Çalıştığım yerde, müdürle sorun var ne yapsam?

Müdürüm kadın, geçen gün dekolteli giyinmişti, gözlerim onun gögüslerine kaymıştı, hoşuna gittiğini farkettim. Bu durum onun hoşuna gitmiş olmalı ki, daha'da gözümün önüne sokmaya başladı, bilerek. Arkadaşlar şimdi sen yanlış anladın, tarzında yorum yapmayın ben 33 yaşında adamım neyi nasıl anlayacağımı iyi bilirim. Ayrıca hislerim kuvvetlidir. Altıncı hissime çok güveniyorum. Kadının hoşuna gitti, gülümsedi, defalarca firikik verdi. Ben baktıkdan sonra. Ben onunla çalıştığım için, her türlü olumlu, olumsuz şeyleri, kafamdan geçiriyorum. Tedirginim anlıycağınız. Bir cümlesiyle kovabilir beni farkındayım. Herşeyin bilincindeyim. Ama hoşuna gittiğinden de eminim. Bundan sonra nasıl bir yol izlesem diye soruyorum. Yakınlaşmakda istiyorum tabiki. Napicam? Zamana bırakmak kesin çözüm ama kadınlar ilk adımı erkekden bekler. Gel beni yap diyecek hali de yok kadının. Benden adım atmamı ister doğal olarak. Akıl fikir verin bana? Sorumu sildirmeyin lütfen, yardımcı olmanızı istiyorum. Olumlu olumsuz yorum yapın ama küfür hakaret etmeyin yeterki.

Yavaşdan belli et niyetini ama söyleme
Biraz daha bekle, adım atarsa belli et niyetini ama bişey söyleme
Hiç bişey yapma, söyleme, bırak kendisi frikik vermeye devam etsin, gözün bayram etsin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Çalıştığım yerde, müdürle sorun var ne yapsam?