Ben gerçekten çok tecrübeli ve yatakta iyiyimdir, kız arkadaşımda bugüne kadar benim gibisini görmediğini söyler hep. ama o ne benden önce ne bende vajinal orgazm olamıyor. ben defalarca vajinal orgazm yaşatabilen geç boşalan bir erkeğim deliricem onunda defalarca boşalmasını istiyorum ama o hep klitoral...
Cevabın nedir?
alışkanlığı yoktur..bırak kendi haline zamanla olur...içindeyken fantazileri konuşun onu konuşarak azdır...olur...
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı. Sabırlı ol,vajınal bir sıkıntısı olabilir,odaklanamıyor olabilir,ön sevişmenizi uzun tut,dilini kullan,
03 Yorumla
Soran+1 yılklitoral oluyor:D vajinal olamıyor kardeşim ön seviişme iyi seks iyi çığlıklar ve orgazm var ama klitoral ve vajinal diye ayrılıyor orgazm...
Soran+1 yılçok şey denedim neyse sağol:/
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
3Cevap
benim erkek arkadaşımda aynı senin gibi.aynı sorunu bizde yaşıyoruz.çözüm bulursam söylerim
11 Yorumla
Soran+1 yıltamam teşekkür ederim:)
vajinal orgzm her bqyan ulaşamaz. Bunun penis boyuylada ilgisi var. Hikaye çok uzun. Araştırmak lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel terapi alarak vajinal orgazmı nasıl yaşacağını öğrenebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılklitoraldaki zevk gibi mi olmasini bekliyor acaba
05 Yorumla
Soran+1 yılolabilir onuda düşündüm çünkü bazen titriyor bayılıcaktım diyor ama orgazmmı oldun diyorum hayır diyor bak bu olabilir...
Cevap sahibi+1 yılvajinal orgazm farklidir klitoralde sizin gibi bosaliyoruz hemen hemen ayni zevki verir ama vajinal baskadir
Soran+1 yılevet işte:/ neyse çaresi yok sanırım...
Cevap sahibi+1 yılsorun kizin beyninde careside kendisinde
Soran+1 yılevet haklısın teşekkür ederim...
+1 yılfazla masturbasyon yapmıştır
04 Yorumla
Soran+1 yılevet onu söyledi:(
- +1 yıl
o zaman cevabi belli
Soran+1 yıltedavisi?
- +1 yıl
bilemiyorum
+1 yılsenin gibi biriyle orgazm olamamasına şaşmadım.
03 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim ama klitoral oluyor, g noktası uçmuş heralde:D bilmiyorum bulamadım...
- +1 yıl
bi rahat bıraksan kızı nası istiyorsa öyle orgazm olsa.
Soran+1 yılbişey demiyorum zaten bunun için zorlamıyorum sadece ona söylemediğim ve sessizce çözebileceğim bir yolu varsa diye merak ediyorum..
+1 yılbaşarısızsın hacı o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılyav bi kalk git senin gibi p*rno filmleri izlemeye benzemez iki göüs fotosu koymuşsun allahın ergen abazası hadi sana elinle başarılar:D
- Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılhayret
05 Yorumla
Soran+1 yılniye:/
- +1 yıl
siz gerçekten kendinizi anlattığınız gibiyseniz.kız arkadaşınızın tedavi görmesi gerekir bence.normal bir şey değil yani.
Soran+1 yılevet gerçekten öyleyim kendimi övmek için söylemiyorum kendiside diyor senden ayrılsam sırf bu yatak gücün için bile unutamam, bugüne kadarseks yapmamışım diyorki bende iyiyim yani.. teşekkür ederim bakıcam artık:/
- +1 yıl
bak bir de şunu deneyin ilişki halindeyken kendini tamamen o ana vermesini vede o an aldığı zevkten daha fazla alabilmek için kendini yönlendirmesini yani isteğini sürekli yenilemesini bunu başarabilirse orgazma ulaşabilir bence.zaten ilk orgazmını bir yaşayabilse devamı gelecektir
Soran+1 yılpeki tamam teşekkür ederim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler