Tecavüz şüphesi içindeyim ne yapmalıyım?

Üni okuyorum. Takıntılı biriyim. Yılbaşı günü arkadaslarla içtik samimi arkadaslarla. Sarhoş oldum herkes yattı birisi biraz geç yattı. Tamam neyse. Sabah kalktım işte. Aksam spora gittim pişik oldum heralde dedim makatta bir ağrı var. İçtiğimiz kişilere dedim l*n bir şey mi yaptınız diye makaraya aldılar herhalıyle tabi ki ama şüphe bırakıyorlar insanda. Ertesi gün yokladım orayı bir sivilce var anal bölgede tam anusun orda elleyınce acıyor. Git gide artmaya başladı 4-5 tane oldu. Bende doktora gittim en sonunda basur olmuşsun dedi. Biraz rahatladım. Daha sonra bende aksama doğru yine şüphe oldu. Her gün araştırıyorum basurun nedenleri ya da başka hastalık mı diye. Anal seks sonrası da oluyor muş. O hafta Arkadaşların ağzını yokluyorum ve bir şey çıkar mi diye kimseden de öyle biri şey cıkmıyor da ne yapmam lazım.
Güncellemeler
+1 yıl
Genel cerrahi Doktora gittim durumumu anlattım. Aradan çok zaman geçmiş dedi öyle bir şeyler olsa kanama felan olur dedi. Eğer şüphe içindeysen dedi. Adli tıpa git orda kontrolu ettir dedi. Simdi bende adlı tıpta nasıl kontrol olacam?
Tecavüz şüphesi içindeyim ne yapmalıyım?