- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
1 yılKendine bakmışsa gençlerden daha iyidir, çünkü heyecandan çok tecrübesi vardır. Eğer sertleşip dalgasını kendi imkanları ile dikebiliyorsa o erkekten korkma (ya da kork 😄)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Emrullah yaştaki bir erkek senin yaşındaki bir çok erkekten daha performansı yüksek daha kondisyonlu daha geç boşalır
04 Yorumla
Soran1 yılNe diyon anlamadım
Soran1 yılHee denenek istiyorum zaten beyfendi ikna olursa
- 1 yıl
Yani onu etkileyebileceğin Yollar bul illaki seninle konuşmak isteyeceği bir fırsat yarat devamında da zaten ona karşı zaafının olduğunu ve ona arzuladığını belli edecek davranışlar bul çok uzun sürmeyecektir Hani 40 yaşındaki bir erkek 20 yaşındaki bir kızı yatağını almak için çok da naz yapmana gerek olmayacaktır ve gerçekten pişman olmayacaksın bir tekli olduktan sonra bu konuda ne kadar haklı olduğumu ve iyi ki yapmışım diye bana Teşekkür edeceksin
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yıl:))))) bunu denemeden asla bilemezsin
Teneke de çıkabilir jetski de :)02 Yorumla
Soran1 yılDenemeden anlamam lazım işte
- 1 yıl
Referans iste :)
1 yıl40-50 birsey degil yahu. At gibi adamdir o. Kendine dikkat ediyorsa.
01 Yorumla
Soran1 yılEdiyor yani her sabah ben koşuya çıkarım o da o saatlerde dışarıda yürüyen falan yapıyor oluyor. Yaşıtlarına göre daha dik duruyor yürüyüşü daha iyi
Gizli Üye(30-35)1 yılKendine bakan yemesine içmesine dikkat eden biri ise, gençlere tas çıkartır...
046 Yorumla
Soran1 yılSpor yapıyor valla
Cevap sahibi1 yılGuzel besleniyorsa birde , oooo ooo yasadin.
Soran1 yılİyi zaman flört edeyim ben bununla ama nasıl yaklaşmayım günaydın falan diyorum maximum
Cevap sahibi1 yılHmm. Ben tanisuyorsunuz sanıyordum. O zaman sohbetle başla. Sen kac yasindasin ki?
Soran1 yıl20 o da elli üstü galba bir ara duymuştum arkadaşı ile konuşken ama unuttum kırklı yaşlarında değil ama
Cevap sahibi1 yılAnladim. Yanına yiyecek içecek birseyler al. İkram et bir gün. Sohbete gir.
Soran1 yılNe vereyim ki ne sever bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılFiziki durumu ile bir iki iltifat et. Kendini biraz daha olgun göster.
Soran1 yılOlur denerim yarın sabah görüsem
Cevap sahibi1 yılSu bile olur. ya da bir çikolata falan.
Cevap sahibi1 yılKonu aç mutlaka.
Cevap sahibi1 yılKolay ama etkili detay anlatırım istersen. Ama burada olmaz.
Cevap sahibi1 yılPeki dene bakalım. Kolay gelsin...
Soran1 yılOlur olur hiç gerçek hesabımı veremem anlat sen
Cevap sahibi1 yılPeki. Sadece ne is yaptığını sor. Mesleğini işini öğrenince onun üzerine git. Yani mesleği ile alakalı birseyler sor.
Cevap sahibi1 yılAma uzatma. Aslında birkaç şey daha sormam gerek ama vaktim yok bu gun de. Yarın yine burada olursanız o zaman sorayim de.
Cevap sahibi1 yılCaktirmadan ilk randevunu alirsin. 👍
Soran1 yılMesleğini az çok biliyorum bazen arkadaşı ile çıkıyor yürüyüşe az çok bir şeyler dinliyorum o zaman
Cevap sahibi1 yılVerecegi cevaba gore, onu da az cok tanımış olursun. Tepkisini de olcersin.
Cevap sahibi1 yılTamam derse ne yapacağını soylerim...
Cevap sahibi1 yılmesleği ne?
Soran1 yılEmin değilim ama ya eczacı ya da doktor. Arkadaşları ile konuşureken duydum.
Cevap sahibi1 yılTamam iste oradan yürürsün. Doktorda hastalık sorarsın, eczacı ise ilec...
Soran1 yılBende mühendislik okuyorum ondan da bahsedeyim mı çok mu sikae yoksa
Cevap sahibi1 yılSen önce konuşmaya başla. Zaten o sana sorar merak etme. Ya senin hiç flortun olmadimi. ?
Cevap sahibi1 yılKonuşurken sende soylersin. Mesela ben mühendistlik okuyorum. Aslında eczacılık falan istiyordum diye.
Cevap sahibi1 yılya da doktor sa tıp istiyordum olmadi falan dersin.
Soran1 yılYoo hiç öyle bir isteğim olmadı niye yalan söyliyeyim ki
Cevap sahibi1 yılYaaa amaç sohbet etmek. Sana ısınmasını sağlamak.
Soran1 yılHiç sevgilim falan flirtum olmadi çünkü hep bir dilf sevdan vardı flimlerden falan çok etkilenmiştim çocukken. Yasitlarim hep küçük ve çirkin geldi gözüme
Cevap sahibi1 yılAnladim. Su anda bile sana ergen geliyordur yaşıtların. Normal bu. Erkekler daha geç olgunlaşır.
Cevap sahibi1 yılYaşadığım seyler biliyorum. 👍
Soran1 yılYa bir şey sorcam bir de hadi sevgili olduk falan seks yapma evresine geldik. Yaparken aptal gibi durayım yoksa cabalayim mı? Hiç yapmadım bu ardada ama cinsel içerikli şeylerden az çok biliyorum bir şeyler pozisyon falan
Cevap sahibi1 yılAptallık ne yaaa. Sacmalama. Zaten istediğin şeyi almış olacaksin. Keyfini çıkar. Önce ona birak. Sonra isteklerin varsa söyle. Gerci o gerekeni fazlasıyla yaoarda...
Soran1 yılNe biliyim ya bazı erkekler kız ilkim demsiştir ama yatakta iyidir şu pozisyonu biliyordur falan diye şeyler paylaşıyor. Acaba onda da öyle bir düşünce olur mu? İlk ilişkilerde pasif olmam daha mı iyi olur
Cevap sahibi1 yılZaten ilk olduğu için heyecan illaki heyecan yaparsin. O zaten deneyimli anlar merak etme. Onları söyleyenleri boş ver. Geneli ergen. Duyduklariyla konuşan tipler.
Soran1 yılTeşekkür ederim yardımcı olduğun için
Cevap sahibi1 yılRica ederim. Umarim hersey üstlendiğini gibi olur. Kafana takılan bir şey olursa yazabilirsin bana.
Cevap sahibi1 yıl* istediğin gibi yani...
Cevap sahibi1 yılMerhaba ne yaptin?
Soran1 yılGittim konuştum. Felak geçti. Selam verdim falan konuştuk biraz. Sonra dedi kızardım sanki bir şey mi oldu dedi. Bende dedim ne alaka niye kizarayim dedim. İşte simfs ne oldu ne konuşmak istiyorsun hep bir peşindesin bir dinleme çalışıyorsun beni fark etmiyor muyum sence dedi ben tabi bittim geberfim. Sonra güldü üzülme ya sapık gibi peşime takilcagina gelip konuşyadin bak ne huzek sohbet ettik çok aklıymissin mühendislik okuyorsun hep görüyorum bende seni çok tatlısın falan dedi. Sonra iste beni sordu nerede kaliyom ne yapiyom anlatım biraz ben sordum doğru duymusum boşanmış yıllar önce. Yarın görüşürüz dedi birde
Cevap sahibi1 yılOooo tamam işte 👍 bir iki görüşmeden sonra tamam. Ama ona yaşıtlarınin çok ergen geldiğini falan laf arasın da şöyle...
Soran1 yılOlur söylerim
Cevap sahibi1 yılAma direkt söyleme. Mesela okulda sınıfta erkek arkadaşlar var , ama muhabbetleri çok çocuksu ergence falan. O yasta erkekler öylemi oluyor? Muhabbetleri beni sarmıyor falan diyebilirsin.
Soran1 yılTamamdirrr teşekkür ederim umarım işe yarar
Cevap sahibi1 yılSelammm. Nasil gidiyor?
Gizli Üye(36-45)1 yılEğer bencil ve erken boşalma sorunu olmayan biri değilse hayatında yaşadığın en güzel Seksi yaşarsın
02 Yorumla
Soran1 yılHiç bencil birisine benzemiyor gayet nazik. Ayrıca geciktirici spreyler falan var erken boşalma haldedilir bir şekilde
Cevap sahibi1 yılO geciktirici sprey ile sende zevk alacak mısın sanki 😂😂 cidden herseyin öyle çözümü olduğunu düşünüyorsunuz
Diri varken yaşlılarla vakit kaybetmeyin.
16 Yorumla
Soran1 yılYaşlı seviyorum
Soran1 yılOlursun diyorlar
Soran1 yılOff banane senden
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılNerden tanıyorsun ki?
07 Yorumla
Soran1 yılÇevreden
- 1 yıl
Yani sürekli gördüğün biriyse sıkıntı olabilir , senin hoşuna gitmez o aşkıntı olmaya devam eder felan
Soran1 yılNiye ya çevre dediğin ailem arkdaşlarım tanımıyor ikimizde sabahları aynı yürüyüş bölgesinde karşılaşıyoruz. O kadar
- 1 yıl
Yine de dikkatli ol çevreni tanımasa da senin peşini bırakmaz
Soran1 yılSevgili olmak istiyorum zaten bırakmasın
- 1 yıl
Hmm senin yaşın kaç ki?
Soran1 yılYirmi
1 yıliyidir mutlu olurusun
02 Yorumla
Soran1 yılGerçekten mi
- 1 yıl
tabi neden supheb var ki istermsn yazmj mersk ettim
Gizli Üye(30-35)1 yılBurçlarınız ne mesleği ne
21 Yorumla
Soran1 yılTam emin değilim mesleğinden ama ya eczacı ya da doktor sağlık ile ilgili bir şey ve emekli burcunu ise bilmiyorum
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSana yetecek kadar iyidir emin ol
02 Yorumla
Soran1 yılBana yeteceğini nerden biliyorsun acaba?
Cevap sahibi1 yılSoru sahibi olduğun için
1 yılNeden soruyorsun bunu
04 Yorumla
Soran1 yılOna göre biriyle flört edicem. Dilf buldum ne güzel karısından boşalmalı on yıl olmuş o zamandan beri bekar
- 1 yıl
Yazık sana
Soran1 yılNiye ya dilf seviyorum
- 1 yıl
Ergensin daha
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılKondisyon önemli
03 Yorumla
Soran1 yılİyi iyi o
- 1 yıl
Ereksiyonda da problem yoksa yapar o zaman.
- 1 yıl
Bu gidişle iş olacak gibi.
Gizli Üye(36-45)1 yılDlifin ne lan
03 Yorumla
Soran1 yılYaşı 45-50 üstü eli yüzü düzgün dinç yakışıklı eğitimli akıllı erkek gibi erkek adama gibi adam
Cevap sahibi1 yılİyi henüz 43 üm , gerçi kendine iyi bak vegan beslen olmayacak iş yok
Cevap sahibi1 yılSen yaşın kaç gerçek yaşın
Gizli Üye(18-24)1 yılTecrübesiyle çok zevk verir sana
019 Yorumla
Soran1 yılCiddi misin ona göre flört etmeye başlıcam
Cevap sahibi1 yılSenin yaşın kaç
Soran1 yılYirmi
Cevap sahibi1 yılSeni altına alıp bitirir
Soran1 yılBende onu istiyorum zaten. Adam cidden aşırı yaklaşıklı bazı erkekler bile dönüp bakıyor adama
Cevap sahibi1 yılÇok güzel yapar merak etme seni çıldırtır
Soran1 yılUmarım
Cevap sahibi1 yılGüzel yala onu ve güzel zıpla iyi inle
Soran1 yılBu arada hiç seks yapmadim ama p*rno izledim az çok biliyorum bir şeyler cahil gibi mi davranayim yoksa bir şeyler yapmaya çalışayim mi
Cevap sahibi1 yılYaz bana
Cevap sahibi1 yılSonra gizliye alacam
Cevap sahibi1 yılNeyse uyuyacam boş ver
Soran1 yılYazarsam hesabı görürsün olmaz o yüzden
Cevap sahibi1 yılAhahah banane ki hesabından ilişki hakkında konuşacaktim
Cevap sahibi1 yılBakireliğini ona mı vereceksin
Soran1 yılNeden vermeyim
Cevap sahibi1 yıl20 yaşındasın kaç senedir vermedin uzaktan tanıdığın adama niye verecen ki hiç sevgilin olmadı mı
Soran1 yılYok olmadı ayrıca adam cidden aşırı yaklaşıklı yani niye yapmayım ki
Cevap sahibi1 yılBilmem sadece merak ettim ama onunla iyi vakit geçirirsin
1 yılDilf ne
04 Yorumla
Soran1 yılGit araştır
- 1 yıl
Zor geliyo bni bilgilendir
Soran1 yılOlgun yaşta kırk elli üstü yakılı bedensel olarak daha iyi olan zeki geri kafalı olmıyan tatlı dilli fakan işte
- 1 yıl
Sen nasılsın spor yapıyon mu
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar