Gizli Üye(25-29)+1 yılYok artik. Dostum bence sen obsesifsin ciddi anlamda. Bence psikologa gitmen daha mantikli olur. Ayrica oyle bir sey olmamistir senin kafanda kurman sadece. Yani benim aklima hic oyle bir sey gelmezdi acikcasi. Anlatmadigin bir sey yoksa eger tamamen kafanda kurmussun sonra da inanmissin.
15 Yorumla
Soran+1 yıl3 kişiydık sabah kalktık 15:00 gibi bizım ark. Dedim dün geceyi hatırlıyormusunuz dedi
Evet dedik. bir daha seni gıbmeyecem dedi işte her şeyi o an orda basladi. Ve hersey bu hale geldi.
Arkadasin sahasına mi dedi ciddî misin dedim anlamadım.
Cevap sahibi+1 yılSaka yapmistir yaa cok abartmissin. Yani nasil insanlarla arkadassin en iyi sen bilirsin. Oyle bir sey yapacak tipler mi?
Soran+1 yılDeğiller ama aklıma geldikten çıldırıyorum.
Soran+1 yılBiraz teknik aksama dogru makatta ağrı ve sivilceli cikmasi sonucunda basur olmam onların nedenlerini arasinda tersi ilişki olması ve yilbasi günü meydana gelmesi hepsini birden arada ne yapmak lâzım şimdi
Cevap sahibi+1 yılSenin ciddi ciddi psikolojin bozulmus. Psikologa git kesinlikle. Bu takintiyla ne kadar bas edebilirsin ki? Psikologa gitt!!
En İyi Cevaplar
+1 yılyok yaa sanmıyorum yapıcaklarını erkek erkeğe kim yapar hemde o hissi hissederdin canın yanar epey. Ve doktora gitmekle iyi yapmıssın baskası olsa utanıp gitmeyeblirdi cesaretinden dolayı da helal
110 Yorumla
Soran+1 yılDoktordan bir şey çıkmadı ki. Olan olmuş yapacak bir şey yok dedi. Haftaydaa Üniversiteseye Gidecem ve onları yine görecem. O arkadaşları
- +1 yıl
olan olmuş derken olmus olduguna dair bişey dedi mi yoksa yok ya olmamıstır mı dedi yani anlaşılmıyo mu doktor gözetiminde?
Soran+1 yılDoktora bu çarşamba olayı anlattım muayene etti. İyileşen bir çatlak var dedi. Hocam dedim o hafta acı yedim 1 hafta boyunca dedim yemeklerde. Ondan da olmuş olabilir dedi. ama kesin bir şey demedi adlı tıpa gitsem dedim. baya zaman geçmiş dedi. Olduysa olan olmuş mu dedim evet dedi. 1 ay sonra bir daha gel dedi kontrol edelim dedi. Aids felan olabilirsin dedi.
- +1 yıl
yok aids değilsindir de sanmıyorum yaa erkek erkeğe tecavüz etmez etse de yanlış anlama da anlaşılır yani acıdan flan zorlanır çnkü. Çok düşünme bence olmamıstır düşündüğün
Soran+1 yılO güne ait sortumu yıkamadım dolabımda duruyor bunu nasıl adlı tıpa verebilirım. bir şeyler çıkar mı ki?
- +1 yıl
sanmıyorum yaa sperm mi kalır şimdiye çkmaz bişey
Soran+1 yılYa parmak izi felan? Bide hukuki işlem başlatırlar mi ki? Onu adlı tıpa nasıl verecem
- +1 yıl
sen unut yılbası gecesi diyosun olmuş 2 ay hiç bişey bulamazlar artık
Soran+1 yılSortun üzerinde hiç ellemedım ki.
- +1 yıl
olsun
Kardeş sen topmusun önce buna bir karar ver eğer değilsen sorun yok basur olayı biranda patlak verebilir ve ne zaman olduğu belli olmaz haa yok illada arkadaşından şüphe edeceksen şüphe edeceğin arkadaşınla bir daha içme
01 Yorumla
Soran+1 yılTopluk olayı değil. Arkadaş la konuştum he yaptım dedim makara şeklinde. Daha sonra her gün aynı konu olunca gerçekten bizden suphelenmeye başladı bizden diyen tepkiler vermeye başladı. Bende daha da konuyu acmadım. O zman bu yapmadı heralde dedim
Öğrenci evinde sürekli kuru beslendiğin için kabız oluyorsundur. Kabızlık da basur ve çatlak yapabilir.
016 Yorumla
Soran+1 yılYurttayız. O hafta hep acı yedim. Bide yılbaşı gününe mi denk geldi.
- +1 yıl
Kardeşim acıyı yemişsin, üzerine alkol almışsın patlamış işte. Boşuna paranoyak olma. Hadi diyelim ki senin dediğin gibi oldu ne yapacaksın? Gidip kendini ya da arkadaşlarını mı öldüreceksin. Olan olmuştur. Bundan sonra dikkat edersin olur biter. Ama dediğim gibi kesinlikle boşaltım sistemi rahatsızlığın var bence.
Soran+1 yılYa bide sabah kalktık bilirsin ark. Muhabbetlerını 3 kişiyiz. Saat 15:00 gibi kalktık. Tabi öncede kalkana bendende sonrası yatanlarda var. Herkese dedi yaragım ağrıyor diye bende ne oluyor l*n dedim bendende şakasına benim de gotum agrıyor dedıM. bizim diger arkadaş da. bıda seni gıbmeyecem dedi. Aksama doğruda makatta ağrı olunca İşte herşey o anda başladı o a
Soran+1 yıluni okuyorum aynı okyldayız aynı bölümdeki 4 sene boyunca onları görecem. Gördüğümde de bu durum aklıma geliyor.
Soran+1 yılOnuda düşünüyorum bu durumuda düşünüyorum ama bu durum çok baskın geliyor. gidince onlarla bir daha kkonusacam büyük ihtimalle yalan söyler lerböyle durum olsa bile.
Soran+1 yılYa yalan söylüyorlarsa. Biriyle konuştum 3 kişiydık durmadan olayı yılbaşına getiriyorum. Oda haliyle yok böyle yaptım seni yağ sürüp yaptım felan diyordu zaman geçtikçe bu benden gerçekten suphelenmeye başladı dedi. Sen niye hep Aynı konuDan bahsediyorsun dedi. Daha ona aynı konuyu bir daha acmadım gece yurttayken gece uyurken yanıma gelir uyandırır. sigara falan ister. Yemek için ekmek ister. O gece yurttayım odada tektım o gece dedi bizim oda da kalacaksın dedi. Gittim yine şort atlet yattım bir şey yoktu. Diğer ark. Karı kız muhabbetler sürüyor. Makara felan olayı bana anlatır telefonda konuştuğumuz zaman 20 dk. En az konuşuruz. Ama işte yılbaşı gün ki sabah uyandıgımz daki mmuhabbet beni bu duruma tetikliyor. Bundan sonra onlara karşı nasıl davranmalıyım ki. Onlarla iyi kötü zaman geçirdim biri oda ark. Yılbaşından 3 gün sonra odadan ayrıldı. Yurttan atıldı. Ondan sonra hep ben aradım. O hiç aramadı konuştuğumuz zaman da dediğim gibi en az 20 dk. Konuşuruz.
Soran+1 yılAma düşündüğüm zaman daha sonra yine tecavüz duygusu ağır basıyor.
Soran+1 yılO ankı uyandığımda ki muhabbet ve akşam olusan sivilce çatlak ağrı bilmiyorum.
Soran+1 yılHaftaya üniversiteye gidecem yine onları görecem bu durumda ne yapmam lazım onları gördükçe aklıma bu durum geliyor.
Soran+1 yıl2 sene var onun için
Soran+1 yılŞimdi watshapp dan konuştum kafam karıştı iyice bir dr sen baksan konuşmalara yardım et yapmış olabilir mi sence? Ağzını yokladım durmadan çıkan konuşma buwww.upload.gen.tr/.../...WhatsApp-Sohbeti.txt.html
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Yok yok olan olmuş artık sikilmiş götün davası olmaz sen zevk almaya bak
53 Yorumla
Soran+1 yılSenin gotun le milletin götu karıstırmayalım.
+1 yılNe biçim arkadaşların var, tecavüz dahi edebilecek potansyelde olduklarını düşünüyorsun?
Biraz bunu düşün
Gerisini boşver, anüste çatlak vb. sıkıntılar sadece zorlama ile vs olmaz.30 Yorumla
+1 yılGay isen yani eşcinsel isen gay olan arkadaşların varsa onlar tecavüz etmiş olabilirler sarhoş iseler.
14 Yorumla- +1 yıl
Büyük ihtimal sadece gay olan erkekler tecavüze uğrar.
- +1 yıl
Oluyordur.
+1 yılbir kereyle bu kadar olmaz. Hissetmezsin bile. Sacmalik
01 Yorumla
Soran+1 yılNeyi hıssetmem.
öğrenirsen çok üzülürsün üzülürsen üzersin Allah görüyo kötü birşey ama yoktur moruk ya öyle birşey
10 YorumlaSoru troll, daha önce de soruldu. 2-3 ay oldu sanırım.
023 Yorumla
Soran+1 yılBen sordum bıda ha soruyorum. Unutmadım hergün düşünüyorum. bu durumu
Soran+1 yılDoktor olduysa yapacak bir şey yok dedi. Olduysa olan olmuş dedi.
Soran+1 yılİyide aga ya yapıldım ya da yapılmadım onu bilmek istiyorum. Hepsiyle aynı yurtta kalıyorum. Haftaya üniversiteye gidecem ve onları görecem.
Soran+1 yılGidince 2 sınıde Son kez soracam ayrı ayrı yerlere çekecem teke tek olacaz. Ve onlara soracam yalan söyleme ihtimalle ihtimallerıde var usta işte
Soran+1 yılAga hergün düşünüyorum kafayı yıyecem yaa. Psikolojim bozuldu.
Soran+1 yılKurana el mi basturıyım onlara. Anne babalarının üstüne yemin mi ettrıyım.
Soran+1 yılO güne ait sortumu yıkamadım dolabımda duruyor bunu adlı tıpa verip baktırsammı ki?
Soran+1 yılBenim bu sortumu adlı tiyatro nasılsın verecem kı?
Soran+1 yılAdlı tıpa
Soran+1 yılİşin içine Polis girerse ailemin haberi olur. İşte.
Soran+1 yılDüşünmek bile istemiyorum. Ya bak yine sıkıntı yapmaya başladım. Usta yardimci et bundan sonra nasıl bir yol izlemelıyım.
Soran+1 yılGozlemledım 3 kısıydık. Diğerini durmadan soruyorum yilbasi nasılda felan o arkadaş dedi ki bu gerçekten bende suphelenmeye basladi. Her zamankinden niye soruyorsun dedi. ondan sonra artik bir şeyler demedim.
Soran+1 yılWatshapp dan ağzını yokladım çıkan sonuç bu yardım ey sence yapmış olabilir mi bu? www.upload.gen.tr/.../...WhatsApp-Sohbeti.txt.html
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ne l*n böyle. Vay amg ya :-D sen oraya beton döktür koçum, anlaşılan arkadaşların daha rahat durmayacak :-D
Göte mukayet ol. :-D10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle bir sey olsa hissederdin ki? O aciya nasil dayanirdin ki sarhos ve uykuda olsan bile. Korkma gercekten. Her sey sadece psikolojik. Büyük tuvaletini yaparken cogu zaman catliyor hissetmesen bile
02 Yorumla
Soran+1 yılHer şey yılbaşı gününe mi geldi.
Cevap sahibi+1 yılOlamaz mi?
yok ebenin şantı o nasıl arkadaş la tövbe tövbe döner bıçaklarıyla dalarım vallaha
01 Yorumla
Soran+1 yılArk. Hala görüşüyorum. Yapmaz lar diye düşünüyorum
arkadaşın şaka yaptığını anlarsın herhlde o kadar da değil
030 Yorumla
Soran+1 yılHersey iyide işte aksam makatta oluşan ağrı ve sivilce sonrasında sebebi ise makatta çatlak oluşup basur olmam
Soran+1 yılYılbaşı günü olması ve ark. Uyandıgımz da öyle konuşmaları. Beni çoook suphelenmeye başladı. Psikolojim bozuldu.
Soran+1 yılBasurun sebebi çatlak dir doktora anlattım olabilir dedi tabi o da şaşırdı. Daha sonra anlatmaya devam. ettim tamam sus dedi. daha anlatma. 1 ay sonra yine gel makatta siğil oluşabilir dedi böyle durum varsa dedi. Eğer böyle bir şey varsa Olan oldu bundansonra yapacak bir şey yok dedi.
Soran+1 yılBöyle durum olsa bile oluşmaya da bilir tabi ki.
Soran+1 yılBiriyle konuştum 3 kişiydık durmadan olayı yılbaşına getiriyorum. Oda haliyle yok böyle yaptım seni yağ sürüp yaptım felan diyordu zaman geçtikçe bu benden gerçekten suphelenmeye başladı dedi. Sen niye hep Aynı konuDan bahsediyorsun dedi. Daha ona aynı konuyu bir daha acmadım gece yurttayken gece uyurken yanıma gelir uyandırır. sigara falan ister. Yemek için ekmek ister. O gece yurttayım odada tektım o gece dedi bizim oda da kalacaksın dedi. Gittim yine şort atlet yattım bir şey yoktu. Diğer ark. Karı kız muhabbetler sürüyor. Makara felan olayı bana anlatır telefonda konuştuğumuz zaman 20 dk. En az konuşuruz. Ama işte yılbaşı gün ki sabah uyandıgımz daki mmuhabbet beni bu duruma tetikliyor. Bundan sonra onlara karşı nasıl davranmalıyım ki. Onlarla iyi kötü zaman geçirdim biri oda ark. Yılbaşından 3 gün sonra odadan ayrıldı. Yurttan atıldı. Ondan sonra hep ben aradım. O hiç aramadı konuştuğumuz zaman da dediğim gibi en az 20 dk. Konuşuruz.
Soran+1 yılMuhabbet de budur Saat 15:00 gibi kalktık. Tabi öncede kalkana bendende sonrası yatanlarda var. Herkese dedi yaragım ağrıyor diye bende ne oluyor l*n dedim bendende şakasına benim de gotum agrıyor dedıM. bizim diger arkadaş da. bıda seni gıbmeyecem dedi. Aksama doğruda makatta ağrı olunca İşte herşey o anda başladı o a
Soran+1 yılBu durum hergün aklımda şu an bile napmalıyım ben
Soran+1 yılPsikolojim bozuldu.
Soran+1 yılHer şey normal kafamda halledıyorum bu böyle şu söyle diyorum ark. Sabahki dediği kelimesi aklıma takılıyor. Makatta oluşan çatlak geliyor aklıma daha sonra. Bu haldeyim aklımdan çıkmıyor.
Soran+1 yılMalatya çatlak olmasi tamam diyemem da makatta çatlak olup basur olmam bu duruma tetikliyor.
Soran+1 yılPardon ne garip geldi acaba?
Soran+1 yılYılbaşı günü sonraki günlerde ki konuşması?
Soran+1 yılİşte benim de kafam karıştı.
Soran+1 yılNe yapmam Lazım haftaya Üniversiteye gidecem yine onları görecem. O durum aklıma gelcek.
Soran+1 yılya öyle bir şey olmadıysa diye düşünüyorum. Ama olmuyor düşünemiyorum o aklıma geliyor.
Soran+1 yılOlsa bile yalan söyler ler diye düşünüyorum.
Soran+1 yılNasıl tavır sergilerler ki?
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok artık bu kadar şüpheci olma. Başka bir doktora git supheni anlat muayene ol
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu soru alıntı olarak daha evvel sorulmuştu trol ergen.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen sordum aklımdan çıkmıyor bu durum. Hergün düşünüyorum psikolojim bozuldu.
direk sor bence mazallah öyle bişey varsa aids bile. cikabilir
00 Yorumla
+1 yılBişi olmaz olom. dd çanak bağla gez bundan sonra :D
00 YorumlaKonuşmalarda bir gevşeme var mı :) "Ayy" ile başlayan cümleler kurar oldun mu? ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl. ikilmiş götün davası olmaz :))
71 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSikilmis götün davasi olmaz...
70 Yorumla
+1 yılArkadas cevrene dikkat etmezsen boyle olur
18 Yorumla
Soran+1 yılÖyle birilerine benzemiyorlar.
- +1 yıl
Bisey olmaz takma erkeksin sonucta
Soran+1 yılÜniversiteye gidecem aynı yurtta kalıyorum onları görünce o durum aklıma geliyor her akşam düşünüyorum.
- +1 yıl
Git sor onlara ciddi ciddi psikolojim bozuldu de dalgaya almasinlar belki dusundugun gibi bisey yoktur sonucta adam sana oyle bisey yapsa sarhosta olsan uyanman lazim pantolonunu ne ara indirdi yani hem o kadar kisi varken sana mi yalti bunlarida dusun sen oyle dusunmek istedigin icin boyle kucuk detaylar gozune takiliyodur dusunme fazla ne kadar dusunursen kacanda buyur okadar. Bu arada uninin bitmesine kac yilin var fakulte mi
Soran+1 yıl4 yıl var fakülte. Bide şort vardı üzerimde
Soran+1 yılŞort atlet. Vardı. Yurttaydık içtik yattıK. Ben zaten 10 dk sonra uydum baş dönmesiyle halsizlıkle.
- +1 yıl
Eger kendini cok husursuz hissedersen okulu degistir bence
Soran+1 yılDgs île olur. Onada 2 sene var işte.
basur olmusun bu daha kötü bişey olm tecavüzden :D
21 Yorumla
Soran+1 yılBasurun nedeni çatlak işte.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHissederdin emin ol o an oyle birsey olsa
20 Yorumla
+1 yılzaaaxdgiifduigig.
tövbe bismil.00 Yorumla
+1 yılBiz ne diyebiliriz ki doktor dicegini demis
20 Yorumlaarkadaşların sana bunu neden yapsınlar ki
02 Yorumla
Soran+1 yılSarhoş kafa?
Olduysa olan olmuş ne be :D hahahaha
10 Yorumla
+1 yılAralarında En Abaza Kimse O yapmıstır :D
00 YorumlaKötü bir g*t vardı, ondanda olmuşsun.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılParanoyaklık yapma hayatına bak.
10 Yorumla
+1 yılGöte mukayet olacan bro boşa dememişler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa zaman kötü kolla totoyu :)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkana mükayet ol aslanım :D
00 YorumlaAteş bacayı sarmış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSik gitsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalama
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri