İnternetten tanışıp hoşlandığım birisi vardı. Facebook'tan eklemiştik. Bir süre sonra muhabbet cinselliğe dönüştü ve o zamandan beri değişmiyor. Telefnlarda cinsel konular konuşuyoruz. Geçenlerde bana buluşma teklif etti ama ben böyle bir şey istemiyorum. Çünkü onca şey konuştuğum insandan hem utanırım hem de ona güvenemem. Bunu söylediğimde "gelir seni bulurum, her şeyini biliyorum" dedi. Ben de "seni savcılığa veririm bu adam beni rahatsız ediyor diye" dedim. O da " telefon konuşmalarını gösteririm ben de" dedi. "Kayda mı aldın" dediğimde inkar etti ama ben şimdi korkmaya başladım. Adımı soyadımı her şeyimi biliyor beni bulabilme ihtimali var mı? Gerizekalılık yaptım her pisliği hak ediyorum bu kafayla ama bana zarar verebilir mi sizce de?
Cevabın nedir?
Kesin bulabilir diye bir kural yok.
Ancak isteyen adam mutlaka bir yolunu bulur, senide bulur.
Evini veya işyerini bilmesin. Ancak seni bu şekilde yakın tanıması, yinede seni bulabilme ihtimalini doğurur.
Artık biraz kafa yorup, birkaç oyun çeviren bir insan istediği kişiye rahatlıkla ulaşabilir.
Ayrıca sanal seks yapmışsın. Senin hakkında en fazla yapacağı kötülük arta kalan şeyleri sosyal medyaya sızdırmak, çevrendekilere ulaştırmak olur. Bunuda yapması, aynı şekilde yine suçtur.
Bunuda göze alabileceğini sanmıyorum hatun kişi !
Geçmiş olsun.29 Yorumla
Soran+1 yılAdımı soyadımı be memleketimi bilerek beni nasıl bulacak ki? Sokaklarda insan çecirip beni mi soracak? Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz anlamıyorum
- +1 yıl
Senin yüzünü görmüşse, adını soy adını biliyorsa, telefon numaranı biliyorsa kolay.
Telefon numaran veya isim soyisminle facebook hesabını bulur. Nerelerde takılıyorsun, kimlerle takılıyorsun, hangi okulda okumuşsun, hangi işyerinde çalışıyorsun bunların hepsini artık facebookta gösteriyoruz insanlara.
Haydi bunlar yazmıyor, yine bir şekilde senin durum etiketlemelerin, facebookta herkese açık olarak paylaştığın fotoğraflar, aynı şekilde takıldığın mekanlar, işyerinin yakınlarında çektirdiğin bir fotoğraf, hepsi delildir.
İllede bulacak diye bir kural yok. Senin verdiğin açıklara bağlı bu. Sosyal medya hayatımıza girdi gireli kimin özeli kaldı? Üniversitedeki arkadaşım İstanbuldan bana yazıyor eski sevdiği kızı bulmak için. Kızın numarası yok elinde. Git operatörüne önceki tarihte görüştüğün numaraların listesini iste dedim. Listedeki numaraları kontrol etti, kayıtlı olmayan numaraları aradı, kız çıktı ! Basit ! - +1 yıl
En basiti profil ve kapak fotoğrafın mecburen herkese açık oluyor facebookta. Beğenenlere tek tek bakar, yorum atanlara tek tek bakar. Bu insanlar nerede çalışıyor, ne iş yapıyor diye kontrol eder. Eğer birden fazla kişi varsa bu profillerde aynı işyerinde çalışan veya aynı okulda okuyan, bu senin nerede çalıştığına ve hangi okulda okuduğuna delildir. Tabi bu her zaman mümkün olmuyor. Ancak imkansız diye birşeyde yok !
Adamlar sosyal medya hesabı olmadığı halde kan davasından kaçan adamı buluyor birkaç ay içerisinde. Adam sosyal medya kullanmıyor, kimsenin kendisini tanımadığı bir ile kaçıyor. Bu insanlar nasıl bulunuyor peki? İmkansız diye birşey yoktur, senin verdiğin açıklar vardır ! - +1 yıl
Mesela benim kapak fotoğrafımı beğenen insanların büyük kısmı motosiklet kulubümdeki arkadaşlarımdır. Tek tek bakar adam, bu adamların hepsi motosiklet kullanıyor, profil resminden belli der. Bu adamda motorcuysa, demekki aynı kulüpteler der. Kulübe üye olmayan bir motorcununda bu kadar fazla insanı tanıması mümkün değildir der. Her kulübün yeleği olur, yelekleriyle çekilmiş fotoğrafları olur. Yeleğinin üzerinde senin bağlı bulunduğun kulübün ismi yazar. Kulübün ismini facebook veya internete yazdığında mutlaka bir irtibat numarası bulursun. Sonra bende motorcuyum, kulübünüze katılmak istiyorum, yerinizi veya toplantı yaptığınız mekanı verin dersin. ADam davet eder, gidersin, o kişiyi orada bulursun. Çünkü toplantılara katılmak mecburdur acil durum olmazsa.
Yeterince açıklayıcı oldu mu? Yanlış var mı söylediklerimde? - +1 yıl
Daha geçen gün bir adam benim telefon numaramı aradı, yetişemedim. Bende dönüş yapmadım. Kim olduğunu merak ettim, motosikletimin ilanı için aramışlar meğerse, motorumu satıyorum.
Adamın telefon numarasını facebooka girdim, ismi çıktı. CIA isimli programa yazdım numarayı. Adı ve soy adı çıktı. Yani adı ve soy adı doğru kişi, bu telefon ona ait dedim. Sonra adamın o olduğundan emin oldum.
Sonrasında girdim profiline, 2. el motosiklet alım satımı yapan bir adam, Balıkesirde !
Profilinde yazıyor. Balıkesirde yaşıyor ''... mağazasında 2. el alım satım yapıyor '' diye.
O mağazanın adını girsem internete, irtibat numarası bulsam başka, ben sizden motosiklet alacağmı diye mesaj atsam adama, yerini verir, gel bak der. Adamı buldum bitti !
Daha birşeyler yazayım mı birini bulmak için? İster misin?
Birini bulmayı kafana koyarsan bulursun. Ancak seninki cesaret edemez. Bu kadarda uğraşacağını sanmıyorum ! - +1 yıl
okudum uzun uzun yorumları çok sıkıldım ama bildiğin ajan çıktın ama doğru diyosun sosyal medya hepimizi ulaşılabilir yaptı artık birini bulmak çok kolay hale geldi yazdıklarının hepsinede inanıyorum doğruluk payı var yazıldığı kadar kolay bulunmasada yine arayan buluyo ajan bayım :D
- +1 yıl
Bu tüm yorumları okuduysan anlarsın zaten.
Evet kolay değil, ancak senin açık verdiğin kadar ve senin sosyal olduğun kadar bulabilir insanlar seni. Tabi yine bu çokta mümkün değil. Çünkü kimse bu kadar zahmete girmez, kimse bu kadar uğraşmaz, kimse bu kadar dikkatli olamaz. Ve herkes bu şekilde bulunur diye bir kural yok.
Sen açık verirsen, her özelini sosyal medyada paylaşırsan, kendine ait iz bırakırsan o zaman bulunabilir olursun hatun kişi !
@SakınOlaBulaşma
Soran+1 yılYer bildirimi yapmam, zaten hiç aktif değilim facebook'ta. Watsapp falan kullanmam. Bende bulamamas lazım beni :(
- +1 yıl
Belirttiğim gibi.
Facebook özel yaşamımıza girdi gireli, gizlilik kalmadı. Yazdıklarımıda tamamen okuduysan, hak verdiğine inanıyorum. Bu durumda da zaten seni bulamaz.
Ayrıca bu kadar takıntılı biri olduğunu sanmıyorum. Altı üstü sanal seks yaptığın bir insan. Bu kadar bulmak için uğraşmaz seni. Facebook falan pek kullanmıyorum diyorsun, bulamaz merak etme. Geçmiş olsun haydi. (:
En İyi Cevaplar
bir halt yapamaz. bir tanıdığım bildiğin kamera ile sanal seks yapıyor yüzü herşeyi açık halde ve bunu kaydedip tehdit ediyor. avukat arkadaşlara danıştık birşey yapamadı. sana göre yaptığın hata fakat iş hukuki boyutta farklı anlamda ve o adam internete yaymakla tehdit ama başına gelebilecek olayları anlattığımızda sustu kaldı özür diledi. sadece videolu sanal seks yaptığı kiişi ile reel seks yapmak için tehdit ederken üzerine şikayetçi olunmaması için para teklif etti. güçlü ol yaptığın hatayı sadece kendin hisset veya bil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfacebook adını soyadını değiş hesabı sil
googleden
facebook delete yaz
sonra yönlendirilen yerlere istenilen seyleri yaz02 Yorumla
Soran+1 yılSilsem ne olacak her şeyimi biliyor adam :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılya bence o faceyi kapat sonra hattını değiştir seni bulcak olan öyle demez seni korkutup istediğini yapmak niyeti...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
57Cevap
+1 yılyahu kardeşim seni bulması imkansız daha doğrusu bunu hiç kimsenin götü yemez kafana takma böyle şeyleri seni korkutup buluşmak istemiş aklınca zannetmiş ki ben bu kızı korkutup buluşurum ondan sonra * diye düşünmüş sen hiç canını sıkma seni video bile çekme bunları paylaşmaya götü yemez çünkü böyle bir şey yaptığı takdirde cezası çok ağır hapse girer o yüzden kimsenin götü yemez sen rahat ol kardeşim bir daha da bu tarz insanlarla muhabbet etme zaten ben sizi anlamıyorum bizim gibi dürüst sadık insanlar varken böyle insanlarla muhabbet ediyorsunuz ya şaşıyorum size bizimlede böyle muhabbet ettiniz ya
011 Yorumla- +1 yıl
kardeşim uyudun mu bir şey sorabilir miyim lütfen
Soran+1 yılUyumadm?
- +1 yıl
ama buradan olmaz özel bir şey soracağım
- +1 yıl
evet gerçekten sana yardımcı olmak istiyorum
Soran+1 yılÇakala bak
- +1 yıl
Stersen inan sanki seni mi taniyorum
- +1 yıl
bu da yeterli bir şekilde konuşursam yorumlu kaldırırlar üyeliğimi iptal ederler eğer kafan bana yatmazsa beni engellersin
- +1 yıl
inanki sana karşı hiç bir kötü niyetim yok bana bir şans ver sana gerçekten yardımcı olmak istiyorum buradan açık açık konuşursam yorumumu kaldırırlar üyeliğimi iptal ederler
Soran+1 yılSusar mısın?
- +1 yıl
söz veriyorum ki sadece bir konuyu anlatmam gerekiyor ne olursun bunu anlatayım ondan sonra istersen beni engelle gerçekten bu sırf senin iyiliğini istedim için ne olursun beni bir kez dinle ondan sonra istersen beni engelle hiç umrumda bile değil sadece dinle lütfen
- +1 yıl
sana küçük bir iyilik kim ne derse desin aileni bile öldürürüm desin sakın o kişinin istediği yere gitme buluşma onunla nerelerden konuşursan hepsini iptal et benden sana ufak bir iyilik kendine iyi bak kardeşim allaha emanet ol bu bu iyiliği yapan bir çakal senin dediğin gibi
Var tabiki.. Çok kolay bulunur.. Yani biraz zekiyse arkadaşlarından okuduğun yerlerden ailenden bulur.. Mesela komşun yorum atmışsa komşunu bulur falan filan..
Ama en ufak tehdit suç. Ve şikayet edersen yer babayı.
S. ktir et yani korkma.. Se ks kasedin bile olsa sana en ufak şey yapamaz.. Yaparsa direk şikayet et.. Zevkle se*s yapmış olsan ve onu kullansa bile emniyette suçlu o olur.. Yani sırf onla konuştun diye seni tehdit etmeye hakkı yok.10 YorumlaIsim soyisim il ve ilçeyi biliyor sam bulmak zor değil , ismini soy ismini il ve ilçeyi bana yaz beş dakika sonra telefonunu bulur ararım seni açık adresini de telefon açınca telefonda sana söylerim istersen. yanlış anlama bunu kesinlikle her hangi bir kötü niyetim yok ama bunu sana ispat edebilme amacı ile söylüyorum 😃 kimseye internette güvenme kimin ne olduğu belli değil. nasıl OLDUĞUNU merak ettin ise özelden yazarım burada olmaz
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSes kaydi almasi isine yaramazki hatta kendiaine zarar verir karsi tarafin haberi olmadan haberi olsada rizasi olmadan alinan ses kaydinin kanit hukmu yoktur ayrica bu sekilde gorusmelerinin kayda alindigi icin sen sikayetti olup para bile alabilirsin hemde ozel konular konusmussun ozel hayat konularini ele aldigindan alcagin parada 2 misli olur
04 Yorumla
Soran+1 yılRezil olurum, kalsın o para :(
Cevap sahibi+1 yıl18 yasindan buyuksun tek basina git savciliga sikayetci ol ayrica bulabilir seni istese
Soran+1 yılNasıl bulacak ki?
Cevap sahibi+1 yılNormal bir polis tanidigi olmasi yeterli :)
Bulusma teklifini kabul etmedigin zaman bu şekilde cirkinlesiyorsa kabul etmemekle doğru bir karar vermissin öncelikle. Hicbisey yapamaz icin rahat olsun. Gözünü karartirsa ve cevrenden tanıdıkları varsa onlara söyleyebilir ya da numaranı sağa sola yayabilir en kötü, ama bunlara sen de aynı şekilde karşılık verebilirsin.
Kayda aldıysa bile, tehdit şantaj vs. ağır suçlar bunlar savcılık olayını da ciddi dusunmen gerekebilir.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Telefonda ne konuşursan konuş konuştuklarını uygulayacaksın diye devletin koyduğu yasamı var. ama aynı şeyler korkmayın gelip bulmazsan anskim senin de rahatsız ettiği an ver savcılığa o telefonu şeysine sokarlar
02 Yorumla
Soran+1 yılSavcılığa veremem utanırım
+1 yılBlof yapiyodur, p**evenk i azdirmissin oda bu yasanmisliklari kullanmak istiyo.
Bas siktiri engelle pustu20 YorumlaKayda da alsa yasal olmadigi icin hicbi ise yaramaz. Ki telefonda ya da internette sanal seks yaptin diye onunla gercek manada seks yapma zorunlulugun yok. Korkarak prim verme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOhooo kamera actiysan kaydetmis bile olabilir.
Herseyi bilior diyorsun
İnsan istesin, yapamicagi sey yoktur05 Yorumla
Soran+1 yılKamera açmadım sadece telefonla konuştuk
- +1 yıl
Telefon kaydini delil olarak sunama da yani seni bulabilir. Bulup napabilir onu dusunmek gerek?
Soran+1 yılBeni nasl buluyor ya deli olcam
- +1 yıl
Adini soyadini vs biliyor, facete yer bildirimi vs yapiyorsan ne bilim evinin ya da takildigin yerlerin fotosu vs ya da konum gonderir face aciksa ya da whatsapp falan
Farkinda olmadan gondermissindir kendin soylemis olabilirsin vs vs
Soran+1 yılFace'imde engelli zaten. Yer bildirmi de hiç yapmam. Watsapp kullanmam
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakın korktuğunu ona belli etme. elinden geleni ardına koyma de senden mi korkucam bulsan ne yapabilirsin de bana tecavüz etcek halin yok herhalde de konuştuk ve bitti gitti bidaha beni rahatsız etme de bulamaz korkma seni kullnmk icin ypio
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyroyetten mesajlari babana gostercek hali yok ya babana gosterse baban onu orda lime lime edip dovmezmi bulsa bile ne yapabilir Allah askina yani yemez sirf seni tirsitmak icin ypio
+1 yılHiç bir şey olmaz, sıradan ve ucube bir internet delikanlısından ibaret, kafana değecek şeyleri tak ve bir daha sanal seks yaparken akıllı davran ya da hiç yapma.
08 Yorumla
Soran+1 yılHiç yapmam artık ama burada bazları seni bulabilir diyor
- +1 yıl
Benim işim bilişim = internet yani. Bazılarını boşver beni dinle bin tane detay var anlatmayım. Bulamaz seni merak etme.
Soran+1 yılAdımı soyadımı memleketimi okulumu bölümümü her şeyimi bilen insan beni bulamaz mı yani? Telefonumu değiştirsem işe yarar mı. İhtiyacım var gerçek bilgiye :(
- +1 yıl
Bunları biliyor diyelim ve hepside gerçek bilgiler olsun. Sen basit mi sanıyorsun sırf bunları bildiğin bir kadına gidip musallat olmak ya da yolda önünü kesmek. Bunun nasıl bir suç olduğundan ve cezalarından haberin var mı?
YA-PA-MAZ. Yapacak olan adam "seni bulurum" demezdi zaten = ısıracak köpek havlamaz.
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım öyledir :(
- +1 yıl
"seni bulurum" yazdığı mesajları ve hatta tüm mesajlaşmanızı silme sakla, ekran görüntüsü al bir kenara at. AÇIK tehdit var burada ve ciddi bir suç.
Soran+1 yılKonuşurken söyledi mesajda değil. bulabilir diyen çok var ama sana güveniyorum. Güvenme istiyorum
- +1 yıl
Yine söylüyorum, bulabilir ama götü yemez böyle bir şeyi.
+1 yılSenin sesini veya goruntunu kaydetmesi de yasal olarak ciddi bir suç ( senin bilgin ve istegin disinda ) o yuzden birsey yapamaz.. İsrarci olursa sikayetci olacagini soyle.. Kaydettiyse korkar.. Kaydetmediyse de sen inkar edersin zaten..
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim şimdi ondan kurtulmak için yapmam gereken nedir?
- +1 yıl
Telefon numarani benim telefona yonlendir, aradiginda ben cikayim karsisina.. Bak bir daha ariyo mu
Cinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı. için rahat olsun, hiç bir b*k yapamaz. Havlayan köpek ısırmaz. Ona de ki ; elinden geleni yap, yapmazsan adam değilsin de. Yapsın bişey de görelim.
00 YorumlaSana zarar vermek onun hiç işine yaramaz korkma o da korkmadıgından emin olunca pesini bırakacak korktukca ustune gelir
02 Yorumla
Soran+1 yılSeni bulurum dediğimde nasıl cevap vermeliyim?
Gizli Üye(36-45)+1 yılbirşey yapabileceğini sanmıyorum geri adım atma ama iddialaşma da bir an önce ilişkini kes onu savcılığa gidebileceği konusunda ikna et umarım bu ders olmuştur güvenmediğin kişilerle cinsellik muhabbetine girme
04 Yorumla
Soran+1 yılBir daha asla yapmam da inşallah kötü bir ders olmaz
Cevap sahibi+1 yıldediğim gibi onu savcılığa gideceğine iyice inandır ama iddialaşma huyuna git iyi güzel vakit geçirdik felan de artık herkes yoluna dönsün felan de
Soran+1 yılHuyuna gidince daha da bırakmıyor, kötü konuşup sinirlerini bozunca gidiyor
Cevap sahibi+1 yılo zaman net konuş peşimi bırak eğer bir daha beni rahatsız edersen çekimeden direk giderim de
bir b*k edemez. ama yine de bu korku sana akıl parası olsun, bir daha yapma.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın
+1 yılAllahım sana şükürler olsun. Iyi ki baskıcı bir abim var (Yanlış anlama soran kişi)
12 Yorumla
Soran+1 yılYapsan abinin ne haberi olur ki?
- +1 yıl
Bende ki psikopat abiyle bunlar neredeyse imkansız. Iyi kide abim var, yanlış anlama beni senin durumuna tabii ki üzüldüm ama bende iyi niyetli oldugum için hep abim uyardı hatta yasaklat koydu bana ben şikayetçi olsamda korktugumdan abimi dinledim ve iyi ki dinledim. Gerçi bu böyle devam edecek iyi ki abim var. Keşke bir büyügünde seni baştan uyarabilseymiş geçti artık. Sana birşey yapamaz numaranı degiştir hesapları kapat 1 sene sonra yeniden açarsın
Telefon numaranı biliyorsa her bilgine ulaşır.. kimlerle konuşuyorsan hepsini çıkarır. Savcılığa gitmen en mantıklısı.
03 Yorumla
Soran+1 yılNumaramı değişsem işe yarar mı
İsim soyisimle bulunuyor olsaydı 2 senedir 130 bin lira alacağım olan şelepsizi bulurdum :)
Vergi nosuna kadar biliyorum ama bulunmuyor işte:)02 Yorumla
Soran+1 yıl:D ama her şeyini biliyorsa bulabilir dedi bay_enco
+1 yılSen bidakine tekrar bir Konuş,
Ağzından laflar al, savcılığa şikayet edicek deliller.
Öyle kapat. Yoksa sıkıntı doğurabilir sana.20 Yorumla
+1 yılBulabilime ihrimali var ama kayda aldigini sanmam aldiysa basina bela aldin a
22 Yorumla
Soran+1 yılBulabilme ihtimali niye var
- +1 yıl
Adini soyadini biliyomus sehri biliyodur
bir çağrı bir email buraya yazdıgın bir yazı sayesinde bile senin a-dan-z-ye herseyini çıkarabilecek teknolojiye sahibiz
00 YorumlaSakın saçma bişey yapma sadece bulöf yapıyor hiç bir b. k yiyemez
00 Yorumla
+1 yılŞaka mı yapıyorsun tel ve isimle birine ulaşabilmem gündüz sadece 10 dk sürüyor
00 Yorumla
+1 yılNapabilir ki en fazla? Bişey olmaz engelle her yerden geç bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni bulup tecavüz edebilir, sonra öldürüp kenara atabilir :(
+1 yılmlsnz ya ben bile erkek halimle gizliliğe önem veriyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılTamam malım ama bu sanal olaylar oşmadan önce olmuştu ekleme
- +1 yıl
o zaman yapacak bişey yok dikkat edicektin hem öyle şeyleri paylaşamaz cezası çok ağır bulamazda seni merak etme
Gizli Üye(30-35)+1 yılBravo ablacim 👏 takma sen kafana devam et bu yolda baska sanal arkadas bul ona sikaye et halleder o tekrar alkisliyorum seni 👏
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı. Takma kafana seni korkutmak için diyor. Sende bidaha böyle it lerle konuşma bu sana ders olsun
00 YorumlaGötü yemez merak etme. Neler duyduk isittik hic bişey cikmadi icini ferah tut
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı. Senin başını yakarsa kendinin de başı yanar bir b*k olmaz.
00 Yorumla
+1 yılAdam olanla yapıcaksın bu işleri bacım yoksa başına alırsın böyle belayı.
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsan ben gibi mal olunca böyle oluyor
- +1 yıl
Sana yardımcı olabilirim , ama önce hangi şehirdesin onu bilmem lazım.
niye böyle bir mallık yapıyonuz ki neyse ve polise aklı gider
02 Yorumla
Soran+1 yılMalım işte.
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçmiş olsun öncelikle. Senle aynı şehirde mi neden gelip seni bulmak istesin ki?
06 Yorumla
Soran+1 yılAynı şehirde değil altı saat kadar uzakta
Cevap sahibi+1 yılİstese bulur ama uğraşmaz rahat ol. Cevap verme ilgilenme, çok rahatsız ederse Sen de blöf yap, savcılığa veririm de.
Cevap sahibi+1 yılSanal yapıyor musun hala? Başkasıyla yani
Soran+1 yılBu nasıl bir soru ya
Cevap sahibi+1 yılYapmanın güvenli yolu da var sonuçta ondan sordum. Kendini tanıtma yüz gösterme skype kullan tamamdır
Soran+1 yılGerek yok bir daha asla
+1 yılBuda sana ders olsun bisey yapamaz merak etme kapa faceyi bir süre :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi oluyor sizin gibilere. Yaparken bunların olacağını tahmin etmedinmi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAptal mısın? Hem guvenemiyorum diyosun hem de oraya buraya ekleyip numaranı vermişsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılEkleme önceydi o sıralar sanal falan yoktu
- +1 yıl
Seni bulabilir isterse. Ailene de söyleyemiyosun tabi bu durumu. Hesabı kapat numarani falan değiştir.
+1 yılBu kadar ne konustunuz ki adam sana yükselmiş iyicene. Cok mu acik seyler konustunuz?
00 Yorumla
+1 yılBulamaz korkmana hoc gerek yok bulsa ne yapacak zorlamai yapack
00 Yorumlabı b*k olmaz merak etme o kadar ılerı gıtmeyı goze alamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbulsa ne olacak ki?
yapmasaydın sanal seksmiş boş şeyler00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTatlım bana cevap ver yüzünün dahil olduğu çıplak bir foton var mi onda?
09 Yorumla
Soran+1 yılYüzümün olmadığı iç çamaşırlı bir fotoğrafım var :((((((
Cevap sahibi+1 yılTamam önemli değil istersen çıplak olsun ama yüzün olmasın. Açıkçası çok bilgi vermissin.
Buluşmam demissin yukarda ama ben de soyliyim. Asla buluşma hiçbirşey olmaz hiçbirşey yapamaz. Faceini dondur. Hattını değiştir. Bir daha konuşma. Böyle serefsizlere kanan masum kizlarin başına geliyo o gazetede okudugunuz 3. Sayfa haberleri.
Cevap sahibi+1 yılBulussan diyecek ki sevismez sen şöyle böyle sürekli devam ve eline bir sürü koz geçecek. Şimdi elinde hiçbirşey yok. Dediklerimi yap ve korkma
Soran+1 yılFace hesabımdan engelledm zaten çoktan. Dondursam pek de işe yaramaz açıkçası bence. Ama numaramı değiştirebilirim haklısın
Cevap sahibi+1 yılBu kadar korkuyorsun ama dondurmaya gerek yok ve no mu değiştirebiliyor diyorsun ilginç.
Hesabını dondurmanın amacı sana başka hiç gü hesaptan ulaşamaması. bir kaç ay dondururdum yerinde olsam.
Cevap sahibi+1 yılAman ne komik.
Espri yapacağıma şerefsiz hemcinslerimden utandirdim yerinde olsam.
Soran+1 yılBaşka hesaptan ulaşmayı denemedi hiç. Tamam yine de dondurayıö ben. Teşekkürler :(
Cevap sahibi+1 yılHattını da değiştir.
Öptüm tatlım.
Gelişme olursa yaz.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSavcılığa gideceksen tehdit ediyor diye git. Cinsel taciz deme. Sonuçta sanal seksi kendi rızanla yapıyorsun. Iftira olur yani. Ama tehdit ediyor diye gidersen ve kanıtlarsan adamı mahvederler.
00 Yorumla
+1 yılBu kadar korkma caresiz oldugu icin seni tehdit ediyor bisey yapamaz seni elde etmek istiyor sadece
00 Yorumla
+1 yılKafaya koyarsa bulur yazık ettin kendine :(
01 Yorumla
Soran+1 yılSus ya :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılisterse adından soyadından adresini bulur. sen biliyor musun o şerefsizin gerçek adını soyadını?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 618 cevap paylaştı. Her şeyini biliyorsa bulabilir.
00 YorumlaBulamaz :)
Tehdit ederse savcılığa ver.00 YorumlaYok yok korkma ama tel Facebook herşeyini yok et
00 Yorumla
+1 yılzamanında yediğin hurmalar :)
04 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi popomu tırmalıyor evet
- +1 yıl
hoslandın ekledn tanıstınız cinsellık konustunz cıplak fotolarını attn sanal seks vs yaptınız bir sure sonra erkegın bulusmak ıstıyecegını bu konustugnz fantazılerı gercekelstırmek ısteyecgını dusunmedın mı veya bunlar senın ıcınde gecerlı omur boyu bulusmadan sanal arkadas olarakm klacaktı amacın neydı onu merak edıyorm? hea bahsettıgın kısı tehtıd etmıs santaj yapmaya falan calısmıs korkutup senınle bısıler yasamaya calısmıs o ayrı karaktersız
Soran+1 yılDüşünemedim bir süre konuşuruz biter diye düşündüm. Kaç kere gitmesni istedim, gitti sonra yine geldi. Kurtulamıyorum
- +1 yıl
sanal alemde neler neler oluyor senınkınde bısey yok telini vs degıstırıceksın senınle kontak kuramayınca takip etmeyı bırakıcak gercek hayatta bıle senı bulsa ne olucakkı şikayet edersn hiç birsey yapamaz
+1 yılHavlayan köpek ısırmaz rahat ol
02 Yorumla
Soran+1 yılAma çok takık bana iki senedir bırakmıyor bir türlü
- +1 yıl
Her şeyini değiştir izinİ tamamen kaybettir eğer hala bir sorun çıkarsada gidiceksin polise
+1 yılne gibi zarar vermesinden korkuyorsun
08 Yorumla
Soran+1 yılBeni bulur, aileme falan rezil eder diye
- +1 yıl
sadece adın ve soyadınla yapamaz bunu. ama çok fazla delili vermişsin adamın eline
Soran+1 yılMemleketim okulum bölümüm bilmediği şey yok ya :(
- +1 yıl
niye tehdit ediyor seni
Soran+1 yılBuluşmaZsan seni bulurm diyor sadece, başka bir şey demiyor
- +1 yıl
buluş bakalım derdi neymiş anlarsın
Soran+1 yılYok ya ne buluşcam daha neler
- +1 yıl
böylesi daha kötü olabilir
istese bulur seni resimlerin varsa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. kapı çalıyor polıs mı o acsana
01 Yorumlaİnsan olan her varlıktan herşey beklenir.
00 Yorumla
+1 yıladresini telini bilmiyosa korkma
04 Yorumla
Soran+1 yılTelimi ve nereli olduğumu biliyor
- +1 yıl
tel kolay halldersin baska hat alirsinda ev adresini diyorum biliyomu nereli oldugun diil
Soran+1 yılEv adresimi bilmiyor tabi ama burada bazları bulabileceğini söylemiş
- +1 yıl
yo bulamaz rahat ol sikinti yok
..
Cinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Kavese yapmasaydin mustehaktir
00 YorumlaHic birşey yapamaz için rahat olsun bulamaz...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerede yaşıyorsun canım? Yardımcı olmaya çalışırım
110 Yorumla
Soran+1 yılOnu söylemek istemiyorum :(
Cevap sahibi+1 yılCanım endişe etme lütfen sakin ol.. Söyle ona göre yardımcı olmaya çalışacağım sana
Cevap sahibi+1 yılİstanbul çevresinde mi yaşıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım yardım etmemi istiyor musun istemiyor musun karar ver
Soran+1 yılNerede olduğumu söylesem nasıl yardım edeceksin ki? Söylemek istemiyorum İstanbul'da değilim
Cevap sahibi+1 yılOna göre o şehirden sana yardım edebilecek emniyetten arkadaşımı önerebilirim. Burada aynı soruyu soran bir kız vardı. Adının ilk harfi A mı?
Soran+1 yılYok hayır değil. Polslerle de muhatap olmam rezil bir durum çünkü bence yaptığım
Cevap sahibi+1 yılZevk için böyle şeyler yapıyorsun. Bir daha yapma. Faceni dondur numaranı değiştir hiçbir şey yapamaz
Soran+1 yılBir daha asla yapmam ama yedim bir halt işte
Cevap sahibi+1 yılNeden böyle yaptın en başta
Gizli Üye(30-35)+1 yılİrtibatı kes o g*t yoktur karşına çıkıp ne dicek?
00 Yorumla
+1 yılBulamaz
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sanal seks yaptığım ve her şeyimi bilen adam beni bulabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler