah bi kiz senin gibi bakire olup terbiyesiz olacagina bu kiz gibi terbiyeli olsun varsin bakire olmasin be
Soran+1 yılipek sadece büyük konusma diorm sana.nasıl ne şekilde oldugunu bilmeden...bakire değilim die bana dinden bahsedemezsin diemezsin eleştriye acıgım dediysem bu kadarı da fazla.neyse allaha havale ettim tartısmak istemiorm
- +1 yıl
Peygamberler gunah islemistir ama Hz Muhammed hariç kutfen saçma sapan seyler yazma
Cevap sahibi+1 yılgel seninle mesajda konusalim huzursokagi
- +1 yıl
soran dinden bahseden kimdi burda? cevaplayan dinde hakaret etmek var mı hadi ayet yaz görelim. asıl terbiyesizler sizin gibi dini saçma sapan şeylere alet edenler. kimsenin senin vereceğin bilgilere ihtiyacı yok.müslüman olan her insan kitaptan açıp okuyabilir. sana düşmez hocalık yapmak.çok meraklıysan git cemaat evlerinde ablalık yap. soran sana bişe demiyorum sinirlenip sert çıktm k.bkma. sana dinden bahsetmedim.senlik bi yorum atmadım sen savunma yaptın.
Soran+1 yılsoran sana gelince sen her haltı yemeyi biliyosan bunu da açıp okursun. dinden bahseden bi insan zina yapmış .
neyse sorun değil.herkes kendisine göre haklı.tartısmayalım.
Cevap sahibi+1 yılterbiyesiz demek hakaret degil yaptigina tepkidir sen nasil kendince sorana biseyler yorumladiysan bende yorumladim noldu kanina mi dokundu
- +1 yıl
din cinsel içerkli dersler de veriyor.biliosun dimi? yazmışsın. ve benim yazdığım ilk yorumda sana edilen bi laf yok.bakarsın anlarsın amacımın ne olduğunu soran.
cevaplayan abla senin gibi hacı hoca geçinen ama her haltı yiyen insanların söyledikleri hiç bi yerime dokunmaz. senin gibi yobaz insanların düşünce ve bilgilerine ihtiyacım yok.
Cevap sahibi+1 yılben haci hoca degilim oyle bi niyetimde hic olmadi olmazda canim bak yasin belliki kucuk ne dediginin ne yaptiginin farkinda degilsin benim ne yaptigimi bilmeden her halti yiyen diyerek bana iftira atiyosun bence sen daha fazla konusup gunaha girme
Soran+1 yıldin cinsel içerikli dersler veriyor cunku.dogru demişim.ayrıca cevaplayan dinle ilgili bir şey aktarıyorsa bu güzel bir şey.ne kötü ortamda yayıldı din,temiz ortam mı arıyacagız din için.ayrıca herkesin kendi dini görüşü kendisinedir.sen direk din bu kadar basit mi diye cıkıstın.dini basitleyen durum yok ortada.şu anda cok kalp kırıyorsun söylediğin laflar da beynimde calkalanıyor.haksızlık yapıyorsun.sakin ol bence.kimse sana laf sokmuyor.ama sen saydırıyorsun.
- +1 yıl
sanane benim günahımdan? ne canımı seviyeli ol ayrıca. günah mı dedin sen? dinden mi bahsettin? pardon ama daha Allah ve Hz.Muhammed yazmayı bilmeyen birisin sen. şimdi kaybol burdan.
soran tekrar sana gelelim. sen bir müslümansan dini nerde konuşacağını tabiki bileceksin. ne demek ya temiz ortam mı arycz diye? dini basitleyen sizsiniz. yorumları oku. sonra varsa lafın konuş.
Cevap sahibi+1 yılmust 42 o konuyu huzur sokagiyla konustuk istersen seninlede konusabilirim ipek sen niye bu kadar sinirlisin bi hircinliktir gidiyor kaybol burdan diyince egon tavan mi yapiyor ne anlamadim ki
huzursokagi sohbet cok guzeldi burdanda tesekkur etmek istedim aslinda seninle burdan konusmaliymisiz belki ipekde biseyleri sinirlenerek hakaret ederek anlatilmadiginin farkina varirdi- +1 yıl
evet egom tavanı deldi şu an
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe desem bilemedim. Tek cümle ile bitiremeyeceğim bir konu. Uzun uzun üzerinde tartışabilirim.
Burada (veya hayatta) kimse seni yargılayamaz, yadırgayamaz, hor göremez. Kimsenin böyle bir hakkı yok. İnsanların tek yapmaları gereken, yanında olmak.85 Yorumla- +1 yıl
++
Soran+1 yılkimseye söyleyebilceğim bir şey değil ki.burda söyleyebiliodum öyle içimi boşalttım tek dileğim umarım kimseyi bir daha sevmem:)
Cevap sahibi+1 yılKimseye söylemen de gerekmez zaten. Senin özel hayatın. Ayrıca sana kötü bi' haberim var, tekrar sevecek hatta aşık olup sevgilinle bir şeyler yaşamak isteyeceksin.
Bu sefer bunu hata(!) olarak değil "birbirine karışmak" olarak nitelendireceksin. Sonra düzenli bi' hayatın olacak kendini daha iyi hissedeceksin ve bu kadar kafana takmayacaksın.
Senden şunu istiyorum. İlerde adımı hatırlamasan da "Bi' çocuk bunu bunu yazmıştı. Hakikaten de öyle oldu" deyip kendi kendine gülümse.
Soran+1 yılaşık olsam da ona bunu acıklayamam,e kandıramam da.o yüzden bir hatadır sevgili olmussam da ayrılırım bir şekilde.bilmiorm.teşekkür ederim yorumun için.adını da hatırlıcam :)tkrr teşekkürler
başıma iki kez geldi...
bakire bir kız onu bozmamı istedi ama yapmadım yapamadım vebale girmek istemedim...36 Yorumla
Soran+1 yılkimisi ister bozmazlar kimisi istemez ne yapar ne eder...şanssızlık işte
Soran+1 yılkeşke
Soran+1 yılteşekkürler
evet .. hiç bir gelecek vaadinde bulunmadığım hatta bunu özellikle vurguladığım için vicdan azabı falan da çekmiyorum .. önemli olan bekaretin değil.. neyi nasıl yaşadığın ..
13 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Soran+1 yılyok istemediğim halde oldu ama sonradan devamını getirdim mecburen.ztn seviyordm.teşekkürler
+1 yılyok pampa bakireyım dedıği an orda bıter dahada ilerisi olmaz ınsanın ne olacaği bellı değil öluruz kalırız kız yuz ustu kalır o yuzden bakire kızlardan +18 de uzak duruyorum (=
11 Yorumla
Soran+1 yıl:)en doğrusu
nasıl becerdin gene aynı hikaye mi...saf kız piç erkek...kullanır ve atar...
26 Yorumla
Soran+1 yıltam olarak olmasa da..olabilir
Soran+1 yılhayır öyle değil.ama beni düşünseydi istemediğim halde beni 2dklık zevk için zorlamazdı.bir kız istemiyorsa zaten yapılmaz ama bizim durumumuz cok farklı bir şekilde oldu.neyse sonuca bakmak lazm oldu işte oyle ya da böyle
Soran+1 yılhyr
niye üzülüyorsun ki sevinmelisin gereksiz zardan kurtulmuşsun .ayrıca merak etme kendini üzmene gerek yok evlenmek istiyorsan da evlenirsin benim gibi milyonlarca erkek var o gereksiz zarı önemsemeyen...
10 Yorumla
+1 yılevet.. var var da e be güzelim madem istemiyordun böyle olmasını neden yaptın..? yargılamak için sormuyorum..
13 Yorumla
Soran+1 yılistemeden oldu,aslında durum farklı da öyle işte boşver
- +1 yıl
kendi üzerine gitme.. insanlar kulhakkı yiyor, 3 5 dolar için binlerce insanı savaşlarda öldürüyor.. paranın verdiği açlıkla canavarlaşıyor da yüzü kızarmıyor.. kimseye bir zararın mı var yargılıyorsun kendini.. önemli olan kişiliğin.. boşver gerisini üzme kendini..
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılhiç bi kızın ahını almak istemem kendisi verirse veriri vermese de zorlamam.vicdan azabı duyarım.
31 Yorumla
Soran+1 yılşanssızlık
Bence pişman olunup utanılacak birşey yok ortada.sonuçta senin bedenin senin kararın.Kimseninde seni eleştirmeye hakkı yok.
30 Yorumlabence eline ogeçmediği için yatmayan kadından daha önce erkeğin karşısına çıkabilecek birisin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlan olmuş bi kere ilerde bi sıkıntı olursa diktirirsin bi şekilde
10 YorumlaBundan utanabiliyorsan demek ki daha her şeyini kaybetmemişsin, o yüzden üzülme bu kadar...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kızla ilk ilişkiye ben girmem, evlenmeyeceğim bir kişinin bekaretini bozupta, ahını alamam. ama zaten bozuksa da affetmem.
10 Yorumla
+1 yılÇıktıgım kızlardan bakire olupta bozdugum yok,anal seks yaptım çünkü ahını alırsam peşimi bırakmaz,belim dogrulmaz,sana gelince şemsiye diyorum...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben 2 sevgilimin de bekaretini almıştım. çünkü bir insanın namusunun bir zar parçasına bağlı oldugunu düşünen bir erkekle evlenmesin diye :=)
214 Yorumla
Soran+1 yılcok düşüncelisin maşallah
Cevap sahibi+1 yılsen ne sanıyorsun ki? sadece 1 kişiyle beraber olmuşsun ne var bunda? sen sağlıklı bir kadınsın bunlar normal şeyler. pra karşılığı mı yapıyorsun bu işiş cevabın hayır. zevki için mi yaptın? evet ise o zaman utanacak sıkılacak hiçbirşey yok. yemek yemek su içmek gibi o da bir ihtiyaç
Cevap sahibi+1 yılyahu ihtiyaçlarımızı giderdik ikimiz de mutluyduk. ayrılmayı ben mi istedim?
Soran+1 yılzevk için yapmadım.cünkü bundan zevk alcagımı bile düşünmüyodum.yasadıgım da normal bir şey değil,biliyorum.sadece pişmanım
Cevap sahibi+1 yılyasadıgım da normal bir şey değil neden tecavüze mi uğradın?
Soran+1 yılnormal şeyler dedin ya aslında normal değil demek istedm
- +1 yıl
ilerde kızın olduğunda da bu yorumları yapabilecek misin acaba?
Cevap sahibi+1 yılkızım ilk period unu yaşadığında pasta kesip kutlayacağım ve ona ilk vibratorunu hediye olarak vereceğim sağlıklı olarak bir cinsel hayatı olsun diye :=)
Soran+1 yılipek sen kızına intihat et mi dersin
- +1 yıl
kızın olduğu zaman konuş.
soran senin derdin ne ya anlamadım sana bişe demedikçe kendi kendine yorum yapıyosun bana.seni eleştirmedim iki yorumda da kendin atlayıp kaşınıyosun resmen. başına gelmiş bi iş. ego tatmini mi yapıyosun böyle? güzel yorum atanlara ben bişe dedikçe sen savunuyosun.sana bişe yazmıyorum.cevap verme senlik olmayan yorumlarıma.psikolojine veriyorum. git yardım al.
Cevap sahibi+1 yılipek bu kızın oldugu zaman konuş bana mıydı soran a mıydı. bu arada soran a iyi kapak yapmışsın.
Soran+1 yılkızımın tabii ki böle bir şey yapmasını istemem.elimden geleni de yaparm ama olmussa da intihar et demem.öle bi konustun ki ben de sana sordm intihar mı et dersin die.ben buraya ego tatmini için girmedim dertleşmek için girdim kim ne derse desin ztn ben kendimi yiyorum.sen kimsin ki kasınıcam ben?psikolojim benim değil de burda cocukca herkesle tartısan insanın bozuk olsa gerek.bu arada sorana iyi kapak yapmıssın demiş diğeri de:D cok tatlısınız.keske buraya cocuklar yorum yapmasa.
Cevap sahibi+1 yılyaparken iyi sonrasında üzülüyorsun bbunu yapmadan önce düşünecek kapasiten yoksa bana çocuk diyemezsin ıq seviyen kaç?
+1 yılYobazlar soruyu terketsin artık yeter
20 Yorumla2 hafta sonra düzelir eski haline dönersin
10 Yorumla
+1 yılneden verdin ?
14 Yorumla
Soran+1 yılistemeden oldu yani durum farklı biraz neyse boşver oldu mu oldu işte
- +1 yıl
ölmüşle ,olmuşa çare bulunmaz ...
ama bundan sonra biri olursa o insana yazık değil mi ?
Soran+1 yılbundan sonra birini sevsem de zaten yaklaşmam.sevmesem de yaklaşmam.umarım sevmem kimsei de acı cekmem:)
- +1 yıl
:)
+1 yılGeçmişi önemseyen kimmiş yahu.
10 YorumlaHayat senin kimsenin laf söyleme yazma hakkı yok..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben evlenirim seninle ekle beni
10 YorumlaDevam etsene sen !
15 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım ne diosun
Soran+1 yılkimseye yazık etmek isteem.teşekkür ederim:)
Soran+1 yılteşekkürler
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem